Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1486   xpep07

xpep07

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 25/12/2017 - 10:54

καλημερα χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα :D

sos θελω μια μικρη βοηθεια απο τουσ guru :)
πηρα το iphone X και εδωσα στην γυναικα μου το 7+
το δικο μου το restore απο το icloud backup εγινε μια χαρα , στις γυναικας μου
1)εκανα lockal backup sto pc μεσο itunes to iphone6+ που ειχε
2)και restore μετα στο  7+
(προσοχη δεν εκανα erase to 7+ ,πριν το restore)
ολα τα playilist που ειχε στο apple music (appleplay) δεν μεταφερθηκαν
τι μπορω να κανω ;
(με φοτογραφιες, τηλεφωνα, sms, bookmarks κλπ) δεν ειχαμε προβλημα , μονο το apple music, αλλα τα θελει οπωσδηποτε γιατι εχει δεκαδες playlist.
τι μπορω να κανω;

εβαλα στο παλιο τισ το 6+, ενα προγραμμα 50gb στο icloud
και το εβαλα τωρα να κανει backup sto icloud
θα μεταφερθουν στο 7+ με αυτη την διαδικασια "αυτοματα"
η πρεπει να κανω erase to 7+ και restore απο το icloud;

σας ευχαριστω παρα πολυ

Γιωργος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1487   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/12/2017 - 11:42

τι μπορω να κανω ;
(με φοτογραφιες, τηλεφωνα, sms, bookmarks κλπ) δεν ειχαμε προβλημα , μονο το apple music, αλλα τα θελει οπωσδηποτε γιατι εχει δεκαδες playlist.
τι μπορω να κανω;

σας ευχαριστω παρα πολυ

Γιωργος

Γιώργο τα playlist δεν μπήκαν θες να πεις από το iTunes ?Τα έχεις εκεί σε  φακέλους ή στον υπολογιστή ?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1488   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/12/2017 - 12:17

Τελικά Νίκο γίνονται και θαύματα χαχαχαχα

Μεγειές..! :)

Τζόκερ/λαχείο να πάρεις..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1489   xpep07

xpep07

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 25/12/2017 - 18:13

Ο χρήστης xpep07, στις 25 Dec 2017 - 10:54, έγραψε:snapback.png

τι μπορω να κανω ;
τι μπορω να κανω;

σας ευχαριστω παρα πολυ

Γιωργος

Γιώργο τα playlist δεν μπήκαν θες να πεις από το iTunes ?Τα έχεις εκεί σε  φακέλους ή στον υπολογιστή ?

οχι φιλε τα playlist ειναι στο icloud

#1490   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2017 - 18:39

Ο χρήστης xpep07, στις 25 Dec 2017 - 10:54, έγραψε:snapback.png

οχι φιλε τα playlist ειναι στο icloud

Εγώ τρέχω στο iTunes και συγχρονιζω χωρίς κανένα πρόβλημα οποια θέλω όποιους φακέλους θέλω . είναι ποιο καλά και δεν πιάνεις χώρο χωρίς λόγο στο iCloud.

#1491   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/12/2017 - 11:53

Βλεπω κατι που εχει ενοποιηθει λαθος στον ηχο. Οταν χαμηλωνεις τον ηχο σε ενα βιντεο, χαμηλωνει και ο ηχος των εφε σε αλλες εφαρμογες. Πλεον δηλαδη ο ηχος ανεβοκατεβαινει ενιαια για ολο το τηλεφωνο. Μεχρι τωρα δεν γινοταν αυτο...

#1492   wishmaster1

wishmaster1

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/12/2017 - 12:08

Παιδια καλημερα και χρονια πολλα,κατοχος και εγω επιτελους του iphone x, ειμαι στην φαση που το σεταρω και καποια στιγμη μου εβγαλε μια γραμμη κατω απο την μπαταρια μηπως καποιος ξερει τι ειναι 

Συνημμένα αρχεία

#1493   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 26/12/2017 - 12:15

Δεν είμαι κάτι προσθήκη του 11.2.1 για να μην νιώθει μοναξιά η κάτω μπάρα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1494   wishmaster1

wishmaster1

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2017 - 12:24

Ευχαριστω τωρα που το ειπες πρεπει να μου το εβγαλε μολις του περασα την 11.2.1

#1495   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2017 - 12:28

Βλεπω κατι που εχει ενοποιηθει λαθος στον ηχο. Οταν χαμηλωνεις τον ηχο σε ενα βιντεο, χαμηλωνει και ο ηχος των εφε σε αλλες εφαρμογες. Πλεον δηλαδη ο ηχος ανεβοκατεβαινει ενιαια για ολο το τηλεφωνο. Μεχρι τωρα δεν γινοταν αυτο...

Υπάρχει επιλογή στα settings για το συγκεκριμένο αν κατάλαβα καλά το θέμα σου.

#1496   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2017 - 20:50

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Έχω πάρει το x και από την πρώτη στιγμή το face id δεν δουλεύει καλά το βράδυ , πιάνει περίπου 5 στις 10 κ δεν μιλάμε για απόλυτο σκοτάδι! Υπαρχει μήπως κανένα tip στο σεταρισμα;

#1497   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2017 - 21:38

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Έχω πάρει το x και από την πρώτη στιγμή το face id δεν δουλεύει καλά το βράδυ , πιάνει περίπου 5 στις 10 κ δεν μιλάμε για απόλυτο σκοτάδι! Υπαρχει μήπως κανένα tip στο σεταρισμα;

Χρόνια πολλά! Μήπως το πλησιάζεις πολύ κοντά στο πρόσωπο? Έχεις βάλεις κάποιο screen protector?

Tip για σετάρισμα υπάρχει ένα μέχρι στιγμής. Όταν το σετάρεις να μην βάλεις το κινητό απευθείας μπροστά σου αλλά από την μέση σου και πάνω. Επίσης το Face ID βελτιώνεται με τον καιρό. Γενικά πάντως δεν έχει θέμα με το σκοτάδι οπότε τσέκαρε το να δεις τι γίνεται.

#1498   panosmania

panosmania

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2017 - 21:56

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα , εχω το γνωστο διλλημα Iphone x vs 8 plus και εκει π μεχρι πριν καποιες βδομαδες ημουν ετοιμος ν παρω τ 8 plus το ξανα σκεφτηκα κ λεω μηπως να παω στο x το οποιο ειναι διαφορετικο κατι πιο καινουργιο στην εμφανιση οχι οτι το plus δν μ αρεσει. επειδη θα παρθει αρκετα πιο χαμηλη τιμη λογω τιμολογιου η διαφορα τους μου βγαινει 170 ευρω πανω για το x.

στο x μου αρσει τ μεγεθος του αλλα με φοβιζει η ελλειψει touch id καθως το θεωρουσα πολυ βολικο αλλα και η oled οθονη καθως ειναι κατι καινουργιο και δεν ξερουμε τ προβληματα μπορει ν βγαλει.

Στο 8 plus δινω + sto touch id με χαλαει καπως το μεγεθος εχω συμβιωσει με ενα 7 plus για μια βδομαδα και ναι μεν ωραιο αλλα οταν βγαινεις εξω σκεφτεσαι θα μπει στην τσεπη δεν θα μπει επιπελον οταν συμβιωνα εστω και για λιγο με τ 7 Plus Ηταν σαν να κοιταω το 6αρι π ειχα σε κατι μεγαλυτερο , αλλα απο την αλλη θεωρω πως το 8 Plus ειναι η καλυτερη εκδοση ολων τν γενιων π εχουν βγει κ η τελευταια κατα την αποψη μου.Οποια επιλογη και να επιλεξω θελω να παραμεινει στα χερια για τουλαχιστον 2 χρονια οποτε τι λετε?

Αρχικα φοβαμαι μν ξενερωσω με τ 8plus λογο οτι ειναι κατι π υπαρχει εδω κ 4 χρονια ααλλα σιγουρα ειναι κατι δοκιμασμενο απο την αλλη στο x με φοβιζει οτι ειναι το πρωτο απο μια νεα γενια με φοβιζει η oled-οθονη το face id και αμα τ χρονου πανε και βγαλουν touch id κατω απο την οθονη τοτε θα εχω φαει ξενερα ,τι πιστευετε εσεις 170 ευρω διαφορα εχουν??

#1499   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2017 - 22:04

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα , εχω το γνωστο διλλημα Iphone x vs 8 plus και εκει π μεχρι πριν καποιες βδομαδες ημουν ετοιμος ν παρω τ 8 plus το ξανα σκεφτηκα κ λεω μηπως να παω στο x το οποιο ειναι διαφορετικο κατι πιο καινουργιο στην εμφανιση οχι οτι το plus δν μ αρεσει. επειδη θα παρθει αρκετα πιο χαμηλη τιμη λογω τιμολογιου η διαφορα τους μου βγαινει 170 ευρω πανω για το x.

στο x μου αρσει τ μεγεθος του αλλα με φοβιζει η ελλειψει touch id καθως το θεωρουσα πολυ βολικο αλλα και η oled οθονη καθως ειναι κατι καινουργιο και δεν ξερουμε τ προβληματα μπορει ν βγαλει.

Στο 8 plus δινω + sto touch id με χαλαει καπως το μεγεθος εχω συμβιωσει με ενα 7 plus για μια βδομαδα και ναι μεν ωραιο αλλα οταν βγαινεις εξω σκεφτεσαι θα μπει στην τσεπη δεν θα μπει επιπελον οταν συμβιωνα εστω και για λιγο με τ 7 Plus Ηταν σαν να κοιταω το 6αρι π ειχα σε κατι μεγαλυτερο , αλλα απο την αλλη θεωρω πως το 8 Plus ειναι η καλυτερη εκδοση ολων τν γενιων π εχουν βγει κ η τελευταια κατα την αποψη μου.Οποια επιλογη και να επιλεξω θελω να παραμεινει στα χερια για τουλαχιστον 2 χρονια οποτε τι λετε?

Αρχικα φοβαμαι μν ξενερωσω με τ 8plus λογο οτι ειναι κατι π υπαρχει εδω κ 4 χρονια ααλλα σιγουρα ειναι κατι δοκιμασμενο απο την αλλη στο x με φοβιζει οτι ειναι το πρωτο απο μια νεα γενια με φοβιζει η oled-οθονη το face id και αμα τ χρονου πανε και βγαλουν touch id κατω απο την οθονη τοτε θα εχω φαει ξενερα ,τι πιστευετε εσεις 170 ευρω διαφορα εχουν??

Εγώ επειδή είχα το 8 plus και το έδωσα και πήρα το X θα προσπαθήσω να σου πω γρήγορα χωρίς να χρονοτριβούμε .Face id ξεκλειδώνει όπου κι αν είσαι ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Άρα θα έχεις ένα point σε σχέση με το 8 plus που με βρεγμένα λαδωμένα χέρια δεν ξεκλειδώνει . Μπαταρία πολύ καλά ίδια με plus . Κάμερα πολύ καλή . Οθόνη ίδια θα σου πω πράγματα αλλά σε ποιο κόμπακτ μέγεθος . 

Ποιο καινούρια καινοτόμα συσκευή ενώ στην άλλη έχεις ένα σχέδιο πλέον παλιό . 

Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καν θα πήγαινα αμέσως στο X.

#1500   panosmania

panosmania

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2017 - 22:31

Εγώ επειδή είχα το 8 plus και το έδωσα και πήρα το X θα προσπαθήσω να σου πω γρήγορα χωρίς να χρονοτριβούμε .Face id ξεκλειδώνει όπου κι αν είσαι ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Άρα θα έχεις ένα point σε σχέση με το 8 plus που με βρεγμένα λαδωμένα χέρια δεν ξεκλειδώνει . Μπαταρία πολύ καλά ίδια με plus . Κάμερα πολύ καλή . Οθόνη ίδια θα σου πω πράγματα αλλά σε ποιο κόμπακτ μέγεθος . 

Ποιο καινούρια καινοτόμα συσκευή ενώ στην άλλη έχεις ένα σχέδιο πλέον παλιό . 

Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καν θα πήγαινα αμέσως στο X.

μου εχει γινει κατι σαν ψυχωση δεν μπορω να αποφασισω εχω δει ποσα βιντεο review και εκει π λεω παω για τ x λεω παω για Plus Και το αντιστροφο και το θεμα ειναι οτι θα πρεπει ν αποφασισω γιατι αυριο μεθαυριο θα πρεπει ν γινει η αγορα.Αν βγαλουμε στην ακρη το face id Με το touch id τοτε τ ενα τ προτιμω λογω μεγεθους π μπαινει σε τσεπη εναντι τ plus π φοβιζει αλλα το χ με φοβιζει η οθονη λογω τ συνχου φαινομενου για burn in στις amoled ( ξερω ουτε σπιτι να αγοραζα αλλα εχω να φαω τετοιο σκαλωμα απο την χρονια π ειχε βγει το Oneplus one το οποιο με το π τ παιρνω στα χερια μ σφραγισμενο απο γερμανια το πουλαω και παω κ παιρνω to iphone 6)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες