Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2086   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/05/2018 - 12:13

OTA κλασικα

Έχει νομίζω διορθωθεί. Μου το έκανε και εμένα στο 8αρη. Πλέον εξαφανίστηκε τελείως. Κάνε καθαρή εγκατάσταση όπως σου είπαν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2087   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 14/05/2018 - 12:23

Δεν το ήξερα οτι ειναι γνωστό πρόβλημα. Σε ευχαριστω πολυ νικο!

Ίσως με την 11.4. ΙΣΩΣ.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2088   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 16/05/2018 - 11:30

Καλημέρα στην παρέα! Πως σας πάει από θερμοκρασία το κινητό ;  Με 27 βαθμούς έξω με 4g και παίζοντας με το intstagram , το ένιαωθα αρκετά ζεστό. Με χει πιάσει μια ψύχωση ότι κάτι δεν πάει καλά με την θερμοκρασία του. 

Και επίσης , πως τα πάτε από μπαταρία; Το έχω μια βδομάδα το κινητό και είμαι στην 3η φόρτιση. Δεν έχω ακόμα σαφή εικόνα. 

#2089   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/05/2018 - 11:54

Μην αγχώνεσαι.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2090   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2018 - 11:57

Για το ινστα υπάρχει αναφορά πως καταναλωνει λίγο κάτω από το 50% της μπαταρίας. Ίσως πρέπει και εκεί να αρχίσουμε να μπαίνουμε από τον safari

#2091   PANOS32

PANOS32

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2018 - 23:10

Καλησπέρα στην παρέα κάτοχος εδώ και λίγες μέρες ενός πανέμορφου space grey ήθελα να ρωτήσω κάτι ,γρατσουνιεται τόσο εύκολα η γυάλινη πλάτη ρε παιδιά 2 μέρες το χα χωρίς θήκη και έχει γεμίσει κάτι ψιλό αράχνιες που φαίνονται μόνο κάτω από φως και γωνία

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2092   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2018 - 14:38

Αν και "άργησα " να πάρω το Χ , το έχω εδώ και 3 βδομάδες , αναρωτιέμαι αν έκανα καλάπουβτονπηρα τώρα και κατά πόσο καλύτερο θα είναι το αντίστοιχο του που θα βγει φέτος. Επιλογή για αλλαγή δεν έχω φέτος.

#2093   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.441 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2018 - 17:28

Πάντα το επόμενο θα είναι τουλάχιστον ένα κλικ καλύτερο από το προηγούμενο. Πάντα! Αφού δεν έχεις άλλη επιλογή μια χαρά είναι το κινητό. Αν και βέβαια μιας και είναι καινούργιο μπορείς να το πούλησες καλά και με κάτι ψιλά θεωρητικά παίρνεις το νέο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#2094   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 24/05/2018 - 17:32

Καλησπέρα παιδιά.

Επειδή εχω χάσει αρκετά με τόσο καιρό που έχω να μπω, εχω το χ εδω και 5 μηνες και εχω παρατηρησει οτι στην πισω καμερα με φλας τα ματια βγαινουν παντα κοκκινα.

Διάβασα περιπου 30 σελιδες στο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο (μπορει να υπαρχει πιο πισω). Το θεμα απο οτι καταλαβα υπάρχει επειδη το φλας ειναι μαζι με την καμερα αλλα ξερει κανεις αν θα γινει κατι για να διορθωθεί γιατι εχει καταντησει κουραστικο.

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#2095   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2018 - 17:47

Πάντα το επόμενο θα είναι τουλάχιστον ένα κλικ καλύτερο από το προηγούμενο. Πάντα! Αφού δεν έχεις άλλη επιλογή μια χαρά είναι το κινητό. Αν και βέβαια μιας και είναι καινούργιο μπορείς να το πούλησες καλά και με κάτι ψιλά θεωρητικά παίρνεις το νέο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Σίγουρα θα είναι λίγο καλύτερο. Δεν γίνεται να είναι το ίδιο. Απλά αναρωτιέμαι αν θα είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που να είναι λόγος αλλαγής.

#2096   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/05/2018 - 17:56

Σίγουρα θα είναι λίγο καλύτερο. Δεν γίνεται να είναι το ίδιο. Απλά αναρωτιέμαι αν θα είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που να είναι λόγος αλλαγής.

Αν δεν σε ενδιαφέρει μεγαλύτερη οθόνη δεν θα έχεις κανένα θέμα .

#2097   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2018 - 18:24

Αν δεν σε ενδιαφέρει μεγαλύτερη οθόνη δεν θα έχεις κανένα θέμα .

Αυτό σίγουρα δεν με ενδιαφέρει. Από 8 plus ήρθα και είμαι πιο άνετα με αυτό!!

#2098   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 30/05/2018 - 22:47

Επειδή Apple είναι αυτή και τη μάθαμε τόσα χρόνια νομίζω ότι η απάντηση είναι όχι ΔΕΝ Θα αξίζει. Όπως δεν άξιζε από το 6+ στο 7+ και από εκεί στο 8+. Τώρα αν σε τρώει και εσένα η τσέπη όπως έφαγε και εμένα σε όλες τις πάνω περιπτώσεις είναι άλλη κουβέντα :D

#2099   AlexSandros

AlexSandros

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/06/2018 - 18:28

Καλησπέρα παιδιά ! Έχω κάποιες ερωτήσεις να σας κάνω σε όσους έχουν πάει 11,4 . Την έβαλα OTA και μετά απο μισή ώρα αφου το κινητό έψηνε και μπριζόλα απο τη θερμοκρασία (iphone X ) μου πέταξε στη μέση της οθόνης τη πράσινη γραμμή τη κατακόρυφη . 

1) Μήπως έχει τύχει σε κανένα ? Και αν ναί υπάρχει λύση ? Γιατί διαβάζω για καμμένα pixel.

2 ) Το κινητό το πήρα απο Γερμανό. Μου είπαν θα το στείλουν σε service δικό τους . Είναι εντός εγγυήσης και η ερώτηση μου είναι αν είναι εξουσιοδοτημένα της apple εκεί που τα στέλνουν,

Σας ευχαριστώ πολύ 

#2100   geoef

geoef

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 18/06/2018 - 19:31

Καλησπέρα παιδιά ! Έχω κάποιες ερωτήσεις να σας κάνω σε όσους έχουν πάει 11,4 . Την έβαλα OTA και μετά απο μισή ώρα αφου το κινητό έψηνε και μπριζόλα απο τη θερμοκρασία (iphone X ) μου πέταξε στη μέση της οθόνης τη πράσινη γραμμή τη κατακόρυφη . 

1) Μήπως έχει τύχει σε κανένα ? Και αν ναί υπάρχει λύση ? Γιατί διαβάζω για καμμένα pixel.

2 ) Το κινητό το πήρα απο Γερμανό. Μου είπαν θα το στείλουν σε service δικό τους . Είναι εντός εγγυήσης και η ερώτηση μου είναι αν είναι εξουσιοδοτημένα της apple εκεί που τα στέλνουν,

Σας ευχαριστώ πολύ 

φίλε μου τελικά θα το στείλουν στο δικό τους service ή στην αντιπροσωπία  ..? εάν το στείλουν στην αντιπροσωπία ναι είναι εξουσιοδοτημενη 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες