Και λέω έχει γούστο να έχει τίποτα το δικό μου..
Να σου πω την αληθείς, το ίδιο είπα και εγώ. Μετά όμως κάλεσα στο τηλέφωνο και τα άφησα μα χτυπά χώρος να το πλησιάσω στο πρόσωπο, και χτυπούσε κανονικά. Όποτε όλα καλά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 05/11/2017 - 11:57
Ad
Δημοσίευση 05/11/2017 - 11:59
Αν είναι καθαρό το back up το επαναφέρεις κανονικά .Παιδιά αν θέλετε πείτε μου τη γνώμη σας.. Είναι καλύτερο να κάνουμε set up as new ή restore from backup στο καινούριο IPhone X?
Δημοσίευση 05/11/2017 - 12:01
Πως το καταλαβαίνω αυτό; Για την μπαταρία με νοιάζει πιο πολυΑν είναι καθαρό το back up το επαναφέρεις κανονικά .
Τελευταία επεξεργασία από: manu, 05/11/2017 - 12:01
Δημοσίευση 05/11/2017 - 12:03
Αν δεν είναι το back up από jb το επαναφερεις κανονικά .Πως το καταλαβαίνω αυτό; Για την μπαταρία με νοιάζει πιο πολυ
Δημοσίευση 05/11/2017 - 12:09
Έχετε παρατηρήσει ότι όταν σας καλούν και ο ήχος είναι δυνατός, μόλις φέρεται το τηλέφωνο κοντά στο πρόσωπο χαμηλώνει συτοματα? Καλό, μου ρεσε πολύ. Στο 7 plus δεν το είχα. Εκτός και αν ήθελε κάποια ενεργοποίηση που αγνοούσα.
Το Χ είναι attention aware. Έχει διάφορα τέτοια μικρά features. Πχ όταν έρχεται μια ειδοποίηση δεν φαίνονται λεπτομέριες στην οθόνη και μόλις το κοιτάξεις δείχνει το περιεχόμενο. Δεν υπήρχαν αυτά στα προηγούμενα.
Παιδιά αν θέλετε πείτε μου τη γνώμη σας.. Είναι καλύτερο να κάνουμε set up as new ή restore from backup στο καινούριο IPhone X?
Προσωπικά το σετάρω σαν καινούργιο αλλά δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν έχει και καμία τεράστια διαφορά ως προς την λειτουργία του. Περισσότερο από συνήθεια το κάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 05/11/2017 - 12:09
Δημοσίευση 05/11/2017 - 12:11
Αν δεν είναι το back up από jb το επαναφερεις κανονικά .
Σε ευχαριστώ πολύ. Γιατί πιο παλιά νομίζω λέγαμε ότι πάντα ένα clean install έχει πιο πολλά οφέλη, ακόμη κι αν είχες καθαρό backup.
Πάντως σε 6 ώρες σε αναμονή, έχασε γύρω στο 6%..
Δημοσίευση 05/11/2017 - 12:13
Προσωπικά το σετάρω σαν καινούργιο αλλά δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν έχει και καμία τεράστια διαφορά ως προς την λειτουργία του. Περισσότερο από συνήθεια το κάνω.
Νομίζω ότι ακόμη κι έτσι, υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις τα μηνύματα και το camera roll από το set up as new. Ισχύει αυτό;
Δημοσίευση 05/11/2017 - 12:15
Σε ευχαριστώ πολύ. Γιατί πιο παλιά νομίζω λέγαμε ότι πάντα ένα clean install έχει πιο πολλά οφέλη, ακόμη κι αν είχες καθαρό backup.
Πάντως σε 6 ώρες σε αναμονή, έχασε γύρω στο 6%..
Μη περιμένεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα μέσα σε λίγες ώρες.
6% σε 6 ώρες είναι τίποτα.
Δημοσίευση 05/11/2017 - 12:19
Νομίζω ότι ακόμη κι έτσι, υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις τα μηνύματα και το camera roll από το set up as new. Ισχύει αυτό;
Λογικά υπάρχουν στο icloud κι αν έχεις βάλει και τις ρυθμίσεις που έχει για τις φωτογραφίες νομίζω πως ναι. Γενικά πριν αλλάξω συσκευή τραβάω έτσι κι αλλιώς όλες τις φωτογραφίες και βίντεο στο mac ως ξεχωριστο back up για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Δημοσίευση 05/11/2017 - 12:47
καλησπέρα,
παρατήρησε κανείς οτι το app store δεν έχει αναβαθμίσεις των εφαρμογών?
σε αντίστοιχες αλλαγεσ γινόταν πανικός από αναβαθμίσεις εφαρμογών.
Δημοσίευση 05/11/2017 - 13:53
scroll down για να κανει refreshκαλησπέρα,
παρατήρησε κανείς οτι το app store δεν έχει αναβαθμίσεις των εφαρμογών?
σε αντίστοιχες αλλαγεσ γινόταν πανικός από αναβαθμίσεις εφαρμογών.
Δημοσίευση 05/11/2017 - 13:56
scroll down για να κανει refresh
κάνω-εννοείται άλλα τίποτα.!
Δημοσίευση 05/11/2017 - 14:05
Δημοσίευση 05/11/2017 - 14:06
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες