Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:49

καλησπερα ,μολις πηρα και εγω ενα iphone x spase grey 256 απο γερμανο ,ενα κοματι ειχε μόνο απο παρασκευή κρατημένο για εναν άλλον ο οποιος δεν το πήρε τελικά και κατέληξε σε εμένα , αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι , εχω backup απο το 7 plus στο itunes Του mbp να το κανω αμεσως ρεστορε στο X η να κανω set new iphone και μετα ?

για της εντυπωσεις θα γραψω αργοτερα να το εχω δλδ 1-2 μερες

ευχαριστω

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις As New. Με γειά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   bill_2

bill_2

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:54

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις As New. Με γειά.

ευχαριστω

μου εβγαλε αυτο μολις παω να κανω Restore from backup  "itunes  could not be restored because the backup was corrupt or not compatible with the iphone that is being restored"

τι κανω τωρα ?

Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 06/11/2017 - 15:55.

#303   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 15:55

Εγώ έκανα το εξής πούλησα το plus και είμαι με ένα 5s τώρα και 15μερες όποτε μόλις πάρω το Χ θα είμαι οκ το plus τώρα πάλι μου φαίνεται τέρας .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε,

Έκανα πάρτυ όταν η Apple
πρωτοκυκλοφόρησε μεγάλη οθόνη, στο 6 Plus που έχω τώρα, ήταν αυτό που μου έλειπε από ένα iphone!
Μετά απο αυτό περίμενα κάθε χρόνο να κυκλοφορήσει κατι που να αξίζει πραγματικα να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου 6plus, ήθελα κάτι σχεδιαστικό έστω να άλλαζε εκτός των έσω...

Φέτος πραγματοποιήθηκε και αυτό αλλά δυστυχως μας έκανε π****ιά με την μικρότερη οθόνη!! (εμάς των fan της μεγάλης οθόνης)
Για μενα θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει και ένα Χ Plus, κίνηση που είμαι 150% σίγουρος πως θα κάνει του χρόνου!!
Γι αυτο το λόγο τωρα ξενερωνω, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να διαθέσω και φέτος και του χρόνου 1319 ευρώ
Περιμενω 3 χρονια να έρθει κατι νεο, ήρθε αλλά με marketing (πουστιά)

Ξέρει οτι δύσκολα θα αντισταθεί κάποιος στα νέα χαρακτηριστικά και εμφάνιση του X αλλά επίσης γνωρίζει ότι όλο αυτό θα είναι ακόμη πιο δελεαστικό του χρόνου που θα κυκλοφορήσει σε μέγεθος Plus με τεράστια οθονάρα!

Δεν ξερω πραγματικα τι θα κανω, μετά από αυτή την οθόνη που έχω...

Δεν θέλω όμως απ την άλλη και να το ακυρώσω ....

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 06/11/2017 - 16:05.

#304   giorgosa

giorgosa

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:18

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε,

Έκανα πάρτυ όταν η Apple
πρωτοκυκλοφόρησε μεγάλη οθόνη, στο 6 Plus που έχω τώρα, ήταν αυτό που μου έλειπε από ένα iphone!
Μετά απο αυτό περίμενα κάθε χρόνο να κυκλοφορήσει κατι που να αξίζει πραγματικα να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου 6plus, ήθελα κάτι σχεδιαστικό έστω να άλλαζε εκτός των έσω...

Φέτος πραγματοποιήθηκε και αυτό αλλά δυστυχως μας έκανε π****ιά με την μικρότερη οθόνη!! (εμάς των fan της μεγάλης οθόνης)
Για μενα θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει και ένα Χ Plus, κίνηση που είμαι 150% σίγουρος πως θα κάνει του χρόνου!!
Γι αυτο το λόγο τωρα ξενερωνω, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να διαθέσω και φέτος και του χρόνου 1319 ευρώ
Περιμενω 3 χρονια να έρθει κατι νεο, ήρθε αλλά με marketing (πουστιά)

Ξέρει οτι δύσκολα θα αντισταθεί κάποιος στα νέα χαρακτηριστικά και εμφάνιση του X αλλά επίσης γνωρίζει ότι όλο αυτό θα είναι ακόμη πιο δελεαστικό του χρόνου που θα κυκλοφορήσει σε μέγεθος Plus με τεράστια οθονάρα!

Δεν ξερω πραγματικα τι θα κανω, μετά από αυτή την οθόνη που έχω...

Δεν θέλω όμως απ την άλλη και να το ακυρώσω ....

Κατοχος του Χ απο την Παρασκευη (αγορασμενο απο Apple Store UK, προπαραγγελια 27/10 και παραλαβη απο το καταστημα 3/11).

Για εμενα το μεγεθος του Χ ειναι η χρυση τομη που εψαχνα μεταξυ του Plus και του απλου μοντελου. Νομιζω οτι το μεγεθος ειναι οτι πρεπει και ελπιζω το Χ Plus να μην ειναι μεγαλυτερο απο το 6/7/8 plus. Πολυ απλα δεν χρειαζεται, μετα παμε σε κατηγορια ipad mini.

Λιγα λογια για το τηλεφωνο. 

- οθονη καταπληκτικη

- μπαταρια ανετα για μια μερα (και καλυτερη κατα τη γνωμη μου απο του 7+)

- απουσια home button, μια χαρα νομιζω, πηρα το 6s της γυναικας μου χθες και εκανα Swipe up για να παω στη κεντρικη οθονη  :P

- FaceID. στο 95% των περιπτωσεων δουλευει, θα φτασει ~100% συντομα νομιζω

- λιγο το πληκτρολογιο με στενευει ερχομενος απο 7+ αλλα νομιζω ειναι θεμα χρονου

- το τηλεφωνο πεταει, νομιζω οτι ειναι οτι πιο γρηγορο ειχα ποτε σε iOS.

- Ενα θεματακι με μη ανανεωμενες εφαρμογες υπαρχει αλλα καθε μερα 5-10 εφαρμογες κανουν optimise για το Χ, οποτε νομιζω οτι συντομα θα ειμαστε καλυμμενοι.

#305   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:22

Κατοχος του Χ απο την Παρασκευη (αγορασμενο απο Apple Store UK, προπαραγγελια 27/10 και παραλαβη απο το καταστημα 3/11).

Για εμενα το μεγεθος του Χ ειναι η χρυση τομη που εψαχνα μεταξυ του Plus και του απλου μοντελου. Νομιζω οτι το μεγεθος ειναι οτι πρεπει και ελπιζω το Χ Plus να μην ειναι μεγαλυτερο απο το 6/7/8 plus. Πολυ απλα δεν χρειαζεται, μετα παμε σε κατηγορια ipad mini.

Λιγα λογια για το τηλεφωνο. 

- οθονη καταπληκτικη

- μπαταρια ανετα για μια μερα (και καλυτερη κατα τη γνωμη μου απο του 7+)

- απουσια home button, μια χαρα νομιζω, πηρα το 6s της γυναικας μου χθες και εκανα Swipe up για να παω στη κεντρικη οθονη  :P

- FaceID. στο 95% των περιπτωσεων δουλευει, θα φτασει ~100% συντομα νομιζω

- λιγο το πληκτρολογιο με στενευει ερχομενος απο 7+ αλλα νομιζω ειναι θεμα χρονου

- το τηλεφωνο πεταει, νομιζω οτι ειναι οτι πιο γρηγορο ειχα ποτε σε iOS.

- Ενα θεματακι με μη ανανεωμενες εφαρμογες υπαρχει αλλα καθε μερα 5-10 εφαρμογες κανουν optimise για το Χ, οποτε νομιζω οτι συντομα θα ειμαστε καλυμμενοι.

Καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς και να το προσέχεις!

Δε νομίζω το X Plus (που τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν θα κυκλοφορήσει του χρόνου αλλά του παραχρόνου) (καλά κρασιά) να είναι

μεγαλύτερο από το Plus που γνωρίζουμε τώρα...

Και σε αυτό είμαι απόλυτα σύμφωνος, δεν θα το ήθελα μεγαλύτερο.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω, είσαι ικανοποιημένος από το μέγεθος που εμφανίζονται οι φωτογραφίες σου όταν τις βλέπεις; γιατί στην ουσία εμφανίζονται λίγο μικρότερες απ ότι στα Plus (το σύγκρινα στο κατάστημα με το δικό μου),

επίσης κάτω απο ποιες συνθήκες δεν σου λειτούργησε το FaceID καλά; σε ποιες περιπτώσεις, θυμάσαι;

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 06/11/2017 - 16:31.

#306   giorgosa

giorgosa

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:27

Καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς και να το προσέχεις!

Δε νομίζω το X Plus που τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν θα κυκλοφορήσει του χρόνου αλλά του παραχρόνου (καλά κρασιά) να είναι μεγαλύτερο από το Plus που γνωρίζουμε τώρα..

Ποιο ήταν το προηγούμενο σου iPhone; Πολύ σημαντικό αυτό!  :P

το 7 plus ηταν (πουληθηκε πριν 3 εβδομαδες οποτε καλυψε σχεδον το μισο κοστος του Χ).

οπως σου ειπα παντα εβρισκα το  6/7 plus μεγαλο και το 6/7 μικρο, οποτε μου εκατσε σαν παραγγελια. Αν θεωρεις το 6 plus καλο τοτε μπορει οντως να φαινατι μικρο το Χ. Υποκειμενικο θεμα ειναι αυτο για τον καθενα....

#307   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1,155 μηνύματα
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:29

Χαθηκε να βγαλουν ενα μαυρο ματ σαν το 7... Γ€&€&ε!
Κανενα απο τα 2 δε με τρελαινει. Απλα πρωτη φορα το ασπρο στα ματια μου ειναι πιο ωραιο.

Τολη πάρε το άσπρο
Εγώ το πήρα και δεν το μετανοιωσα και εγώ τα προηγούμενα μαύρα τα είχα

#308   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:34

ευχαριστω
μου εβγαλε αυτο μολις παω να κανω Restore from backup "itunes could not be restored because the backup was corrupt or not compatible with the iphone that is being restored"
τι κανω τωρα ?

Αναγκαστικά πλέον όπως εδώ.

LG8ISzO.gif

#309   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 358 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:41

Παίδες είμαι πολύ μπερδεμένος δυστυχως...
Το περίμενα πως και πως να κυκλοφορήσει να το δω εδώ στο Apple Store της Γερμανίας κι μετά από 2 φλερτ που είχα μαζί του, ως κάτοχος του 6Plus δυσκολεύομαι πολυ να αλλάξω την μεγάλη του οθόνη και να μεταβώ σε μικρότερη. ☹️
Λατρεύω ολα τα νεα του χαρακτηριστικά την ταχύτητα του , όλα του αλλα δυστυχως η οθόνη του αν και στο ύψος ειπναι μεγαλύτερη απο το 6Plus μου, είναι μικρότερη στο πλάτος.....
Δεν ξερω πραγματικα τι να κανω κι το εχω ήδη παραγγείλει και θα μου ρθει Δεκέμβρη ... μπορώ βεβαια να το ακυρώσω χωρις επιβάρυνση ... εσείς τι λέτε οι κάτοχοι των Plus????

Φίλε μου κοιτα να δεις. Εγώ είχα το 6s Plus 64gb επειδή ειχα δει πως είναι το X και φυσικά τώρα που το Έπιασα Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήρα το 8 plus 256 Gb. Με τα ίδια λεφτά θα έπαιρνα το X 64Gb. Σκεπτόμενος λοιπόν ότι το 8 plus εχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Χ αποφάσισα να πάρω το 8 plus και δεν το μετάνιωσα! Επίσης να πω ότι έχω συνηθίσει στα μεγάλα τηλέφωνα και δεν αλλάζω το home μπουτόν με τίποτα. Ασύρματη φόρτιση έχουν και τα δυο επεξεργαστή ίδιο ram 3 gb. Ελπίζω να σε βοήθησα.

#310   bill_2

bill_2

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:44

Αναγκαστικά πλέον όπως εδώ.

για ποιο λογο εγινε ομως αυτο ? αφου το iOs 11 ειχα στο iphone plus 7 πριν το πουλήσω και εκανα backup ?

Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 06/11/2017 - 16:48.

#311   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:49

Τολη πάρε το άσπρο
Εγώ το πήρα και δεν το μετανοιωσα και εγώ τα προηγούμενα μαύρα τα είχα

Ε ναι εκει θα καταληξω. Πρωτη φορα ασπρο

Με γεια!

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 06/11/2017 - 16:49.

#312   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:53

Ε ναι εκει θα καταληξω. Πρωτη φορα ασπρο

Με γεια!

να πω και εγω;;;;;

space gray....

το silver πολυ tricolore...δειτε το απο κοντα πρωτα και οτι σας κατσει στο ματι...

το space gray πιο κυριλατο κ πιο ενιαιο...

#313   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:54

για ποιο λογο εγινε ομως αυτο ? αφου το iOs 11 ειχα στο iphone plus 7 πριν το πουλήσω και εκανα backup ?

Δεν έχει να κάνει με το iOS.

Απλά για κάποιο λόγο βγαίνει το Backup σου κατεστραμμένο.

LG8ISzO.gif

#314   bill_2

bill_2

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:56

Τελικα  εκανα αναβάθμιση στην 11.1 tτο Χ και ολα ενταξει με το Restore Backup ,τουλάχιστον δείχνει οτι γίνεται ..

Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 06/11/2017 - 16:58.

#315   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 16:56

να πω και εγω;;;;;
space gray....
το silver πολυ tricolore...δειτε το απο κοντα πρωτα και οτι σας κατσει στο ματι...
το space gray πιο κυριλατο κ πιο ενιαιο...

Τα ειδα και τα 2. Δε μου αρεσει η πλατη του space.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8