Το ποιο τραγικό είναι ότι αυτοί ένα μήνα έχουν τα λεφτά σου και τα διαχειρίζονται σαν να έχουν πάρει ένα άτοκο δάνειο και εσύ είσαι στο περίμενε . Αυτή δυστυχώς είναι η Ελλάδα . Θα έπρεπε να παραλάβεις και μετά κανονικά να σε χρεώσουν και να ξεκινήσουν οι δόσεις .
iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 07/12/2017 - 09:57
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Δημοσίευση 07/12/2017 - 11:09
Στο istock now πάντως δείχνει διαθεσιμότητα σε όλη την Ευρώπη για τις online παραγγελίες..Στο γαλλικό apple online store δείνει Iphone silver 256gb με παράδοση 19/12! Μία εβδομάδα..Όσοι μπορείτε και έχετε κόσμο στο εξωτερικό πάρτε το από εκεί!! Και θα έχετε και δυνατότητα αγοράς apple care.. Όσοι είναι με τιμολόγια, δυστυχώς υπομονή παιδιά! Και εγώ θα περίμενα μαζί σας ακόμη αν δε με είχε βοηθήσει ο tselpemts ! Το public 27/10, plaisio 3/11 και cosmote 3/11 ακόμα ούτε τηλέφωνο με πήραν!!! Και αυτά για να δώσω τη σειρά μου σε κάποιον άλλο τα κρατάω..
Πάντως από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να μάθω πως τα κατάφερε τόσο χάλια το public φέτος!! Γιατί θεωρώ ότι έχει δώσει τα λιγότερα!
Δημοσίευση 07/12/2017 - 11:10
Δημοσίευση 07/12/2017 - 11:26
Καλημέρα παιδία όποις θέλει IPHONE X SG 64 απο Vodafone Αττική να μου στείλει. Ο πρώτος το έχει
Δημοσίευση 07/12/2017 - 11:44
Δημοσίευση 07/12/2017 - 12:16
Καλημέρα παιδία όποις θέλει IPHONE X SG 64 απο Vodafone Αττική να μου στείλει. Ο πρώτος το έχει
καλημερα εχεις pm
Δημοσίευση 07/12/2017 - 12:38
iPhone X 256 μην περιμένετε άδικα το 2017 από Γενάρη και βλέπουμε αν θα πάρετε
Αν και γενικά αποφεύγω εδώ τις αντιπαραθέσεις, θεωρώ τουλάχιστον άστοχο να λετε σε κάποιους που περιμένουν πως και πως ένα προϊόν, ωμά και χωρίς αποδείξεις-επιχειρήματα ότι περιμένουν άδικα και βλέπουμε αν θα πάρετε από Γενάρη!! Και πως το "βλέπετε" ακριβώς; Έχετε προσωπική πληροφόρηση που δεν μας την αναφέρετε; Έχετε διαίσθηση; Είναι προσωπική πρόβλεψη; Και ακόμα και έτσι να είναι, γιατί να αποκαρδιώσετε κάποιον; Εγώ πήρα 256gb silver επειδή κάποιος εδώ μέσα με βοήθησε!! Και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου. Με δεδομένο ότι από 100.00 μονάδες, η Apple αύξησε την παραγωγή σε 400.000+ γιατί να μην ελπίζει κανείς μέσα ή τέλη αυτού του μήνα;Και όταν στα online apple stores της Ευρώπης είναι πλέον 1 εβδομάδα η αναμονή αλλά και στο skroytz υπάρχουν αυτή τη στιγμή ευρωπαϊκά και αμερικάνικα; Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, θεωρώ πως πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις διατυπώσεις μας όταν έχουμε να κάνουμε με συμφορουμίτες μας που ταλαιπωρούνται..Πριν μια εβδομάδα ήμουν και εγώ στη θέση τους..
Δημοσίευση 07/12/2017 - 12:39
Το ποιο τραγικό είναι ότι αυτοί ένα μήνα έχουν τα λεφτά σου και τα διαχειρίζονται σαν να έχουν πάρει ένα άτοκο δάνειο και εσύ είσαι στο περίμενε . Αυτή δυστυχώς είναι η Ελλάδα . Θα έπρεπε να παραλάβεις και μετά κανονικά να σε χρεώσουν και να ξεκινήσουν οι δόσεις .
Εννοείται! Και όταν τους έκανα παράπονα μου είπαν απλά είναι θέμα τράπεζας! Στην ερώτηση αν εσείς θα πληρώνατε κάτι που δεν έχετε καν παραλάβει και δεν έχετε ιδέα ποτέ θα παραλάβετε απλά δεν ήξεραν τι να απαντήσουν! Το δε τμήμα εξυπηρετήσης αφού περιμένεις πάνω από 10’ δεν έχει ιδέα τι να σου πει + του ότι είναι αγενέστατοι! Γενικώς πολύ κακή εξυπηρέτηση έως τώρα από Κοτσωβολο!
Δημοσίευση 07/12/2017 - 12:43
Η τελευταία πληροφόρηση που είχα παιδιά ήταν για 4/12. Από εκεί και πέρα άγνωστο. Η istorm μου είχε πει όταν παρέλαβα ότι έρχονται με το σταγονόμετρο γενικά οι συσκευές.
Δεν νομίζω να σταματήσουν οι παραλαβές μέσα στον Δεκέμβριο, η παραγωγή έχει αυξηθεί. Το θέμα είναι ότι λογικά η Apple θα επιλέξει να τροφοδοτήσει περισσοτερες συσκευές στην μεγάλες αγορές και λόγω γιορτών. Θα έρθουν πιστεύω και εδώ κάποιες, το πόσες και ποιοι συνδυασμοί άγνωστο.
Δημοσίευση 07/12/2017 - 13:08
Αν και γενικά αποφεύγω εδώ τις αντιπαραθέσεις, θεωρώ τουλάχιστον άστοχο να λετε σε κάποιους που περιμένουν πως και πως ένα προϊόν, ωμά και χωρίς αποδείξεις-επιχειρήματα ότι περιμένουν άδικα και βλέπουμε αν θα πάρετε από Γενάρη!! Και πως το "βλέπετε" ακριβώς; Έχετε προσωπική πληροφόρηση που δεν μας την αναφέρετε; Έχετε διαίσθηση; Είναι προσωπική πρόβλεψη; Και ακόμα και έτσι να είναι, γιατί να αποκαρδιώσετε κάποιον; Εγώ πήρα 256gb silver επειδή κάποιος εδώ μέσα με βοήθησε!! Και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου. Με δεδομένο ότι από 100.00 μονάδες, η Apple αύξησε την παραγωγή σε 400.000+ γιατί να μην ελπίζει κανείς μέσα ή τέλη αυτού του μήνα;Και όταν στα online apple stores της Ευρώπης είναι πλέον 1 εβδομάδα η αναμονή αλλά και στο skroytz υπάρχουν αυτή τη στιγμή ευρωπαϊκά και αμερικάνικα; Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, θεωρώ πως πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις διατυπώσεις μας όταν έχουμε να κάνουμε με συμφορουμίτες μας που ταλαιπωρούνται..Πριν μια εβδομάδα ήμουν και εγώ στη θέση τους..
Ναι έχω προσωπική πληροφόρηση μέσα Γενάρη και αν εδώ θα είμαστε θα τα λέμε λοιπόν
Δημοσίευση 07/12/2017 - 13:31
https://www.xirogian...oi_mobiles1.pdf
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γνωρίζεις αν καλυπτει κλοπές από αυτοκίνητο ή άλλα κλειστά μέρη, όπως πχ ντουλαπάκι γυμναστηρίου κλπ;
Επειδή οι όροι παραπέμπουν σε οικία.
Δημοσίευση 07/12/2017 - 13:32
Ενημερωτικά ακύρωσα πρίν απο λίγο και πήρα τα λεφτά μου πίσω απο τον Κωτσόβολο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς με ενημέρωσαν ότι δυστηχώς θα έχω παραλάβει το αργότερο 10/01 το νωρίτερο τέλος του έτους. Ημερομηνία προπληρωμής 09/10.
Στην αρχή δεν ήθελαν και με τίποτε να μου δώσουν λεφτά αλλα πιστωτικό τσέκ, και αφού μας άκουσε όλο το κατάστημα ο όποιος υπεύθυνος του καταστήματος χωρίς κάν να βγεί ή να έρθει να μου μιλήσει απο την γραφειάρα του είπε δώστε τα λεφτά πίσω να φύγει στην ενδοεπικοινωνία. Μου είπε η υπάλληλος αφού την έκραζα οτι θα κάνουμε εξαίρεση για εσάς αν και μετά απο 14 ημέρες αγοράς δεν δικαιούται ο καταναλωτής να ζητήσει λεφτά πίσω. Εκείνη την στιγμή είπα και με ποιανού υπαιτιότητα δεν έχω 1 μήνα μετά πάρει το προιόν? Σε κάθε περίπτωση τους είπα οτι είσαστε αστείο μαγαζί γιατί και να το αγοράσω και να το ανοίξω σπίτι μου μπορώ να σας το φέρω και να πάρω λεφτά πίσω πόσο μάλλον τώρα που δεν έχω παραλάβει κάν.
Αυτά για να ξέρει κάποιος που περιμένει απο Κωτσόβολο τί του ξημερώνει!!!!
Με τι τρόπο είχες πληρώσει; Μετρητά ή κάρτα;
Δημοσίευση 07/12/2017 - 13:50
στο skroutz πλεον το εχουν καποια μαγαζια αλλα δεν κοβουν τιμολογιο........
Δημοσίευση 07/12/2017 - 13:56
Δημοσίευση 07/12/2017 - 14:00
καλα ναι μιλαμε οτι να ναι οι τυποι.βεβαια με το που ειπαν ετσι απλα εκλεισα το τηλεφωνο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες