Καλημερα! Καλή χρονιά με υγεία για όλους!
Μιας και το 2017 με βρήκε δυστυχώς με υψηλό πυρετό και καθηλωμένο στο σπίτι, η μόνη μου «παρηγοριά» ήταν να παίζω με το Χ μου και να διαβάζω στο φόρουμ! Χαχα!
Θα ήθελα να αναφέρω λοιπόν σχετικά με την μπαταρία και προερχόμενος από το 7, πως η διαφορά είναι τελικά τεράστια και μου θυμίζει χρόνους ανάλογους με ένα ένα 6s plus που είχα...
Πραγματικά έχει «στρώσει» και με σχετικά έντονη χρήση τόσο για κλήσεις όσο και για Ίντερνετ YouTube ...εφαρμογές ειδήσεων ακόμα και το ενεργοβόρο Facebook ...και με ανοιχτά πάντα Bluetooth και 3g (μάλιστα έγινε και μεγάλη χρήση 3g γιατί είχα θέμα με το router) .....(ευτυχώς λύθηκε το θέμα γιατί άρρωστος κι χωρίς Ίντερνετ δεν...χαχαχα) η μπαταρία πλέον κρατάει χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς 2 μέρες.
Για εμένα αυτό είναι εντυπωσιακό καθώς ουδέποτε και με κανένα άλλο τηλέφωνο δεν είχα τέτοιους χρόνους. Φυσικά ξέρω πως η καθημερινότητα και μάλιστα η δίκη μου καθημερινότητα είναι διαφορετική όσο αφορά την χρήση του τηλεφώνου αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να ξέρεις πως δύσκολα έως απίθανο να ξεμείνεις από μπαταρία στο τέλος της ημέρας και στην χειρότερη περίπτωση να μπει για φόρτιση με ποσοστό κοντά στο 20 με 30% ...κάτι μου έβλεπα στο παλιό μου κινητό περίπου στις 8 το βραδυ...
Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!
Κατά τα λοιπά ...απορώ τόσο καιρό πως είχαμε στα χέρια μας τηλέφωνο με home button! 😜😜
Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 01/01/2018 - 11:43.