Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:24

Διαβάζοντας το μαθηματικό μοντέλο λειτουργίας του, δεν επηρεάζεται η ταχύτητα.

Το machine learning επικεντρώνεται στην αντικατάσταση της αριθμοσειράς που παράγεται μετά το 3D scanning, πάντα με την μεταγενέστερη, όταν η μετατόπιση των εικονοστοιχείων στο χώρο δεν παρουσιάζει απόκλιση μεγαλύτερη ενός ποσοστού που έχει θέσει η Apple.

Ενδιαφέρον.

Περίμενα ότι με την πάροδο του χρόνου, θα ήταν πιο εύκολο να σε αναγνωρίσει, σε σχέση με τη λήψη ενός αρχικού pattern. 

Ότι θα προσάρμοζε το κάθε pattern σιγά σιγά, ώστε να έχει μια πιο ακριβή εικόνα, με αποτέλεσμα το λουκετάκι να ανοίγει πιο γρήγορα.

Κάνω λάθος τότε. Ευχαριστώ!

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:26

Μακρια απο iStorm και τωρα να μου λεγανε πως υπαρχει διαθεσιμο μονο εκει θα περιμενα μεχρι τα Χριστουγεννα για να το βρω αλλου

Γιατι βρε παιδιά βοηθήστε μας!! Τι μας προτείνεται;; Υπάρχει το public ο κοτσοβολος και η Vodafone με ασφάλεια. Τι προτείνετε;;

#288   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:26

Μόλις γύρισα κ γω από COSMOTE που το είχαν Demo κ το είδα.
.Ειναι πιο μικρό από plus
.Ειναι πιο χοντρό από plus
.Ειναι πιο στενό από plus
.Ωραια οθόνη
.Το swipe up για να βγεις έξω από εκάστοτε app, φοβερό! Δεν ψάχνεις home button
.Παρατηρησα στο Ίντερνετ δίπλα στο δικό μου plus, εκεί που το δικό μου είχε τρεις σειρές γράμματα μέσα σε μια φωτο το Χ χρειαζόταν τρεις κ μισή σειρές ( Πιο στενό)
.Στο λευκό που είδα, με χάλασε το αλουμίνιο γύρω-γύρω! Δεν μου άρεσε...
.Δεν είδα Face ID λόγω Demo
.Το Notch το συνηθίζεις μέσα σε 5 λεπτά
. Κοιτώντας κ το plus κ το X μου φαίνεται μεγαλύτερη η οθόνη του plus κ ας είναι το άλλο 5.8

Overall μου φαίνεται ωραίο κινητο, αλλά overpriced πολύ! Δεν ξέρω αν το παρω...

#289   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:33

Ενδιαφέρον.

Περίμενα ότι με την πάροδο του χρόνου, θα ήταν πιο εύκολο να σε αναγνωρίσει, σε σχέση με τη λήψη ενός αρχικού pattern

Η μαθηματική αναπαράσταση που αποθηκεύεται στην συσκευή προκειμένου να συγκριθεί με αυτή ενός νέου scanning, αντικαθίστανται πάντα με αυτή που προκύπτει μετά από κάθε επιτυχημένο σκανάρισμα. Οπότε παύει να υπάρχει η έννοια "αρχικού Pattern".

Η συσκευή μ΄αυτό τον τρόπο, κρατώντας πάντα την νεότερη μαθηματική παράσταση, περιλαμβάνει ταυτόχρονα και τις μικρές επιτρεπτές αλλαγές που υφίστανται σ΄ένα πρόσωπο, φυσικά μέχρι να προκύψει ένα νέο scanning κ.ο.κ.  :)

Big things have small beginnings

#290   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:37

Η μαθηματική αναπαράσταση που αποθηκεύεται στην συσκευή προκειμένου να συγκριθεί με αυτή ενός νέου scanning, αντικαθίστανται πάντα με αυτή που προκύπτει μετά από κάθε επιτυχημένο σκανάρισμα. Οπότε παύει να υπάρχει η έννοια "αρχικού Pattern".

Η συσκευή μ΄αυτό τον τρόπο, κρατώντας πάντα την νεότερη μαθηματική παράσταση, περιλαμβάνει ταυτόχρονα και τις μικρές επιτρεπτές αλλαγές που υφίστανται σ΄ένα πρόσωπο, φυσικά μέχρι να προκύψει ένα νέο scanning κ.ο.κ.  :)

Ναι κατάλαβα πως το λες. 

Το είχα στο μυαλό μου σαν συμπλήρωση, παρά σαν αντικατάσταση, που είχε ως αποτέλεσμα τη γρηγορότερη ταυτοποίηση, και όχι απλά την ταυτοποίηση. 

Τέλος πάντων, με τον καιρό θα δούμε τι γίνεται και πως, γιατί το θεωρητικό υπόβαθρο έχει τη σημασία του, αλλά η πράξη είναι αυτή η οποία οδηγεί σε συμπεράσματα (καλώς ή κακώς).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#291   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/11/2017 - 14:48

Είμαι κ πολύ μάλιστα.. γιαυτο θέλω ασφάλεια.. ωραία αν οχι istorm τι μου προτείνετε να κάνω;; Απλά ήταν οικονομική σε σχέσης με άλλες 39 ευρώ.. αλλά για να το λες.. κάτι θα ξέρεις.. τι προτείνεις;;

Δε μπορώ να σου προτείνω κάτι σε αυτά μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ, δεν έχω κάνει για το δικό μου.

Ξέρω πως ο Κώτσο για σπαμένη οθόνη π.χ. δίνει σφραγισμένο.

Όπως και να 'χει, να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα σε όλους, μιας και εκεί είναι το ζουμί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#292   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:04

Μόλις γύρισα κ γω από COSMOTE που το είχαν Demo κ το είδα.
.Ειναι πιο μικρό από plus
.Ειναι πιο χοντρό από plus
.Ειναι πιο στενό από plus
.Ωραια οθόνη
.Το swipe up για να βγεις έξω από εκάστοτε app, φοβερό! Δεν ψάχνεις home button
.Παρατηρησα στο Ίντερνετ δίπλα στο δικό μου plus, εκεί που το δικό μου είχε τρεις σειρές γράμματα μέσα σε μια φωτο το Χ χρειαζόταν τρεις κ μισή σειρές ( Πιο στενό)
.Στο λευκό που είδα, με χάλασε το αλουμίνιο γύρω-γύρω! Δεν μου άρεσε...
.Δεν είδα Face ID λόγω Demo
.Το Notch το συνηθίζεις μέσα σε 5 λεπτά
. Κοιτώντας κ το plus κ το X μου φαίνεται μεγαλύτερη η οθόνη του plus κ ας είναι το άλλο 5.8

Overall μου φαίνεται ωραίο κινητο, αλλά overpriced πολύ! Δεν ξέρω αν το παρω...

Φίλε μου μία διόρθωση, το γύρω γύρω είναι stainless steel όχι αλουμίνιο..
Αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το λευκό και το stainless steel γύρω γύρω, φαίνεται κάπως άσχημο να το πω, περίεργο, ψεύτικο, πλαστικό; Δεν ξέρω πως θα το χαρακτήριζα. Αλλά μπορεί να φταίει και ο φωτισμός του καταστήματος.

#293   bill_2

bill_2

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:06

καλησπερα ,μολις πηρα και εγω ενα iphone x spase grey 256 απο γερμανο ,ενα κοματι ειχε μόνο απο παρασκευή κρατημένο για εναν άλλον ο οποιος δεν το πήρε τελικά και κατέληξε σε εμένα , αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι , εχω backup απο το 7 plus στο itunes Του mbp να το κανω αμεσως ρεστορε στο X η να κανω set new iphone και μετα ?

για της εντυπωσεις θα γραψω αργοτερα να το εχω δλδ 1-2 μερες

ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 06/11/2017 - 15:07

#294   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:19

Φίλε μου μία διόρθωση, το γύρω γύρω είναι stainless steel όχι αλουμίνιο..
Αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το λευκό και το stainless steel γύρω γύρω, φαίνεται κάπως άσχημο να το πω, περίεργο, ψεύτικο, πλαστικό; Δεν ξέρω πως θα το χαρακτήριζα. Αλλά μπορεί να φταίει και ο φωτισμός του καταστήματος.

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο κ το ήξερα ότι είναι stainless steel, αλλά έγραψα κατά λάθος αλουμίνιο! Προσπαθούσα να γράψω με λιγότερα λόγια αυτό που έγραψες ακριβώς εσυ!

#295   iMavropoulos

iMavropoulos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Twitter:@iMavropoulos_
  • GameCenter:iMavropoulos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:31

Τρία στα τρία demo που είδα ήταν silver. Να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα.... Άπειρες δαχτυλιές κ είδα κ γρατζουνιτσες στο μέταλλο.

Το Public συντάγματος έχει Space Gray (demo).

Κατά τη γνώμη μου μακράν πιο premium ειδικά το stainless steel πλαίσιο που είναι dark chrome σε σχέση με το light chrome του silver που είναι σαν πανηγυριώτικη ζάντα σε αγροτικό..

Τελευταία επεξεργασία από: iMavropoulos, 06/11/2017 - 15:31

#296   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:32

Το Public συντάγματος έχει Space Gray (demo).

Κατά τη γνώμη μου μακράν πιο premium ειδικά το stainless steel πλαίσιο που είναι dark chrome σε σχέση με το light chrome του silver που είναι σαν πανηγυριώτικη ζάντα σε αγροτικό..

Στο silver όμως η πλάτη είναι έρωτας!

#297   iMavropoulos

iMavropoulos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Twitter:@iMavropoulos_
  • GameCenter:iMavropoulos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:35

Στο silver όμως η πλάτη είναι έρωτας!

Σίγουρα είναι γούστα αυτά! Το Space Gray δένει πραγματικά πολύ καλά σαν χρώμα (οθόνη - πλάτη - πλαίσιο). Εμένα το silver δεν μου έκανε από την αρχή click.. και το μάυρο (οθόνη) - chrome (πλαίσιο) - ξεφτυσμένο λευκό (πλάτη) δεν μου έδεναν καλά στο μάτι.

#298   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:38

Παίδες είμαι πολύ μπερδεμένος δυστυχως...
Το περίμενα πως και πως να κυκλοφορήσει να το δω εδώ στο Apple Store της Γερμανίας κι μετά από 2 φλερτ που είχα μαζί του, ως κάτοχος του 6Plus δυσκολεύομαι πολυ να αλλάξω την μεγάλη του οθόνη και να μεταβώ σε μικρότερη. ☹️
Λατρεύω ολα τα νεα του χαρακτηριστικά την ταχύτητα του , όλα του αλλα δυστυχως η οθόνη του αν και στο ύψος ειπναι μεγαλύτερη απο το 6Plus μου, είναι μικρότερη στο πλάτος.....
Δεν ξερω πραγματικα τι να κανω κι το εχω ήδη παραγγείλει και θα μου ρθει Δεκέμβρη ... μπορώ βεβαια να το ακυρώσω χωρις επιβάρυνση ... εσείς τι λέτε οι κάτοχοι των Plus????

#299   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:40

Παίδες!!!!

Τώρα δειαθέσιμο από την Vodafone!!!

Συνημμένα αρχεία

#300   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:41

Εγώ έκανα το εξής πούλησα το plus και είμαι με ένα 5s τώρα και 15μερες όποτε μόλις πάρω το Χ θα είμαι οκ το plus τώρα πάλι μου φαίνεται τέρας .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20