Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1336   Kostassidi

Kostassidi

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:37

Παιδια εμεις καναμε παραγγελια απο ιντερνετ και οι αλλοι που πηγαν istorm χωρις παραγγελια παρελαβαν αμεσως
Αν ειναι δυνατον μονο στο ελλαδισταν υπαρχουν τετιες εταιρειες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1337   Kostassidi

Kostassidi

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:39

Οποιος πηγε χθες σε καταστημα istorm το πρωι το αγορασε και εμεις περιμενουμε να μας παρουν τηλεφωνο χαχαχα
Ελλαδισταν στο μεγαλειο σου

#1338   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:50

Εγω παλι εχω να πω οτι αυτος που το ηθελε πραγματικα πολυ ειχε προνοησει και πηγε με το ''κασερι'' στο χερι και το παρελαβε

Μιλαω για το μεγαλυτερο %

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1339   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:56

Εγω παλι εχω να πω οτι αυτος που το ηθελε πραγματικα πολυ ειχε προνοησει και πηγε με το ''κασερι'' στο χερι και το παρελαβε

Λάθος. Κι εγώ είχα προνοήσει και ρώτησα παντού 2 εβδομάδες πριν και όλοι μου ειπαν ότι ακόμα κ με το κασέρι στο χέρι δεν μου υπογραφουν οτι θα μου δωσουν συσκευη. Μάλιστα όλοι μα όλοι ειπαν υποχρεωτική προπαραγγελία online κ όχι στο μαγαζί. Από εκει κ πέρα τα λόγια είναι περιττά, μην αρχισουμε αυτη την κουβέντα γιατι υπάρχουν ατομα εδω μεσα που και παραγγειλαν πιο πριν από όλους σχεδον και πλήρωσαν και δεν πήραν.

Σε άλλο άτομο πλήρωσε 2 συσκευες και του ειπαν κ με θρασος θα παρεις μια ή καμία. Γι'αυτο σου λέω αστο μην το σκαλίζουμε άλλο.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 04/11/2017 - 18:58

#1340   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:56

Πάντως εγω βλέπω οτι ΠΟΛΥΣ κόσμος εδώ κατάφερε να το αποκτήσει, πράγμα που σημαίνει ακόμα περισσότερο κόσμο που το πήρε εκεί έξω, αρα τραγικά τα πράγματα δεν είναι. Αντε να δούμε κι εμείς που περιμένουμε ακόμα, μπας και φανούμε τυχεροί μέσα στη βδομάδα που έρχεται, να τελειώνουμε. Λογικα, με μια καλή παραλαβή ακόμα θα μας καλύψουν κι εμας που προπαραγγείλαμε νωρίς νωρίς και τον ήπιαμε...

#1341   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:57

Μην το λες !! Στο you.gr μου λεγαν να δωσω τα χρηματα για να παραλαβω τελη νοεμβριου οτι ναναι.εκει που εγινε η μεγαλη λομπα ηταν με τα public!!! Που μαμησαν καθε εννοια σειρα προτεραιοτητας και δωσαν τα κομματια στις αποστολες και μας π ειχαμε βαλει παραλαβη απο καταστημα τιποτα! Σημερα που επικοινωνησα παλι με παμπλικ η υπαλληλος επεμενε οτι τηρηθηκε σειρα προτεραιοτητας της ελεγα να σου στειλω δυο παραγγελιες που εγιναν ετεροχρονισμενα αρκετα αργοτερα απο την δικια μ και παρελαβαν και μ ελεγε τα δικα της

Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 04/11/2017 - 18:58

#1342   DiS

DiS

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:59

Εντάξει το τηλέφωνο το βρήκαμε...

Silicone case που θα βρούμε ;

(Tip: για συσκευή ψάξτε σε καταστήματα COSM-OTE )

Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 04/11/2017 - 19:02

#1343   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:00

Λάθος. Κι εγώ είχα προνοήσει και ρώτησα παντού 2 εβδομάδες πριν και όλοι μου ειπαν ότι ακόμα κ με το κασέρι στο χέρι δεν μου υπογραφουν οτι θα μου δωσουν συσκευη. Μάλιστα όλοι μα όλοι ειπαν υποχρεωτική προπαραγγελία online κ όχι στο μαγαζί. Από εκει κ πέρα τα λόγια είναι περιττά, μην αρχισουμε αυτη την κουβέντα γιατι υπάρχουν ατομα εδω μεσα που και παραγγειλαν πιο πριν από όλους σχεδον και πλήρωσαν και δεν πήραν.

Σε άλλο άτομο πλήρωσε 2 συσκευες και του ειπαν κ με θρασος θα παρεις μια ή καμία. Γι'αυτο σου λέω αστο μην το σκαλίζουμε άλλο.

Δεν το διαβασες ολο

Ειπα το μεγαλυτερο ποσοστο ;)

#1344   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:03

Συμφωνώ ! Και μάλιστα πολλοί όπως κι εγώ ΕΙΠΑΝΕ κιόλας να πληρώσουν και μας είπαν δεν χρειάζεται, μην ανησυχείτε. Τουλάχιστον η apple είπε επίσημα έξω οτι στα μαγαζιά θα υπήρχε στοκ, έστω και περιορισμένο, οπότε ήταν καθαρή. Εδω ΟΛΟΙ οι Προμηθευτές έλεγαν χωρις προπαραγγελία μην κάνετε καν τον κόπο και τελικά στείλανε περισσότερα κομμάτια στα μαγαζιά και ελάχιστα στις προπαραγγελίες, με αποτέλεσμα πολλοί τυχαίοι περαστικοί να εξυπηρετήθηκαν πριν απο τους συνεπείς πελάτες. Φταίμε εμείς μετά να πούμε Προπαραγγελία ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ?

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 04/11/2017 - 19:08

#1345   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:05

Δεν πουλαω εγω κατι .
Για το iphone 8 plus σε 1 μηνα πωλειται 800 ευρω

Καποιος σε χακαρε τοτε...

469c959d974e9c4b2bca31508006e439.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1346   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:07

να αναφερθείς έτσι κι αλλιώς θα το ψάξουμε να το δούμε και μόνοι μας.

Να ποστάρω και ένα καλό νέο για όσους περιμένουν. Στην Αμερική υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα πλέον στα Apple stores. Με λίγα λόγια από ότι φαίνεται ότι έλεγαν οι δήθεν αναλυτές που έφερναν την καταστροφή και οι λοιποί παρατρεχάμενοι ήταν για το πανηγύρι της υπόθεσης στο launch day.

https://9to5mac.com/...t-apple-stores/

Το ειδα και γω νωριτερα οτι υπαρχουν διαθεσιμα σε καταστηματα. Για παραδειγμα περσι το 7 plus δεν υπηρχε πουθενα διαθεσιμο.

Ανεβηκε το ποσοστο μου να το βρω απο 1% -> 2% ! :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1347   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:09

Γιατι εχει μονο το iPhone X Siri που μιλαει Ελληνικα ενω τα υπολοιπα μοντελα οχι, γιατι παλιο Apple μας κανεις να αγορασουμε καινουρια

έρωτηση ..... τρολ

#1348   homodigital

homodigital

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:08

όντως το σιρι μιλάει ελληνικα στο Χ ?

#1349   thanoslam

thanoslam

iPH User