Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1561   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 30/12/2017 - 00:32

Στην αρχή λίγο σου φαίνεται κάπως μετά λες μήπως τελικά ήταν καλύτερο το home button? Και μετά πιάνεις ένα άλλο iPhone και λες πόσο προχώ είναι τελικά το δικό μου σου φαίνεται σαν να κρατάς 3GS ;-).

Εγώ πάλι έπειτα από 1+ μήνα χρήσης με το X έχω πάθει το άλλο... Όποια συσκευή και αν πιάσω (πχ. το iPhone 6 της γυναίκας μου, ένα Android με 2ο νούμερο κλπ) πατάω την οθόνη και περιμένω να ανοίξει!  :)  :)  :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1562   panosfg

panosfg

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/01/2018 - 09:44

Καλημερα και καλή χρονιά, Όταν πηγαίνω στη χρήση μπαταρίας δεν μου δείχνει πάντοτε τους χρόνους  αλλά στη χρήση κάποιες φορές μου δείχνει παύλες.

Είναι σωστό να συμβαίνει αυτό?

Συνημμένα αρχεία

#1563   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/01/2018 - 10:05

Καλή χρόνια ,αν έχεις κάνει επανεκκίνηση την συσκευή χάνεις τους χρόνους .

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1564   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2018 - 11:40

Καλημερα! Καλή χρονιά με υγεία για όλους!
Μιας και το 2017 με βρήκε δυστυχώς με υψηλό πυρετό και καθηλωμένο στο σπίτι, η μόνη μου «παρηγοριά» ήταν να παίζω με το Χ μου και να διαβάζω στο φόρουμ! Χαχα!
Θα ήθελα να αναφέρω λοιπόν σχετικά με την μπαταρία και προερχόμενος από το 7, πως η διαφορά είναι τελικά τεράστια και μου θυμίζει χρόνους ανάλογους με ένα ένα 6s plus που είχα...
Πραγματικά έχει «στρώσει» και με σχετικά έντονη χρήση τόσο για κλήσεις όσο και για Ίντερνετ YouTube ...εφαρμογές ειδήσεων ακόμα και το ενεργοβόρο Facebook ...και με ανοιχτά πάντα Bluetooth και 3g (μάλιστα έγινε και μεγάλη χρήση 3g γιατί είχα θέμα με το router) .....(ευτυχώς λύθηκε το θέμα γιατί άρρωστος κι χωρίς Ίντερνετ δεν...χαχαχα) η μπαταρία πλέον κρατάει χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς 2 μέρες.
Για εμένα αυτό είναι εντυπωσιακό καθώς ουδέποτε και με κανένα άλλο τηλέφωνο δεν είχα τέτοιους χρόνους. Φυσικά ξέρω πως η καθημερινότητα και μάλιστα η δίκη μου καθημερινότητα είναι διαφορετική όσο αφορά την χρήση του τηλεφώνου αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να ξέρεις πως δύσκολα έως απίθανο να ξεμείνεις από μπαταρία στο τέλος της ημέρας και στην χειρότερη περίπτωση να μπει για φόρτιση με ποσοστό κοντά στο 20 με 30% ...κάτι μου έβλεπα στο παλιό μου κινητό περίπου στις 8 το βραδυ...
Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!
Κατά τα λοιπά ...απορώ τόσο καιρό πως είχαμε στα χέρια μας τηλέφωνο με home button! 😜😜

Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 01/01/2018 - 11:43

#1565   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2018 - 11:50

Αυτο με τις 2 μερες εγω δεν το ειχα ουτε με το 7plus.

Βεβαια εχω τα παντα ολα ανοιχτα.  Με τη χρηση που το κανω θα ειμαι ευχαριστημενος αν μεσα σε 8-9 ωρες η μπαταρια ειναι πανω απο 50%.

Εχω περασει  το backup απο το 7αρι και ισως να φταιει αυτο.

#1566   homodigital

homodigital

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2018 - 11:54

Καλά βρε παιδιά, έπαιζε προσφορά σε Γερμανό -200€ στα iPhone και δεν το σφυριξατε; πάει την έχασα την ευκαιρία :-(

#1567   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/01/2018 - 13:08

Εγώ πάλι έπειτα από 1+ μήνα χρήσης με το X έχω πάθει το άλλο... Όποια συσκευή και αν πιάσω (πχ. το iPhone 6 της γυναίκας μου, ένα Android με 2ο νούμερο κλπ) πατάω την οθόνη και περιμένω να ανοίξει!  :)  :)  :)

Εκτός κι αν είναι LG Αndroid ;-).

Καλημερα και καλή χρονιά, Όταν πηγαίνω στη χρήση μπαταρίας δεν μου δείχνει πάντοτε τους χρόνους  αλλά στη χρήση κάποιες φορές μου δείχνει παύλες.

Είναι σωστό να συμβαίνει αυτό?

Ναι πολύ πιθανόν να έκανες κάποια επανεκκίνηση θα φτιάξει μετά από μια πλήρη φόρτιση .

Καλά βρε παιδιά, έπαιζε προσφορά σε Γερμανό -200€ στα iPhone και δεν το σφυριξατε; πάει την έχασα την ευκαιρία :-(

Δεν το είδα καθόλου κρίμα όλο και κάποιος ίσως ήθελε .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1568   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2018 - 13:24

Αναφέρθηκε στις 30 Δεκ στο τοπικ "iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή"

Κρίμα που δεν το είδες/πρόλαβες....

#1569   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2018 - 19:00

Καλή χρονιά σε όλους και όλες. Είπα να δω λίγο τι θα βγάλει το δικό μου παρόλο που δεν ασχολούμαι καθόλου και κάθε βράδυ μπαίνει μπριζα καλά ασύρματος φορτιστής. Δέκα ώρες χρήσης και μέρες αναμονής μπορώ να πω ότι παει πολύ καλά μιας και δεν έχω κλειστά τίποτα όλα τα χαίρομαι 3G data ανοίγω χρησιμοποιω και κλείνω. Bluetooth μόνιμα το ρολόι στο χέρι και τα Airpods το ίδιο λόγω δουλειάς.
Αυτό το έκανα μόνο και μόνο για να δω πως συμπεριφερεται και μιας και λόγω ημερών όλοι τα χρησιμοποιούμε λίγο περισσότερο είπα ευκαιρία είναι να το δοκιμάσω. eeb04dba6b295787ac9d12e581264773.jpgdf780089920934da5163137c40d656c1.jpgc0d087b4af7a64104c1db7d003b11547.jpg

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

#1570   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/01/2018 - 22:41

Eβγαλα το facebook και ησυχασα ... 1,5 μερα πλέον έγινε έθιμο.. Το μονο που μ την σπάει τωρα ειναι οι μεμβράνες.. Εχω παραγγείλει και full face και  tempered 40 μερες σχεδον απο ebay και τίποτα.

Για να δουμε την βδομάδα αυτή

#1571   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2018 - 23:52

Eβγαλα το facebook και ησυχασα ... 1,5 μερα πλέον έγινε έθιμο.. Το μονο που μ την σπάει τωρα ειναι οι μεμβράνες.. Εχω παραγγείλει και full face και  tempered 40 μερες σχεδον απο ebay και τίποτα.

Για να δουμε την βδομάδα αυτή

Να βλέπεις από Ευρώπη έρχονται σε μια εβδομάδα κάποια . 

#1572   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2018 - 02:04

C3_E5_AD05-1_E57-4341-_A78_D-_D0_FD4_A02

Γαματο

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1573   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2018 - 09:28

Να βλέπεις από Ευρώπη έρχονται σε μια εβδομάδα κάποια . 

Αυτό έκανα σήμερα ηρθε αθηνα αυτο που σου δειξα , ελπίζω γρήγορα

#1574   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2018 - 10:57

Καλη χρονιά σε όλους. Εμένα μου ξεκίνησε με προβλήματα στο iphone x.

Δεν ακούγεται το ακουστικό στις κλήσεις, δουλεύει μόνο η ανοιχτή ακρόαση. Μου το έκανε 2 φορές μέχρι τώρα.

Οταν το κλείνω και το ξαναανοίγω δουλεύει κανονικά.

Υπάρχει κάποια γνώμη;

Ευχαριστώ

#1575   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 02/01/2018 - 11:04

τα κλασικα ... hard reset ....σε ποιο ios εισαι .... πως την περασες ? ..... βρες μονος σου καπου εκει την απαντηση 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες