iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:37
Αν ειναι δυνατον μονο στο ελλαδισταν υπαρχουν τετιες εταιρειες
Ad
Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:39
Ελλαδισταν στο μεγαλειο σου
Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:50
Εγω παλι εχω να πω οτι αυτος που το ηθελε πραγματικα πολυ ειχε προνοησει και πηγε με το ''κασερι'' στο χερι και το παρελαβε
Μιλαω για το μεγαλυτερο %
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:56
Εγω παλι εχω να πω οτι αυτος που το ηθελε πραγματικα πολυ ειχε προνοησει και πηγε με το ''κασερι'' στο χερι και το παρελαβε
Λάθος. Κι εγώ είχα προνοήσει και ρώτησα παντού 2 εβδομάδες πριν και όλοι μου ειπαν ότι ακόμα κ με το κασέρι στο χέρι δεν μου υπογραφουν οτι θα μου δωσουν συσκευη. Μάλιστα όλοι μα όλοι ειπαν υποχρεωτική προπαραγγελία online κ όχι στο μαγαζί. Από εκει κ πέρα τα λόγια είναι περιττά, μην αρχισουμε αυτη την κουβέντα γιατι υπάρχουν ατομα εδω μεσα που και παραγγειλαν πιο πριν από όλους σχεδον και πλήρωσαν και δεν πήραν.
Σε άλλο άτομο πλήρωσε 2 συσκευες και του ειπαν κ με θρασος θα παρεις μια ή καμία. Γι'αυτο σου λέω αστο μην το σκαλίζουμε άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 04/11/2017 - 18:58
Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:56
Πάντως εγω βλέπω οτι ΠΟΛΥΣ κόσμος εδώ κατάφερε να το αποκτήσει, πράγμα που σημαίνει ακόμα περισσότερο κόσμο που το πήρε εκεί έξω, αρα τραγικά τα πράγματα δεν είναι. Αντε να δούμε κι εμείς που περιμένουμε ακόμα, μπας και φανούμε τυχεροί μέσα στη βδομάδα που έρχεται, να τελειώνουμε. Λογικα, με μια καλή παραλαβή ακόμα θα μας καλύψουν κι εμας που προπαραγγείλαμε νωρίς νωρίς και τον ήπιαμε...
Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:57
Μην το λες !! Στο you.gr μου λεγαν να δωσω τα χρηματα για να παραλαβω τελη νοεμβριου οτι ναναι.εκει που εγινε η μεγαλη λομπα ηταν με τα public!!! Που μαμησαν καθε εννοια σειρα προτεραιοτητας και δωσαν τα κομματια στις αποστολες και μας π ειχαμε βαλει παραλαβη απο καταστημα τιποτα! Σημερα που επικοινωνησα παλι με παμπλικ η υπαλληλος επεμενε οτι τηρηθηκε σειρα προτεραιοτητας της ελεγα να σου στειλω δυο παραγγελιες που εγιναν ετεροχρονισμενα αρκετα αργοτερα απο την δικια μ και παρελαβαν και μ ελεγε τα δικα τηςΕγω παλι εχω να πω οτι αυτος που το ηθελε πραγματικα πολυ ειχε προνοησει και πηγε με το ''κασερι'' στο χερι και το παρελαβε
Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 04/11/2017 - 18:58
Δημοσίευση 04/11/2017 - 18:59
Silicone case που θα βρούμε ;
(Tip: για συσκευή ψάξτε σε καταστήματα COSM-OTE )
Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 04/11/2017 - 19:02
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:00
Λάθος. Κι εγώ είχα προνοήσει και ρώτησα παντού 2 εβδομάδες πριν και όλοι μου ειπαν ότι ακόμα κ με το κασέρι στο χέρι δεν μου υπογραφουν οτι θα μου δωσουν συσκευη. Μάλιστα όλοι μα όλοι ειπαν υποχρεωτική προπαραγγελία online κ όχι στο μαγαζί. Από εκει κ πέρα τα λόγια είναι περιττά, μην αρχισουμε αυτη την κουβέντα γιατι υπάρχουν ατομα εδω μεσα που και παραγγειλαν πιο πριν από όλους σχεδον και πλήρωσαν και δεν πήραν.
Σε άλλο άτομο πλήρωσε 2 συσκευες και του ειπαν κ με θρασος θα παρεις μια ή καμία. Γι'αυτο σου λέω αστο μην το σκαλίζουμε άλλο.
Δεν το διαβασες ολο
Ειπα το μεγαλυτερο ποσοστο
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:03
Συμφωνώ ! Και μάλιστα πολλοί όπως κι εγώ ΕΙΠΑΝΕ κιόλας να πληρώσουν και μας είπαν δεν χρειάζεται, μην ανησυχείτε. Τουλάχιστον η apple είπε επίσημα έξω οτι στα μαγαζιά θα υπήρχε στοκ, έστω και περιορισμένο, οπότε ήταν καθαρή. Εδω ΟΛΟΙ οι Προμηθευτές έλεγαν χωρις προπαραγγελία μην κάνετε καν τον κόπο και τελικά στείλανε περισσότερα κομμάτια στα μαγαζιά και ελάχιστα στις προπαραγγελίες, με αποτέλεσμα πολλοί τυχαίοι περαστικοί να εξυπηρετήθηκαν πριν απο τους συνεπείς πελάτες. Φταίμε εμείς μετά να πούμε Προπαραγγελία ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ?
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 04/11/2017 - 19:08
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:05
Δεν πουλαω εγω κατι .
Για το iphone 8 plus σε 1 μηνα πωλειται 800 ευρω
Καποιος σε χακαρε τοτε...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:07
να αναφερθείς έτσι κι αλλιώς θα το ψάξουμε να το δούμε και μόνοι μας.
Να ποστάρω και ένα καλό νέο για όσους περιμένουν. Στην Αμερική υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα πλέον στα Apple stores. Με λίγα λόγια από ότι φαίνεται ότι έλεγαν οι δήθεν αναλυτές που έφερναν την καταστροφή και οι λοιποί παρατρεχάμενοι ήταν για το πανηγύρι της υπόθεσης στο launch day.
https://9to5mac.com/...t-apple-stores/
Το ειδα και γω νωριτερα οτι υπαρχουν διαθεσιμα σε καταστηματα. Για παραδειγμα περσι το 7 plus δεν υπηρχε πουθενα διαθεσιμο.
Ανεβηκε το ποσοστο μου να το βρω απο 1% -> 2% !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:09
Γιατι εχει μονο το iPhone X Siri που μιλαει Ελληνικα ενω τα υπολοιπα μοντελα οχι, γιατι παλιο Apple μας κανεις να αγορασουμε καινουρια
έρωτηση ..... τρολ
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:08
όντως το σιρι μιλάει ελληνικα στο Χ ?
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:09
όντως το σιρι μιλάει ελληνικα στο Χ ?
Ότι να ναι
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:14
Α.. ειπα μήπως
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες