Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   BAGGELIS

BAGGELIS

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/11/2017 - 18:36

27/10/2017 09:10  ημερομηνια και ωρα παραγγελιας απο το public...ελαβα email ακριβως οτι και σε εσας,οσοι λοιπον στην προπαραγγελια εβαλαν παραδοση σε καταστημα δεν θα το παραλαβουν αυριο,οσοι εβαλαν χρεωση καρτας και παραλαβη στο χωρος εργασιας η σπιτι θα το πηραν σημεραν,δλδ εμεις ειμαστε μαλακες με λιγα λογια!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/11/2017 - 18:38

Το public στελνει mail η sms?

#888   BAGGELIS

BAGGELIS

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 18:40

Το public στελνει mail η sms?

email...να κοιταζεις και στα spam

Τελευταία επεξεργασία από: BAGGELIS, 02/11/2017 - 18:40

#889   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 18:41

email...να κοιταζεις και στα spam

Ναι και στα spam κοιταζω....τετοιο mail στα spam να πααει μην το spam εγω......

#890   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 02/11/2017 - 18:51

Καλησπερα
Εγώ ένα έχω να σας πω ,νομίζω ότι την Παρασκευή δεν θα παραλάβει κανείς από εμάς που έχουμε κάνει προπαραγγελίες.το γιατί;γιατί οι μεγάλες εταιρείες θα παραλάβουν την Παρασκευή.ηρεμηστε και θα δούμε.
Ενημερωτικά με προπαραγγελίες σε τρεις μεγάλους και σχετικά από τους πρώτους σε όλες τις επικοινωνίες μου μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει τίποτα και το μόνο βέβαιο ότι θα παραλάβουν τα καταστήματα την Παρασκευή αυτα.

Καλησπερα
Σας τα έλεγα από εχθές βράδυ και κάποιοι εξυπνότεροι εμου με χλεβασαν ότι δεν ξέρω.μαλλον κατάλαβα από εχθές τι θα γίνει .καληνυχτα σας.

#891   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/11/2017 - 18:54

Ειναι προφανες οτι οι συσκευες εφυγαν στις παραγγελιες με πληρωμη. Λογικο να μην ρισκαρει η εταιρεια αλλα ας μας ενημερωνε. Ετσι οπως εγινε ειναι απαραδεκτο

Στα κεντρικά ρωτησα και μου είπαν οτι κ να πληρώσω δεν μου εγγυουνται οτι θα παρω. Αλλά το θεμα ειναι οτι κι εγω αλλα και αλλα παιδιά που εκαναν πιο πριν απο εμένα ειμαστε σε μια λίστα η οποία όπως φαινεται εξυπηρετείται χωρις σειρά και όπως ναναι. Και αυτο ειναι το χειρότερο και όχι οτι δεν θα παραλάβω αυριο που ετσι κι αλλιώς δεν ηταν σίγουρο.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 02/11/2017 - 18:56

#892   Vito

Vito

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:00

Παραγγελία από Public Παρασκευή 27 Οκτ 17 ώρα 05:57

Απάντηση: Γειά σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την προ-παραγγελία του iPhone X!

Λόγω ιδιαίτερα περιορισμένης διαθεσιμότητας από τον επίσημο διανομέα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας o584818537 βρίσκεται σε σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε για λίγες ημέρες υπομονή, καθώς αναμένουμε σταδιακά νέες παραλαβές για το μοντέλο ΚΙΝ ΤΗΛ APPLE IPHONE X 256GB SILVER που έχετε επιλέξει.

Δεσμευόμαστε να σας ειδοποιήσουμε αμέσα, ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

Συνημμένα αρχεία

#893   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:05

Και σε μενα το ίδιο μηνυμα απο public...Προφανώς όσοι βάλαμε παραλαβή από κατάστημα - εκτεταμένα πήραμε τα τρια πουλάκια...Και το πιο ειρωνικό ότι στέλνουν mail από όμαδα που λέγεται "customer passion" !!! Προσωπικά θα τους αφήσω να το φέρουν και θα φάνε άκυρο αφού το έχω βάλει και έξω και χωρίς φπα...

Έτσι πήρα το 6s plus και το 7 plus πέρσι και πρόπερσι...

#894   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:12

Public ποτε ξανα ! Φυσικα και στο πλαισιο και στο κωτσοβολο τα ιδια εκαναν

#895   BAGGELIS

BAGGELIS

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:14

καποιο καταστημα γερμανος εχει καποιος ιδεα?

#896   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:13

Πέρασα 6 το απόγευμα από public και iStorm Γλυφάδα. Στο public ήταν σύντομος.ειπε ότι παραλαμβάνουν αύριο ..και από εκεί και πέρα σταδιακά από τον διανομέα και ότι θα εξυπηρετηθούν πρώτα οι προπαραγγελίες..δεν είπε κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον. IStorm είπε ότι εάν έχεις κάνει και εκδήλωση ενδιαφέροντος και προπαραγγελια νωρίς σαφώς έχεις προβάδισμα.και ότι περιμένει να παραλάβει σήμερα μέχρι το βράδυ κάποια στιγμή .δηλαδη ο συγκεκριμένος είπε ότι παίζει ρόλο σε έναν βαθμό και η εκδήλωση ενδιαφέροντος.επισης συνήθως καλούν μια μέρα πριν την παραλαβή ανέφερε.αυτα από εμένα .

#897   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:25

Το με τι κριτήριο θα παραλάβουν όσοι παραλάβουν αύριο, πραγματικά δεν μπορούμε να το ξέρουμε και είναι μυστήριο. Θα πάρουν όσοι προπλήρωσαν, θα πάρουν στην τύχη, θα πάρουν οι καλοί πελάτες κλπ ? Άγνωστο, γιατί μην ξεχνάτε οτι δεν είμαστε μόνο εμείς εκεί έξω, φαντάζομαι θα παραλάβουν και άλλοι, που ούτε ακουστά δεν έχουν αυτό το forum. Εγω είχα πεί στο παιδί που μιλούσα στο Πλαίσιο, (μια και μόνο εκεί ασχολήθηκα για να μη μπλέξω τα μπούτια μου και πάθω παράκρουση), και ο οποίος πραγματικά είναι άψογος και ειλικρινέστατος, αν πιστεύει οτι είναι καλύτερα να το πληρώσω προκαταβολικά, γιατί δεν είχα πρόβλημα να το κάνω, τη στιγμή που έχω εμπιστοσύνη στα λόγια του και εξακολουθώ να έχω. Η απάντηση του ήταν οτι τη στιγμή που δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος οτι θα μου το παραδώσει Παρασκευή, δεν μου παίρνει λεφτά. Θεωρώ οτι αν ήξερε οτι θα προηγηθούν όσοι πλήρωσαν θα μου το έλεγε, γιατί έχουμε πολύ καλή και ξηγημένη σχέση. Και δεν μιλάω για άνθρωπο σε μαγαζί, αλλά για μέσα στο κεντρικό τμήμα παραγγελιών του Πλαισίου. Οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι πήραν μόνο όσοι πλήρωσαν, το τι έγινε, μπορεί και να μην το μάθουμε ποτέ και οκ,τι να κάνουμε δεν θα ανοίξουμε και Ενορκη Διοικητική εξέταση. Λίγη Υπομονή, όντως στο εξωτερικό μειώνονται συνέχεια οι χρόνοι παράδοσης, οπότε Κοντός Ψαλμός Αλληλούια και για μας.

Για του λόγου το αληθές :  https://www.macrumor...ates-3-4-weeks/

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 02/11/2017 - 19:33

#898   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:32

Όταν εργαζόμουν σε μια από τις μεγάλες αλυσίδες, τα παραλαμβάναμε την προηγούμενη το βράδυ. Έμπαιναν σε μια αποθήκη κ απαγορευόταν η πρόσβαση. Δεν ερχόντουσαν από τα κεντρικά, αλλά από την Infoquest. Οι ποσότητες ποτέ δεν ήταν βάση των προπαραγγελιων, αλλά ήταν ανάλογες της δυναμικής του κάθε καταστήματος, δλδ στα μεγαλύτερα αρκετά μεγαλύτερες ποσότητες από ότι στα μεσαία κ στα μικρά καταστήματα. Τον αριθμό τον καθόριζε ο Product manager. Για τους πωλητές ήταν κλειδωμένοι οι κωδικοί κ δεν μπορούσαν να τραβήξουν ποσότητες. Επίσης όπως έχει αναφερθεί τα νέα iPhone δεν είχαν κωδικό προϊόντος από την αρχή. Υπήρχαν όμως πελάτες που έδιναν προκαταβολές και τους δημιουργούσαμε πιστωτικό στον λογαριασμό τους ώστε να προκρατησουν μια συσκευή. Βέβαια έπεφταν κ τηλέφωνα από την διοίκηση που έλεγαν ότι στον τάδε που θα έρθει δώσε το τηλέφωνο κ ας το έχει κάνει κράτηση κάποιος άλλος. Ο τάδε μπορεί να ήταν από τραγουδιστής έως γραμματέας βουλευτή...

#899   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:52

Όταν εργαζόμουν σε μια από τις μεγάλες αλυσίδες, τα παραλαμβάναμε την προηγούμενη το βράδυ. Έμπαιναν σε μια αποθήκη κ απαγορευόταν η πρόσβαση. Δεν ερχόντουσαν από τα κεντρικά, αλλά από την Infoquest. Οι ποσότητες ποτέ δεν ήταν βάση των προπαραγγελιων, αλλά ήταν ανάλογες της δυναμικής του κάθε καταστήματος, δλδ στα μεγαλύτερα αρκετά μεγαλύτερες ποσότητες από ότι στα μεσαία κ στα μικρά καταστήματα. Τον αριθμό τον καθόριζε ο Product manager. Για τους πωλητές ήταν κλειδωμένοι οι κωδικοί κ δεν μπορούσαν να τραβήξουν ποσότητες. Επίσης όπως έχει αναφερθεί τα νέα iPhone δεν είχαν κωδικό προϊόντος από την αρχή. Υπήρχαν όμως πελάτες που έδιναν προκαταβολές και τους δημιουργούσαμε πιστωτικό στον λογαριασμό τους ώστε να προκρατησουν μια συσκευή. Βέβαια έπεφταν κ τηλέφωνα από την διοίκηση που έλεγαν ότι στον τάδε που θα έρθει δώσε το τηλέφωνο κ ας το έχει κάνει κράτηση κάποιος άλλος. Ο τάδε μπορεί να ήταν από τραγουδιστής έως γραμματέας βουλευτή...

Νομίζω ότι μας έλυσες αρκετές απορίες. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)

#900   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 19:59

Συγνώμη αλλά από πότε ο product manager έχει περισσότερη δύναμη από τον cleaning manager ώστε να μην του αφήνει την είσοδο στην αποθήκη των iphone?!

Τέλος πάντων θα στείλω τον ceo του συνεργείου καθαριότητας να βάλει μια τάξη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30

0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες