Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/11/2017 - 18:33

Επειδή δε το έχω δει από κοντα,ειλικρινά τώρα το notch επάνω δε το χαλάει το κινητό;;Σε κάποια βίντεο που είδα φαίνεται χάλια αλλά ίσως από κοντα είναι αλλιώς...Πάντα μιλάω αν το χαλάει για κινητό της κλάσης του...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 19:01

Εddie εγώ αν είχα το Note 8, που θεωρώ είναι super, δεν θα πήγαινα στο Χ
Αλλά, έχω κόλλημα με το iOS και δεν μπορώ να το κάνω.

Oπότε αν είσαι ευχαριστημένος ποιος ο λόγος να πας στο Χ?

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#198   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 19:18

Εddie εγώ αν είχα το Note 8, που θεωρώ είναι super, δεν θα πήγαινα στο Χ
Αλλά, έχω κόλλημα με το iOS και δεν μπορώ να το κάνω.

Oπότε αν είσαι ευχαριστημένος ποιος ο λόγος να πας στο Χ?

Ειναι καθαρά η μ@λ@κι@ που με δέρνει και αφενός θέλω να δοκιμάζω τις ναυαρχιδες και αφετέρου έχω αδυναμία στο iPhone...Είμαι τόσο βλαξ που το παραμικρό πρόβλημα στο android μου φαίνεται τεράστιο ενώ διαφορά θέματα στο iPhone δεν δίνω σημασία...Καμμία φορά και εγώ δε μπορώ να εξηγήσω το πως σκέφτομαι.

#199   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/11/2017 - 19:23

Είναι απλό είσαι παιδί τις apple σαν όλου μας

Sent from my iPhone using Tapatalk

#200   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 19:26

Ειναι καθαρά η μ@λ@κι@ που με δέρνει και αφενός θέλω να δοκιμάζω τις ναυαρχιδες και αφετέρου έχω αδυναμία στο iPhone...Είμαι τόσο βλαξ που το παραμικρό πρόβλημα στο android μου φαίνεται τεράστιο ενώ διαφορά θέματα στο iPhone δεν δίνω σημασία...Καμμία φορά και εγώ δε μπορώ να εξηγήσω το πως σκέφτομαι.

κατσε στα αυγα σου λεω εγω, μια χαρα συσκευη εχεις. Στη θεση σου θα πηγαινα κατευθειαν για το επομενο iphone αν σωνει και καλα ηθελα ios. Αν και εν τω μεταξυ μπορει να συνηθισεις το ανδροιντ και να μην σου κανει εντυπωση πια

#201   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 19:32

Να ρωτήσω κατι πρακτικο για ρνα τοσο ακριβο τηλεφωνο σκεφτομαι για πρωτη φορα μια εγγυηση

Οπως φου κωτσοβολου total support με 135ε αν θυμαμαι καλα

Η οποία στο αντικαθιστά μια φορα μ ή αν δεν κανεις χρηση αντικατάστασης εχεις 25% έκπτωση στοβεπομενο τηλ που θα παρεις
Και 2ο της vodafone replace το οποια ειναι δωρεαν κ σου κανει αντικατάσταση 2 φορες μεσα σε 24 μήνες

Τι λετε? Ποια θα προτιμουσατε?

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#202   tattoo

tattoo

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/11/2017 - 19:51

Έκανα και εγω την βόλτα μου με τα λεφτά στο χέρι σημερα σε όλες τις αλυσίδες.. τίποτα απο διαθεσημότητα.. όσο περίμενα και καλα να με εξυπηρετήσουν χαζευα της άλλες ναυαρχίδες και αλήθεια μου γεννήθηκε η απορία γιατι το iphone x εχει παραπάνω 650 ευρω απο το s8 ασπουμε.. είναι κανείς που είχε s8 να μας πει αν πραγματικα με το x είδε μεγάλη διαφορα?

#203   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 05/11/2017 - 19:59

Να ρωτήσω κατι πρακτικο για ρνα τοσο ακριβο τηλεφωνο σκεφτομαι για πρωτη φορα μια εγγυηση

Η οποία στο αντικαθιστά μια φορα μ ή αν δεν κανεις χρηση αντικατάστασης εχεις 25% έκπτωση στοβεπομενο τηλ που θα παρεις
Και 2ο της vodafone replace το οποια ειναι δωρεαν κ σου κανει αντικατάσταση 2 φορες μεσα σε 24 μήνες

To Vodafone replace είναι δοκιμασμένο απο εμένα και είναι έξοχο. Δε νομίζω ότι συγκρίνεται με του Κωτσόβολου.

#204   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/11/2017 - 19:59

Έκανα και εγω την βόλτα μου με τα λεφτά στο χέρι σημερα σε όλες τις αλυσίδες.. τίποτα απο διαθεσημότητα.. όσο περίμενα και καλα να με εξυπηρετήσουν χαζευα της άλλες ναυαρχίδες και αλήθεια μου γεννήθηκε η απορία γιατι το iphone x εχει παραπάνω 650 ευρω απο το s8 ασπουμε.. είναι κανείς που είχε s8 να μας πει αν πραγματικα με το x είδε μεγάλη διαφορα?

Εγώ είχα το S8 και η αλήθεια το τηλέφωνο ήταν άριστο σε όλους τους τομείς το έδωσα μόνο και μόνο επειδή τα έχω όλα Apple και πήρα το 8 plus .

Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 05/11/2017 - 20:00

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#205   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:02

Δεν δικαιολογείται νομιζω
Εγω ειχα iphone 4 μετα 6 και τωρα sam s7 edge και μετα μαλλον iphone x
Ολα εχουν πλεονεκτηματα κ μειονεκτήματα
Εγω αλλαζω και λειτουργικο κ εταιρεια μεταξυ αυτων των δυο μονο μεχρι τωρα και δεν βαριεμαι τα γκατζετς

#206   tattoo

tattoo

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:02

Εγώ είχα το S8 και η αλήθεια το τηλέφωνο ήταν άριστο σε όλους τους τομείς το έδωσα μόνο και μόνο επειδή τα έχω όλα Apple και πήρα το 8 plus .

αξίζει πιστευεις το x για 650 παραπάνω? αληθεια εχω μπερδευτεί.. το εχω προπαραγγείλει το x αλλα οσο περναει ο καιρος και δεν το παραλαμβάνω προβληματίζομαι .. 

#207   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:08

To Vodafone replace είναι δοκιμασμένο απο εμένα και είναι έξοχο. Δε νομίζω ότι συγκρίνεται με του Κωτσόβολου.

Χρειάστηκε να κανεις αντικατασταση?
Απλα ο κωτσοβολος δινει 25% στο επομενο αν δεν το χρησιμοποιήσεις
Κ σκεφτομαι για φαντασου 1200-25%=900 για το. Iphone 11 :)

#208   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:35

αξίζει πιστευεις το x για 650 παραπάνω? αληθεια εχω μπερδευτεί.. το εχω προπαραγγείλει το x αλλα οσο περναει ο καιρος και δεν το παραλαμβάνω προβληματίζομαι ..

Επειδη το είχα το s8 για ένα διάστημα όχι δεν αξίζει...Αλλά απ την άλλη για να είμαστε δίκαιοι συγκρίνουμε διαφορετικά προϊόντα...Διαφορετικά λειτουργικά...Γενικά η Apple δεν αξίζει τα λεφτά της και ένα σημαντικό κόστος πάει στο brand...Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι καλά προϊόντα απλά δίνεις χρήματα και για το πρεστίζ και όχι για την ουσία.Οπως τα Prada που είναι μεν καλή ποιότητα αλλά δεν είναι 5 φορές καλύτερα παπούτσια απ τα πχ Timberland...

Αν και off τοπικ επειδή έχω δοκιμάσει πολλά android τελευταία ίσως γιατί με έχει κουράσει το iOS αυτά που στέκονται στα ίσα απέναντι στο iPhone και είναι ίσως και καλύτερα Σα συνολική εμπειρία είναι τα note 8-one plus5-u11 και xz premium...Δεν έχω δοκιμάσει pixel...

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 05/11/2017 - 20:42

#209   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/11/2017 - 20:57

Είμαι τόσο βλαξ που το παραμικρό πρόβλημα στο android μου φαίνεται τεράστιο ενώ διαφορά θέματα στο iPhone δεν δίνω σημασία...

Είναι μέχρι να δοκιμάσεις το iOS 11 να σου περάσει κι' αυτό.

Ο Κώτσο σε ράγισμα οθόνης και τα συναφή δίνει σφραγισμένο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#210   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 05/11/2017 - 21:15

Εγω θα περιμενω το LG V30 και θα το παρω μολις ερθη γιατι το Χ δεν το βλεπω ουτε σε 2 μηνες να ρχεται δεν θα χρειαστει να σπασω το συμβολαιο μ γιατι θα το αγορασω cash.

Οταν με το καλο ερθη και αν ερθη ποτε του το Χ τοτε το περνω με το αλλο μ συμβολαιο ευκολα που εχω στην αλλη εταιρια χωρις συσκευη πανω και το πληρωνω κανονικα. Ετσι να κανετε να τα παιρνετε με συμβολαια και οχι cash και να τα πληρωνεται σιγα σιγα καθε μηνα ενα ποσο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες