Μπαταρία με μια φόρτιση δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα .plus δεν είναι σίγουρα .δλδ οι χρόνοι που έχω είναι 15 ώρες αναμονή και 6 χρήση και 23% μπαταρία .
Χειρότερη ή καλύτερη μπαταρία από το Plus?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/11/2017 - 14:09
Μπαταρία με μια φόρτιση δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα .plus δεν είναι σίγουρα .δλδ οι χρόνοι που έχω είναι 15 ώρες αναμονή και 6 χρήση και 23% μπαταρία .
Δημοσίευση 05/11/2017 - 14:11
Μην βγαζετε συμπερασματα απο μια-δυο ημερες χρησης. Εχουμε ταυτοχρονα νεο λειτουργικο και νεο hardware. Το indexing παει συννεφο στην αρχη και εχουμε και μια AMOLED οθονη που ειναι πολυ πιο "απροβλεπτη" στην καταναλωση ενεργειας αναλογα με το περιεχομενο που απεικονιζει
Δημοσίευση 05/11/2017 - 14:12
Χειρότερη ή καλύτερη μπαταρία από το Plus?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/11/2017 - 14:26
Δημοσίευση 05/11/2017 - 14:51
Διαφωνώ! Η μπαταρία είναι αξιοπρεπέστατη. Και προέρχομαι από 7 plus.
Δημοσίευση 05/11/2017 - 14:55
Δλδ βλέπεις ίδιους χρόνους ;γιατί έχω τώρα έχω 7 χρήση 15&30 αναμονή και 14%
Αυτοί είναι οι χρόνοι του 7 Plus σε iOS 11+, οπότε λογικό να τους βλέπει ίδιους.
Δημοσίευση 05/11/2017 - 15:18
Δημοσίευση 05/11/2017 - 15:51
Είναι λίγο καλύτερη από του Plus
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 05/11/2017 - 15:54
Είναι λίγο καλύτερη από του 7Plus συμφωνώ και επαυξάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 05/11/2017 - 15:54
Δημοσίευση 05/11/2017 - 16:21
Δημοσίευση 05/11/2017 - 16:26
Δημοσίευση 05/11/2017 - 16:41
Καλησπέρα στο φόρουμ. Καταρχήν να ευχηθώ ότι καλύτερο στους κατόχους που παρέλαβαν το νέο μοντέλο της Apple. Και τώρα στο θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κανέναν εδώ μέσα και ξεκαθαρίζω πως αυτά που θα γράψω αφορούν αποκλειστικά προσωπικές πεποιθήσεις και απόψεις και δεν έχουν κανένα σκοπό να βλάψουν κανέναν. Παρατηρώ λοιπόν ότι παρά τα «μεγάλα» λόγια από αρκετούς που αφορούσαν τόσο στο σχεδιασμό, την απουσία η παρουσία νέων τεχνολογιών του νέου Χ όσο και στη τιμολογιακή πολιτική της Apple που εκτόξευσε τις τιμές της, το νέο X ξεπούλησε για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα της κρίσης. Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα με αυτό τον λαό πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όχι δεν είμαι Apple Hater, είμαι λάτρης και κάτοχος συσκευών Apple εδώ και μια 5ετια περίπου. Επίσης δεν ζηλεύω αυτούς που κατάφεραν και το αγόρασαν. Καλά έκαναν αφού μπορούσαν και ήθελαν. Απλά προσπαθώ να καταλάβω τη νοοτροπία όχι μιας μικρής μερίδας ανθρώπων που έχουν και ξοδεύουν αλλά της πλειοψηφίας αυτού του λαού που άλλα λέει άλλα εννοεί και τελικά άλλα πράττει. Φιλικά πάντα.
Κανε μια βολτα στους δρομους και στις παραλιες μας... υπαρχει εκατονταδες χιλιαδες κοσμος με περιουσιες αξιας 1-2εκ ευρω, αυτοκινητα των 50-60χιλ ευρω αλλα και τα πανακριβα εστιατορια (50-60/ατομο) ειναι κλεισμενα ολες τις μερες...Υπαρχουν εκατονταδες χιλ κοσμος που εισπρατει ενοικια 3-4χιλ ευρω το μηνα , υπαρχουν σπιτια πχ που ειναι και οι 2 ενστολοι...και μπαινουν το μηνα σπιτι 2500 χιλιαρικα καθαρα...Υπαρχουν προισταμενοι χιλιαδων επιχειρησεων αλλα και διευθυντες...Γιαγιαδες με μεγαλες περιουσιες (στα καζινο να δειτε τι γινεται) ...ολοι αυτοι και τα παιδια ειται συγγενεις κτλ...εχουν την οικονομικη ανεση να κανουν μια τετοια αγορα, δεν ειναι παραξενο...και να λεμε μακαρι να γινουν διπλασιοι γιατι κεεινοι κρατανε την καταναλωση. Μην ξεχναμε οτι καποιοι ζησαμε τις εποχες οπου το να παρεις ενα αυτοκινητο με μετρητα(17-20Κ) ηταν υποθεση 3-4 χρονων οικονομιας. Καταλαβαινω πως το λες...και πχ εγω δεν εχω την ανεση να τα δωσω αλλα επειδη λογω εργασιας γυρναω πολλα μερη , υπαρχει πλουτος μην βλεπεις την αθηνα οπου ενα 30% ειναι μονο οικονομικα ανετα ...Μονο τους επιχεριηματικα δραστηριους αθηναιους να βαλεις στα κυκλαδονησια...και τις οικογενειες τους...αστο θα χασεις το μετρημα..αρα υπαρχει χωρος για αγορα τετοιων συσκευων και σε πληροφορω πως φετος που η σεζον πηγε καλα θα υπαρχει ευξημενη δαπανη καταναλωσης απο αυτους που τα εχουν φυσικα.
Δημοσίευση 05/11/2017 - 17:00
Δημοσίευση 05/11/2017 - 17:38
Του χρόνου, με 2x Plus τιμή.
Πολλοί το φοβόμαστε αυτό....
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες