Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:32

Μαλλον μπερδευεσαι.οταν μια εταιρεια βγαινει κ ζηταει συγγνωμη για ενα ελλατωματικο προιον εχει μεγαλα κακαλα.

σε αντιθεση με την apple που δεν λεει τπτ ή λεει το κρατατε λαθος...λογικο να ξεβαφει το μαυρο το 5αρι...λογικο να στραβωνει το 6αρι και παει λεγωντας ...το 7αρι το hissing....ολα καλα τοτε λοιπον ε;

που ειναι η επισημη απαντηση της για τις φουσκωμενες εστω 10 μπαταριες στα 8 plus;ακομη κανει ερευνα;ή απλα ξεχαστηκε κ το προσπερασε;

ολα ωραια κ ολα καλα αλλα οταν επειδη σε λενε apple το παιζεις ''ΚΡΑΤΟΣ'' ξεχνας οτι ο απλος κοσμος σε ανεβασε αλλα αυτος σε κατουραει κ πας στα ταρταρα την επομενη μερα κιολας...ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:33

ζητάει απλά ένα συγνώμη σε τι ? να προσέχεις να μην σου σκάσει η συσκευη στα χέρια να μην σε βάζουν στα αεροπλάνα και στα βαπόρια έλεος ρε παιδιά αυτά είναι προχειρότητες .

ελα ρε μανο κ εσυ τωρα δλδ τι θελατε ; να σας στειλει κ δωρο ενα αυτοκινητο;

εδω γιατροι χανουν ανθρωπους κατα την διαρκεια μιας επεμβασης κ δεν ξεστομιζουν ενα συγγνωμη τι λετε τωρα;

και σαφως την τιμαει αυτο που εκανε.

μην τα λεμε οπως θελουμε τα πραγματα.

#243   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:36

Εγω θα περιμενω το LG V30 και θα το παρω μολις ερθη γιατι το Χ δεν το βλεπω ουτε σε 2 μηνες να ρχεται δεν θα χρειαστει να σπασω το συμβολαιο μ γιατι θα το αγορασω cash.

Οταν με το καλο ερθη και αν ερθη ποτε του το Χ τοτε το περνω με το αλλο μ συμβολαιο ευκολα που εχω στην αλλη εταιρια χωρις συσκευη πανω και το πληρωνω κανονικα. Ετσι να κανετε να τα παιρνετε με συμβολαια και οχι cash και να τα πληρωνεται σιγα σιγα καθε μηνα ενα ποσο.

Τελικα παιδια αλλαγη σχεδιων: Το προπαραγγειλα και εγω απο μια εταιρια εδω στην Πολη μου και επιπροσθετα πληρωσα τα 2/4 του συμβολαιου που θα το παρω με συμβολαιο (470ευρω συνολικα ειναι το συμβολαιο) + 407ευρω για να ξεπληρωσω. Αρα θα πληρωσω 240ευρω και το περνω αφου εδωσα τα 240ευρω τα 2/4 του. Οποτε ολα μια χαρα μελος και εγω στην παρεα σας. Μου ειπαν οτι την Πεμπτη θα το εχω 16/11/2017.

#244   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:38

Μαλλον μπερδευεσαι.οταν μια εταιρεια βγαινει κ ζηταει συγγνωμη για ενα ελλατωματικο προιον εχει μεγαλα κακαλα.
σε αντιθεση με την apple που δεν λεει τπτ ή λεει το κρατατε λαθος...λογικο να ξεβαφει το μαυρο το 5αρι...λογικο να στραβωνει το 6αρι και παει λεγωντας ...το 7αρι το hissing....ολα καλα τοτε λοιπον ε;

Μάλλον ξεχνάς... Η Samsung δεν βγήκε να ζητήσει συγνώμη επειδή την πήρε ο πόνος. Όταν άρχισαν τα reports σφύριζε αδιάφορα. Όταν όμως η TSA τους τράβηξε απαγόρευση και κινήθηκαν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες στην Αμερική τότε ως δια μαγείας αποδέχτηκε ότι έχει θέμα και τα γύρισε. Διαφορετικά ακόμα θα σφύριζε αδιάφορα.

Δεν το λέω για να δικαιολογήσω την Apple γιατί και αυτή όταν κάτι δεν είναι εντελώς widespread κάνει τον Κινέζο αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 06/11/2017 - 12:39.

#245   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:38

ελα ρε μανο κ εσυ τωρα δλδ τι θελατε ; να σας στειλει κ δωρο ενα αυτοκινητο;

εδω γιατροι χανουν ανθρωπους κατα την διαρκεια μιας επεμβασης κ δεν ξεστομιζουν ενα συγγνωμη τι λετε τωρα;

και σαφως την τιμαει αυτο που εκανε.

μην τα λεμε οπως θελουμε τα πραγματα.

όχι ρε φίλε δεν λέω ότι είναι όλα ωραία εκεί στην apple σιγουρα υπάρχουν προβλήματα και σιγουρα τα 1200 ευρα είναι πολλά για μια συσκευη ,ένα θα σου πω αν αυτό που έγινε στo note7 το έκανε η apple τι θα γινοταν? και δεν λέμε για μια δυο τρεις περιπτώσεις μιλάμε για μια ολόκληρη παράγωγη. 

#246   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:40

Μάλλον ξεχνάς... Η Samsung δεν βγήκε να ζητήσει συγνώμη επειδή την πήρε ο πόνος. Όταν άρχισαν τα reports σφύριζε αδιάφορα. Όταν όμως η TSA τους τράβηξε απαγόρευση και κινήθηκαν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες στην Αμερική τότε ως δια μαγείας αποδέχτηκε ότι έχει θέμα και τα γύρισε. Διαφορετικά ακόμα θα σφύριζε αδιάφορα.

το αποτελεσμα μετραει.

και εμενα με ενδιαφερει οτι βγηκε κ εδειξε κατι.

που ειναι η apple σε ολα οσα σου ανεφερα;

που;;

που ολες οι συσκευες σχεδον ειχαν ''παιδικες ασθενειες'' 

antennagate

bendgate

colour issues

dead pixels

hissinggate

ενταξει ας παραδεχτει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑΑΑΑ ΜΟΝΟ οτι εχει κανει κ εκεινη λαθοι.

μην τα βαφτιζουμε πτεσματα στον βωμο ενος iOS.

#247   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:42

παιδιά καλησπέρα ,εάν έχω καταλάβει καλά χωρίς να το έχω δει από κοντά ,φέρνει σε μικρό και όχι σε plus και ας έχει 5,8 αντί 5.5,εννοώ σαν εικονίδια και γενικά στο μενού ,σίγουρα σε διαστάσεις είναι μικρότερο,εσείς που το έχετε και είχατε plus μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας ?

κάποιος παρακαλώ ...μια άποψη ??,ευχαριστώ.

#248   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1,032 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:44

antennagate

bendgate

colour issues

dead pixels

hissinggate

Δεν ειχα τιποτα απο αυτα σε καμια απο τις συσκευες μου... οπως επισης στο 8 και τις φουσκομενες μπαταριες που ειναι τα προβληματα?? εγιναν γνωστα μερικα γεγονοτα δεν βλεπω καμια εκταση σε αυτο το θεμα....

#249   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:44

όχι ρε φίλε δεν λέω ότι είναι όλα ωραία εκεί στην apple σιγουρα υπάρχουν προβλήματα και σιγουρα τα 1200 ευρα είναι πολλά για μια συσκευη ,ένα θα σου πω αν αυτό που έγινε στo note7 το έκανε η apple τι θα γινοταν? και δεν λέμε για μια δυο τρεις περιπτώσεις μιλάμε για μια ολόκληρη παράγωγη. 

συμφωνω μαζι σου. εκανε μαλακια το απεσυρε τελειωσε παμε παρακατω.

εβγαλε αλλο μοντελο κ προσπαθει για το καλυτερο.

η apple οταν το iphone 4 εν ετη 2010 ακυρωσε το λευκο χρωμα και το εσκασε μυτη το 2011 ρουθουνι δεν ανοιξε!!!

ή οταν υπηρχε στο ιδιο κινητο για τους αριστεροχειρες( ειμαι ενας εξ αυτων) το κρατουσαμε κ εχανε το σημα;;;; τι ειπε ο jobs;

ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΛΑΘΟΣ!!!!!!

και δωσανε σε καποιους ενα γνησιο bumber to οποιο εκανε κ γραντζουνιες στο σασι!!!

τα ξεχνατε;;;;;

#250   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:46

το αποτελεσμα μετραει.
και εμενα με ενδιαφερει οτι βγηκε κ εδειξε κατι.
που ειναι η apple σε ολα οσα σου ανεφερα;
που;;
που ολες οι συσκευες σχεδον ειχαν ''παιδικες ασθενειες''
antennagate
bendgate
colour issues
dead pixels
hissinggate
ενταξει ας παραδεχτει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑΑΑΑ ΜΟΝΟ οτι εχει κανει κ εκεινη λαθοι.
μην τα βαφτιζουμε πτεσματα στον βωμο ενος iOS.

Εγώ ξέρω πάντως ότι σε φίλο μου που έπαθε bend του το άλλαξε με ολοκαίνουργιο no questions asked. Dead pixels όλες οι συσκευές μπορεί να έχουν δεν είναι προνόμιο της Apple. Και έχει παραδεχτεί έμμεσα ότι έχει κάνει λάθη γιατί όποτε κάτι είναι αρκετά widespread βγάζει και τα αντίστοιχα προγράμματα δωρεάν κάλυψης.

Επίσης μην μπερδεύεστε με το τι ακούγεται και γράφεται. Η Apple έχει τα νούμερα με τις βλάβες όχι εμείς η το κάθε tech blog. Έχετε την εντύπωση ότι αν κάτι ήταν τόσο widespread δεν θα έκανε τεμενάδες και αυτή?

Από εκεί και πέρα το έγραψα και πριν. Δεν δικαιολογώ την Apple γιατί και αυτή κάνει τον κινέζο σε διαφορά θέματα. Αλλά το μπάχαλο του Note 7 δεν έχει προηγούμενο οτι και να λέμε.

Οποιαδήποτε εταιρεία σε τέτοια περίπτωση όχι θα ζήταγε απλά συγνώμη θα έκανε και προσκυνήματα. Άλλο όταν κανεις κάτι οικειοθελώς από αίσθημα ευθύνης και άλλο όταν αναγκάζεσαι.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 06/11/2017 - 12:48.

#251   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1,032 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:46

ρε smart τι προσπαθεις να μας πεισεις τωρα? οτι η sammy ειναι Αγια εταιρεια και οτι ειναι σωστη?? υπαρχουν πολλα που μπορω να σου γραψω ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ αλλα θα βγουμε Offtopic...πες την αποψη σου για το X και τερμα...αλλα επειδη σε πειραζει η apple οπως φαινεται...πουλα το X και παρε Note 8....

#252   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:48

Πάντως επειδή αφορμή ψάχνω να διώξω το note 8 για το X θέλει κάποιος να μου πει που αυτή τη στιγμή το iOS πλεονεκτεί του Android??Μιλαω για τώρα όχι για πέρσι-πρόπερσι η 4 χρόνια πριν...

#253   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:49

ρε smart τι προσπαθεις να μας πεισεις τωρα? οτι η sammy ειναι Αγια εταιρεια και οτι ειναι σωστη?? υπαρχουν πολλα που μπορω να σου γραψω ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ αλλα θα βγουμε Offtopic...πες την αποψη σου για το X και τερμα...αλλα επειδη σε πειραζει η apple οπως φαινεται...πουλα το X και παρε Note 8....

εσυ παρη τι προσπαθεις να μας πεισεις; 

εγω εκφραζω γνωμη ως κατοχος.

και παραπονα.

το τι θα παρω αφορα εμενα κ μονο.

γιατι φανατιζεσαι κ αρπαζεσαι;

εχεις επιχειρηματα μεσα απο διαλογο;

και γιατι με ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ να πω την αποψη μου κ τερμα; δεν το καταλαβα αυτο;μου αφαιρεις το δικαιωμα του γραπτου μου λογου ως τι; σε ενα ανοιχτο forum με ελευθερια αποψεων.

αν εχεις να αντιπαραθεσεις χωρις καυγα επιχειρηματα ειμαι ανοιχτος σε συζητηση αλλα φωνασκιες κ τσιχλομαγκιες πισω απο υπολογιστες δεν ακολουθω.αρκετα χρονια πισω εδω μεσα γινοντουσαν αντιστοιχα κ με διεγραφαν.

οποιος εχει θεματα τα λυνει με τον εαυτο του και οχι σε αλλους.

ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 06/11/2017 - 12:53.

#254   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:51

Το topic είναι για  εντυπώσεις από το Χ...Μπορεί κάποιος να ανεβάσει βίντεο, φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες για αυτό; Το τι κάνει η Samsung ή η Apple σωστό ή λάθος νομίζω είναι άλλη κουβέντα!! Αυτό περιμένουμε εμείς οι "ατυχοι" που δεν παραλάβαμε, από εσάς που παραλάβατε!!!

#255   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1,032 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:55

εσυ παρη τι προσπαθεις να μας πεισεις; 

εγω εκφραζω γνωμη ως κατοχος.

και παραπονα.

το τι θα παρω αφορα εμενα κ μονο.

γιατι φανατιζεσαι κ αρπαζεσαι;

εχεις επιχειρηματα μεσα απο διαλογο;

Δεν φανατιζομαι, ουτε αρπαζομαι, σου απαντησα ξεκαθαρα οτι απο τα προβληματα που αναφερεις δεν τα ειχε καμια συσκευη μου. αυτα ειναι τα επιχειρηματα μου.

Το τι θα παρεις αφορα εσενα μονο γιατι κουμαντο στην τσεπη σου δεν κανω...αλλα επειδη σαν κατοχος λες την αποψη σου και εγω σαν μελος φορουν κρινω αυτα που γραφεις , ΝΑΙ εχεις πολλα παραπονα απο την Apple και αφου δεν σου αρεσουν και μας Μεγαλοποιεις την samsung με το καλο να πας εκει, δεν θα σου πω τιποτα γιαυτο.

Απλα και ωραια χωρις εναντιωση και τα σχετικα που μπορεις να φανταζεσαι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες