Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/11/2017 - 13:40

xaxaxaxaxa.....δεν το κοιταζω ρε περιεργα....απλα λιγο πιο ερωτικα!!!

Ερωτιαρη Στελιο το θεμα του face id φανταζομαι ολους μας ξενισε και μας ξενιζει οσο αφορα την χρηστικοτητα αλλα νομιζω οτι τελικα θα το συνηθισουμε  θελοντας και μη συν οτι η apple συντομα θα το φτασει στο 100% της αποδοσης αν και δεν νομιζω οτι εχει κανα ιδιαιτερο προβλημα για πρωτοεμφανιζονη λειτουργια σε iphone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 13:43

Ερωτιαρη Στελιο το θεμα του face id φανταζομαι ολους μας ξενισε και μας ξενιζει οσο αφορα την χρηστικοτητα αλλα νομιζω οτι τελικα θα το συνηθισουμε  θελοντας και μη συν οτι η apple συντομα θα το φτασει στο 100% της αποδοσης αν και δεν νομιζω οτι εχει κανα ιδιαιτερο προβλημα για πρωτοεμφανιζονη λειτουργια σε iphone

ξερεις τι θα ηθελα να βγει σε επομενη αναβαθμιση;

να γλυτωσουμε αυτο swipe up...να το σηκωνουμε αντε αλλα τωρα και swipe up ειναι βαβουρα κατεμε 

#273   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/11/2017 - 13:47

Που ακριβώς πρέπει να ψάξω για να δω αυτό που λες;; Τι ακριβώς πρέπει να προσέξω απο αυτούς.. θέλω να αγοράσω το νεο iPhone και ψάχνω κ ασφάλεια να αγορασω.. αλλά δεν ξέρω τι έχετε να προτείνετε;; Κ τι πρέπει να προσέξουμε;; Υπάρχει κάποιο σχετικό topic μέχρι αυτό το θέμα;;

Τι να κάτσω να σου γράψω? Οτι τα κάνουν σκ@τά με τις εγγυήσεις και προβλήματα?

Βάλε στο Search iStorm και θα τα βρείς.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#274   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 13:55

να γλυτωσουμε αυτο swipe up...να το σηκωνουμε αντε αλλα τωρα και swipe up ειναι βαβουρα κατεμε 

το να ανοιγει κατευθειαν φανταζομαι οτι ειναι πανευκολο να το κανουν η να το βαλουν εστω σαν επιλογη στις Ρυθμισεις απλα προσωπικα δεν θα το ενεργοποιουσα ποτε γιατι δεν θελω με το που ανοιγει το λουκετακι να μπαινει στη homescreen καθε φορα. Μπορει απλα να θελω να δω την ωρα η αν εχω καμμια ειδοποιηση και τελος. Γιατι να ανοιγει αυτοματα η homescreen? Πρωτα αν δεν βαζαμε δαχτυλο δεν ξεκλειδωνε η συσκευη και μπορουσες απλα να δεις την Lockscreen, τωρα με το που αναβει η οθονη εχεις face id.

Επειδη το εχεις το Χ τα εχω καταλαβει λαθος?

#275   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 13:57

το να ανοιγει κατευθειαν φανταζομαι οτι ειναι πανευκολο να το κανουν η να το βαλουν εστω σαν επιλογη στις Ρυθμισεις απλα προσωπικα δεν θα το ενεργοποιουσα ποτε γιατι δεν θελω με το που ανοιγει το λουκετακι να μπαινει στη homescreen καθε φορα. Μπορει απλα να θελω να δω την ωρα η αν εχω καμμια ειδοποιηση και τελος. Γιατι να ανοιγει αυτοματα η homescreen? Πρωτα αν δεν βαζαμε δαχτυλο δεν ξεκλειδωνε η συσκευη και μπορουσες απλα να δεις την Lockscreen, τωρα με το που αναβει η οθονη εχεις face id.

Επειδη το εχεις το Χ τα εχω καταλαβει λαθος?

ολοσωστα το καταλαβαινεις.

ναι αυτο που λες ειναι ενα θεμα....

δεν θα βλεπεις notifications...

#276   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 13:58

Εμένα η μοναδική μου απορία για το FaceID , είναι αν με την πάροδο του χρόνου η αναγνώριση γίνεται γρηγορότερη μέσω machine learning. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#277   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:04

Δεν νομίζω ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο παρα μόνο ίσως με jailbreak
Εγώ δεν θα ήθελα να το κοιτάω και πηγαίνει homescreen!
Φανταζομαι πως το faceid που δεν λειτουργεί σωστά στον ήλιο να το αναβαθμίσουν!
Κανένα βιντεάκι από έλληνα σαν ριβιου υπαρχει;
Και ρε παιδιά πουθενά δεν είδα αυτά τα liquid wallpapers που τα διαφημίζει η apple!
Κανεις δεν τα φοράει;
Και από μπαταρία σε σύγκριση με 8+ τι παίζει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#278   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:07

Τι να κάτσω να σου γράψω? Οτι τα κάνουν σκ@τά με τις εγγυήσεις και προβλήματα?

Βάλε στο Search iStorm και θα τα βρείς.

Άρα θεωρείς ότι είναι καλύτερα χωρίς ασφάλεια;; Η απλά ανάφερεις μόνο για istorm??

#279   iliaspopegr

iliaspopegr

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:10

Μακρια απο iStorm και τωρα να μου λεγανε πως υπαρχει διαθεσιμο μονο εκει θα περιμενα μεχρι τα Χριστουγεννα για να το βρω αλλου

#280   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:11

Δεν νομίζω ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο παρα μόνο ίσως με jailbreak
Εγώ δεν θα ήθελα να το κοιτάω και πηγαίνει homescreen!
Φανταζομαι πως το faceid που δεν λειτουργεί σωστά στον ήλιο να το αναβαθμίσουν!
Κανένα βιντεάκι από έλληνα σαν ριβιου υπαρχει;
Και ρε παιδιά πουθενά δεν είδα αυτά τα liquid wallpapers που τα διαφημίζει η apple!
Κανεις δεν τα φοράει;
Και από μπαταρία σε σύγκριση με 8+ τι παίζει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ελα τεμετερον αδακα α το βλεπς με τα ματια σου.

ντο να σε λεω τωρα!!!

μπαταρια δευτερη φορτιση δειχνει οτι παει οπως ενα 7 plus.ενδεικτικα αναφερω οτι τωρα εχω 44% και χρονοι:

αναμονης-17ωρες,34 λεπτα

χρηση-5ωρες 30 λεπτα

παντως αγληγορετο το face id εν και το λες!!

Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 06/11/2017 - 14:13

#281   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Εμένα η μοναδική μου απορία για το FaceID , είναι αν με την πάροδο του χρόνου η αναγνώριση γίνεται γρηγορότερη μέσω machine learning. 

Διαβάζοντας το μαθηματικό μοντέλο λειτουργίας του, δεν επηρεάζεται η ταχύτητα.

Το machine learning επικεντρώνεται στην αντικατάσταση της αριθμοσειράς που παράγεται μετά το 3D scanning, πάντα με την μεταγενέστερη, όταν η μετατόπιση των εικονοστοιχείων στο χώρο δεν παρουσιάζει απόκλιση μεγαλύτερη ενός ποσοστού που έχει θέσει η Apple.

Big things have small beginnings

#282   jaymzz

jaymzz

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Twitter:@Jaymzz23
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Μακρια απο iStorm και τωρα να μου λεγανε πως υπαρχει διαθεσιμο μονο εκει θα περιμενα μεχρι τα Χριστουγεννα για να το βρω αλλου

Ο λόγος;

#283   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:12

Άρα θεωρείς ότι είναι καλύτερα χωρίς ασφάλεια;; Η απλά ανάφερεις μόνο για istorm??

Αυτό δε μπορώ να στο απαντήσω. Είναι καθαρά υποκειμενικό.

Αν είσαι επιρρεπής π.χ στο να σου πέφτει, τότε ίσως θα 'ταν καλή λύση.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#284   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:20

Γύρισα πριν λίγο από βόλτα που είχα πάει στο Γερμανό. Το είδα και έπαιξα μαζί του για 10'.

Η εμπειρία που αποκόμισα ήταν απίστευτη. Μέγεθος σχεδόν ίδιο με iphone 7-8. Οθόνη μεγαλύτερη του plus.

Η κατάργηση του κεντρικού κουμπιού σοφή. Γυρνάς στην προηγούμενη οθόνη με ένα " τσακ" προς τα πάνω. Μαγικό! (για apple έτσι ;)

Ταχύτητα εξωπραγματική. Smooth εμπειρία που τα android δεν μπορούν και να θέλουν να επιδείξουν.

Πανέμορφη τεράστια, γεμάτη υπέροχα χρώματα οθόνη.

Μόνο μείον:Το μαύρο πλαίσιο στο πάνω μέρος της οθόνης που χαλάει το σχεδιασμό.

Με την φθηνότερη βέβαια τιμή των 1099 ευρώ (από deals365) και την κανονική των 1199 ευρώ, όλα όσα ανέφερα από πάνω ακυρώνονται.

Όχι κανένα τηλέφωνο δεν αξίζει τόσα. Και προφανώς αν έβγαζα τόσα χρήματα την εβδομάδα, θα το έπαιρνα σήμερα.

Κρατώντας ενδοιασμό για την κάμερα μιας και περιμένω τα επίσημα reviews των ειδικών, θα πω 2 πράγματα.

1ον: Όποιος δεν έχει πρόβλημα με τα χρήματα, να το πάρει χτες. Ναι είναι εντυπωσιακό σε όλα του.

Και 2ον: Η όποια τυχούσα αγορά του 8 plus ακυρώνεται. Το δοκίμασα και αυτό μετά και απλά τα τεράστια bezels που δημιουργούν ένα μέγεθος που δεν κολλάει με τα σημερινά δεδομένα ήτοι τέλη 2017, το κάνουν αγορά που δεν δικαιολογείται.Ειλικρινά μου φάνηκε απωθητικό. Καλύτερα 7 plus.

Θεωρώ βέβαια πως η πιο σοφή επιλογή είναι αναμόνη. Η τιμή θα πέσε αναγκαστικά τους επόμενους μήνες. 

Κια του χρόνου σίγουρα θα ακυρωθούν (ελπίζω) τα μεγάλα bezels και θα παίζουν (είμαι πολύ αισιόδοξος ;) μόνο iphone X smartphones σε τιμές 600-700 ευρώ.

Ελπίζω να βοήθησα.  

ΥΓ1: Προτιμήστε το λευκό. :) Καλές αγορές σε ολους. 

ΥΓ2 : Μην πάρετε το 8 plus.

Εισαι ειδικος της Apple και συστηνεις να μη παρει κανενας 8 plus η μηπως εισαι τεχνικος....γιατι εαν δεν το ξερεις το 8 plus ειναι το ιδιο με το 7 plus και εχει τα ειδαι τεχνικα χαρακηριστικα με το X δλδ 1400 η 1200 euro αντιστοιχα για να παρεις μια οθονη  ενα face id μια λιγο μεγαλητερη μπαταρια και καποια αρκουδακια να χορευουν! Εγω πηρα το 8 plus 256 gb και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Eπεξεργαστης μνημη ασυρματη φορτηση και ολα τα συναφη ειναι ακρηβως τα ιδια!

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 06/11/2017 - 14:23

#285   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:24

Αυτό δε μπορώ να στο απαντήσω. Είναι καθαρά υποκειμενικό.

Αν είσαι επιρρεπής π.χ στο να σου πέφτει, τότε ίσως θα 'ταν καλή λύση.

Είμαι κ πολύ μάλιστα.. γιαυτο θέλω ασφάλεια.. ωραία αν οχι istorm τι μου προτείνετε να κάνω;; Απλά ήταν οικονομική σε σχέσης με άλλες 39 ευρώ.. αλλά για να το λες.. κάτι θα ξέρεις.. τι προτείνεις;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες