Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/10/2017 - 23:08

Παιδια ειναι πολλα τα παραδειγματα μεγαλων αλυσιδων που δινεις λεφτα και δεν παιρνεις κινητο.γιαυτο κανεις προπαραγγελια και οταν κυκλοφορησει κατι θα βρεις εγω με το 7 plus βρηκα παντως! Δεν θα βρουμε τωρα που θα σκασει με τιμη λιανικης 1198 ευρω και 1398 ευρω !; Αν συμβει και αυτο τι να πω οκ !! Καλυτερα ναχεις ζεστο το παραδακι και με το που σκασει η πρωτη ευκαιρια να το παρεις παρα να δεσμευσεις 1200 ευρω σε μια αλυσιδα ,να μην στο φερει!!! Αλλωστε αυτη θα τα χει παρει τα φραγκα

Συμφωνώ απόλυτα. Τα παραδείγματα πολλά. Όπως είπα και πρίν σήμερα πάλι μου το είπαν σε ερώτηση μου σε κατάστημα. Δίνεις προκαταβολή και δεν σου εγγυόμαστε παραλαβή. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.

Προσωπικά αυτό που κάνω πάντα είναι να βάζω την προπαραγγελία και αν με καλέσουν ότι υπάρχει διαθέσιμη συσκευή για αγορά πολύ ευχαρίστως να πάω να δώσω και όλο το ποσό. Το ίδιο έκανα και πριν από 3 μήνες με το iPad Pro, έκανα παραγγελία, δεν δεσμεύτηκα με προκαταβολή και βρήκα τελικά ετοιμοπαράδοτο σε άλλο κατάστημα οπότε το πήρα και πιο γρήγορα χωρίς να περιμένω.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 26/10/2017 - 23:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 26/10/2017 - 23:21

Εγώ πάντως που έχω γραφτεί στη λίστα για τον πατέρα μου στον Κωτσόβολο, δεν έχω καμία ενημέρωση. Με είχαν πάρει κάποια στιγμή μόλις είχα γραφτεί στη λίστα (πρώτη μέρα που βγήκε) αλλά δεν είχα από τότε τίποτα

#153   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 23:29

Εγώ πάντως που έχω γραφτεί στη λίστα για τον πατέρα μου στον Κωτσόβολο, δεν έχω καμία ενημέρωση. Με είχαν πάρει κάποια στιγμή μόλις είχα γραφτεί στη λίστα (πρώτη μέρα που βγήκε) αλλά δεν είχα από τότε τίποτα

Αυριο πρέπει να κάνεις προπαραγγελία ώστε να είσαι covered και μετά να σε καλέσουν όταν υπάρχει διαθέσιμη συσκευή, μην βασιστείς στην προηγούμενη λίστα που έβγαλε ο Κωτσόβολος και όλοι οι υπόλοιποι.

#154   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/10/2017 - 23:53

Γιατί είναι ένα μπάχαλο γι'αυτό. Εδώ η αντιπροσωπεία εεεε συγνώμη η Apple Ελλάδος όπως θέλουν να αυτοαποκαλούνται τρομάρα τους δεν έχουν ανακοινώσει τις τιμές ακόμα επίσημα.

Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα!
Υπάρχουν μόνο επίσημοι διανομείς και αυτοί είναι οι εξής 4:
-Infoquest
-Cosmote
-Vodafone
-Wind
με ότι σημαίνει αυτό...

το Apple Ελλάδος δεν το σχολιάζω καν!

#155   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/10/2017 - 00:09

Επίπεδο και ξεκατίνιασμα, βρισιές, προσβολές! Μηδέν επίπεδο και off topic σχόλια από 4-5 άτομα συνεχώς!
Πριν συμμετέχει κάποιος εδώ αντί να βρίζει, να σχολιάζει δυσμενως, καλά θα κάνει απλά να παρέχει πληροφορίες παρακαλώ επι του θέματος!
Οποίος δεν θέλει να αγοράσει από Ελλάδα η να το προπαραγγηλει απλά ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε αυτό το νήμα ΜΟΝΟ όσοι έχετε κάτι να προσθέσετε, κάτι ουσιαστικό!
Τήρηση των κανόνων του φόρουμ!
Λίγο επίπεδο παρακαλώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#156   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 00:30

Επίπεδο και ξεκατίνιασμα, βρισιές, προσβολές! Μηδέν επίπεδο και off topic σχόλια από 4-5 άτομα συνεχώς!
Πριν συμμετέχει κάποιος εδώ αντί να βρίζει, να σχολιάζει δυσμενως, καλά θα κάνει απλά να παρέχει πληροφορίες παρακαλώ επι του θέματος!
Οποίος δεν θέλει να αγοράσει από Ελλάδα η να το προπαραγγηλει απλά ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε αυτό το νήμα ΜΟΝΟ όσοι έχετε κάτι να προσθέσετε, κάτι ουσιαστικό!
Τήρηση των κανόνων του φόρουμ!
Λίγο επίπεδο παρακαλώ!

γιατί έχεις μετοχές σε αλυσίδες και θα πέσεις έξω? Η' μήπως να σταματήσουμε να αναφέρουμε τα μαυρα τους τα χάλια?  Και όλα αυτά που αναφέρουν τα τελευταία post είναι on topic γιατί αφορά το τρόπο που μπορούν να κινηθούν τα μέλη ώστε να αγοράσουν την συσκευή που θέλουν. Ούτε κανένα ξεκατίνιασμα βλέπω μεταξύ των μελών, ούτε κανένας έβρισε κανέναν ή προσέβαλε κάποιον. 

Όταν με το καλό γίνεις mod το ξανασυζητάμε.

#157   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 00:39

Φιλε μ εσυ νομιζω με τον τροπο που μιλας δεν δεχεσαι την αντιπαραθεση αποψεων και θεσεων και λειτουργεις σαν εκπροσωπος τυπου της συγκεκριμενης αλυσιδας που αναφερεις ! Δικαιωμα σου ειναι φυσικα οπως δικαιωμα του καθενος να εχεις σοβαρες αμφιβολιες στα λεγομενα σ

#158   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/10/2017 - 00:52

Δεν μένω ΚΑΝ Ελλάδα, έχω δουλειά στο Εξωτερικό και καμία ανάμιξη με καμία αλυσίδα!
Το ξεκατίνιασμα δεν είναι αντιπαράθεση αποψεων! Ποτέ δεν ήταν!
Ποσταρετε μόνο κάτι για Διαθεσιμότητες Παραγγελίες Παραλαβές iPhone X!
Παρακαλούνται να επέμβουν οι MOD άμεσα!
Ευχαριστώ!

#159   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 00:58

α καλα... να έλεγα ότι ήταν launch day να το δεχτώ, αλλά το ότι περιμένεις να ποστάρει κανείς 2 η ώρα το βράδυ για διαθεσιμότητες, παραγγελίες και παραλαβές που δεν κινείται τίποτα με ξεπερνάει... σταματάω εδώ γιατί θα το εκλάβεις και αυτό ως ξεκατίνιασμα.

#160   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/10/2017 - 01:02

Κύριοι.. Not again.

giphy.gif

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#161   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 27/10/2017 - 01:06

Πάντως το Public πρωτοτύπησε και άνοιξε τις προπαραγγελίες πριν την ίδια την Apple όντως...

#162   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 01:24

Φρουρααα φρουραααα !!! Ημαρτον ρε ποντιαρα χαχα

#163   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 01:45

Wind και istorm βγαλανε ηδη εκδηλωση ενδιαφεροντος και cosmote

#164   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 27/10/2017 - 01:56

Εκδήλωση ενδιαφέροντος έχουν όλοι σχεδόν από την πρώτη μέρα.

Διαθέσιμο στο σύστημα για (προ)παραγγελία αυτή τη στιγμή μόνο Public και Media Markt το έχουν.

#165   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 02:18

Εχεις δικιο εκανα και στα δυο !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα