Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2131   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 23/07/2018 - 20:54

Το True Tone εννοείς ε;;;
Ναι οντως αυτό είναι ενεργοποιημένο!
Λες από εκεί να γίνεται όλο αυτό;;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Όχι την επιλογή True Tone. Την επιλογή αυτόματη φωτεινότητα. Πήγαινε ρυθμίσεις - γενικά - προσβασιμότητα - βοηθήματα οθόνης.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2132   panos21

panos21

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2018 - 20:57

Την έχει απενεργοποιημένη λέει ο φίλος οποτε είναι κάτι άλλο..

#2133   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1.309 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/07/2018 - 20:57

Όχι την επιλογή True Tone. Την επιλογή αυτόματη φωτεινότητα. Πήγαινε ρυθμίσεις - γενικά - προσβασιμότητα - βοηθήματα οθόνης.

Ναι έχεις δίκιο, το έγραψα πιο πριν.
Η αυτόματη φωτεινότητα ειναι απενεργοποιημένη.
Μηπως τελικά να επηρεάζει το True Tone?

#2134   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2018 - 21:16

Αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια με το Χ. Αρχικά το κινητό είναι 2,5 μηνών και έχει 60 κύκλους η μπαταρία. Προχθές ενώ το χρησιμοποιούσα ζεστάθηκε αρκετά και βλέπω εκείνη την ώρα πως η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 97% και μαζί και η αυτονομία. Δηλαδή ενώ πρώτα μου έβγαζε 26 ώρες αναμονή και 6,5 ώρες χρήσης και το ποσοστό ήταν 25 με 30 %, πλέον με το ζόρι μου βγάζει 4,5 με 5 ώρες χρήσης, αναμονή περίπου 18 με 20 ώρες και δεν έχω κατεβάσει κάποια καινούργια εφαρμογή. Η εγκατάσταση έχει γίνει με Restore και στήσιμο από την αρχή. Το δεύτερο θέμα που παρατήρησα προχθές, καθώς πάω να μπω στις ρυθμίσεις και μόνο όταν η εφαρμογή δεν τρέχει στο παρασκήνιο, μου εμφανίζει για πολύ λίγο μια λευκή λωρίδα κάθετα της οθόνης και αριστερά που πιάνει από πάνω ως κάτω, όταν όμως η εφαρμογή των ρυθμίσεων τρέχει στο παρασκήνιο και την ανοίξω δεν φαίνεται. Επίσης αυτό το κάνει μόνο με τις ρυθμίσεις, σε καμία άλλη εφαρμογή, λέτε να είναι το γνωστό που Burn-in που εμφανίζεται στις Oled οθόνες? Και το τρίτο θέμα είναι ότι υπάρχει σκόνη στην κάμερα.

Σκέφτομαι να πάω για αντικατάσταση.

Όπως είχα γράψει, πήγα το πρωί της Τρίτη 10/7/2018 στο Apple store που βρίσκεται στην πλατεία Καταλονίας. Είχα κλείσει ραντεβού 10:30, ήμουν εκεί 10:25, επιβεβαίωσαν το ραντεβού μου και περίμενα ακριβώς 5 λεπτά για ένα έρθει κάποιος υπάλληλος και να του εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει. Τελικά να πω πως η οθόνη δεν είχε κανένα θέμα γιατί μετά από restore η γραμμή εξαφανίστηκε. Του εξήγησα πως και οι δυο κάμερες έχουν αρκετή σκονη, που ναι μεν δεν επηρεάζουν την λειτουργία της κάμερας αλλά επειδή έχω πληρώσει αρκετά λεφτά, απαιτώ το κινητό να είναι όπως ακριβώς θέλω, χωρίς καμία ατέλεια. Και επίσης ότι η μπαταρία μετά από 3 μήνες χρήσης και 60 κύκλος φόρτισης χωρίς λόγο είχε χάσει 5% και έχει πέσει αισθητά η αυτονομία της συσκευής. Το βάζει στο διαγνωστικό και μου λέει ότι η μπαταρία δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, συνεχίζω να του εξηγώ ότι η αυτονομία έχει μειωθεί αλλά και ότι η σκόνη υπάρχει και στις δυο κάμερες και με ενοχλεί. Ο υπάλληλος ανένδοτος, μου λέει ότι η κάμερα δεν έχει πρόβλημα και ότι δεν αλλάζουν το κινητό για αισθητικούς λόγους. Τον παροτρύνω να πάμε στις συσκευές που υπάρχουν στους πάγκους και να τσεκάρουμε αν κάποιο έχει σκόνη στην κάμερα, αν βρούμε έστω ναι ένα κόκκο σκόνης σε ένα από τα κινητά, θα πάρω το κινητό μου όπως είναι και θα φύγω. Τσεκαραμε κάπου στα 20 κινητά και ούτε ΕΝΑ δεν είχε σκόνη στην κάμερα. Ο υπάλληλος συνεχίζει να αρνείτε την αντικατάσταση της συσκευής και μου λέει ότι ήταν απλά τυχαίο ότι 20 συσκευές δεν βρέθηκε σε καμία σκόνη. Μετά από αρκετή συζήτηση αρνείται να κάνει αντικατάσταση, παίρνω λοιπόν το κινητό εμφανώς απογοητευμένος και φεύγω.

Ψάχνω αμέσως και βλέπω ότι υπάρχει κι άλλο Apple store στην Βαρκελώνη. Χωρίς να έχω κλείσει ραντεβού, φεύγω και πάω απευθείας εκεί. Επειδή όπως είπα και από πάνω δεν είχα κλείσει ραντεβού χρειάστηκε να περιμένω μια ώρα ώστε να με εξυπηρετήσουν. Έρχεται λοιπόν ο υπάλληλος, του εξηγώ ακριβώς τι έχει συμβεί, το βάζει στο διαγνωστικό , τσεκάρει την κάμερα και διαπιστώνει ότι υπάρχει αρκετή σκόνη στην κάμερα που όμως δεν επηρεάζει την λειτουργία της κάμερας. Μου λέει να περιμένω 10 λεπτά ώστε να κάνει το αίτημα για αντικατάσταση και να δει εάν θα εγκριθεί. Έρχεται μετά από 5 λεπτά με καινούργια συσκευή, μου εξηγεί ότι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής επειδή η σκόνη είναι στο τζαμάκι και όχι στην κάμερα αλλιώς θα άλλαζαν κάμερα. Μέσα σε 10 λεπτά είχα πάρει καινούργια συσκευή και είχα φύγει κύριος.

Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα ποια η διαφορά της ανακατασκευασμενης με την συσκευή αντικατάστασης;

#2135   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/07/2018 - 22:05

Αυτό με τη σκόνη πάντως στα Χ ήταν πολύ σύνηθες, ειδικά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας.

Τώρα για τις συσκευές, ίδιο πράγμα είναι.

Ανακα/σμένο πήρες, εκτός και αν ήταν σφραγισμένο, καινούριο με ζελατίνες αυτό που σου έδωσαν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2136   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2018 - 22:56

Αυτό με τη σκόνη πάντως στα Χ ήταν πολύ σύνηθες, ειδικά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας.

Τώρα για τις συσκευές, ίδιο πράγμα είναι.

Ανακα/σμένο πήρες, εκτός και αν ήταν σφραγισμένο, καινούριο με ζελατίνες αυτό που σου έδωσαν.

Γιατί όμως το αναφέρουν διαφορετικά ; Δηλαδή άλλο serial νομίζω έχουν τα ανακατασκευασμένα άλλο τα αντικατάστασης.

#2137   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2018 - 22:58

Nope. Το S/N δε παίζει κανένα ρόλο εδώ.

Έτσι και αλλιώς η Apple στις συσκευές που δίνει για αντ/σταση σε προβλήματα εντός εγγύησης, πουθενά δεν αναφέρονται ως Refurbished αλλά ως "νεα συσκευή".

LG8ISzO.gif

#2138   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2018 - 23:19

Nope. Το S/N δε παίζει κανένα ρόλο εδώ.

Έτσι και αλλιώς η Apple στις συσκευές που δίνει για αντ/σταση σε προβλήματα εντός εγγύησης, πουθενά δεν αναφέρονται ως Refurbished αλλά ως "νεα συσκευή".

Κατάλαβα ! Όχι ότι με ενοχλεί. Εξάλλου η συσκευή αυτή δουλεύει καλύτερα απ την προηγούμενη, η μπαταρία είναι πολύ καλή, το κινητό δεν ζεσταίνεται όσο το προηγούμενο και η κάμερα δεν έχει σκονη και ειναι και φρέσκο, 25 Ιουλίου φτιαγμένο.
Στο προηγμένο χ κάθε φορά που ανέβαζε λίγη θερμοκρασία έπεφτε η υγεία της μπαταρίας.

#2139   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2018 - 00:21

Το θυμάμαι με το κλασικό κόλλημα στο 80%.

Μη σε απασχολεί γενικότερα.

LG8ISzO.gif

#2140   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2018 - 06:48

Το θυμάμαι με το κλασικό κόλλημα στο 80%.

Μη σε απασχολεί γενικότερα.

Μου το έκανε δυο φορές στην αρχή, μάλλον επειδή τότε βρισκόμουν ακόμη Βαρκελώνη και δεν το άφηνα απ το χέρι. Όλη την ώρα στον δρόμο, Δεδομένα ανοιχτά,  συνέχεια fb, messenger, instagram, σαφαρι και συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο.

#2141   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1.309 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2018 - 07:34

Να ρωτησω κάτι,

Είναι φυσιολογικό μετά από αρκετή ώρας χρήσης του κινητού που η θερμοκρασία του σίγουρα έχει ανεβεί,μιας και εχει πολυ ζέστη τις τελευταίες μερες, εκεί που η φωτεινότητα της οθόνης είναι 100% για παράδειγμα, ξαφνικά μειώνεται λίγακι!! Μετά από λίγο επανέρχεται πάλι στο 100% που ήταν.

Είναι φυσιολογικο αυτό; Είναι από τη ζέστη;; Έχει παρατηρήσει καποιος κάτι αντίστοιχο; Μηπως εχω κανει κάποια «ρύθμιση» κατακάθια άθελα μου;

Λέω για τη ζέστη γιατί διάβασα ότι μερικές φορές κολλάει η ένδειξη της στο 80% και με ένα Reboot σου δείχνει το πραγματικό ποσοστό που έχει η μπαταρια. (Έχει τύχει και σε εμενα)

iPhone X - JB - iOS 11.1.2

Μηπως έχει κανεις ακούσει, η να του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;;
Στο DetailedPowerUsage όταν συμβαίνει το παραπάνω που αναφέρω, παρατηρώ πως στη θερμοκρασία γράφει 40 βαθμούς. Για αυτό σκέφτομαι μηπως συμβαίνει λόγο ζέστης.

#2142   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2018 - 11:11

Συμβαίνει λόγω αύξησης θερμοκρασίας της συσκευής.

LG8ISzO.gif

#2143   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1.309 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2018 - 11:14

Συμβαίνει λόγω αύξησης θερμοκρασίας της συσκευής.

Όποτε Νικόλα να μην ανησυχώ και πολυ ε; Να προβώ σε διαδικασία να παω να το τσεκάρουν σε Infoquest η δεν υπάρχει λόγος;

#2144   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2018 - 11:19

Δε χρειάζεται. Μην αγχώνεσαι.

LG8ISzO.gif

#2145   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2018 - 12:01

Έχω ένα θέμα και εγώ με το iPhone X που το έχω από τέλη Νοεμβρίου. Ενώ δεν έχω παρατηρήσει καμία τρομερή διαφορά στην αυτονομία της συσκευής η υγεία της μπαταρίας έχει πέσει στο 95% ενώ το iPhone 6s που έχω από την 1η μέρα διάθεσης είναι ακόμη στο 96%. Χρειάζεται να παω στο κατάστημα αγοράς να το δουν η είναι λογικό να συμβαίνει;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1