Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/11/2017 - 14:52

Μας δουλευουν κανονικα παιδια οι αλυσιδες. Ολες οι προπαραγγελιες πηραμε απο τα τρια το μακρυτερο. Μόνο τα κονέ πηραν και 2-3 παραγγελιες για τα ματια του κοσμου. Ξεφτιλα...

Ακριβώς έτσι φίλε και όταν ρώτησα τον υπεύθυνο στην istorm γιατί δεν εξυπηρετήσατε πρώτα τις παραγγελίες και δώσατε τηλέφωνα στους χ αγνώστους πελάτες ενώ εγώ πχ σας έχω κάνει και τζίρο 5000 ευρώ από προηγούμενες αγορές, δεν μου απάντησε και όταν του είπα αν ήμουν αφεντικό σου θα σε απέλυα γύρισε και μου είπε πούλησα τα τηλέφωνα σε αγνώστους που μπορεί να μην ξαναέρθουν στο μαγαζί ενώ εσύ θα το πάρεις σίγουρα. Με άλλα λόγια κατάλαβες; είμαστε τα κοροιδα απλά...

E τότε ακύρωσε το επιτόπου από αυτούς και άντε γειά! Πέρυσι με την ίδια παρωδία στο 7 πλας ενώ τους είχα προ-παραγγείλει μου το έφεραν μετά από 3 εβδομάδες απ'ότι οι υπόλοιποι και φυσικά ενώ το είχα πάρει ήδη τους έριξα την ακυράρα. Και με πήραν 3 φορές να μου πουν ότι έχει έρθει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 14:53

Παίζει να έχουν μπει στο παρών νήμα υπάλληλοι του public και να έχουν κλασει στα γέλια.

#1143   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 14:54

Μας δουλευουν κανονικα παιδια οι αλυσιδες. Ολες οι προπαραγγελιες πηραμε απο τα τρια το μακρυτερο. Μόνο τα κονέ πηραν και 2-3 παραγγελιες για τα ματια του κοσμου. Ξεφτιλα...

Ακριβώς έτσι φίλε και όταν ρώτησα τον υπεύθυνο στην istorm γιατί δεν εξυπηρετήσατε πρώτα τις παραγγελίες και δώσατε τηλέφωνα στους χ αγνώστους πελάτες ενώ εγώ πχ σας έχω κάνει και τζίρο 5000 ευρώ από προηγούμενες αγορές, δεν μου απάντησε και όταν του είπα αν ήμουν αφεντικό σου θα σε απέλυα γύρισε και μου είπε πούλησα τα τηλέφωνα σε αγνώστους που μπορεί να μην ξαναέρθουν στο μαγαζί ενώ εσύ θα το πάρεις σίγουρα. Με άλλα λόγια κατάλαβες; είμαστε τα κοροιδα απλά...

Δεν φταίει ο υπάλληλος ούτε ο υπευθυνος καταστηματος. Αυτά τους είπαν αυτά έκαναν. Αν θέλετε κάπου να κάνετε θέμα καντε το στα κεντρικά. Και δεν εννοώ απλά στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών αλλά σε πιο πανω ατομα. Οχι οτι θα συγκινηθούν αλλά λέμε.

Εξάλλου δεν ειναι τυχαίο ότι όλοι μιλάνε με τα χειρότερα για την infoquest αλλά και για τις υπόλοιπες αλυσίδες τόσα χρόνια. Απλά η infoquest το έχει παραξηλώσει πλέον.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/11/2017 - 14:55

#1144   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 14:59

Κσλησπερα
Παρέλαβε κανείς σήμερα από αλυσίδα Cosmote??
Γνωρίζει κανείς κάτι;

#1145   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:00

Τα μαγαζιά τύπου plaisio, kotsovolos, Media Markt κλπ... παραγγέλνουν από infoquest?

#1146   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:01

Κσλησπερα
Παρέλαβε κανείς σήμερα από αλυσίδα Cosmote??
Γνωρίζει κανείς κάτι;

η Cosmote δεν έκανε προπαραγελίες καν. Ένα παιδί ανέφερε πιο πίσω ότι πέτυχε κατά τύχη ένα iPhone που παρέλαβε εκείνη την ώρα ένα κατάστημα στην Θεσσαλονική. Οπότε μάλλον δύσκολο να βρεθεί κάτι απο Cosmote. Στο site μάλιστα σήμερα ανέβασε την συσκευή και γράφει με το καλημέρα μη διαθέσιμο.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/11/2017 - 15:03

#1147   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:04

Οι υπάλληλοι δε φταίνε στο 99% των περιπτώσεων.

Απο τους Manager και υπευθύνους καταστημάτων γίνονται οι πουτ@νιές.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/11/2017 - 15:04

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1148   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:05

Τα μαγαζιά τύπου plaisio, kotsovolos, Media Markt κλπ... παραγγέλνουν από infoquest?

Ναι είναι ο μόνος προμηθευτής όλων των επίσημων μεταπωλητών

#1149   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:05

η Cosmote δεν έκανε προπαραγελίες καν. Ένα παιδί ανέφερε πιο πίσω ότι πέτυχε κατά τύχη ένα iPhone που παρέλαβε εκείνη την ώρα ένα κατάστημα στην Θεσσαλονική. Οπότε μάλλον δύσκολο να βρεθεί κάτι απο Cosmote. Στο site μάλιστα σήμερα ανέβασε την συσκευή και γράφει με το καλημέρα μη διαθέσιμο.

Εγώ έχω παραγγείλει σαν μεγάλος εταιρικός πελάτης από Cosmote. Μου είπαν πως η Cosmote δεν παρέλαβε ακμή κανένα τηλ. Θα παραλάβουν περίπου στις 11/11 -15/11
Για να δούμε.... μου κάνει περίεργο πως ολόκληρη cosmote δεν έχει παραλάβει ακόμη.

#1150   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:06

Καταστήματα Γερμανός μαλλον παραλαμβάνουν αύριο παίδες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1151   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:07

Εγώ έχω παραγγείλει σαν μεγάλος εταιρικός πελάτης από Cosmote. Μου είπαν πως η Cosmote δεν παρέλαβε ακμή κανένα τηλ. Θα παραλάβουν περίπου στις 11/11 -15/11
Για να δούμε.... μου κάνει περίεργο πως ολόκληρη cosmote δεν έχει παραλάβει ακόμη.

Η cosmote από παλιότερη εμπειρία να έφερνε μέσω Γερμανίας.

#1152   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:07

Παιδια η κατασταση σε οσους το προπαραγγηλαν απο site του public γραφει και σημερα σε ολους προς εκτεταμενη αναζητηση?

#1153   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:08

Όχι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1154   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:11

Παιδια η κατασταση σε οσους το προπαραγγηλαν απο site του public γραφει και σημερα σε ολους προς εκτεταμενη αναζητηση?

Σε μένα ναι. Και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει σύντομα

#1155   ntaroulhs

ntaroulhs

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:11

Τωρα κωτσοβολος megastore aerodromio θεσσαλονικη X 256 space grey. το λεει ον λινε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες