Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3646   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:50

Καλορίζικο σε οσους ηδη το εχουν μεχρι τωρα!!!

Ξερεις καποιος εαν εαν κατάστημα πχ wind παραγγειλει απο την infoquest εν προκειμένω και δεσμεύσει καποιον αριθμο τηλεφωνων Χ φυσικα σε ποσο διαστημα θα τα εχει?

Εννοώ δηλαδη ποτε η ποσο καιρο παιρνει στο καταστημα.να προμηθευτεί οχι στον τελικο καταναλωτη απο το καταστημα

Σε κατάστημα πάντως αλυσίδας ηλεκτρικών, σήμερα στο b2b της infoquest είναι για όλα 16+ μέρες...χωρίς βέβαια να είναι απόλυτα τα νούμερα,έτσι μου είπαν από infoquest..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3647   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:53

Σε κατάστημα πάντως αλυσίδας ηλεκτρικών, σήμερα στο b2b της infoquest είναι για όλα 16+ μέρες...χωρίς βέβαια να είναι απόλυτα τα νούμερα,έτσι μου είπαν από infoquest..

Χρήσιμη η πληροφορία σου
Σε ευχαριστώ!

Εχω δρομο ακομα αδέλφια...ΓΜΤ :(

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3648   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:55

Καλορίζικο σε οσους ηδη το εχουν μεχρι τωρα!!!

Ξερεις καποιος εαν εαν κατάστημα πχ wind παραγγειλει απο την infoquest εν προκειμένω και δεσμεύσει καποιον αριθμο τηλεφωνων Χ φυσικα σε ποσο διαστημα θα τα εχει?

Εννοώ δηλαδη ποτε η ποσο καιρο παιρνει στο καταστημα.να προμηθευτεί οχι στον τελικο καταναλωτη απο το καταστημα

Πάντως οι πάροχοι μπορεί να φέρουν και μόνοι τους...οπότε μπορεί να είναι πιο γρήγοροι ή πιο αργοί...φέτος δεν ξέρω αν η cosmote για πχ πήρε από isquare..Στο 6s plus μου εισαγωγέας ήταν η ίδια..Στo X τώρα το αυτοκόλλητο έγραφε isquare εισαγωγέας (θυμίζω Κωτσόβολος).

#3649   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:57

Χρήσιμη η πληροφορία σου
Σε ευχαριστώ!

Εχω δρομο ακομα αδέλφια...ΓΜΤ :(

Ποτέ δεν ξέρεις.Ποιό περιμένεις; Έχω παραγγελίες για 256 ασημί ..αν με πάρουν θα σου πω.

#3650   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/12/2017 - 21:24

Ποτέ δεν ξέρεις.Ποιό περιμένεις; Έχω παραγγελίες για 256 ασημί ..αν με πάρουν θα σου πω.

Περιμενω το Χ 64 sg
Απο καταστημα wind γνωστου μου ο οποιος θα με εξυπηρετησει να το παρω με τιμολογιο
Για αυτο κ η "δεσμευση μου" να το πάρω μονο απο εκει

Σε ευχαριστώ πολυ ομως φιλε για την προσφορα σου
Να εισαι καλα

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 01/12/2017 - 21:25

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3651   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 01/12/2017 - 21:52

να ενημερώσω οσους είναι από Θεσσαλονίκη, τυχαία περνούσα από Αμπελοκήπους κ μπήκα στον Γερμανό κ ρώτησα από περιέργεια αν υπάρχει διαθέσιμο. Είχαν ένα 256 silver κ ένα 64 silver κ τα αγόρασα κ τα δυο εκ μέρους φίλων. Αύριο θα έχουν άλλο ένα 64 silver κ δεν έχουν λίστα αναμονής.
Στις 4 του μήνα στον Γερμανό Αγίου Αθανασίου ( λίγο έξω από Θεσσαλονίκη μετά τα Διαβατά ) έχω ένα 256 silver στο όνομα μου κ δεν θα παραλάβω . Οποίος ενδιαφέρεται ας μου πει να το πάρει.

#3652   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.265 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 01/12/2017 - 23:43

Ήρθε και η δίκη μου σειρά. Καλορίζικο σε όλους γιατί δεν είναι λίγα τα λεφτά που δώσαμε.
fa0ca17b50ce022d7aee5feb285b25dc.jpg
fafdbf721e87142628be42f248586523.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#3653   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 23:53

να ενημερώσω οσους είναι από Θεσσαλονίκη, τυχαία περνούσα από Αμπελοκήπους κ μπήκα στον Γερμανό κ ρώτησα από περιέργεια αν υπάρχει διαθέσιμο. Είχαν ένα 256 silver κ ένα 64 silver κ τα αγόρασα κ τα δυο εκ μέρους φίλων. Αύριο θα έχουν άλλο ένα 64 silver κ δεν έχουν λίστα αναμονής.
Στις 4 του μήνα στον Γερμανό Αγίου Αθανασίου ( λίγο έξω από Θεσσαλονίκη μετά τα Διαβατά ) έχω ένα 256 silver στο όνομα μου κ δεν θα παραλάβω . Οποίος ενδιαφέρεται ας μου πει να το πάρει.

Τότε είναι ηλίθιοι!!! Στους Αμπελόκηπους έχω 2 καταστήματα κοντά τους και τους έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγαν για αναμονές, προτεραιότητα κτλ..Προφανώς ή κορόϊδευαν ή τους γείωσαν και έτσι το βρήκες ! Καλορίζικο φίλε!!Ένα μήνα τους έπαιρνα για το 256 silver !!!

#3654   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 01/12/2017 - 23:55

Κ να φανταστείς ότι δεν τα πήρα για μένα, εγώ πάλι από πείσμα τα είχα πάρει όλα σβάρνα κ βρήκα το δικό μου πριν μερικές ημέρες στο Ωραιόκαστρο

#3655   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/12/2017 - 23:57

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!  ΠΑΡΕΛΑΒΑ !!! Iphone X 256gb silver από Κωτσόβολο!!!

Όλα αυτά χάρη στη βοήθεια του Α. Βασίλη, ενός συμφορουμίτη μας που θέλει να παραμείνει "ανώνυμος" και τον ευχαριστώ πάρα πολύ! Χωρίς αυτόν, σίγουρα θα περίμενα μέχρι την παρουσίαση του επόμενου iphone..χαχα

Η χαρά μου είναι φυσικά μεγάλη για την απόκτηση του τηλεφώνου, αλλά περισσότερο χαρούμενος είμαι για την (έστω και από απόσταση ) γνωριμία μου με κάποια μέλη !! Panosxxx, Chris Ds ευχαριστώ για την παρέα και φυσικά Tselpemts-Santa!!! sorry δεν άντεξα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ !!

Και επειδή το καλό πρέπει να γυρίζει, δεν ακυρώνω καμία παραγγελία μου. Αν με καλέσουν θα ενημερώσω εδώ πρώτα. Μόνο να ξέρετε πως έχω βάλει μόνο iphone X 256gb ..

Καλορίζικο μέσα από την καρδιά μου και να το ευχαριστηθείς!!! Χάρηκα πάρα πολύ που παρέλαβες κι εσύ!!!

#3656   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:03

Καλορίζικο μέσα από την καρδιά μου και να το ευχαριστηθείς!!! Χάρηκα πάρα πολύ που παρέλαβες κι εσύ!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο!! Το ξέρω ότι χάρηκες!! Καλή χρήση να έχουμε όλοι και ευχαριστώ για την παρέα!!

#3657   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:04

Κ να φανταστείς ότι δεν τα πήρα για μένα, εγώ πάλι από πείσμα τα είχα πάρει όλα σβάρνα κ βρήκα το δικό μου πριν μερικές ημέρες στο Ωραιόκαστρο

χαχαχα, ευτυχώς βρήκα γιατί αυριο θα τους έδερνα!!! χαχα είναι πάντως γκασμάδες..

#3658   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:16

Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο!! Το ξέρω ότι χάρηκες!! Καλή χρήση να έχουμε όλοι και ευχαριστώ για την παρέα!!

Κι εγώ ευχαριστώ για την παρέα!!

Το έγραψα και στο άλλο θέμα, αυριο που θα έχω χρόνο θα ανοίξω thread με wireless ακουστικά όλων των ειδών και τιμών με links από αρκετές εταιρείες γιατί φαντάζομαι με τόσα άτομα που έχουν από iPhone 7 και πάνω πλέον θα υπάρχει ενδιαφέρον. Τα έχω όλα μαζεμένα μετά από ψάξιμο 2 εβδομάδων οπότε θα τα ποστάρω να υπάρχουν και για τους υπόλοιπους όποτε κάνουν αναζήτηση. :)

#3659   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:20

Το έγραψα και στο άλλο θέμα, αυριο που θα έχω χρόνο θα ανοίξω thread με wireless ακουστικά όλων των ειδών και τιμών με links από αρκετές εταιρείες γιατί φαντάζομαι με τόσα άτομα που έχουν από iPhone 7 και πάνω πλέον θα υπάρχει ενδιαφέρον. Τα έχω όλα μαζεμένα μετά από ψάξιμο 2 εβδομάδων οπότε θα τα ποστάρω να υπάρχουν και για τους υπόλοιπους όποτε κάνουν αναζήτηση. :)

Πολύ ωραία! Θα είμαι εκεί!!χαχα..και επειδή τώρα σετάρω ,από αυριο εντυπώσεις,αν και έχω τρελαθεί !!!

#3660   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 09:20

Κάνε κουμάντο...

έχουμε να πούμε πολλά.... απλά πόσταρε εδώ όταν το ανεβάσεις ... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες