Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1666   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/01/2018 - 23:10

Συγνωμη αλλά δεν είσαι αντικειμενικός...Μπορείς να μου πεις το πιο γρήγορο τρόπο να σημειώσεις ένα τηλ???Μακραν είναι βγάζοντας το pen και γράφοντας σε σβηστή οθόνη...Μακραν όμως...Όταν πρέπει να τσεκάρεις 3,4 διαφορετικούς φακέλους του επαγγελματικού μέιλ πίστεψε με βολεύει πολύ το widget...Αντί για καμμία 10ρια κλικ που θες στο iPhone εδώ το βλέπεις με ένα slide της οθόνης...Αυτό βέβαια θα μπορούσαν να το έχουν στα widget του iPhone αλλά απορώ και εγώ γιατί καμμία εφαρμογή μειλ δε το έχει κάνει....

Απλά ρε παιδιά ειλικρινά είτε είστε απ τη μια πλευρά είτε απ την άλλη μη φανατιζεστε!!Να βλέπουμε και τα στραβά και τα ωραία...Επίσης να μην αποφεύγουμε να ακούσουμε και τα άσχημα...Τους πληρώνουμε ρε γμτ...όλους!!

σημειώσεις στο κέντρο ελέγχου με ένα κατέβασμα της μπάρας. Τώρα για το mail αν καθυστερήσεις πέντε δευτερόλεπτα να το διάβασεις δεν την κάνει μη επαγγελματική συσκευη.
Τώρα για το παιδί που το έχει τρία χρόνια και πάει σφαίρα ενώ τα αιφον τα έκανε συνέχεια hard reset απλά με έκανε και γέλασα. Να είναι καλά το παλικάρι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1667   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2018 - 23:21

Το συγκεκριμένο τόπικ εχει γινει παρα πολύ απολαυστικό. Θα βάλω και εγώ το λιθαράκι μου.

σφίγγετε η καρδια σου , να εχεις δωσει 3 μηνιάτικα και να μην είσαι ο καλύτερος ε ? αυτό που οποίος εχει άλλη άποψη , απο αυτή που εχετε στο μυαλό σας , να λέτε οτι βγάζει χολή ..είναι σοβαρό θέμα και θελει θεραπεία ...κουβέντα γίνεται και ο καθένας λέει οτι θέλει ..

Τους περισσότερους κατόχους Χ δε τους νοιαζουν οι ‘σναπντράγκον’ και ότι άλλο αντιπαραθέτετε για σύγκριση.
Έδωσαν συνειδητά διπλάσια χρήματα απ όσο κοστίζουν οι αντρόιντ ανταγωνιστές του Χ για λογους branding και exclusivity, χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε κανενα αντροιντ.
Για τον ίδιο λογο που κάποιος αγοράζει ένα πορσε αντί για καποιο αλλο πιο συμβατικό αυτοκίνητο, όσο καλό και τίμιο για τα λεφτα του να είναι.

#1668   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 23:22

Διπλό πόστ

Τελευταία επεξεργασία από: adinamos, 04/01/2018 - 23:24

#1669   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/01/2018 - 23:26

σημειώσεις στο κέντρο ελέγχου με ένα κατέβασμα της μπάρας. Τώρα για το mail αν καθυστερήσεις πέντε δευτερόλεπτα να το διάβασεις δεν την κάνει μη επαγγελματική συσκευη.
Τώρα για το παιδί που το έχει τρία χρόνια και πάει σφαίρα ενώ τα αιφον τα έκανε συνέχεια hard reset απλά με έκανε και γέλασα. Να είναι καλά το παλικάρι

Νομιζα φίλε μου ότι μιλάμε σοβαρά...Δε σου είπα ότι το iPhone δεν έχει εφαρμογή σημειώσεις!!!Ειπα ότι είναι πολύ πιο γρήγορο και εύκολο σε σβηστή οθόνη με το spen..Επίσης θέλω πολύ να μου ανεβάσεις ένα βίντεο που σε 5 δευτερόλεπτα τσεκάρεις 5 διαφορετικούς φακέλους μειλ για εισερχόμενα.....Ουφ έλεος με τα κολλήματα..Ας το αφήσουμε εδώ...Δεν υπάρχει λόγος αντιδικίας...Ότι πεις...Έχεις δίκιο σε όλα...

Υ.Γ.Μεγαλο πλεονέκτημα του iPhone στην καθημερινή χρήση ότι πατώντας στην κορυφή πας στην κορυφή κάθε εφαρμογής...Λείπει πολύ απ τα Android αυτό.

#1670   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 23:29

Το συγκεκριμένο τόπικ εχει γινει παρα πολύ απολαυστικό. Θα βάλω και εγώ το λιθαράκι μου.

Τους περισσότερους κατόχους Χ δε τους νοιαζουν οι ‘σναπντράγκον’ και ότι άλλο αντιπαραθέτετε για σύγκριση.
Έδωσαν συνειδητά διπλάσια χρήματα απ όσο κοστίζουν οι αντρόιντ ανταγωνιστές του Χ για λογους branding και exclusivity, χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε κανενα αντροιντ.
Για τον ίδιο λογο που κάποιος αγοράζει ένα πορσε αντί για καποιο αλλο πιο συμβατικό αυτοκίνητο, όσο καλό και τίμιο για τα λεφτα του να είναι.

Μονο μια ερώτηση το Χ κάνει διπλάσια χρήματα από πχ note,pixel,Huawei κλπ.????Δε θέλω να σε ξενερώσω αλλά δεν έδωσες τα διπλάσια...Τα ίδια χάλια είναι και τα αλλά...Το ίδιο πανάκριβα όπως και το iPhone...Όταν φτάνεις τα 1025 τα 1200παρομοια τιμή είναι.

#1671   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 04/01/2018 - 23:54

Καλησπέρα.

Έπεσε... στα χέρια μου αυτό το iPhone...! Γνωρίζουμε κάποιο κόστος για την επισκευή;

b2a044b8ac67b1e31499385a31e1c500.jpg

#1672   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/01/2018 - 00:05

Καλά κανείς και γελάς, το γέλιο είναι υγεία και η υγεία το καλύτερο αγαθό. Για την αντικειμενικότητα σου και για τις γνώσεις σου δεν θα μιλήσω σεβόμενος το τοπικ. Απλά χαλάρωσε...κρατάς μια υπερτιμημένη συσκευή που κάνει κλήσεις και σερφάρει. Έτσι σε θέλει η Apple. Τίποτε άλλο...δεν έγινες και ο άρχοντας του σύμπαντος.
Προς το παρόν εγώ γελάω με το iOS...έχει τα μαύρα του τα χάλια ενώ οι απέναντι κάλυψαν έτη φωτός από το παρελθόν.
Βγάλε τις παρωπίδες...κάνουν κακό.
Φιλικά.

Για κάθε μειονέκτημα του iOS υπάρχει και αντιστοιχο του Android για να μην πω x2. Οπότε καλό θα ήταν να βγαίνουν οι παρωπίδες και από τις 2 μεριές είτε αφορά λειτουργικά είτε συσκευές.

Καλησπέρα.

Έπεσε... στα χέρια μου αυτό το iPhone...! Γνωρίζουμε κάποιο κόστος για την επισκευή;

b2a044b8ac67b1e31499385a31e1c500.jpg

Η τιμή παίζει ανάλογα την χώρα, αν λάβουμε τιμές Ιταλίας γύρω στα 320 ευρώ. Πες μου ότι δεν είναι δικό σου... :(

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 05/01/2018 - 00:07

#1673   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/01/2018 - 00:08

Καλησπέρα.

Καρφί στα εξουσιοδοτημένα μόνο (Document, InfoQuest) με κόστος λίγο πιο πάνω απο 300€.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1674   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/01/2018 - 00:09

Για κάθε μειονέκτημα του iOS υπάρχει και αντιστοιχο του Android για να μην πω x2. Οπότε καλό θα ήταν να βγαίνουν οι παρωπίδες και από τις 2 μεριές είτε αφορά λειτουργικά είτε συσκευές.

Θα με ενδιέφερε να ανοίξουμε ένα τοπικ και να τα καταμετρησουμε.
Τι κάνει το ένα και τι κάνει το άλλο.
Αλλά όταν λες χ2...μάλλον μπαίνουν παρωπίδες επιπρόσθετα.

#1675   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 00:09

Αουτς αυτό πόνεσε. Τελικά ούτε τα tempered σε προστατεύουν? Αν θέλετε μάξιμουμ προστασία για οθόνη να κοιτάξετε η θήκη να εκτείνεται λίγο πιο έξω από την οθόνη και να μην είναι σύριζα με αυτήν.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 05/01/2018 - 00:10

#1676   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/01/2018 - 00:13

Αουτς αυτό πόνεσε. Τελικά ούτε τα tempered σε προστατεύουν? Αν θέλετε μάξιμουμ προστασία για οθόνη να κοιτάξετε η θήκη να εκτείνεται λίγο πιο έξω από την οθόνη και να μην είναι σύριζα με αυτήν.

Ξεχνάς ότι ένα κινητό μπορεί να πέσει πάνω σε μια αιχμηρή ή προεξέχον επιφάνεια. Ούτε η εκτεινόμενη θήκη θα σε σώσει. Τα ακριβά κινητά έχουν και ακριβή συντήρηση...ανταλλακτικά.
Μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 05/01/2018 - 00:15

#1677   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 00:51

Μονο μια ερώτηση το Χ κάνει διπλάσια χρήματα από πχ note,pixel,Huawei κλπ.????Δε θέλω να σε ξενερώσω αλλά δεν έδωσες τα διπλάσια...Τα ίδια χάλια είναι και τα αλλά...Το ίδιο πανάκριβα όπως και το iPhone...Όταν φτάνεις τα 1025 τα 1200παρομοια τιμή είναι.

Ορίστε εσείς που λετε ότι τα Χ είναι ακριβά (αν και μεταξυ μας το 1000 απο το 1400 απέχει κάπως)

#1678   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 07:25

Ορίστε εσείς που λετε ότι τα Χ είναι ακριβά (αν και μεταξυ μας το 1000 απο το 1400 απέχει κάπως)

Νομιζω ο Τσιπρας έχει ιδρύσει στη χώρα μεγάλη παραπλανητική σχολή :) 1)Ποτέ δεν έκραξαν ΕΓΩ το iPhone για την τιμή του σε σχέση με άλλες συσκευές και 2)Φιλαράκι συγκρίνεις ίδιες εκδόσεις!!!Η βασική του έκδοση του note 1025 του iPhone 1199 αν δεν κάνω λάθος...Άσε τα παραπλανητικά....Σου λέω και πάλι συγνώμη που σε ξενερώνω αλλά δεν έδωσες τόσα πολλά :)

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 05/01/2018 - 07:26

#1679   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 08:20

Καλημέρα !! Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν τα δυο εικονίδια στην lock screen (φακός και κάμερα ) μπορούν να φύγουν με κάποιο τρόπο .

#1680   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/01/2018 - 10:28

Καλημέρα !! Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν τα δυο εικονίδια στην lock screen (φακός και κάμερα ) μπορούν να φύγουν με κάποιο τρόπο .

Την ίδια απορία έχω και εγώ   εάν γνωρίζει κάποιος ας μας πει.!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες