Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Στα στατιστικά για τη μπαταρία που βλέπω στο δικό μου Χ, οι χρόνοι χρήσης και αναμονής είναι ακριβώς ίδιοι. Πχ 26 ώρες χρήση και 26 ώρες αναμονή.
Περίεργο δεν είναι;
Δημοσίευση 11/01/2018 - 18:18
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Στα στατιστικά για τη μπαταρία που βλέπω στο δικό μου Χ, οι χρόνοι χρήσης και αναμονής είναι ακριβώς ίδιοι. Πχ 26 ώρες χρήση και 26 ώρες αναμονή.
Περίεργο δεν είναι;
Δημοσίευση 11/01/2018 - 19:50
Περίεργο όχι, πρόβλημα ναι.
Αν τόση ώρα δε το χρησιμοποιούσες, η συσκευή με Phantom Usage.
Κάτι συνεχίζει να τρέχει στο Background γι' αυτό και το παραπάνω.
Λύσεις πολλές και διαφορετικές, η δεδομένη το Restore.
Σίγουρα κάτι τρέχει στο υπόβαθρο. Δεν γίνεται να πέφτω για ύπνο και όταν ξυπνάω μετά από 6-7 ώρες να είναι -10% η μπαταρία με wifi/δεδομένα απενεργοποιημένα και κλειστές όλες τις εφαρμογές.
Καλά είναι το πρώτο μου Iphone και είμαι στο ψάξιμο ακόμα, αλλά αυτό το Icloud μου φαίνεται κάνει την ζημιά. Έκανα ένα hard reset πριν λίγο, θα το παρακολουθήσω πως θα πάει, αλλιώς θα κάνω επαναφορά ρυθμίσεων, μήπως δεν κάθισαν καλά τα updates.
Δημοσίευση 11/01/2018 - 20:08
Το τηλ σε ποιό iOS είναι?
Δημοσίευση 11/01/2018 - 20:12
11.2.2
Μου έκανε το ίδιο σε 11.2.1.
Διάβασα σε έναν οδηγό το εξής και για μένα λύθηκε το πρόβλημα..
Κλείνεις όλες τις εφαρμογές από το υπόβαθρο. Αφήνεις τη μπαταρία να πέσει κάτω από το 20%. Κάνεις hard reset και φορτίζεις ως το 100%. Προσωπικά έκανα και ένα hard reset μόλις το έβγαλα από τη φόρτιση..
Όλα καλά από τότε. Τώρα στην 11.2.2 επίσης οκ.
Δημοσίευση 11/01/2018 - 20:27
Αν τη πέρασες με OTA, πάρε Backup και κάνε Restore.
Διαφορετικά, απεν/ποιείς το iCloud, ανοίγεις δεδομένα και αφήνεις να κάνει αποφόρτιση.
Δημοσίευση 11/01/2018 - 20:35
Δημοσίευση 11/01/2018 - 22:35
Ενα προβληματακι που εχω προσεξει, ειναι πως bezel μαζευει ευκολα μικρες γρατζουνιτσες. Πρεπει να το γυρισεις σε συγκεκριμενη γωνια και να εστιασεις για να τις δεις, αλλα υπαρχουν ακομα και με θηκη που το εχω. Silver το μοντελο.
Εχω ακουσει βεβαια πως μπορεις να το κανεις ενα polish και να φυγουν. Κατι που θα το κανω μετα απο πολυ καιρο και αμα δω οτι εχει μαζεψει πολλες.
Δημοσίευση 11/01/2018 - 22:57
Πρωτη φορα μ εφαγε κολλημα και ενω εκανα scroll down για το πινακα ελεγχου μου εβγαζε τις ενημερωσεις. Εχει τυχει σε κανενα;
Περιεργα πραγματα
όχι αλλά αναμενόμενο θέλει στρώσιμο το iOS 11 ακόμα.
Δημοσίευση 11/01/2018 - 23:12
Τι θήκη το φοράς? Βάλε καμία φωτό αν δεν σου είναι κόπος.Ενα προβληματακι που εχω προσεξει, ειναι πως bezel μαζευει ευκολα μικρες γρατζουνιτσες. Πρεπει να το γυρισεις σε συγκεκριμενη γωνια και να εστιασεις για να τις δεις, αλλα υπαρχουν ακομα και με θηκη που το εχω. Silver το μοντελο.
Εχω ακουσει βεβαια πως μπορεις να το κανεις ενα polish και να φυγουν. Κατι που θα το κανω μετα απο πολυ καιρο και αμα δω οτι εχει μαζεψει πολλες.
Δημοσίευση 11/01/2018 - 23:26
Τι θήκη το φοράς? Βάλε καμία φωτό αν δεν σου είναι κόπος.
On iPad Air 2
Δυστυχως δεν εχω συσκευη αλλη με καμερα καλη ωστε να φανουν.
Εχω 3. Μια δερματινη της apple, μια gel και μια ακομα. Υποψιαζομαι ειναι η τελευταια γιατι ειναι λιγο σαγρε το lip οποτε βαλε βγαλε ισως εκανε σε καποια σημεια ζημεια. Πριν απο αυτην δεν ειχε κατι οποτε υποψιαζομαι ευθυνεται η τελευταια. Νταξει δεν πειραζει, δεν ειναι και τοσο τρομερο, φαινονται ελαχιστα, απλως μου εφερε στο μυαλο μνημες ipod touch που μαζευε γρατζουνιες με το παραμικρο.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgeSohos, 11/01/2018 - 23:27
Δημοσίευση 12/01/2018 - 17:17
Eβαλα και το privacy, θέλει ΕΛΑΧΙΣΤΗ φωτεινότητα παραπάνω αλλα αξίζει!
https://s9.postimg.o...099962877_o.jpg
Δημοσίευση 14/01/2018 - 01:29
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες