Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/11/2017 - 12:59

αν δεν εχεις καταλάβει αυτό το τοπικ είναι κουβέντα να γίνεται τίποτα περισσότερο . 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:00

Μα και αυτό που κάνω κουβέντα ειναι...να ορίστε που μου απάντησες σχετικά με το τί έγραψα και σου απάντησα και εγώ ήδη!! :P

#543   donteox

donteox

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:01

Αμα εχεις προλαβει προπαραγελια απο πρωτους δεν χρειαζετε να περιμενεις σε καμια ουρα.Φιλος μου Λονδινο θα το παραλαβει μεθαυριο απο Apple Store - Stratford 10:30-11:00 ακριβως ! Αυτο το μπουρδελο που δεν ξερει κανενας ποσα θα παρει κ ποτε θα παρει γινετε μονο στο Ελλαδισταν 

Τελευταία επεξεργασία από: donteox, 01/11/2017 - 13:01

#544   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:01

και πάει λέγοντας  :D

#545   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:07

Εντομεταξύ αν δεν έχεις κάνει login και απλά μπείς να δείς την συζήτηση σου βγάζει διαφημιστικό Banner που γράφει απο αριστερά κάτω απο το username του admin - bot οτι ειναι με κινητό: android και δίπλα στο Twitter: @android. πολύ ενδιαφέρον πραγματικά αυτή η κίνηση με βάση το τί αντιπροσωπεύει το site αυτό. Μού θύμισε εμείς στην Intel χρησιμοποιούμε Linux προκειμένου να είμαστε σίγουροι οτι δεν κρασάρουν τα Pc μας. :D

#546   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:16

Μόλις με πήραν από κοτσωβολος Τρίπολης όπου τι είχα κάνει προπαραγγελια την Παρασκευή το πρωί στο κατάστημα.
Η συσκευή σας θα είναι στο κατάστημα μας για να την παραλάβετε την Παρασκευή ή Σάββατο.
Θα έρθει η συσκευή με κούριερ κατευθείαν από την infoquest.
Μόλις τώρα με πήραν και μου είπαν αυτά που σας λέω.

Nikos iPhone x

#547   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:16

Εντομεταξύ αν δεν έχεις κάνει login και απλά μπείς να δείς την συζήτηση σου βγάζει διαφημιστικό Banner που γράφει απο αριστερά κάτω απο το username του admin - bot οτι ειναι με κινητό: android και δίπλα στο Twitter: @android. πολύ ενδιαφέρον πραγματικά αυτή η κίνηση με βάση το τί αντιπροσωπεύει το site αυτό. Μού θύμισε εμείς στην Intel χρησιμοποιούμε Linux προκειμένου να είμαστε σίγουροι οτι δεν κρασάρουν τα Pc μας. :D

Ειναι σαν αυτο που εχεις βαλει και εσυ φιλε καραπιπεριμ..

Δηλωνεις 7+ και μου εχεις ως φωτο 6s  :D  :D

Καλως ηρθες το λοιπον στα αδυτα του forum  :)

#548   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:25

Ειναι σαν αυτο που εχεις βαλει και εσυ φιλε καραπιπεριμ..

Δηλωνεις 7+ και μου εχεις ως φωτο 6s  :D  :D

Καλως ηρθες το λοιπον στα αδυτα του forum  :)

οπππππππππ.............ντουζ πουα!!! χαχαχα τα μισα να μου ελεγεεεεε!!!!!:)

#549   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:25

Επίσης δηλώνουμε και τάμπλετ απο κάτω...αλλα δεν μας δίνεται η ευκαιρία να βάλουμε και δεύτερη φωτογραφία. σε κάθε περίπτωση επειδή στην Ελλάδα ο καθένας αυτό που δηλώνει είναι θα βάλω iphone x απο τώρα και αν με ρωτήσουν θα πώ οτι το έχω σε red χρώμα!

#550   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:31

Για χάρη της συζήτησης να πώ κι εγώ οτι με πήρε πριν λίγο το εξυπηρετικότατο παιδί, με το οποίο μιλάω στα κεντρικά του Πλαισίου και μου είπε οτι ακόμα μέχρι αυτή τη στιγμή, η infoquest δεν τους έχει παραδώσει τίποτα απο Χ. Παραλαβές δέχονται μέχρι τις 10 το βράδυ κάθε μέρα, το Πλαίσο σαν αλυσίδα έχει κάνει την παραγγελία του αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει πόσα και πότε θα τους παραδώσει η infoquest. Ως εκ τούτου και εφ'όσον το απόθεμα δεν έχει μπεί καν στις αποθήκες τους, ούτε να το πληρώσω γίνεται ακόμα, ούτε να μου δώσει εκτιμώμενη παράδοση. Μου επιβεβαίωσε επίσης οτι όντως ισχύει αυτό που μου έχει πεί οτι είμαι ψηλά στη λίστα, μια και του είχα δηλώσει ενδιαφέρον 29 Σεπτεμβρίου και ότι λογικά θα είμαι στην πρώτη παραλαβή, αλλά δεν μπορεί να μου πεί πότε θα είναι αυτή, γιατί απλούστατα δεν ξέρουν ούτε πότε θα τους παραδώσει η infoquest ούτε πόσα κομμάτια τελικά θα τους στείλει. Και για όλα τα προιόντα, για να έχεις την επόμενη μέρα παράδοση, το cutoff είναι μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Αν τους τα παραδώσει σήμερα ή αύριο μέχρι τις 3, οι πρώτοι που θα παραλάβουν με courier θα πάρουν Παρασκευή, αλλά αν τους τα παραδώσει Παρασκευή, οι πρώτες παραδόσεις πάνε απο βδομάδα, μια και Σάββατο σπάνια κάνουν παραδόσεις. Αυτά μου είπε, αυτά μεταφέρω. Θα δείξει, όπως είπα και χθες, γερό νάναι και όποτε νάναι. :D

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 01/11/2017 - 13:32

#551   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:35

Λίγο τυχερός λίγο γνωριμία καλού πελάτη με κάλεσαν για παραλαβή την Παρασκευή και τα δυο καταστήματα που είχα κάνει παραγγελία.

Καλή επιτυχία σε όλους αλλά να ξέρετε ότι θα είναι λίγο δύσκολα για παραλαβή day one

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#552   LaQuaLe

LaQuaLe

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:45

Λίγο τυχερός λίγο γνωριμία καλού πελάτη με κάλεσαν για παραλαβή την Παρασκευή και τα δυο καταστήματα που είχα κάνει παραγγελία.

Καλή επιτυχία σε όλους αλλά να ξέρετε ότι θα είναι λίγο δύσκολα για παραλαβή day one

Δεν μας λες κωδικό παραγγελίας του δεύτερου καταστήματος να πάμε να το πάρουμε και εμείς?

#553   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:47

6:30 με 7παρα το πρωί (εννοείται 27/10)

Εχω αγορασει πολλες φορες απο public....αν ειναι για παραλαβη απο καταστημα...δεν αλλαζει κατι στο σαιτ...αν ειναι ομως για παραλαβη στο σπιτι και σου εγραψαν σε διαδικασια συλλογης....θα στο στηλουν...προσχη!...μονο αν το εχετε βαλει να παραδωθει στο χωρο σας και οχι σε καταστημα θα γραψει σε διαδικασια συλλογης...επισης προσοχη!....στο public οταν κανεις την παραγγελια σου γραφει για καμποση ωρα σε διαδικασια συλλογης πραγμα που δεν ισχυει....μετα γινεται σε εκτεταμενη αναζητηση και οταν ερθει η ωρα να στο στηλουν ξαναγινετε σε διαδικασια συλλογης.. μολις το στηλουν ερχετε και email...και sms

#554   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:50

Εγω ρε παιδιά επειδή βλέπω και μιλάτε όλοι σας με γνωστούς και επειδή είσαστε καλοί πελάτες και τα λοιπά, ζήλεψα και πήρα μόλις τηλέφωνο τον Κωτσόβολο που τους έχω και άχτι..και τους είπα: Είδα μία κλήση στο κινητό μου πριν λίγο απο εσάς και δεν το πρόλαβα. Μήπως με πήρατε για να μου πείτε οτι έρχεται το τηλέφωνο μου? Μου απαντάει μισό λεπτό και με βάζει σε αναμονή....μετα απο λίγο μου λέει τι να σας πώ δεν έχω κάποια ενημέρωση η κάτι στην παραγγελία σας. Της ξαναλέω αν είναι παρτίδα απο Αμερική παραεισαγωγής μην σας κολάει...εγώ δεν ειμαι ρατσιστής δέχομαι απο όλες τις παρτίδες τηλέφωνα. Ακόμα και αυτά με φωτοτυπία τις οδηγίες χρήσης όπως είχε γράψει και ένας φίλος εδω μέσα οτι του έτυχε. Αλλωστε απο φέτος δεν έχει ούτε κουμπιά το ρημάδι απλά το κοιτάς και σε κοιτάει και αυτό. Σε κάθε περίπτωση αφού γελούσαμε κανα 4-5 λέπτο της είπα το τηλέφωνο μου το έχεις αν θέλεις πάρε με. Μπορώ να πώ οτι νιώθω με το τηλεφωνικό κέντρο του Κωτσόβολου πολύ άνετα σε σχέση με άλλα τηλεφωνικά κέντρα. Σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω θέμα για το ποιά καταστήματα έχουν τις πιο Hot φωνές...να πάμε ρε παιδί μου το θέμα σε μία άλλη διάσταση.

#555   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:50

από τι καταστημα;μεγεια σου λοιπον.

απλα να ξερουμε τι αλυσιδα ειναι.

istorm-document-public-plaisio-kotsovolos-media τι;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια