Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1756   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 09/01/2018 - 19:10

Και εγώ Space Gray προτίμησα κι ας άργησε παραπάνω.

Μπορεί και να είναι θέμα θήκης αν χρησιμοποιείς. Διαφορετικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα.

θηκη έχω την Δερμάτινη.Το ξεκλειδώνεις ποτέ από το πλάι ;χωρίς να να έχεις άνοιγμα οταν Το σηκώσεις.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1757   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/01/2018 - 19:19

Πλέον έχοντας το με full χρήση 5 μέρες αυτό που λέει η Apple ότι το Face ID κάνει λιγότερα λάθη στην αναγνώριση σε σχέση με το Touch ID είναι μπούρδες...Εκτός και αν μιλάμε να προσπαθείς να ξεκλειδώσεις πάντα με την ίδια συνθήκη όπως όταν καταχωρησες το πρόσωπο...Στην καθημερινότητα και σε πραγματικές καταστάσεις είναι πολλές φορές που αποτυγχάνει..,

Επίσης είναι πιο αργό απ το Touch ID...

Αυτό που με έχει βολέψει πολύ και το ξανά λέω είναι το μέγεθος...Τα τελευταία χρόνια είχα συνέχεια μεγάλα κινητά και με είχαν κουράσει...

#1758   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/01/2018 - 19:20

Πλέον έχοντας το με full χρήση 5 μέρες αυτό που λέει η Apple ότι το Face ID κάνει λιγότερα λάθη στην αναγνώριση σε σχέση με το Touch ID είναι μπούρδες...Εκτός και αν μιλάμε να προσπαθείς να ξεκλειδώσεις πάντα με την ίδια συνθήκη όπως όταν καταχωρησες το πρόσωπο...Στην καθημερινότητα και σε πραγματικές καταστάσεις είναι πολλές φορές που αποτυγχάνει..,

Επίσης είναι πιο αργό απ το Touch ID...

Αυτό που με έχει βολέψει πολύ και το ξανά λέω είναι το μέγεθος...Τα τελευταία χρόνια είχα συνέχεια μεγάλα κινητά και με είχαν κουράσει...

Εγώ πάλι να σου πω δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα δεν στο λέω για να σε πίσω αλλά μήπως το καλιμπράρισμα που έκανες δεν έγινε σωστά ?Δοκίμασες να το ξανά περάσεις το face id ?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1759   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2018 - 20:15

Το ποσο καλα δουλεύει στον καθεναν δεν είναι συγκρισιμο μέγεθος γιατι αλλάζει η χρήση
Εμενα μου κανει εντύπωση που στο αυτοκίνητο το χω στους αεραγωγους σε μια belkin και τυχαίνει πολλες φορες να ξεκλειδώνει
Μου φαίνεται κουφο αυτο
Δεν ξερω αν παίζει ρολο πως συνδέεται με το Bluetooth του αυτοκινήτου αλλα απ την άλλη αν έπαιζε ρολο αυτο θα ξεκλειδώνε παντα

Ενα κακο ειναινο ς αν δεν σε πιασει το faceid πρέπει να ξανακανεις την κινηση πανω πατω του καρπου σου
για να ξαναδιαβασει το πρόσωπο η να πατησεις ακύρωση και να ξανααρχισεις τη διαδικασία απ την αρχή

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 09/01/2018 - 20:17

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1760   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 09/01/2018 - 20:33

Φουλ ικανοποιημενος με το Χ. Eχω λατρεψει τα gestures μιας και ειχα μαθει σε τετοια απο εποχες BBOS10, οποτε δεν χρειαστηκε περιοδος προσαρμογης. Δινουν αλλη αισθηση στον χειρισμο του τηλεφωνου. Ειδικα το swiping για να αλλαζεις γρηγορα εφαρμογες ειναι τελειο.

Οσο για το faceid, ναι δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με το touchid, αλλα κυριως σε περιπτωσεις που μπορει να κραταω το τηλεφωνο σε καποια παραξενη γωνια. Αμα το εχω στη "προβλεπομενη" θεση με πιανει παντα. Δεν θα ελεγα οτι ειναι και τοσο μεγαλη ενοχληση βεβαια μιας και δεν εχω φτασει εως τωρα σε σημειο να πω οτι μου λειπει το touchid, κυριως λογω των μεγαλων bezels που το συνοδευαν. :P  Βλεπω πλεον 7ρια και 8ρια και μου φαινονται αρχαια. Aν ειχε fingerprint sensor κατω απο την οθονη θα το προτιμουσα σε σχεση με το faceid, αλλα δεν πειραζει.

#1761   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2018 - 23:32

Πιστευω του χρονου θα εχει και face id και finger στην οθονη για να επιλεγεις οτι θελεις...

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 09/01/2018 - 23:33

#1762   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 09/01/2018 - 23:33

Το πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω το έχουν και άλλοι ,γιαυτο ρώτησα αν το έχει παρατηρήσει κάποιος,και δεν ξέρω αν είναι software.

https://forums.macru...roblem.2095287/

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: karless, 09/01/2018 - 23:34

#1763   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/01/2018 - 23:52

Εγώ πάλι να σου πω δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα δεν στο λέω για να σε πίσω αλλά μήπως το καλιμπράρισμα που έκανες δεν έγινε σωστά ?Δοκίμασες να το ξανά περάσεις το face id ?

Το έκανα ήδη να ξανά περάσω το πρόσωπο...Δε ξέρω ίσως παίζει ο φωτισμός...Ίσως επειδή φοράω κάποιες ώρες γυαλιά...Καλά στη μηχανή με το κράνος αν το έχεις ανοιχτό και πιάσει τα μάτια ξεκλειδώνει,αυτό δεν το περίμενα...
Η ουσία είναι πάντως πως αν είχε αποτύπωμα είτε κάτω απ την οθόνη είτε στο πλάγιο κουμπί μάλλον αυτό θα χρησιμοποιούσα.

#1764   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 00:03

Το έκανα ήδη να ξανά περάσω το πρόσωπο...Δε ξέρω ίσως παίζει ο φωτισμός...Ίσως επειδή φοράω κάποιες ώρες γυαλιά...Καλά στη μηχανή με το κράνος αν το έχεις ανοιχτό και πιάσει τα μάτια ξεκλειδώνει,αυτό δεν το περίμενα...
Η ουσία είναι πάντως πως αν είχε αποτύπωμα είτε κάτω απ την οθόνη είτε στο πλάγιο κουμπί μάλλον αυτό θα χρησιμοποιούσα.

Εγώ έχω εντυπωσιαστει με την αμεσότητα του πάλι. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Σε απόλυτο σκοτάδι ξεκλειδώνει αμέσως. Στο μηχανάκι με δυνατό ήλιο. Με γυαλιά μάσκα κανένα πρόβλημα.

#1765   Mpeglerisss

Mpeglerisss

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 00:50

Μιας και αναφέρεται το Face ID... Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι λειτουργεί άψογα ακόμα και όταν φοράω polarize γυαλιά ηλίου και με mode προσοχής βλέπει τα μάτια μέσα από αυτά τα γυαλιά.... Τώρα, ως κάτοχος Χ εδώ και 15 μέρες... Ναι είναι το καλύτερο iPhone έως τώρα και αν το πιάσεις στα χέρια σου και μετά τα υπόλοιπα θα σου φανούν κάπως παλαιότερης τεχνολογίας... ΟΜΩΣ. Όχι, ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά που στοιχίζει. Για εμένα έως 800€-850€ είναι μια ακριβή μεν αλλά λογική τιμή για την ναυαρχίδα μιας εταιρίας για όσους έχουν και θέλουν να την αποκτήσουν, αλλά φέτος γενικώς θα έλεγα έχει ξεφύγει η κατάσταση και όχι μόνο από την . Επίσης και αντικειμενικά να το πάρεις το θέμα, για να δικαιολογηθεί μια τέτοια τιμή από την apple θα έπρεπε να βγάλει ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν που όμοιο του δεν θα υπήρχε... Επίσης μετά από δυο βδομαδες ομολογώ ότι με ενοχλεί αισθητικά το νοτς και θα προτιμούσα να μην μπαίνει καθόλου μέσα στην οθονη. Δεν νομίζω, εν τέλη, ότι είναι κάτι που συνηθίζονται αυτά τα κερατάκια που κάνει εκεί... Ίσως η επόμενη «καινοτομία» που θα πουλήσει η apple είναι να το βγάλει από εκεί και να το πάει ποιο πάνω... Ε τότε Οκ. Τώρα ίσως κάποιοι αναρωτιέστε γιατί το πήρα... νομίζω ότι όλοι όσοι το πήρατε γνωρίζετε την απάντηση μην κάθομαι να γράφω τώρα

#1766   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 02:08

Μιας και αναφέρεται το Face ID... Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι λειτουργεί άψογα ακόμα και όταν φοράω polarize γυαλιά ηλίου και με mode προσοχής βλέπει τα μάτια μέσα από αυτά τα γυαλιά.... Τώρα, ως κάτοχος Χ εδώ και 15 μέρες... Ναι είναι το καλύτερο iPhone έως τώρα και αν το πιάσεις στα χέρια σου και μετά τα υπόλοιπα θα σου φανούν κάπως παλαιότερης τεχνολογίας... ΟΜΩΣ. Όχι, ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά που στοιχίζει. Για εμένα έως 800€-850€ είναι μια ακριβή μεν αλλά λογική τιμή για την ναυαρχίδα μιας εταιρίας για όσους έχουν και θέλουν να την αποκτήσουν, αλλά φέτος γενικώς θα έλεγα έχει ξεφύγει η κατάσταση και όχι μόνο από την . Επίσης και αντικειμενικά να το πάρεις το θέμα, για να δικαιολογηθεί μια τέτοια τιμή από την apple θα έπρεπε να βγάλει ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν που όμοιο του δεν θα υπήρχε... Επίσης μετά από δυο βδομαδες ομολογώ ότι με ενοχλεί αισθητικά το νοτς και θα προτιμούσα να μην μπαίνει καθόλου μέσα στην οθονη. Δεν νομίζω, εν τέλη, ότι είναι κάτι που συνηθίζονται αυτά τα κερατάκια που κάνει εκεί... Ίσως η επόμενη «καινοτομία» που θα πουλήσει η apple είναι να το βγάλει από εκεί και να το πάει ποιο πάνω... Ε τότε Οκ. Τώρα ίσως κάποιοι αναρωτιέστε γιατί το πήρα... νομίζω ότι όλοι όσοι το πήρατε γνωρίζετε την απάντηση μην κάθομαι να γράφω τώρα

Σολβντ που λέει κι ο atari :D

#1767   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:04

silver τρικολορε λιγο τσιγγανια δεν ξερω.μαυρο μπροστα silver πλαι λευκο περιπου πισω...κατι δεν μου κολλαει.ενταξ γουστα δεν λεω.ασπαζομαι καθε γνωμη.

απλα εγω θεωρω οτι λιγο ξεφευγει κ παει λιγοοοοο προς κιτς.χωρις να σημαινει οτι ειναι στα δικα μου ματια λεω πως φανταζει

#1768   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:20

silver τρικολορε λιγο τσιγγανια δεν ξερω.μαυρο μπροστα silver πλαι λευκο περιπου πισω...κατι δεν μου κολλαει.ενταξ γουστα δεν λεω.ασπαζομαι καθε γνωμη.

απλα εγω θεωρω οτι λιγο ξεφευγει κ παει λιγοοοοο προς κιτς.χωρις να σημαινει οτι ειναι στα δικα μου ματια λεω πως φανταζει

Αν σου φαίνονται όλα τα παραπάνω τσιγγανιά τότε πάρε το μαύρο που είναι και η ποιο safe επιλογή .

#1769   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:25

Αν σου φαίνονται όλα τα παραπάνω τσιγγανιά τότε πάρε το μαύρο που είναι και η ποιο safe επιλογή .

ξαναλεω το λεω χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν. απλα περασαν και τα δυο απο τα χερια μου και δεν με τρελανε.ισως δεν το ειδα σωστα δεν του εδωσα χρονο ισως ισως

#1770   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2018 - 10:36

ξαναλεω το λεω χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν. απλα περασαν και τα δυο απο τα χερια μου και δεν με τρελανε.ισως δεν το ειδα σωστα δεν του εδωσα χρονο ισως ισως

Μα και εγώ δεν το λέω με κάποιον υπαινιγμό δεν είναι κακό να μην σου αρέσει κάτι αλίμονο να μας άρεσαν σε όλους όλα . 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες