Σχετικά με την μπαταρία πιστεύω ότι είναι λάθος να ρωτάμε τον έναν και τον άλλον για να πει για το αν η μπαταρία είναι ΟΚ ή όχι...
Ο λόγος είναι ότι ο καθένας μας κάνει συγκεκριμένη χρήση στο κινητό του και όχι την ίδια με κάποιον άλλον...
Οπότε ο καθένας κρίνει βάση της δικής του χρήσης και απαντάει ανάλογα...
Εγώ πριν την κάθε αναβάθμιση, κρατάω screenshot της μπαταρίας και αφού βάλω το νέο iOS, μετά από καμιά 10ριά μέρες κάνω άλλο ένα screenshot για να δω αν υπάρχει διαφορά...
Η παγίδα σε αυτό είναι ότι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να κάνεις τα ίδια που έκανες και πριν και όχι λιγότερα ή περισσότερα διαφορετικά το "τεστ" δε θα δώσει σωστά αποτελέσματα και θα έρθεις μετά εδώ και είτε θα κράζεις "πωωω φίλε... το χειρότερο iOS EVER..." είτε θα λες "πωωω φίλε.. το καλύτερο iOS EVER..."
Σχετικά με την εκ των υστέρων ασφάλεια, μπορείς να το κάνεις στη MediaMarkt σίγουρα γιατί εγώ πήρα το κινητό (7 Plus) και μετά από 3-4 μέρες από την παραλαβή έβαλα ασφάλεια και λογικά και ο Κωτσόβολος γίνεται γιατί έκανε η μάνα μου κάποιες αγορές και μας έλεγαν για ασφάλεια σε αυτά που πήραμε και ρώτησα αν μπορούμε να τη βάλουμε αργότερα και είπαν ναι μέσα σε 10-15 μέρες περίπου από την αγορά... (τώρα αν ισχύει κάτι συγκεκριμένο για τα iPhone αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω 100%)
[offtopic]
Θα ρωτήσω και εγώ που χάθηκε ο Σπύρος... έχω να δω ποστ του πάνω από μήνα (τουλάχιστον σε αυτά που παρακολουθώ -τα μόνο 18 θέματα- χαχαχα)
[/offtopic]