Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:16

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα! Καλούληδες είναι μωρέ. Σκέψου πόσοι σαν εμένα μπορεί να τους έχουν πάρει τηλ. Βέβαια αν είσαι ευγενικός και δε τους κουράζεις δεν έχουν δικαιολόγια αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι.

Τα παιδιά στα καταστήματα σπανιως φταίνε και στην πλειοψηφια των περιπτώσεων προσπαθούν να εξυπηρετήσουν με κάθε τρόπο. Στα κεντρικά ειναι δυστυχώς η πληγή της υποθέσεως κι αυτό ισχύει για όλες τις αλυσίδες στην Ελλάδα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:17

και τέλος λέω δε παίρνω sevenspot που για κάποιο λόγο τα συμπαθώ .....Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?

καιρος να αλλαξεις τα κριτηρια συμπαθειας σου, γιατι σε δουλευουν.

legit

#588   BillakisKar

BillakisKar

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:22

καιρος να αλλαξεις τα κριτηρια συμπαθειας σου, γιατι σε δουλευουν.

Όπως είπε και ο φίλος ChrisDs δεν είναι τα παιδιά που φταίνε. Αλλά στη χώρα μας δε λειτουργεί τπτ. αλλά ας μην την πάμε την κουβέντα εκεί! λολ!

#589   panos121270

panos121270

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:29

Μόλις με πήραν από το πλαίσιο και μου είπαν σας έχουμε ευχάριστα Νέα ότι την παρασκευή παραλαμβάνεται το iphone x

Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτό

Πέρυσι είχα κάνει προπαραγγελία είχα δώσει και 10ευρω και ειχαν το θράσος να με πάρουν κοντά στα χριστούγεννα να μου πουν ότι ήρθε(εννοείται ότι το είχα στα χέρια μου από 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

#590   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:35

Παιδιά coolarete επειδή κάποιοι δεν θέλατε να δώσετε από πριν λεφτά κτλ τώρα λέτε διαφορα . Από Παρασκευή ξέρανε τα μαγαζιά ακριβή τεμάχια και ποιοι θα παραλάβουμε . Ο κώτσος έχει καλύψει όλες τις προπαραγγελίες για day one παραλαβή . Σε όσους δεν αρέσει αυτό ας το κρατήσουν για τον εαυτο τους η άλλη φορά να προλαβαίνουν

Τελευταία επεξεργασία από: Stevengrk, 01/11/2017 - 16:42

#591   panos121270

panos121270

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:44

Παιδιά coolarete επειδή κάποιοι δεν θέλατε να δώσετε από πριν λεφτά κτλ τώρα λέτε διαφορα . Από Παρασκευή ξέρανε τα μαγαζιά ακριβή τεμάχια και ποιοι θα παραλάβουμε . Ο κώτσος έχει καλύψει όλες τις προπαραγγελίες για day one παραλαβή . Σε όσους δεν αρέσει αυτό ας το κρατήσουν για την εαυτο τους η άλλη φορά να προλαβαίνουν

Εννοείται σιγά μην αγχωθώ αν το πάρω από την πρώτη μέρα πάντως και εγώ πέρυσι από κωτσόβολο το είχαν πάρει άμεσα

#592   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:45

Παιδιά coolarete επειδή κάποιοι δεν θέλατε να δώσετε από πριν λεφτά κτλ τώρα λέτε διαφορα . Από Παρασκευή ξέρανε τα μαγαζιά ακριβή τεμάχια και ποιοι θα παραλάβουμε . Ο κώτσος έχει καλύψει όλες τις προπαραγγελίες για day one παραλαβή . Σε όσους δεν αρέσει αυτό ας το κρατήσουν για την εαυτο τους η άλλη φορά να προλαβαίνουν

ορίστε? για χαλάρωσε λίγο με τον τόνο και το υφάκι. Αν σε ενοχλει τι γράφουν τα παιδιά μην μπαίνεις απλά πράγματα.

Και προς ενημέρωση σου καμια αλυσιδα πλην της istorm δεν δεχτηκαν λεφτα με την προπαραγγελία γιατί ρώτησα. Όλοι είπαν μόλις σας πάρουμε τηλέφωνο ότι υπάρχει κομμάτι τότε πληρώνετε.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 01/11/2017 - 16:48

#593   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:47

Παιδιά coolarete επειδή κάποιοι δεν θέλατε να δώσετε από πριν λεφτά κτλ τώρα λέτε διαφορα . Από Παρασκευή ξέρανε τα μαγαζιά ακριβή τεμάχια και ποιοι θα παραλάβουμε . Ο κώτσος έχει καλύψει όλες τις προπαραγγελίες για day one παραλαβή . Σε όσους δεν αρέσει αυτό ας το κρατήσουν για τον εαυτο τους η άλλη φορά να προλαβαίνουν

Ο κωτσος μου ειπε ενω ειχα κανει day one προπαραγγελια ! Πελατης του κωτσου εχω παρει ipad alienware ktl !! Οτι θα καθυστερησει 45 ημερες ! Τωρα που τις βλεπεις εσυ τις παραλαβες day one και εισαι και σιγουρος τι να πω.μπορει ναχεις δικιο

#594   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:52

Τι εκανε λεει ;ο κοτσος καλυψε τις προπαραγγελιες;εννοεις δλδ και των jet black που ηρθε γυρω στον δεκεμβρη;

ελα λιγο σοβαρεψου κ μιλα πιο ανθρωπινα.

ποιος δεν εχει λεφτα; και που ξερεις τι κανουν ολα τα καταστηματα;

τραγικος ο λογος σου το λιγοτερο.

#595   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:53

Ο τόνος σε πείραξε . Η ψεύτικη καταστροφολογία όχι ; Στον Κώτσο επι της ουσίας πληρωμή ήταν και δέσμευση day one τεμάχιο . Όλες οι αλυσίδες Παρασκευή ήξεραν ακριβή τεμάχια

#596   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:54

Μονο εγω το παραγγηλα απο ενα μονο καταστημα?

+1

Για την ακρίβεια εγώ από κανένα κατάστημα. Έκανα on line την προπαραγγελια από στο site στο ΠΛΑΙΣΙΟ και απλά δήλωσα από ποιο καταστήματα θέλω να το παραλάβω.

ΥΓ Αυτό το θέμα το διαβάζουν 91 άτομα. 48 χρήστες και 43 επισκέπτες .......Ε ρε πιένες !

Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 01/11/2017 - 16:56

#597   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:55

Ο κώτσος ναι κάλυψε όλες τις προπαραγγελίες που είχαν γίνει πριν την Παρασκευή . Επόμενη για Δεκέμβρη μπλακ είδα και εγώ live καταχώρηση στο σύστημα τους αλλά επειδή έγινε αργά . Όσοι πρόλαβαν τις προπαραγγελίες έχουν όλοι τεμάχιο πρώτη μέρα Παρασκευή πρωί

Τελευταία επεξεργασία από: Stevengrk, 01/11/2017 - 16:56

#598   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:58

Αναφέρομαι σε παραγγελίες πριν της Παρασκευής . Όσες έγιναν Παρασκευή ήταν μόνο τηλεφωνικά τα πρώτα λεπτά . Όλες οι επόμενες ήταν για άλλο batch

#599   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:59

Ας ηρεμήσουμε όλοι Έλληνες και σχεδόν το ίδιο τρελαμενοι είμαστε ρε παιδιά!!!
Εξάλλου σε 48 ώρες το πολύ θα ξέρουμε τι παίζει στην ελληνική κυρίως αγορά που μιλάμε κιόλας.
Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι θα κυκλοφορήσουν λιγότερα από πάνω κάτω 1000-1500 στην Day one???
Εγώ πάντως δεν το πιστεύω.
Εννοείται πως αν δεν έχεις κάνει προπαραγγελια δυστυχώς δεν προβλέπεται να βρεις, αλλά για αρκετούς από εμάς το Σαββατοκύριακο θα είναι ημέρα anbox

Nikos iPhone x

#600   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:00

Ο κώτσος ναι κάλυψε όλες τις προπαραγγελίες που είχαν γίνει πριν την Παρασκευή . Επόμενη για Δεκέμβρη μπλακ είδα και εγώ live καταχώρηση στο σύστημα τους αλλά επειδή έγινε αργά . Όσοι πρόλαβαν τις προπαραγγελίες έχουν όλοι τεμάχιο πρώτη μέρα Παρασκευή πρωί

Ρε ανθρωπε πριν την παρασκευη δεν υπηρχε καν κωδικος ουτε στο site ουτε στα μαγαζια !! Τι τιμολογιο θα σου εκοβε ο αλλος ; Αυτα που λες δεν ισχυουν ! Εχω κανει 3 αγορες απο τον κωτσοβολο πηγα 15-10 και 24-10 και ειχα και τηλεφωνικη επικοινωνια με τον πωλητη που εχω αγορασει alienware kai ipad pro...και μου ειπε οτι οποιαδηποτε πληρωμη-προπαραγγελια θα γινει την παρασκευη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες