Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2161   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 10/09/2018 - 10:36

Από προσωπική άποψη σχετικά με επιδόσεις σε φωτογραφία το Huawei pro είναι καλύτερο ειδικά σε βραδινές φωτογραφίες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2162   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/09/2018 - 11:24

Βασικά ο,τι άλλο πιάσεις στα χέρια σου εκτός iPh, είναι καλύτερο σε νυχτερινές.

Πότε θα διορθωθεί αυτό? Στο επόμενο "επετειακό" σε καμιά 10ριά χρόνια.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2163   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 10/09/2018 - 14:05

Βασικά ο,τι άλλο πιάσεις στα χέρια σου εκτός iPh, είναι καλύτερο σε νυχτερινές.

Πότε θα διορθωθεί αυτό? Στο επόμενο "επετειακό" σε καμιά 10ριά χρόνια.

Εγώ αναρωτιέμαι , είναι θέμα κάμερας ή software ; Γιατί αν είναι θέμα software , δε μπορώ να φανταστώ ότι δεν έχουν κάποιους εκεί που να μη μπορούν να το διορθώσουν!!!!

#2164   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/09/2018 - 14:26

Προφανώς και μιλάμε για κάμερα..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2165   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/09/2018 - 15:28

Εγώ αναρωτιέμαι , είναι θέμα κάμερας ή software ; Γιατί αν είναι θέμα software , δε μπορώ να φανταστώ ότι δεν έχουν κάποιους εκεί που να μη μπορούν να το διορθώσουν!!!!

Έχει σχετικά μικρό aperture...αλλά οι διπλές κάμερες θα έπρεπε να έχουν βοηθήσει...

#2166   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2018 - 16:46

Πονεμένη ιστορία οι βραδινές των iPhone. Πράγματι ακόμη και το x μετά από συγκρίσεις με φίλους υπάρχουν αρκετά Android που πετυχαίνουν καλύτερες λήψεις. Ακόμη και στα επόμενα δεν πιστεύω να διορθωθεί το θέμα και να πάρουν κεφάλι. Είμαι πεπεισμένος πλέον πως οποίος θέτει το θέμα κάμερα προτεραιότητα δεν αγοράζει iPhone. Η θεωρία μου είναι πως και λόγω τιμής τα Android απευθύνονται και σε πιο νεανικό κοινό που ασχολείται αποκλειστικά με φωτογραφίες σε αντίθεση με την Apple που θέλει να κρατήσει ένα πιο business profile

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#2167   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/09/2018 - 18:35

Αν καιγεστε τοσο πολυ για την αποδοση στις νυχτερινες, υπαρχουν ως γνωστον ενα σωρο ποιοτικες εφαρμογες στο AppStore με τις οποιες μπορεις να ρυθμισεις ταχυτητα κλειστρου και ISO χειροκινητα.

Εφ'οσον υπαρχει σχετικα σταθερο χερι (και θεμα) μπορεις να κανεις κυριολεκτικα τη νυχτα μερα.

Αν κατι οφειλουμε να προσαψουμε στην Apple ειναι οτι δεν υπαρχει ενσωματωμενος full manual ελεγχος στο camera app του iOS. 

#2168   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 10/09/2018 - 22:51

Guys, μιας και ετοιμαζομαι για αγορα ενος iPhone X ή Xs έχω μια ερωτηση σχετικα με την TrueDepth camera. Πειτε οτι για προσωπικους λογους δεν θελω να λειτουργει ποτε και για κανεναν λογο. Υπεθεσα πως εαν απενεργοποιησω το Face ID θα παψει να λειτουργει και η καμερα. Διαβασα ομως παρολα αυτα πως ακομη κι αν απενεργοποιησεις το Face ID, η καμερα συνεχιζει να λειτουργει για αλλους λογους. Ψαχνοντας λιγο παραπανω, ανακαλυψα τα λεγομενα Attention Awareness, τα οποια μπορεις και αυτα να τα απενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις. Σε αυτη την περιπτωση παυει να λειτουργει εντελως η TrueDepth camera ή δεν μπορω να το αποφυγω?

#2169   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.851 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2018 - 23:53

ολα τα κινητα σε βραδυνες φωτο (οπως καταλαβαινει καποιος τι σημαινει συνθηκες χαμηλου φωτισμου) ειναι επιεικως απαραδεκτα.Καποια δειχνουν να τα καταφερνουν καπως καλυτερα αλλα παραμενουν απαραδεκτα.Τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε.

#2170   dgeorge4

dgeorge4

iPH Enthousiast

• 489 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/09/2018 - 07:46

Δεν είναι να έχουμε να λέγαμε, δυστυχώς το iPhone είναι ίσως το χειρότερο σε βραδινές σε σχέση με τον ανταγωνισμό

#2171   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.942 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/09/2018 - 07:48

Αν και δεν είμαι τις φωτογραφίας θα συμφωνήσω .

#2172   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.851 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2018 - 13:12

Δεν είναι να έχουμε να λέγαμε, δυστυχώς το iPhone είναι ίσως το χειρότερο σε βραδινές σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Αν και δεν είμαι τις φωτογραφίας θα συμφωνήσω .

Μπορει και να ειναι το χειροτερο αλλα με βαση τα δικα μου κριτηρια δεν ζηλευω την καμερα οποιασδηποτε αλλης συσκευης. Ιδιως για ληψεις με συνθηκες χαμηλου φωτισμου. Αν παρολα αυτα το ζητουμενο ειναι τι αποτελεσμα εχω στην οθονη του κινητου τοτε και εγω μαζι σας. Υστερει οντως.

#2173   aris4me

aris4me

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Twitter:@aris4me

Δημοσίευση 11/09/2018 - 20:12

Καλησπέρα, να κάνω μλια ερώτηση με iphone x μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε κατά τη διάρκεια της κλήσης, ότι κάνει διακοπές. Έχετε κάποια ιδέα; Σε βίντεο που έβγαλα και με το μαγνητόφωνο το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά. 

#2174   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 11/09/2018 - 20:43

Καλησπέρα, να κάνω μλια ερώτηση με iphone x μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε κατά τη διάρκεια της κλήσης, ότι κάνει διακοπές. Έχετε κάποια ιδέα; Σε βίντεο που έβγαλα και με το μαγνητόφωνο το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά. 

Σε iPhone 7 Plus το ιδιο προβλημα με το δικο σου. Ολοι παραπονα πως δεν με ακουνε, πως μιλαω σαν απο πηγαδι, οτι κανει διακοπες μπλα μπλα... Ανακαλυψα πως πολυς κοσμος ειχε το ιδιο θεμα! Τωρα βλεπω πως ακομη και στο X παραμενει το θεματακι.... Κριμα! Ας ελπισουμε πως ειμαστε μεμονωμενες περιπτωσεις μιας και ετοιμαζομαι για αγορα X ή Xs.

#2175   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2018 - 20:50

Σε iPhone 7 Plus το ιδιο προβλημα με το δικο σου. Ολοι παραπονα πως δεν με ακουνε, πως μιλαω σαν απο πηγαδι, οτι κανει διακοπες μπλα μπλα... Ανακαλυψα πως πολυς κοσμος ειχε το ιδιο θεμα! Τωρα βλεπω πως ακομη και στο X παραμενει το θεματακι.... Κριμα! Ας ελπισουμε πως ειμαστε μεμονωμενες περιπτωσεις μιας και ετοιμαζομαι για αγορα X ή Xs.

Ίδιο πρόβλημα σε 7 plus που είχα . Μονο με cosmote ήταν καλύτερα τα πράγματα . Εγώ είχα όμως Vodafone . Στα πλαισια της εγγύησης το έστειλα σε εξουσιοδοτημένο document αν θυμάμαι. Και μου λέγανε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα χαχαχ. Το πουλησα κ ξένοιασα. Αν κ μου άρεσε πολύ . Ελπίζω στα νέα που ανακοινώνονται αύριο να έχει λυθεί το θέμα ,γτ ενδιαφερομαι για αγορά

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9