Αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια με το Χ. Αρχικά το κινητό είναι 2,5 μηνών και έχει 60 κύκλους η μπαταρία. Προχθές ενώ το χρησιμοποιούσα ζεστάθηκε αρκετά και βλέπω εκείνη την ώρα πως η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 97% και μαζί και η αυτονομία. Δηλαδή ενώ πρώτα μου έβγαζε 26 ώρες αναμονή και 6,5 ώρες χρήσης και το ποσοστό ήταν 25 με 30 %, πλέον με το ζόρι μου βγάζει 4,5 με 5 ώρες χρήσης, αναμονή περίπου 18 με 20 ώρες και δεν έχω κατεβάσει κάποια καινούργια εφαρμογή. Η εγκατάσταση έχει γίνει με Restore και στήσιμο από την αρχή. Το δεύτερο θέμα που παρατήρησα προχθές, καθώς πάω να μπω στις ρυθμίσεις και μόνο όταν η εφαρμογή δεν τρέχει στο παρασκήνιο, μου εμφανίζει για πολύ λίγο μια λευκή λωρίδα κάθετα της οθόνης και αριστερά που πιάνει από πάνω ως κάτω, όταν όμως η εφαρμογή των ρυθμίσεων τρέχει στο παρασκήνιο και την ανοίξω δεν φαίνεται. Επίσης αυτό το κάνει μόνο με τις ρυθμίσεις, σε καμία άλλη εφαρμογή, λέτε να είναι το γνωστό που Burn-in που εμφανίζεται στις Oled οθόνες? Και το τρίτο θέμα είναι ότι υπάρχει σκόνη στην κάμερα.
Σκέφτομαι να πάω για αντικατάσταση.