Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 04/01/2018 - 20:11
Ευχαριστω, να σαι καλά!!
Ad
Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:26
1)Ναι μεν μικρή οθόνη αλλά όμορφη και επίσης πιο εύκολο στο πιάσιμο σε σχέση με 7 plus και note 8 που ήταν οι τελευταίες εμπειρίες.
2)Η μπαταρία νομίζω μια χαρά!Πολυ παραπλήσια με το 7 plus και πολύ καλύτερη από note 8.
3)Το Face ID εντυπωσιακό ως τεχνολογία εξαιρετικό ως υλοποίηση Αλλά λίγοτερο πρακτικό απ το Touch ID και πιο αργό.
4)Εξαιρετικά ηχεία...Νομίζω καλύτερα από 7 plus και ουδεμία σύγκριση με note 8.Πεντε κλάσεις πιο πάνω .
5)Καθυστερήσεις κλπ δεν είδα καθόλου.
6)Είναι αρκετά βαρύ αναλογικά με το μέγεθος του.
7)Απιστευτη έλλειψη να μη μπορώ να δω ποσοστό μπαταρίας...Απαράδεκτο!
Και το notch αν και το συνηθίζεις προφανώς είναι αρνητικό.
9)Με πειράζει λίγο που άλλαζαν το σημείο που βρίσκεται η σφαίρα εναλλαγής γλώσσας στο πληκτρολόγιο.
10)Απαράδεκτο επίσης που δεν έχει ταχύ φορτιστή μέσα.
Ανακεφαλαιώνοντας πολύ καλή συσκευή...Δεν αναφέρομαι στα χρήματα γιατί έτσι κι αλλιώς όλες οι ναυαρχίδες είναι υπερεκτιμημένες.
Επίσης τα παραπάνω δε τα γράφω για φανατισμένους αλλά για όσους δεν τους πειράζει να εναλλάσσουν συσκευές όπως κάνω εγώ.
Το τηλ κατά τη γνώμη μου συνολικά μειονεκτεί σε σχέση με το note 8 αν μιλάμε για επαγγελματική χρήση και πλεονεκτεί αν μιλάμε για ερασιτεχνική.Ο επαγγελματίας θα βρει πολλές ελλείψεις και δυσκολίες αλλά ο ερασιτέχνης θα έχει ήσυχο το κεφάλι του έχοντας μια ποιοτική συσκευή και άμεσες αναβαθμίσεις για μια 3τια.
Θα το δουλέψω όλο το ΣΚ και θα δω τελικά ποιο θα κρατήσω γιατί από κάθε άποψη δε γίνεται να κρατήσω και τα δυο αν και θα ήταν το ιδανικό.
Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 04/01/2018 - 21:26
Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:32
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:32
Αν κατεβάσεις λίγο την μπάρα από την δεξιά μεριά σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας.Λοιπόν μετά από μια ολόκληρη μέρα Φούλ χρήσης στα γρήγορα η άποψη μου...
1)Ναι μεν μικρή οθόνη αλλά όμορφη και επίσης πιο εύκολο στο πιάσιμο σε σχέση με 7 plus και note 8 που ήταν οι τελευταίες εμπειρίες.
2)Η μπαταρία νομίζω μια χαρά!Πολυ παραπλήσια με το 7 plus και πολύ καλύτερη από note 8.
3)Το Face ID εντυπωσιακό ως τεχνολογία εξαιρετικό ως υλοποίηση Αλλά λίγοτερο πρακτικό απ το Touch ID και πιο αργό.
4)Εξαιρετικά ηχεία...Νομίζω καλύτερα από 7 plus και ουδεμία σύγκριση με note 8.Πεντε κλάσεις πιο πάνω .
5)Καθυστερήσεις κλπ δεν είδα καθόλου.
6)Είναι αρκετά βαρύ αναλογικά με το μέγεθος του.
7)Απιστευτη έλλειψη να μη μπορώ να δω ποσοστό μπαταρίας...Απαράδεκτο!
Και το notch αν και το συνηθίζεις προφανώς είναι αρνητικό.
9)Με πειράζει λίγο που άλλαζαν το σημείο που βρίσκεται η σφαίρα εναλλαγής γλώσσας στο πληκτρολόγιο.
10)Απαράδεκτο επίσης που δεν έχει ταχύ φορτιστή μέσα.
Ανακεφαλαιώνοντας πολύ καλή συσκευή...Δεν αναφέρομαι στα χρήματα γιατί έτσι κι αλλιώς όλες οι ναυαρχίδες είναι υπερεκτιμημένες.
Επίσης τα παραπάνω δε τα γράφω για φανατισμένους αλλά για όσους δεν τους πειράζει να εναλλάσσουν συσκευές όπως κάνω εγώ.
Το τηλ κατά τη γνώμη μου συνολικά μειονεκτεί σε σχέση με το note 8 αν μιλάμε για επαγγελματική χρήση και πλεονεκτεί αν μιλάμε για ερασιτεχνική.Ο επαγγελματίας θα βρει πολλές ελλείψεις και δυσκολίες αλλά ο ερασιτέχνης θα έχει ήσυχο το κεφάλι του έχοντας μια ποιοτική συσκευή και άμεσες αναβαθμίσεις για μια 3τια.
Θα το δουλέψω όλο το ΣΚ και θα δω τελικά ποιο θα κρατήσω γιατί από κάθε άποψη δε γίνεται να κρατήσω και τα δυο αν και θα ήταν το ιδανικό.
Μπορείς να μου εξηγήσεις πια είναι η επαγγελματική δουλειά και ποια η ερασιτεχνική ;
Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:48
1)Προφανώς εννοώ να βλέπεις τη μπαταρία απευθείας χωρίς να κατεβάζεις από δεξιά...2)Επαγγελματική χρήση είναι να βλέπεις πιο εύκολα τις ειδοποιήσεις σου...να μπορείς να ηχογραφείς τις κλήσεις σου ώστε να μη χρειάζεσαι να σημειώσεις....να σημειώνεις με το pen στα γρήγορα...να βλέπεις απευθείας κάθε φάκελο των Mail από widget χωρίς να μπαίνεις στην εφαρμογή των Mail...να έχεις δυο κάρτες ώστε να έχεις μια δεύτερη για data (καταναλώνω κάπου 15gb όποτε η frog με βόλεψε πολύ)...να μπορείς να κανείς γρήγορο share μέχρι δυο gb μέσω Samsung cloud μπαμ μπαμ...να μπορείς να καρφώνεις usb που ίσως προκύψει σε πελάτη...Αν κατεβάσεις λίγο την μπάρα από την δεξιά μεριά σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας.
Μπορείς να μου εξηγήσεις πια είναι η επαγγελματική δουλειά και ποια η ερασιτεχνική ;
Όλα αυτά που σου γράφω μου τυχαίνουν στη δουλειά δε τα βγάζω απ το μυαλό μου.
Για την ερασιτεχνική την οποία δεν τη λέω υποτιμητικά σε καμμία περίπτωση νομίζω το εξήγησα...Εξαιρετική συσκευή το Χ δεν έχεις άγχος για αναβαθμίσεις...κλπ κλπ
Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:53
Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:54
1)Προφανώς εννοώ να βλέπεις τη μπαταρία απευθείας χωρίς να κατεβάζεις από δεξιά...2)Επαγγελματική χρήση είναι να βλέπεις πιο εύκολα τις ειδοποιήσεις σου...να μπορείς να ηχογραφείς τις κλήσεις σου ώστε να μη χρειάζεσαι να σημειώσεις....να σημειώνεις με το pen στα γρήγορα...να βλέπεις απευθείας κάθε φάκελο των Mail από widget χωρίς να μπαίνεις στην εφαρμογή των Mail...να έχεις δυο κάρτες ώστε να έχεις μια δεύτερη για data (καταναλώνω κάπου 15gb όποτε η frog με βόλεψε πολύ)...να μπορείς να κανείς γρήγορο share μέχρι δυο gb μέσω Samsung cloud μπαμ μπαμ...να μπορείς να καρφώνεις usb που ίσως προκύψει σε πελάτη...
Και άλλα τόσα 4 φορές περισσότερα που δεν πρόκειται να δείς ΠΟΤΕ σε Iphone ενώ θα τα έχεις μόνο με Note series. Σου λέω κράτα το, θα το μετανοιώσεις...
Μόνο το πενάκι έχει λειτουργίες που κανένα smartphone δεν έχει. Να βγάζεις φωτογραφίες ή screenshots απο web να σημειώνεις απευθείας πράγματα της δουλειάς κλπ κλπ...που δεν είναι του παρόντος τόπικ. Το Note είναι μία κατηγορία απο μόνο του. Μην το συγκρίνεις με "άλλα"...μόνο που κοτσάρεις με OTG ότι USB θέλεις λές και έχεις desktop μοιράζεσαι αρχεία με οποιονδήποτε με το πιό διαδεδομένο μέσο παγκοσμίως. Ούτε Icloud ούτε λοιπές ιστορίες χρεώσεων.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 04/01/2018 - 21:57
Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:58
Εχω περάσει όλα τα iPhone απ το 3 και μετά έχω iPad Apple TV όποτε προφανώς έχω τα κολλήματα μου...Επίσης προφανέστατα δε θεωρώ άχρηστη συσκευή το iPhone έχει πολλά θετικά αλλά επειδή τις πληρώνω τις συσκευές και δε μου τις δίνουν τσάμπα δε μπορώ να μη βλέπω και να μην αναφέρω και τα αρνητικά...Σωστά όλα αυτά αλλά το Χ με τι κριτήρια το αγόρασες ?αφου δεν κάνει τίποτα από αυτά που περιγράφεις .
Δημοσίευση 04/01/2018 - 22:01
προφανώς έχω τα κολλήματα μου...
Πιστεύω οτι αυτός είναι ο λόγος. Διότι με τις ανάγκες σου το Iphone είναι για τα Σ/Κ και δεν το λέω για πλάκα.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 04/01/2018 - 22:01
Δημοσίευση 04/01/2018 - 22:09
Δημοσίευση 04/01/2018 - 22:09
Ισως έχοντας σερί 6plus-6s plus-7plus-note 8 να με κούρασαν τα μεγέθη και να θέλω κάτι μικρότερο...Μου αρέσει που το Χ είναι μικρότερο...Πιστεύω οτι αυτός είναι ο λόγος. Διότι με τις ανάγκες σου το Iphone είναι για τα Σ/Κ και δεν το λέω για πλάκα.
Υ.Γ.Οτι σύγκριση κάνω είναι με note 8 και όχι πχ με s8 το οποίο το είχα χρησιμοποιήσει για 2 μέρες και δε μου άρεσε καθόλου...Πολύ μακρόστενο και με laggaρισματα..
Δημοσίευση 04/01/2018 - 22:15
Είχα note το πενάκι δεν με βόλεψε ποτέ. Τώρα επαγγελματική χρήση και ειδοποιήσεις η να βλέπω χωρίς widget τα mail δεν το θεωρώ. Otg στικάκι υπάρχει και για iPhone το έχω. Το δικαρτο σίγουρα κάποιους θα τους βολέψει εγώ έχω πακέτο στην εταιρία και δεν έχω πρόβλημα με gb η δεύτερο αριθμό. Το μόνο που βλέπω κάπως να βοηθάει είναι μόνο να μαγνητοφωνείς μια συνομιλία αλλά και πάλι αυτό δεν θα το θεωρήσω τόσο σπουδαίο ώστε να κάνει την μια συσκευή επαγγελματική.1)Προφανώς εννοώ να βλέπεις τη μπαταρία απευθείας χωρίς να κατεβάζεις από δεξιά...2)Επαγγελματική χρήση είναι να βλέπεις πιο εύκολα τις ειδοποιήσεις σου...να μπορείς να ηχογραφείς τις κλήσεις σου ώστε να μη χρειάζεσαι να σημειώσεις....να σημειώνεις με το pen στα γρήγορα...να βλέπεις απευθείας κάθε φάκελο των Mail από widget χωρίς να μπαίνεις στην εφαρμογή των Mail...να έχεις δυο κάρτες ώστε να έχεις μια δεύτερη για data (καταναλώνω κάπου 15gb όποτε η frog με βόλεψε πολύ)...να μπορείς να κανείς γρήγορο share μέχρι δυο gb μέσω Samsung cloud μπαμ μπαμ...να μπορείς να καρφώνεις usb που ίσως προκύψει σε πελάτη...
Για την ερασιτεχνική την οποία δεν τη λέω υποτιμητικά σε καμμία περίπτωση νομίζω το εξήγησα...Εξαιρετική συσκευή το Χ δεν έχεις άγχος για αναβαθμίσεις...κλπ κλπ
Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν τα office τα οποία εδώ και τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά τα έχω πάνω στις συσκευή μου.
Στα αντροιντ με κούρασε ότι μετά από καιρό λαγκαρουν υπερβολικά.
Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 04/01/2018 - 22:16
Δημοσίευση 04/01/2018 - 22:15
Εχω περάσει όλα τα iPhone απ το 3 και μετά έχω iPad Apple TV όποτε προφανώς έχω τα κολλήματα μου...Επίσης προφανέστατα δε θεωρώ άχρηστη συσκευή το iPhone έχει πολλά θετικά αλλά επειδή τις πληρώνω τις συσκευές και δε μου τις δίνουν τσάμπα δε μπορώ να μη βλέπω και να μην αναφέρω και τα αρνητικά...
Βρε καλά κανεις και τα λες και τα θετικά και τα αρνητικά από την στιγμή που έχεις στα χέρια σου και τις δυο συσκευές απλά μου φάνηκε παράξενο λόγο δουλειά σου βάσει αυτών που περιγράφεις να καταλήγεις στην αγορά του Χ .
Δημοσίευση 04/01/2018 - 22:26
Ισως έχοντας σερί 6plus-6s plus-7plus-note 8 να με κούρασαν τα μεγέθη και να θέλω κάτι μικρότερο...Μου αρέσει που το Χ είναι μικρότερο...
Υ.Γ.Οτι σύγκριση κάνω είναι με note 8 και όχι πχ με s8 το οποίο το είχα χρησιμοποιήσει για 2 μέρες και δε μου άρεσε καθόλου...Πολύ μακρόστενο και με laggaρισματα..
Tα λαγκαρίσματα τα είχες και είμαι σχεδόν απόλυτα σίγουρος, επειδή οι τιμές της samsung στα γραφικά μετάβασης απο τα Default είναι στο 1,0x απασχολούνε την GPU αρκετά. Αυτό άν ενεργοποιήσεις την λειτουργία διαχειριστή και τις κατεβάσεις στο 0,5x φεύγει. Με το προφίλ gpu θα το επιβεβαίωνες. Λίγοι το ξέρουν και την πατάνε. Όπως φωνάζω οτι η Apple έχει επίσης υψηλές τιμές στο iOS 11 και φαίνεται.
Otg στικάκι υπάρχει και για iPhone το έχω.
Δεν μπορείς να μεταφέρεις όλα τα αρχεία. Το OTG στο Android είναι όπως κουμπώνεις στα windows ένα φλασάκι και κάνεις copy paste έτσι είναι. Στο Iphone γίνεται ΜΕΣΩ εφαρμογής. Καμία σχέση.
Το δικαρτο σίγουρα κάποιους θα τους βολέψει εγώ έχω πακέτο στην εταιρία και δεν έχω πρόβλημα με gb η δεύτερο αριθμό. Το μόνο που βλέπω κάπως να βοηθάει είναι μόνο να μαγνητοφωνείς μια συνομιλία αλλά και πάλι αυτό δεν θα το θεωρήσω τόσο σπουδαίο ώστε να κάνει την μια συσκευή επαγγελματική.
Να μαγνητοφωνείς ομιλία σου λύνει τα χέρια κυριολεκτικά. Πάμπολες φορές. Όπως το είπε και ο φίλος.
Στα αντροιντ με κούρασε ότι μετά από καιρό λαγκαρουν υπερβολικά.Μύθος. Τρία χρόνια και δουλέυει όπως το πήρα με απανωτά updates ενάμιση χρόνου δίχως κανέναν φορμάτ. Το Iphone έχω κουραστεί να το κάνω hard reset και restores.
Δημοσίευση 04/01/2018 - 22:54
Συγνωμη αλλά δεν είσαι αντικειμενικός...Μπορείς να μου πεις το πιο γρήγορο τρόπο να σημειώσεις ένα τηλΜακραν είναι βγάζοντας το pen και γράφοντας σε σβηστή οθόνη...Μακραν όμως...Όταν πρέπει να τσεκάρεις 3,4 διαφορετικούς φακέλους του επαγγελματικού μέιλ πίστεψε με βολεύει πολύ το widget...Αντί για καμμία 10ρια κλικ που θες στο iPhone εδώ το βλέπεις με ένα slide της οθόνης...Αυτό βέβαια θα μπορούσαν να το έχουν στα widget του iPhone αλλά απορώ και εγώ γιατί καμμία εφαρμογή μειλ δε το έχει κάνει....Είχα note το πενάκι δεν με βόλεψε ποτέ. Τώρα επαγγελματική χρήση και ειδοποιήσεις η να βλέπω χωρίς widget τα mail δεν το θεωρώ. Otg στικάκι υπάρχει και για iPhone το έχω. Το δικαρτο σίγουρα κάποιους θα τους βολέψει εγώ έχω πακέτο στην εταιρία και δεν έχω πρόβλημα με gb η δεύτερο αριθμό. Το μόνο που βλέπω κάπως να βοηθάει είναι μόνο να μαγνητοφωνείς μια συνομιλία αλλά και πάλι αυτό δεν θα το θεωρήσω τόσο σπουδαίο ώστε να κάνει την μια συσκευή επαγγελματική.
Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν τα office τα οποία εδώ και τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά τα έχω πάνω στις συσκευή μου.
Στα αντροιντ με κούρασε ότι μετά από καιρό λαγκαρουν υπερβολικά.
Απλά ρε παιδιά ειλικρινά είτε είστε απ τη μια πλευρά είτε απ την άλλη μη φανατιζεστε!!Να βλέπουμε και τα στραβά και τα ωραία...Επίσης να μην αποφεύγουμε να ακούσουμε και τα άσχημα...Τους πληρώνουμε ρε γμτ...όλους!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες