Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3916   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:03

Και εγω σας λεω με κινδυνο να γινω κακος ξανα πως η vod θα πει αναμονη μετα τις 30/12 και εχει ο θεος,
Δεν μιλάμε για ένα δυο συσκευές σε κάποια καταστήματα που αν είσαι πολύ τυχαίος μπορεί και να πετύχεις κάτι αλλά για κανονική κυκλοφορία να μπορεί κάποιος να πάει να βρει συσκευή άνετα χωρίς λίστες κτλ
Συσκευές θα δούμε στην Ελλάδα μετά τα μέσα Ιανουαρίου τέλη με αρχές Φεβρουαρίου.
Καλή υπομονή σε όσους ακόμα ψάχνουν.

Τελευταία επεξεργασία από: babooni75, 12/12/2017 - 20:07

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3917   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:10

Απο που γνωρίζεις εσυ αυτο που λες? Γιατι δεν τα ξερεις καλα

Απο Σεπτέμβρη και μετα λενε.....

Για το iphone Xi δεν λεμε..?
:)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3918   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:11

λετε να παρουν και αλλα καταστηματα οπως istorm η μονο voda;

Απο infoquest πσιρνει η voda οχι το istorm
Νομιζω

#3919   SantaMarcia

SantaMarcia

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:59

Φέραμε την προηγούμενη 256 μαύρα και 64 μαύρα. Αλλά με αυτά που είπες ίσως έρθουν και εμάς αυτήν την εβδομάδα. Το 22 Δεκεμβρίου είναι φαντάζομαι για όσους το έχουν παραγγείλει μέχρι τέλη Νοεμβρίου

γεια! να ρωτησω οι παραλαβες στα καταστηματα στις ημερομηνιες που ανεφερες ειναι για ολα τα καταστηματα vodafone ή μονο για τις μεγαλες πολής ? 

#3920   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 22:11

Όλοι μα όλοι παίρνουν από Info Quest, ακόμα και οι πάροχοι, δεν κάνουν ξεχωριστές εισαγωγές. Από εκεί και πέρα είναι θέμα καθαρά της Info Quest που θα τα διαθέσει, στην iStorm, iSystem, Document, σε αλυσίδες, σε παρόχους και πάει λέγοντας.

Οπότε μέχρι τα καταστήματα να δουν σίγουρα ότι παρέλαβαν στις κεντρικές αποθήκες τους συσκευές από την Info Quest κρατήστε μικρό καλάθι προς το παρόν. Και αυτό ισχύει για όλους όχι μόνο για Vodafone.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 12/12/2017 - 22:13

#3921   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 12/12/2017 - 22:11

γεια! να ρωτησω οι παραλαβες στα καταστηματα στις ημερομηνιες που ανεφερες ειναι για ολα τα καταστηματα vodafone ή μονο για τις μεγαλες πολής ?

Γενικό είναι. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω

#3922   SantaMarcia

SantaMarcia

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 22:15

Γενικό είναι. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω

:) 

#3923   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 22:34

Ο γνωστος μου με καταστημα wind που θα με προμηθευσει με το δικο μου στο συστημα του παραγγελιων στην infoquest ενω στην αρχη της παραγγελιας μου και του καταστηματος δεν του εβγαζε ημερομηνια παραλαβης εδω και μερες του γραφει 20-22/12
Οπως μου εχει μεταφερει

Τωρα ενα καταστημα εχει παραγγειλει 10 η 20 πχ και του δώσουν
5 η 10 αντίστοιχα ειναι αλλο θεμα

Και αυτο τονεπιβεβαιωνει και ενας ακομα η 2 φιλοι παραπάνω

Αρα ξεκάθαρο και σαφες 20-22/12 τα καταστηματα θα παραλαβουν

#3924   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:13

Επιτέλους μετά από 1 μήνα και 4 μέρες αναμονή, πάνω από 100 τηλεφωνήματα στον Κωτσόβολο άπειρες συνομιλίες, εκνευρισμό κτλ κτλ έφτασε η στιγμή που θα παραλάβω και εγώ αύριο το δικό μου iPhone X (θα ανεβάσω κ φωτό φυσικά εδώ) το μόνο ευχάριστο στην αναμονή ήταν τα μηνύματα που ανταλλάξαμε και τα μηνύματα που διάβαζα, οι απόψεις οι γνώμες κ.α σε αυτό το φόρουμ!!! Υπομονή σε όσους δεν έχουν ακόμα παραλάβει παιδιά και υγεία πάνω από όλα!!! Καλό βράδυ σε όλους!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3925   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 13/12/2017 - 01:02

Εγώ τι να πω ρε παιδιά που είχα δώσει πρώτος την παραγγελία σε βοντα (που δουλεύω).. ήρθαν 2 sg 64 το Σάββατο και ο υπεύθυνος του καταστήματος τα έδωσε αλλού;; Ούτε που πρόλαβα να τα αγγίξω :( :(

#3926   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2017 - 03:24

Παιδιά έχει αγοράσει κανένας με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και πιστωτική κάρτα Eurobank από κατάστημα που έχει επιστροφή;σε κατάστημα cosmote μου είπαν ότι δεν γίνεται επιστροφή αν πάρεις το κινητό χωρίς ΦΠΑ...

#3927   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/12/2017 - 09:56

Εγώ τι να πω ρε παιδιά που είχα δώσει πρώτος την παραγγελία σε βοντα (που δουλεύω).. ήρθαν 2 sg 64 το Σάββατο και ο υπεύθυνος του καταστήματος τα έδωσε αλλού;; Ούτε που πρόλαβα να τα αγγίξω 

Εγώ θα πήγαινα και θα έπαιρνα από αλλού έτσι για να του την πω . Όχι τίποτα άλλο γιατί και εσύ εκείνη την στιγμή είσαι πελάτης και αλίμονο όχι τίποτα άλλο δεν ζήτησες χάρη αλλά να τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3928   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 13/12/2017 - 10:11

Επιτέλους μετά από 1 μήνα και 4 μέρες αναμονή, πάνω από 100 τηλεφωνήματα στον Κωτσόβολο άπειρες συνομιλίες, εκνευρισμό κτλ κτλ έφτασε η στιγμή που θα παραλάβω και εγώ αύριο το δικό μου iPhone X (θα ανεβάσω κ φωτό φυσικά εδώ) το μόνο ευχάριστο στην αναμονή ήταν τα μηνύματα που ανταλλάξαμε και τα μηνύματα που διάβαζα, οι απόψεις οι γνώμες κ.α σε αυτό το φόρουμ!!! Υπομονή σε όσους δεν έχουν ακόμα παραλάβει παιδιά και υγεία πάνω από όλα!!! Καλό βράδυ σε όλους!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μαλιστα !! Κοντεψες να αρρωστησεις μεχρι να το παρεις και μολις το παρεις θα περασεις στο αλλο club που κοντευουν να αρρωστησουν μην τυχον εχει πανω κανενα τετοιο η μην τυχον κανει καμμια γρατζουνια... 

Παρτε το αλλιως μαγκες ... 

#3929   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2017 - 12:43

Μαλιστα !! Κοντεψες να αρρωστησεις μεχρι να το παρεις και μολις το παρεις θα περασεις στο αλλο club που κοντευουν να αρρωστησουν μην τυχον εχει πανω κανενα τετοιο η μην τυχον κανει καμμια γρατζουνια... 

Παρτε το αλλιως μαγκες ... 

Το οτι κοντεψα να αρρωστησω το λες εσυ φιλε μου... όπως επισης το οτι θα περασω στο αλλο club! τι εισαι μάγος;;; μηπως πρεπει να πας στο ελλαδα εχεις ταλεντο; χαχα αντε καλημερα ρε μαγκακο

Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 13/12/2017 - 12:45

#3930   soulsearch

soulsearch

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/12/2017 - 13:04

Μόλις με πήραν απο plaisio για τη παραγγελία του iphone x 256 sg παραλαβη απο καταστημα αυριο!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες