Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4081   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/12/2017 - 19:53

Μπήκε ξαλαφρώσε και έφυγε εντάξει υπάρχουν και αυτοί

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4082   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/12/2017 - 19:59

Μπήκε ξαλαφρώσε και έφυγε εντάξει υπάρχουν και αυτοί

Sent from my iPad using Tapatalk

Αχαχαχαχα

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#4083   eoiko

eoiko

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/12/2017 - 20:24

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για Ιphone X 64 μαύρο. Είμαι Αθήνα και θα φύγω το Σάββατο για εξωτερικό και έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο.

Αν μπορεί κάποιος να παραχωρήσει την παραγγελία του..

Ενδιαφέρομαι για αγορά από Istorm ή Infoquest για να μπορέσω να πάρω και ασφάλεια που θέλω (δεν ξέρω αν δίνουν όλα τα μαγαζιά γι αυτό το λέω).

Ευχαριστώ

#4084   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 21/12/2017 - 21:31

:lol: :lol: εντάξει είσαι θεούλης!! Κλαίω!!

Ειδες ρε Κώστα;;Μετά από τόσα καλά λόγια που έγραψες για μένα καταταχθηκα στην θέση «μικρός ήρωας» !!! Και σε έλεγα, άσε ρε μη γράφεις δεν χρειάζεται...Εσυ εκεί να κανεις του κεφαλιού σου...

#4085   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2017 - 21:33

Οποίος από Αθήνα θέλει silver 64αρι ας μου πει.Με κάλεσαν από iSquare.

#4086   katharma30

katharma30

iPH Member

• 327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/12/2017 - 22:31

Ενδιαφέρομαι για 256gb μαύρο από Αθήνα. Αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν ας ενημερώσει!!!

#4087   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2017 - 22:35

Με γεια και καλή χρήση!! Ότι πρέπει για τις γιορτές!

Σε ευχαριστώ πολύ ναι είσαι καλά κι καλές γιορτές σε όλους μας

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 21/12/2017 - 22:36

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#4088   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:55

παιδιά συγνώμη που το λέω αλλά μήπως εχει καταντήσει γελοίο ...το ολο θέμα ?? τέτοιο άγχος δεν νομίζω να είχατε για ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωη σας οχι για ενα τηλέφωνο που στην ουσία οι ποιο πολλοί το βάζετε σε κάρτα και θα το πληρώνετε για 24 μηνες ...έλεος ...άλλος περιμένει ένα μήνα άλλος 2 κάθε μέρα τηλέφωνα ραντεβού τρέξιμο και όλα αυτά για να δώσει 1400 ευρω !! ασε που βλεπω οτι έχουν γεννηθεί και μικροί ήρωες !!! δεν θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους ούτε ποιο σημαντικούς ...ούτε θα κάνει καλύτερα κάτι που κάνατε μέχρι σήμερα ..οκ να το πάρετε δεν λέω και εγώ πήγα να το πάρω άλλα ήταν πολύ μικρο για τα μάτια μου ..άλλα όταν υπάρχει σε κανονική ...διαθεσιμοτητα

Έχεις δίκιο φίλε σε όλα. Πραγματικά ποιος σοβαρός άνθρωπος έχει ξοδέψει χρόνο για δώσει τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο.

Sent from iPhone X

#4089   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:57

Έχεις δίκιο φίλε σε όλα. Πραγματικά ποιος σοβαρός άνθρωπος έχει ξοδέψει χρόνο για δώσει τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο.

Sent from iPhone X

Χαχαχαχα !!!!

#4090   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/12/2017 - 08:50

Ειδες ρε Κώστα;;Μετά από τόσα καλά λόγια που έγραψες για μένα καταταχθηκα στην θέση «μικρός ήρωας» !!! Και σε έλεγα, άσε ρε μη γράφεις δεν χρειάζεται...Εσυ εκεί να κανεις του κεφαλιού σου...

χαχαχαχαχαχα, ούτε καν ενας Superman !!!  Εγώ βέβαια σε έχω ως Αη.Βασίλη !!! Ξέρεις πως πανε αυτά...ανάλογα με την ποσότητα των "θαυμάτων" !!! Μήπως σου ζήτησε κανα τηλέφωνο και δεν βρήκες να δώσεις; χαχαχαχα 

Πέρα από την πλάκα , σκέφτηκα και εγώ να απαντήσω στο παλικάρι, αλλά όταν μπαίνεις σε τεχνολογικό φόρουμ, με αντικείμενο τα iphone  και σε  topic που αφορά στη διαθεσιμότητα-παραλαβή κτλ και δεν καταλαβαίνεις , νομίζω ότι δε φταίνε οι άλλοι...Επιπλέον, όταν αντι να εκτιμήσεις την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, την παρέα που κάνουν εδώ περιμένοντας και τη βοήθεια που δίνει ο ενας στον άλλο, χαρακτηρίζεις κόσμο και μειώνεις όσους βοηθούν , τότε σίγουρα δεν αντιλαμβάνεσαι , δε νιώθεις και δεν έχει κανένα νόημα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ και να σου εξηγήσω..

Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι-πάντα υπήρχαν..Εμάς μας ενδιαφέρουν οι άλλοι φίλε μου!!!

#4091   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 09:03

χαχαχαχαχαχα, ούτε καν ενας Superman !!! Εγώ βέβαια σε έχω ως Αη.Βασίλη !!! Ξέρεις πως πανε αυτά...ανάλογα με την ποσότητα των "θαυμάτων" !!! Μήπως σου ζήτησε κανα τηλέφωνο και δεν βρήκες να δώσεις; χαχαχαχα
Πέρα από την πλάκα , σκέφτηκα και εγώ να απαντήσω στο παλικάρι, αλλά όταν μπαίνεις σε τεχνολογικό φόρουμ, με αντικείμενο τα iphone και σε topic που αφορά στη διαθεσιμότητα-παραλαβή κτλ και δεν καταλαβαίνεις , νομίζω ότι δε φταίνε οι άλλοι...Επιπλέον, όταν αντι να εκτιμήσεις την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, την παρέα που κάνουν εδώ περιμένοντας και τη βοήθεια που δίνει ο ενας στον άλλο, χαρακτηρίζεις κόσμο και μειώνεις όσους βοηθούν , τότε σίγουρα δεν αντιλαμβάνεσαι , δε νιώθεις και δεν έχει κανένα νόημα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ και να σου εξηγήσω..
Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι-πάντα υπήρχαν..Εμάς μας ενδιαφέρουν οι άλλοι φίλε μου!!!

Τα είπες όλα φίλε μου ακριβώς !!!Καλημερα στην παρέα !!

#4092   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • GameCenter:eliac7

Δημοσίευση 22/12/2017 - 12:42

Sent from iPhone X

Ένα σου λέω, έκλαψα.ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

#4093   mte1123

mte1123

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/12/2017 - 13:09

Στο site του MediaMarkt εμφανίζονται διαθέσιμα όλα τα μοντέλα iPhone X. Μου ήρθε και ειδοποίηση στο app.

Ισχύει για online αγορές με αποστολή. Στα καταστήματα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Τέλος τα SG 256GB.

Τελευταία επεξεργασία από: mte1123, 22/12/2017 - 13:13

#4094   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/12/2017 - 13:46

Έγινε και αυτό !! Με πήραν από Istorm Θεσσαλονίκη κέντρο! Υπάρχει ασημί iphone X 256gb κρατημένο στο όνομα μου!! Αν κάποιος το θέλει πείτε μου στο επόμενο μισάωρο! Τους είπα να το κρατήσουν μιας και μου είχε βρει ο φίλος Στέλιος!

#4095   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2017 - 14:42

Παιδιά κι εμένα μόλις με κάλεσαν από public Πυλαίας για ένα silver 256.Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm θα το καλτετησουν ως τις 5 μου είπαν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 51

0 μέλη, 51 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες