iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:32
Ad
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:33
Ωχ ωχ ωχ πληγή που άνοιξες βραδιάτικα τώρα. Βαρυς αχός ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν in 3...2...1...
το μονο προβλημα ειναι οτι παραγγειλα 64 και θα μου δωσουν 256 δεν παρελαβαν καθολου 64 ετσι μου ειπαν
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:34
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:34
Οτι δηλαδή, αν κάποιος απο μας είχε μέσο ή γνωστό και μας έλεγε, μπορω να στο έχω την Παρασκευή εκτός σειράς, το θες? ΟΛΟΙ θα του λέγαμε σθεναρά "ΟΧΙ , τι είναι αυτά που μου λές, να το πάρω πιο μπροστά απο τους αγνώστους μου, που κάνανε προπαραγγελία ? Μην τολμήσεις να μου το ξαναπείς, θα κάτσω να περιμένω τη σειρά μου σε δυο βδομάδες !!!"
Δεν διαφωνώ. Αλλά όχι και να το παίζουν οι αλυσίδες ότι κρατάνε και αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Εκεί είναι η κοροιδία της υποθέσεως.
Και στο κάτω κάτω αν ομαδικώς δεν είναι ικανοί να κάνουν μια σωστή οργάνωση για τις προπαραγγελίες ας μην πάρουν εξαρχής. Η cosmote και η vodafone γιατί δεν πήρανε δηλαδή?
σημερα!!!!! 70% προκαταβολη
Το media markt έχει ένα καλό και πρέπει να το πώ. Επειδή είχα αγοράσει κονσόλα από εκεί day one οι άνθρωποι όχι απλά με εξυπηρέτησαν άψογα αλλά δεν μου άφησαν και κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Μου είπαν παραγγέλνεις, έρχεσαι πληρώνεις και έχεις το μηχάνημα. Ούτε ιστορίες για αγρίους, ούτε αναζητήσεις στο διάστημα ούτε τίποτα. Τώρα για αυριο να έχουν κομμάτια πολύ δύσκολο, τις προπαραγγελίες που έχουν θα εξυπηρετησουν όσες περισσότερες μπορούν.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 02/11/2017 - 22:37
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:35
Απο πιο καταστημα ; Εμενα μου ειπαν οτι δεν τους ειχαν ερθει καθολου μεχρι το απογευμα απο περιστερι μεριατο μονο προβλημα ειναι οτι παραγγειλα 64 και θα μου δωσουν 256 δεν παρελαβαν καθολου 64 ετσι μου ειπαν
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:37
Το media markt έχει ένα καλό και πρέπει να το πώ. Επειδή είχα αγοράσει κονσόλα από εκεί day one οι άνθρωποι όχι απλά με εξυπηρέτησαν άψογα αλλά δεν μου άφησαν και κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Μου είπαν παραγγέλνεις, έρχεσαι πληρώνεις και έχεις το μηχάνημα. Ούτε ιστορίες για αγρίους, ούτε αναζητήσεις στο διάστημα ούτε τίποτα. [/quote]
Chris αλλο η κονσολα αλλο το
Iphone ! Αυτος ο χαμος συνηθως με τα iphone γινεται ! Οταν ειχε βγει το ps4 κουτσα ατραβα το εβρισκες ευκολα δυσκολα
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:37
Απο πιο καταστημα ; Εμενα μου ειπαν οτι δεν τους ειχαν ερθει καθολου μεχρι το απογευμα απο περιστερι μερια
αποψε πριν κλεισουν 20.50 με πηραν δεν μπορω να αναφερω το καταστημα για ευνοητους λογους
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:41
Πάντως εγω θυμάμαι, πρέπει να ήταν πρόπερσι, με το 6s ή πιο πριν με το 6, γιατι με το 7 δεν είχα ασχοληθεί καθόλου, οτι είχα θαυμάσει την αλληλοβοήθεια των φορουμιτών τη μέρα κυκλοφορίας. Νίντζα κανονικοί μιλάμε. Κάθε τρεις και λίγο κάποιος πόσταρε, παιδιά στο ταδε μαγαζί έχει μείνει ενα απο ακύρωση τρέξτε, παιδιά στο άλλο μαγαζί υπάρχει ενα, είναι κανείς κοντα να του το κρατήσω εγώ μέχρι να έρθει και τέτοια. Πραγματικά είχα εντυπωσιαστεί με την αλληλεγγύη και το επιτόπου ρεπορταζ αγοράς σε real time, μιλάω πολύ σοβαρά.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 02/11/2017 - 22:43
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:45
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:46
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:46
Το media markt έχει ένα καλό και πρέπει να το πώ. Επειδή είχα αγοράσει κονσόλα από εκεί day one οι άνθρωποι όχι απλά με εξυπηρέτησαν άψογα αλλά δεν μου άφησαν και κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Μου είπαν παραγγέλνεις, έρχεσαι πληρώνεις και έχεις το μηχάνημα. Ούτε ιστορίες για αγρίους, ούτε αναζητήσεις στο διάστημα ούτε τίποτα. [/quote]
Chris αλλο η κονσολα αλλο το
Iphone ! Αυτος ο χαμος συνηθως με τα iphone γινεται ! Οταν ειχε βγει το ps4 κουτσα ατραβα το εβρισκες ευκολα δυσκολα
Ναι δεν διαφωνώ σε αυτό. Αλλά ήταν τυπικότατοι, δεν μου είπαν ούτε θα δούμε ούτε τίποτα. Τσέκαραν στοκ και μου απάντησαν αμέσως. Και μιλάμε για 2 μέρες πριν το launch και είχα ρωτήσει σε όλους ακόμα και στην ίδια την Sony και όλοι έκαναν τους κινέζους
Πάντως εγω θυμάμαι, πρέπει να ήταν πρόπερσι, με το 6σ ή πιο πριν με το 6, γιατι με το 7 δεν είχα ασχοληθεί καθόλου, οτι είχα θαυμάσει την αλληλοβοήθεια των φορουμιτών τη μέρα κυκλοφορίας. Νίντζα κανονικοί μιλάμε. Κάθε τρεις και λίγο κάποιος πόσταρε, παιδιά στο ταδε μαγαζί έχει μείνει ενα απο ακύρωση τρέξτε, παιδιά στο άλλο μαγαζί υπάρχει ενα, είναι κανείς κοντα να του το κρατήσω εγώ μέχρι να έρθει και τέτοια. Πραγματικά είχα εντυπωσιαστεί με την αλληλεγγύη και το επιτόπου ρεπορταζ αγοράς σε real time, μιλάω πολύ σοβαρά.
Ετσι θα γίνει και αύριο και τις επόμενες μέρες εβδομάδες που θα έρχονται παραλαβές. Ακυρώσεις μπορεί να μην γίνουν αυριο αλλά τις επόμενες φορές όλο και κάτι θα υπάρξει.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:47
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:55
Εσείς που θα το πάρετε αύριο παιδιά, να γράφετε στο άλλο θέμα για τα πρώτα iphone x ώστε να δούμε και εμείς εάν θα βρεθεί κανένα περίσσευμα με το real time stock.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 22:58
Για αυριο δυσκολο παντως !! Απλα το fail της εβδομαδας εγινε αδιαμφισβητητα απο τα public !Εσείς που θα το πάρετε αύριο παιδιά, να γράφετε στο άλλο θέμα για τα πρώτα iphone x ώστε να δούμε και εμείς εάν θα βρεθεί κανένα περίσσευμα με το real time stock.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 23:13
Το fail κατ'εμέ δεν είναι ούτε του Public, ούτε του Πλαισίου, ούτε καν της infoquest. Aυτοί είναι μικρα γραναζάκια. Το Fail είναι καθαρά της apple ! Και το λέω ως λάτρης των προιόντων της. Έχεις ενα τηλέφωνο σχεδόν έτοιμο απο το καλοκαίρι, το ανακοινώνεις το Σεπτέμβριο και λες οτι θα το κυκλοφορήσεις 2 ΜΗΝΕΣ μετά. ΞΕΡΕΙΣ οτι θα πουλήσει τα αντερα του, είσαι η μεγαλύτερη εταιρια του κόσμου, ε σε κάποια φάση ρε φίλε, εξισορρόπησε την προσφορά και τη ζητηση, που να πάρει ο διάολος. Είναι δυνατόν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να βασανίζεις τον κόσμο που θέλει να σου δώσει τα ωραία του λεφτάκια ? Καταντάει γελοίο πιά, να αναγκάζει κάθε φθινόπωρο τον κόσμο να τσακώνεται, να αγχώνεται και να σιχτιρίζει, αντί να παίρνει στα χέρια του και να χαιρεται αυτό που θέλει, τη στιγμή που το θέλει...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 398
0 μέλη, 398 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες