Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4111   xristos98

xristos98

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:17

καλησπερα!! ενδιαφερομαι για iphone x 256 silver or black. υπαρχει καποιος στη θεσσαλονικη που να μην χρειαζεται την παραγγελια του ωστε να το παραλαβω εγω?? σας ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4112   TrickAce

TrickAce

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:57

παρέλαβα και εγω σήμερα απο κοτσόβολο επιτέλους , τέλειο μεχρι στιγμής ! :rolleyes:

#4113   koalir

koalir

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/12/2017 - 22:01

Υπάρχει iphone x 64 gb space grey κρατημένο σε istorm Αθήνα.Όποιος θέλει να του παραχωρήσω την σειρά μου, να μου στείλει στο email: koalir@gmail.com το τηλέφωνο του για να τον πάρω να του δώσω οδηγίες για να το παραλάβει.

#4114   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/12/2017 - 22:05

Καλορίζικο . Space gray εννοείς ;-).

Ρε φιλε αχρωματοψια εχεις? Τι jet black? Αυτο ειναι ξεκαθαρα space gray  :lol:   Προφανως και κανω πλακα  :P . Καλοριζικο φιλε μου. ευχομαι να το χαρεις στο μεγιστο!   B)

Ήθελα να κάνω και λιγο showoff το gloss black skin που εβαλα B)

#4115   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • GameCenter:eliac7

Δημοσίευση 22/12/2017 - 23:37

παρέλαβα και εγω σήμερα απο κοτσόβολο επιτέλους , τέλειο μεχρι στιγμής ! :rolleyes:

Καλορίζικο φίλε μου! Και εγώ από Κωτσόβολο έχω παραγγείλει, πότε το είχες παραγγείλει; Και αν επιτρέπεται, το 64αρι πήρες ή το 256;

#4116   Mpeglerisss

Mpeglerisss

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/12/2017 - 01:43

Παραλαβή επιτέλους και από εμένα από Κοτσό. Φιλική συμβουλή σε όλους όσους έχουν παραγγείλει από την εν λόγω αλυσίδα. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ Η ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Πηγαίνετε κατευθείαν στο κατάστημα που κάνατε την παραγγελία και μάλιστα ΟΧΙ στο τμήμα των κινητών αλλά κατευθείαν ταμείο!!! Εκεί έχουν στα Πισιά τους πλήρη εικόνα για τις παραλαβές και τις διαθεσιμότητες στο κατάστημα και ποτέ θα έρθει ακριβώς θα σας πούνε.

Εγώ το δικό μου πήγα και το πήρα σήμερα.

Μήνυμα ΠΟΤΕ δεν ήρθε και ούτε πρόκειται...

Οπότε... όσοι από Κώτσο κατευθείαν στη πηγή ...

Ελπίζω να βοήθησα ;-)

#4117   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 10:29

Παραλαβή επιτέλους και από εμένα από Κοτσό. Φιλική συμβουλή σε όλους όσους έχουν παραγγείλει από την εν λόγω αλυσίδα. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ Η ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Πηγαίνετε κατευθείαν στο κατάστημα που κάνατε την παραγγελία και μάλιστα ΟΧΙ στο τμήμα των κινητών αλλά κατευθείαν ταμείο!!! Εκεί έχουν στα Πισιά τους πλήρη εικόνα για τις παραλαβές και τις διαθεσιμότητες στο κατάστημα και ποτέ θα έρθει ακριβώς θα σας πούνε.

Εγώ το δικό μου πήγα και το πήρα σήμερα.

Μήνυμα ΠΟΤΕ δεν ήρθε και ούτε πρόκειται...

Οπότε... όσοι από Κώτσο κατευθείαν στη πηγή ...

Ελπίζω να βοήθησα ;-)

Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά. Μπορείς να μου πεις πότε περίπου έκανες την παραγγελία γιατί και εγω απο Κωτσόβολο περιμένω και υποψιάζομαι ότι δεν θα με πάρουν τηλέφωνο όπως είπες.

Τελευταία επεξεργασία από: eliac7, 23/12/2017 - 10:29

#4118   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 23/12/2017 - 11:45

Λοιπόν !!!!!! 64 grey ορφανό, περιμένει στροργικο χάδι νέου ιδιοκτήτη στο κατάστημα Γερμανός στη Μητροπόλεως με ντηλ στη Θεσσαλονίκη. Οποίος ενδιαφέρεται να μου πει

#4119   miltosz

miltosz

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Twitter:@miltosz
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2017 - 12:21

Μόλις με πήρανε από mentia να πάω να παραλάβω sg 256 , παραγγελία 18/12 την έκανα!!

#4120   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 23/12/2017 - 13:38

Πρέπει να ήρθαν αρκετά και να τους μένουν !! Με πήραν τώρα από MediaMarkt Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης να με ρωτήσουν αν θέλω iphone x 256 silver που είχα ακυρώσει πριν 1 μήνα!! Και μου λέει ξέρω ότι το ακυρώσατε αλλά είπα μήπως δε βρήκατε!! Οπότε 1 κομμάτι έχουν τώρα σίγουρα..

#4121   aria7

aria7

iPH User

• 106 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2017 - 13:49

Κωτσοβολος...παραγγελνω 18/12 space grey 64...μου λενε σε 5 μερες παραλαβη...κανονιζω χαρτια μετα απο 2 μερες και μου λενε οτι θα παραλαβω τελικα στις 12/1!!!!ακυρωνω την παραγγελια επι τοπου μου λενε δεν γινεται θα πρεπει να μιλησετε με κεντρικα...κανω ακυρωση την επομεμη μερα...με παιρνουν χθες και μου λενε οτξ αν θελω υπαρχει διαθεσιμο ενα κομματι την τεταρτη 27!!!!!!τους λεω με δουλευετε?τοσο καιρο δεν υπηρχε τιποτα και τωρα δια μαγειας εμφανιστηκε?μου λενε σημερα παραλαβαμε στις αποθηκες!!!Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ

#4122   TrickAce

TrickAce

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 23/12/2017 - 14:05

Καλορίζικο φίλε μου! Και εγώ από Κωτσόβολο έχω παραγγείλει, πότε το είχες παραγγείλει; Και αν επιτρέπεται, το 64αρι πήρες ή το 256;

Εκανα παραγγελεία 3-11 φίλε μου με τα μισά λεφτά την ώρα της παραγγελείας και τους κάλεσα εγώ πάρα πολλες φορές για να μου πούνε πότε να παραλάβω. Ευχομαι το συντομοτερο να το πάρεις και εσύ ! καλες γιορτές.

#4123   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 14:05

Κωτσοβολος...παραγγελνω 18/12 space grey 64...μου λενε σε 5 μερες παραλαβη...κανονιζω χαρτια μετα απο 2 μερες και μου λενε οτι θα παραλαβω τελικα στις 12/1!!!!ακυρωνω την παραγγελια επι τοπου μου λενε δεν γινεται θα πρεπει να μιλησετε με κεντρικα...κανω ακυρωση την επομεμη μερα...με παιρνουν χθες και μου λενε οτξ αν θελω υπαρχει διαθεσιμο ενα κομματι την τεταρτη 27!!!!!!τους λεω με δουλευετε?τοσο καιρο δεν υπηρχε τιποτα και τωρα δια μαγειας εμφανιστηκε?μου λενε σημερα παραλαβαμε στις αποθηκες!!!Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ

Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά. Ακριβώς ίδιες ημερομηνίες έχω και εγώ από Κωτσόβολο. 20/12 έκανα την παραγγελία και μου λένε σε 20 μέρες, δηλαδή 12/1 υποθετικά. Λες να μου το τραιναρουν πολύ;

#4124   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2017 - 14:12

Εκανα παραγγελεία 3-11 φίλε μου με τα μισά λεφτά την ώρα της παραγγελείας και τους κάλεσα εγώ πάρα πολλες φορές για να μου πούνε πότε να παραλάβω. Ευχομαι το συντομοτερο να το πάρεις και εσύ ! καλες γιορτές.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ελπίζω να μην μου κάνει και εμένα 1.5 μήνα :( Α ρε Κωτσόβολε...

#4125   Nerven

Nerven

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/12/2017 - 15:03

Epic loot of the year!!!! Silver 256.

4SaSWnm.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: Nerven, 23/12/2017 - 15:06

Ad