Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 28/12/2017 - 21:23
2)Επίσης βέβαια βλακώδες είναι να φανατιζεσαι με κάποια συσκευή και να μη βλέπεις τα αρνητικά της και να βγάζεις άχρηστο τον ανταγωνισμό χωρίς να ισχύει...
Προσωπικά αντί για το Χ φέτος πήρα το iPad Pro 10.5 και από κινητό θα είμαι με το note...Δεν είναι οικονομικός ο λόγος αλλά οι δυνατότητες που μου παρέχει το note που δεν μου τις παρέχει το Χ και θα μου λείψουν αν το πάρω...
Αυτά
Ad
Δημοσίευση 28/12/2017 - 21:34
1)Το να κράζεις κάποιον γιατί επέλεξε να χαλάσει με τον Χ τρόπο τα λεφτά του είναι προφανώς βλακώδες και κρύβει πολλές φορές και ζήλεια...
2)Επίσης βέβαια βλακώδες είναι να φανατιζεσαι με κάποια συσκευή και να μη βλέπεις τα αρνητικά της και να βγάζεις άχρηστο τον ανταγωνισμό χωρίς να ισχύει...
Προσωπικά αντί για το Χ φέτος πήρα το iPad Pro 10.5 και από κινητό θα είμαι με το note...Δεν είναι οικονομικός ο λόγος αλλά οι δυνατότητες που μου παρέχει το note που δεν μου τις παρέχει το Χ και θα μου λείψουν αν το πάρω...
Αυτά
Sorry για το off topic αλλά μου έδωσες αφορμή για να γράψω ότι το φετινό iPad Pro 10.5 είναι πραγματικά μηχανηματάρα, no brainer αγορά για όσους ψάχνουν συσκευή στην κατηγορία και προσωπικά το έχω καταευχαριστηθεί.
Δημοσίευση 28/12/2017 - 22:22
Σε σχέση με το air 2που πλέον πέρασε στη σύζυγο μέχρι στιγμής η ποιότητα της οθόνης πολύ καλύτερη...Το βάρος ένα μείον αλλά γενικά δείχνει εξαιρετικό όντως...Sorry για το off topic αλλά μου έδωσες αφορμή για να γράψω ότι το φετινό iPad Pro 10.5 είναι πραγματικά μηχανηματάρα, no brainer αγορά για όσους ψάχνουν συσκευή στην κατηγορία και προσωπικά το έχω καταευχαριστηθεί.
Δημοσίευση 28/12/2017 - 22:38
Νικο αν εχω WiFi call της cosmote και VoLTE λογικά έχει καλύτερη μπαταρία έτσι?? Ερώτηση στις υπηρεσίες συστήματος που έχω μόνο το βαθμονομιση πυξιδας και find my iPhone το κλήσεις μέσω WiFi πρέπει να το έχω Εφόσον όπως είπα παραπάνω έχω ενεργή την υπηρεσία αυτή??Αφήνεις μόνο το Find και τη βαθμ. πυξίδας.
Η αυτομ ανανέωση στο υπόβ. απο γενικά.
Δημοσίευση 29/12/2017 - 02:54
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 29/12/2017 - 04:00
Σε γειτονικό forum μια βόλτα αν κάνεις 850 χιλιάδες αγγελίες σφραγισμένα θα βρεις... Οτι χρώμα θες... Οτι χωρητικότητα... Αλλα εκεί είσαι μετρητά μόνο..Έχω παραγγείλει το Χ από 3/11 σε Πλαίσιο, Public και Cosmote και ακόμα περιμένω! Εσείς πού το βρήκατε ρε παιδιά; Όλοι προπαραγγελίες είστε;
Δημοσίευση 29/12/2017 - 07:05
https://www.skroutz....one-X-64GB.htmlΈχω παραγγείλει το Χ από 3/11 σε Πλαίσιο, Public και Cosmote και ακόμα περιμένω! Εσείς πού το βρήκατε ρε παιδιά; Όλοι προπαραγγελίες είστε;
Δημοσίευση 29/12/2017 - 08:32
Έχω παραγγείλει το Χ από 3/11 σε Πλαίσιο, Public και Cosmote και ακόμα περιμένω! Εσείς πού το βρήκατε ρε παιδιά; Όλοι προπαραγγελίες είστε;
Μήπως σε πήρανε και δεν σε βρήκαν; Στο λέω γιατί ο Κοτσωβολος βαρέθηκα να με παίρνει τηλέφωνο. H Mediamarkt. Το U.gr. Πλαίσιο.iStorm.
Πάρε τους ένα τηλέφωνο εσύ και σίγουρα θα βρεις τηλέφωνο και σήμερα.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 29/12/2017 - 08:53
Μη κάνεις Restore ακόμα.
Κλείσε WiFi, άνοιξε δεδομένα και άσε να κάνει αποφόρτιση.
Καλημέρα τελικά δεν άντεξα έκανα restore και έστρωσε.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 29/12/2017 - 09:38
Καλημέρα τελικά δεν άντεξα έκανα restore και έστρωσε.
Είναι η τελευταία λύση αλλά αν τα έχεις όλα φακελωμένα σιγά την διαδικασία στο λεπτό τα περνάς πάλι μέσα και είσαι σίγουρος ότι θα λύσεις και το πρόβλημα σου . ;-)
Δημοσίευση 29/12/2017 - 10:01
Μου πήρε λίγο χρόνο γιατί με το που έμπαινα στις εφαρμογές για login έβαζε μόνο του το Face ID τους κωδικούς και όλα γινόντουσαν πολύ γρήγορα χαχαχαχα μόνο τις εφαρμογές κατέβασα γιατί δεν επανέφερα backup. Δεν ξέρω γιατί αλλά ερωτεύτηκα το Face ID χαχαχχααΕίναι η τελευταία λύση αλλά αν τα έχεις όλα φακελωμένα σιγά την διαδικασία στο λεπτό τα περνάς πάλι μέσα και είσαι σίγουρος ότι θα λύσεις και το πρόβλημα σου . ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 29/12/2017 - 10:02.
Δημοσίευση 29/12/2017 - 10:33
Μου πήρε λίγο χρόνο γιατί με το που έμπαινα στις εφαρμογές για login έβαζε μόνο του το Face ID τους κωδικούς και όλα γινόντουσαν πολύ γρήγορα χαχαχαχα μόνο τις εφαρμογές κατέβασα γιατί δεν επανέφερα backup. Δεν ξέρω γιατί αλλά ερωτεύτηκα το Face ID χαχαχχαα
Στην αρχή λίγο σου φαίνεται κάπως μετά λες μήπως τελικά ήταν καλύτερο το home button? Και μετά πιάνεις ένα άλλο iPhone και λες πόσο προχώ είναι τελικά το δικό μου σου φαίνεται σαν να κρατάς 3GS ;-).
Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 29/12/2017 - 10:33.
Δημοσίευση 29/12/2017 - 11:08
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες