Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3676   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/12/2017 - 12:38

Καλησπέρα καλή βδομάδα και καλό κουράγιο σε όλους μας! Προπαραγγελία και εγώ 1/11 από Κωτσοβολο και ακόμα τίποτα . Και πριν μου έστειλαν νεο μήνυμα με νέα καθυστέρηση. Πήρα τηλ και είπαν δεν είχαμε παραλαβή θα αργήσει και άλλο...

Kαλημέρα και καλη εβδομάδα. Πω πω μην μου λές τέτοια γιατί έκανα όνειρα οτι θα παραλάβω αυτήν την εβδομάδα απο Κωτσόβολο και εγω με παραγγελία απο 3-11 πληρωμένο το μισό κινητό( sg256 )μετρητά και τα αλλα σε δόσεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3677   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/12/2017 - 12:39

Καλησπέρα καλή βδομάδα και καλό κουράγιο σε όλους μας! Προπαραγγελία και εγώ 1/11 από Κωτσοβολο και ακόμα τίποτα . Και πριν μου έστειλαν νεο μήνυμα με νέα καθυστέρηση. Πήρα τηλ και είπαν δεν είχαμε παραλαβή θα αργήσει και άλλο...

καλημερα φιλε.εγω με παραγγειλια 7/11 απο κοτσωβολο και εχει ερθει το κινητο την τεταρτη θα παω να παραλαβω...silver 64gb

#3678   gikaras212

gikaras212

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Twitter:@gikasss13
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/12/2017 - 12:47

καλημερα φιλε.εγω με παραγγειλια 7/11 απο κοτσωβολο και εχει ερθει το κινητο την τεταρτη θα παω να παραλαβω...silver 64gb

Κολλητε μου με το καλό!!
Μπορεί να φταίει που εγώ θέλω 256sg! Δεν ξέρω τι άλλο να πω!

#3679   Nick123

Nick123

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 04/12/2017 - 12:53

παιδιά συγνώμη για το off-topic αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος ποιον πάροχο επιλέγουμε από αμερική για να είναι unlocked το iphone x? γιατί δεν εμφανίζει πλέον επιλογή sim free

#3680   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/12/2017 - 13:32

T-Mobile (μόνο απο Apple Store), Verizon και AT&T εφόσον κάνεις Full Price την αγορά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3681   Nick123

Nick123

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2017 - 13:39

Ευχαριστώ πολύ Νίκο

#3682   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/12/2017 - 14:08

παιδιά συγνώμη για το off-topic αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος ποιον πάροχο επιλέγουμε από αμερική για να είναι unlocked το iphone x? γιατί δεν εμφανίζει πλέον επιλογή sim free

at&t full price αλλα κρατα την καρτουλα που θα εχει μεσα την sim μην γινει καμμια στραβη.εγω την κρατησα καλου κακου!!

#3683   Nick123

Nick123

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2017 - 14:58

at&t full price αλλα κρατα την καρτουλα που θα εχει μεσα την sim μην γινει καμμια στραβη.εγω την κρατησα καλου κακου!!

σε ευχαριστώ πολύ :)

#3684   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/12/2017 - 14:59

σε ευχαριστώ πολύ :)

τπτ με το καλο να παραλαβεις!!

#3685   ntzioan

ntzioan

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 04/12/2017 - 15:32

Σημερα με πηρε τηλεφωνο ο Γερμανος και η Cosmote Ιωαννινων να μου πουν πως το κινητο προκειται να ερθει "μετα τα μεσα Γεναρη".

Δεν θελω να τρομαζω κοσμο, αλλα ετσι μου ειπανε οι υπευθυνοι και των 2 καταστηματων. Καταντησαμε να γινουμε φιλοι τοσο καιρο που τους πρηζω! Δεν ξερω αν τους πιστευω ομως...

Το αστειο ειναι οτι οταν τους ειπα πως ηδη το εχω παρει (phonegallery store, παρασκευη το παρηγγειλα, σαββατο το ειχα στα χερια μου) αρα να ακυρωσουν την παραγγελια, μου φανηκε σα να ξυνισανε και οι 2 υπευθυνοι που με πηραν τηλεφωνο!

Anyway, εχω ακομα 2 ενεργες παραγγελιες (μια εγινε 26/10, η αλλη 13/11) για δυο 256αρια Space Grey στα Public Ιωαννινων. Δεν θα τις ακυρωσω γιατι θελω να δω ποτε θα τα φερουνε ετσι για να γελασω λιγο. Αν καποιος ενδιαφερεται να παραλαβει καποιο αντι για εμενα ας μου στειλει pm. Θα ενημερωσω και εδω και στο αλλο θρεντ οταν (και αν) παραλαβουνε ποτε.

Aκολουθει review/rant.

Spoiler

Καλοριζικα σε οσους πηρανε και μακαρι να τα χαρουμε ολοι! Εμενα ηδη εφαγε την πρωτη τουμπα (με θηκη Spigen) απο υψος 60 εκατοστων απο χαζομαρα μου και κοντεψα να παθω εμφραγμα. Μπορω να πω οτι του πηρα την παρθενια τουλαχιστον!

#3686   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/12/2017 - 15:41

bla bla bla ...Προσωπικα, δεν προκειται να ξαναπαρω iPhone για τα επομενα 5 χρονια minimum, .... bla  bla bla

Θα ξαναπάρεις !!!

#3687   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2017 - 16:37

Εγώ το δικό μου το πήρα σφραγισμένο από ένα παλικάρι που το είχε αγοράσει από Ελλάδα μέσω Σκρουτζ και μέσα όταν πήγα να τοποθετήσω την sim υπήρχε ήδη τοποθετημένη μια της T-Mobile. Το τηλέφωνο έχει αμερικανικό φορτιστή. Το τηλέφωνο ήταν σφραγισμένο το ξεσφραγοσα εγώ πως είναι δυνατόν να υπάρχει ήδη τοποθετημένη μέσα sim? Το τηλέφωνο το λειτουργώ εδώ και δυο ημέρες με Vodafone χωρίς πρόβλημα

#3688   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/12/2017 - 16:55

Εγώ το δικό μου το πήρα σφραγισμένο από ένα παλικάρι που το είχε αγοράσει από Ελλάδα μέσω Σκρουτζ και μέσα όταν πήγα να τοποθετήσω την sim υπήρχε ήδη τοποθετημένη μια της T-Mobile. Το τηλέφωνο έχει αμερικανικό φορτιστή. Το τηλέφωνο ήταν σφραγισμένο το ξεσφραγοσα εγώ πως είναι δυνατόν να υπάρχει ήδη τοποθετημένη μέσα sim? Το τηλέφωνο το λειτουργώ εδώ και δυο ημέρες με Vodafone χωρίς πρόβλημα

ετσι τα πουλανε στις ηπα εκτος κι αν παρεις sim free.

legit

#3689   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2017 - 17:12

Αυτή η sim χρησιμεύει σε μένα σε τιποτα ή πάει για πέταμα;

#3690   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2017 - 17:22

Κολλητε μου με το καλό!!
Μπορεί να φταίει που εγώ θέλω 256sg! Δεν ξέρω τι άλλο να πω!

Κι εγώ παραγγελία 4/11 και πληρωμένο με κάρτα από Κωτσόβολο, μου είπαν σήμερα ότι θα αργήσει κι άλλο (silver 64gb).

Τι να πεις , θέμα τύχης ... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1