Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1621   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/01/2018 - 11:44

Ελεος ρε παιδια απαξιωνετε κορυφαια τηλεφωνα...

Ως κατοχος αυτη τη στιγμη note 8 και iphone X απλα οσοι δε το ξερουν να εχετε υποψη οτι πλεον δεν υπαρχει αποσταση οπως παλια...Το android και ειδικα η Samsung εχει εκμηδενισει τη ψαλιδα...

Δεν υπαρχει λογος φαγωμαρας...Για καθε υγειη εστω και κολλημενο gadgetakia ειναι ωραιο να ακουει στοιχειοθετημενες αποψεις και για αλλες συσκευες...

Απο πλευρας μου παντως αυτο που προτεινω ειναι οι εναλλαγες!Ετσι εχουμε πιο αντικειμενικη αποψη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1622   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 04/01/2018 - 11:50

Εντάξει τώρα και για μένα που θα φανώ υπερβολικός το τηλεκοντρόλ η την παντόφλα δεν τα θεωρώ τηλέφωνα!
Τι να κάνουμε τώρα;
Πάντως εδώ είναι νήμα για γνώμες του Iphone x και όσο δεν λέμε γιαυτο,η όσο θα μπαίνουν από άλλες πλατφόρμες για να βγάζουν τα κόμπλεξ τους και τα ψυχολογικά τους θα λέμε και εμείς τα δικά μας.
Αυτά το σταματάω εδώ και αναφωνω:Ειρήνη Υμην.

Μα το X ειναι πιο τηλεκοντρόλ άνθρωπε μου χαχαχαχαχα ή είναι έστω το ίδιο τηλεκοντρόλ δες aspect ratio..
Επισυνάπτω φώτο δες απο τι συσκευή είναι screenshot δεν είμαστε ορκισμενοι Apple haters κάτοχοι είμαστε κάποιοι απλά είμαστε αντικειμενικοι.....

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: MaouMiou, 04/01/2018 - 11:55

#1623   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 12:07

Μα το X ειναι πιο τηλεκοντρόλ άνθρωπε μου χαχαχαχαχα ή είναι έστω το ίδιο τηλεκοντρόλ δες aspect ratio..
Επισυνάπτω φώτο δες απο τι συσκευή είναι screenshot δεν είμαστε ορκισμενοι Apple haters κάτοχοι είμαστε κάποιοι απλά είμαστε αντικειμενικοι.....

Δε ξερω τι γραφουν οι μετρησεις που ανεφερες αλλα τα S8-Note8 που τα εχω χρησιμοποιησει ειναι πολυ πιο τηλεκοντρολ απ το Χ...Στο χερι το iphone πλεονεκτει πολυ...

#1624   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/01/2018 - 12:07

μου κάνεις πλάκα έτσι ?

αποκλείεται να μιλάς σοβαρά έτσι?

#1625   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.441 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 12:11

Πολύ ωραία τα λέτε αλλά αρχίζει και κουράζει το θέμα η κάμερα του note κτλ. Το νήμα εδώ είναι τα πρώτα iPhone X και εντυπώσεις. Τώρα αν θέλετε να κοντράρεται τις συσκευες καλό είναι να φτιάξετε ένα νήμα iPhone X vs της συσκευής που προτιμάτε.
Έχω κουραστεί να διαβάζω πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το νήμα.
Υπάρχουν φόρουμ που οι αντροιντακηδες βγάζουν χολή σε κάθε νήμα της απλ, μπορείτε να πάτε εκεί να στηρίξετε τα παλικάρια και αφήστε εμάς να ασχολούμαστε με το Σαράβαλο Χ και την άθλια κάμερα του

Δηλαδή που είναι το κακό να συγκρίνεις ναυαρχιδες; Υπάρχει και κόσμος που ενδιαφέρεται για την καλύτερη επιλογή δεν πάει σαν τον υπάλληλο να ψωνίσει.. Και σιγά τις γνώμες, λέει ο άλλος « πήρα το x πολύ καλή μπαταρία, το κουμπί δεν μου λείπει, φανταστική οθόνη..» οκ καταλάβαμε. Εγώ θέλω να ξέρω ότι τα λεφτά που θα δίνω θα πιάνουν τόπο και όχι να με πιάνουν κοτσο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1626   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 12:12

μου κάνεις πλάκα έτσι ?
αποκλείεται να μιλάς σοβαρά έτσι?

Επιχειρηματολογία next level σε μόλις δυο σειρές...
Ας ειναι...θα επανέλθω σε λίγο καιρό όταν θα σχολιάζεις για το iPhone X plus... Με ίδιο aspect ratio και ακόμα μεγαλύτερη οθόνη.. Να δω αν θα το αποκαλείς παντοφλα.. Αλήθεια μερικοί το έχετε τερματίσει...

#1627   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 12:20

Επιχειρηματολογία next level σε μόλις δυο σειρές...
Ας ειναι...θα επανέλθω σε λίγο καιρό όταν θα σχολιάζεις για το iPhone X plus... Με ίδιο aspect ratio και ακόμα μεγαλύτερη οθόνη.. Να δω αν θα το αποκαλείς παντοφλα.. Αλήθεια μερικοί το έχετε τερματίσει...

Μαλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κατανόηση της ελληνικής!
Έδωσα κάποιους χαρακτηρισμούς για άλλη εταιρεία αγαπητέ!τι δεν καταλαβαίνεις;
Όσο για το IPhone X εάν βγει το πιθανότερο είναι να το αποκτήσω day one !

#1628   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 12:23

Δηλαδή που είναι το κακό να συγκρίνεις ναυαρχιδες; Υπάρχει και κόσμος που ενδιαφέρεται για την καλύτερη επιλογή δεν πάει σαν τον υπάλληλο να ψωνίσει.. Και σιγά τις γνώμες, λέει ο άλλος « πήρα το x πολύ καλή μπαταρία, το κουμπί δεν μου λείπει, φανταστική οθόνη..» οκ καταλάβαμε. Εγώ θέλω να ξέρω ότι τα λεφτά που θα δίνω θα πιάνουν τόπο και όχι να με πιάνουν κοτσο
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Το κακό είναι το νήμα που βρισκόμαστε αγαπητέ ομοειδεατη!
Εδώ δίνουμε γνώμες για το iPhone X.

#1629   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 12:45

Εχω την εντύπωση ότι έπεσε αρκετά το επίπεδο εδώ.

καλό θα ήταν να σταματήσουν τισ βρισιές κάποιοι εδώ που έχουν μεγάλα χεράκια και μικρά επιχειρήματα.!! .

#1630   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 13:12

Εχω την εντύπωση ότι έπεσε αρκετά το επίπεδο εδώ.
καλό θα ήταν να σταματήσουν τισ βρισιές κάποιοι εδώ που έχουν μεγάλα χεράκια και μικρά επιχειρήματα.!! .

Νομίζω το άρθρο που παρέθεσα περι aspect ratio ειναι περισσότερο επιχείρημα απο το :

"μου κάνεις πλάκα έτσι ?
αποκλείεται να μιλάς σοβαρά έτσι?....."

Μιλάς για μια συσκευή με ίδια αναλογία οθόνης να στο πω σε ελληνικά μιας και με τον ορισμό "aspect ratio" δεννν... Η οποία απλά ειναι μεγαλύτερη δηλαδή περί τις 6.3 ίντσες (note 8 ) . Οταν βγει το iPhone X plus που λες πως "θα το πάρεις day one" ενώ θα είναι περισσότερο παντοφλα μιας και το aspect ratio θα παραμείνει το ίδιο 18:5:9 και οι ίντσες θα ανέβουν κι άλλο θα φτάσουν 6.5 σύμφωνα με οτι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το μόνο που καταφέρνεις είναι να αναιρείς οτι έχεις πει περί παντοφλας, να το ασπαζεσαι μάλιστα και να κάνεις και επίδειξη ικανοτητας αγοράς σαν κάτι τσοπανοτραβολτες που βλέπω στο χωριό οταν πάω μια φορά στο τόσο και έχουν κάνει μια νέα αγορά είτε είναι καινούργιο αμάξι είτε καινούργια σομπα... Χαλάρωσε ολοι τα ίδια χρήματα έχουμε δώσει κάποιοι έχουμε περάσει από ολες τις ναυαρχιδες σε διάστημα 1 με 2 μηνες μαξ στη καθεμία επειδή είναι αυτό το βιτσιο μας... Δε το βγάλαμε και ντελάλη...... Ούτε βγάζουμε τα κόμπλεξ μας στη φόρα επειδή δώσαμε ενα σκασμό λεφτά για τη μια ναυαρχίδα που δε μας βγήκε και τοσο ουαου.. Κάνε τσιγάρο..

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 04/01/2018 - 13:28

#1631   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 13:13

Αν θεωρείς υβρι τον χαρακτηρισμό Barbie χεράκια μάλλον δεν έχεις καθόλου αίσθηση του χιούμορ...και τα επιχειρήματα μια χαρά είναι. ΕΣΥ έχεις πρόβλημα με όλα. Το μέγεθος ενός κινητού σε σχέση με το μέγεθος της παλάμης ενός ατόμου είναι αυτό που χαρακτηρίζει κάτι τηλεκοντρόλ. Μια χαρά είναι αυτά τα μεγέθη αρκεί να έχεις και νορμαλ χεράκι. Διαφορετικά πας σε se... ή κάτι πιο...μικρό.

για να το κλείσουμε επειδή βλέπω οτι δεν καταλαβαινεις , δεν κατηγόρησα iphone plus μοντέλο γιατί τα είχα και τα τρία.

σε άλλα μοντέλα αναφέρθηκα λόγω σχήματος και όχι λόγο μεγέθους  αγαπητέ.

#1632   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/01/2018 - 13:15

για να το κλείσουμε επειδή βλέπω οτι δεν καταλαβαινεις , δεν κατηγόρησα iphone plus μοντέλο γιατί τα είχα και τα τρία.

Αν μιλήσεις σοβαρά θα σου μιλήσουν και οι άλλοι. Χαίρομαι που το κατάλαβες.
Τώρα, για ποια μοντέλα εννοείς;

#1633   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 13:16

Νομίζω το άρθρο που παρέθεσα περι aspect ratio ειναι περισσότερο επιχείρημα απο το :

"μου κάνεις πλάκα έτσι ?
αποκλείεται να μιλάς σοβαρά έτσι?....."

Μιλάς για μια συσκευή με ίδια αναλογία οθόνης να στο πω σε ελληνικά μιας και με τον ορισμό "aspect ratio" δεννν... Η οποία απλά ειναι μεγαλύτερη δηλαδή περί τις 6.3 ίντσες (note 8 ) . Οταν βγει το iPhone X plus που λες πως "θα το πάρεις day one" ενώ θα είναι περισσότερο παντοφλα μιας και το aspect ratio θα παραμείνει το ίδιο 18:5:9 και οι ίντσες θα ανέβουν κι άλλο θα φτάσουν 6.5 σύμφωνα με οτι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το μόνο που καταφέρνεις είναι να αναιρείς οτι έχεις πει περί παντοφλας, να το ασπαζεσαι μάλιστα και να κάνεις και επίδειξη ικανοτητας αγοράς σαν κάτι τσοπανοτραβολτες που βλέπω στο χωριό οταν πάω μια φορά στο τόσο και έχουν κάνει μια νέα αγορά είτε είναι καινούργιο αμάξι είτε καινούργια σομπα... Χαλάρωσε ολοι τα ίδια χρήματα έχουμε δώσει κάποιοι έχουμε περάσει από ολες τις ναυαρχιδες σε διάστημα 1 με 2 μηνες μαξ στη καθεμία επειδή είναι αυτό το βιτσιο μας... Δε το βγάλαμε και ντελάλη...... Ούτε βγάζουμε τα κόμπλεξ μας στη φόρα επειδή δώσαμε ενα σκασμό λεφτά για τη μια ναυαρχίδα που δε μας βγήκε και τοσο ουαου.. Κάνε τσιγάρο..

the same

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 04/01/2018 - 13:29

#1634   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 13:17

Αν μιλήσεις σοβαρά θα σου μιλήσουν και οι άλλοι. Χαίρομαι που το κατάλαβες.
Τώρα, για ποια μοντέλα εννοείς;

Γράφει ξεκάθαρα πιο πίσω τις μπακατελες, παντόφλες s8 / note 8 :P

#1635   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 13:20

Παντως την αισθηση που σου δινει η γνησια σιλικονης της apple που την ειχα σε ολα και τωρα στο Χ δεν εχω καταφερει να τη βρω σε Samsung και πιστεψτε με δοκιμασα πολλες...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29

0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες