Φέραμε την προηγούμενη 256 μαύρα και 64 μαύρα. Αλλά με αυτά που είπες ίσως έρθουν και εμάς αυτήν την εβδομάδα. Το 22 Δεκεμβρίου είναι φαντάζομαι για όσους το έχουν παραγγείλει μέχρι τέλη Νοεμβρίου
Τι εννοείς φέρατε την προηγούμενη?
Δημοσίευση 11/12/2017 - 19:41
Φέραμε την προηγούμενη 256 μαύρα και 64 μαύρα. Αλλά με αυτά που είπες ίσως έρθουν και εμάς αυτήν την εβδομάδα. Το 22 Δεκεμβρίου είναι φαντάζομαι για όσους το έχουν παραγγείλει μέχρι τέλη Νοεμβρίου
Δημοσίευση 11/12/2017 - 19:51
ΕβδομάδαΤι εννοείς φέρατε την προηγούμενη?
Δημοσίευση 11/12/2017 - 19:54
Εβδομάδα
Δημοσίευση 11/12/2017 - 19:56
Γιατί σε ποιο κατάστημα δουλεύεις
Δημοσίευση 11/12/2017 - 19:58
Γράφει πιο πάνω στο κατάστημα της κνωσσου
Δημοσίευση 11/12/2017 - 20:01
Ναι αυτό το είδα .. όνομα εννοώ!
Δημοσίευση 11/12/2017 - 21:21
Γιατί ο αστυνομικός τι θα έκανε; Αν φτάσω σε αυτό το σημείο ο δικηγόρος θα χρειαστεί περισσοτερο! Με έχουν χρεώσει χωρίς να έχω παραλάβει! Αυτό και μόνο είναι νομικό θέμα. Ελπίζω φυσικά να μην φτάσω εκεί διότι ο κατά τα αλλα ευγενικός πωλητής με έχει διαβεβαιώσει ότι αύριο θα κλείσουμε το θέμα αυτό. Βέβαια το έχει ξαναπεί αρκετές φορές γιαυτο θα περιμένω μέχρι αύριο και μετά θα κινηθώ όπως πρέπει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είμαι δικηγόρος και το είπα διότι ο δικηγόρος και να είναι παρών δεν μπορεί να κάνει κάτι. ΓΙα τον αστυνομικό που ανέφερα φυσικά και δε μπορεί να κάνει (δεν υπάρχει κάποιο αδίκημα εδώ) , στο είπα απλά ο αστυνομικός αν υπήρχε αδίκημα θα μπορούσε να πάει ( το λέω γενικά).
Φυσικά ειναι νομικο θεμα γι αυτο και παραπανω απαντησα οτι πρεπει να καταγγειλετε τη συμβαση.
Όπως και να χει ο συναδελφος δικηγορος θα σε κατατοπίσει.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 00:56
Γιαυτο ακριβώς θα τον χρειαζόμουν, για να με κατατοπίσει καλύτερα σε περίπτωση που αυτοί μου έλεγαν διαφορά! Άλλο να πας άσχετος κ άλλο να έχεις κάποιον δικηγόρο μαζί σου και με την λογική να το πάρεις ε πιο πολύ βάση θα έδιναν!!! Το θέμα όμως έληξε σήμερα αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα μου στείλουν πολύ σύντομα την συσκευή. Σε καμμία περίπτωση πάντως δεν μίλησα άσχημα σε πωλητή η πωλήτρια στο τηλέφωνο! Οι άνθρωποι την δουλειά τους κάνουν και εκτελούν εντολές προϊσταμένων που δεν φαίνονται πουθενά δυστυχώς, εκεί ίσως θα έπρεπε να τα χώναμε λίγο...Είμαι δικηγόρος και το είπα διότι ο δικηγόρος και να είναι παρών δεν μπορεί να κάνει κάτι. ΓΙα τον αστυνομικό που ανέφερα φυσικά και δε μπορεί να κάνει (δεν υπάρχει κάποιο αδίκημα εδώ) , στο είπα απλά ο αστυνομικός αν υπήρχε αδίκημα θα μπορούσε να πάει ( το λέω γενικά).
Φυσικά ειναι νομικο θεμα γι αυτο και παραπανω απαντησα οτι πρεπει να καταγγειλετε τη συμβαση.
Όπως και να χει ο συναδελφος δικηγορος θα σε κατατοπίσει.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 12:48
Με καθε επιφυλαξη...! Vodafone παραλαμβανει αν ολα πανε καλα την Παρασκευη το απογευμα ! Οποτε ισως αυτοι που περιμενουμε απο Vodafone ισως...! απο Δευτερα να εχουμε καλα νεα...! Για να δουμε ! Αλλα οπως ειπα με καθε επιφυλαξη
Δημοσίευση 12/12/2017 - 12:55
Με καθε επιφυλαξη...! Vodafone παραλαμβανει αν ολα πανε καλα την Παρασκευη το απογευμα ! Οποτε ισως αυτοι που περιμενουμε απο Vodafone ισως...! απο Δευτερα να εχουμε καλα νεα...! Για να δουμε ! Αλλα οπως ειπα με καθε επιφυλαξη
Δημοσίευση 12/12/2017 - 12:56
Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμενο κατάστημα ή γενικά? γιατι εγω που μιλησα πριν λιγο μου είπαν για 22/12
Μιλαω για την κεντρικη αποθηκη ! Και μετα απο κει πηγαινουν στα καταστηματα
Δημοσίευση 12/12/2017 - 13:01
Μιλαω για την κεντρικη αποθηκη ! Και μετα απο κει πηγαινουν στα καταστηματα
Δημοσίευση 12/12/2017 - 13:02
Μακάρι γιατι όπως παμε θα ειμαστε και τυχεροί αν το πάρουμε πριν τη νεα χρόνια
Ετσι πιστευω θα το παρουμε την αλλη βδομαδα..! Ετσι νομιζω...!
Δημοσίευση 12/12/2017 - 19:47
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 12/12/2017 - 19:57
λετε να παρουν και αλλα καταστηματα οπως istorm η μονο voda;
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες