Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/11/2017 - 16:33

Καλορίζικο!!

Ευχαριστώ φίλος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   nanakos

nanakos

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 07/11/2017 - 19:07

Στο instagram οταν βαζω story καποιο βιντεο με το που κάνει εγγραφη και παω να το ανεβασω μου τραβαει την εικονα σαν να κανει ζουμ

πρεπει να βγει καποιο update?

Τελευταία επεξεργασία από: nanakos, 07/11/2017 - 19:09

#363   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1.155 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:04

Ξέρει κανείς να μου πει
Για την γρήγορη φορτίση τι φορτιστή παίρνουμε και αν εχει κάποιον υπόψιν του

#364   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:07

Για φορτιστές υπάρχουν αρκετοί συμβατοί πέρα από αυτόν της Apple, αλλά για καλώδιο σε όλα τα συγκριτικά φαίνεται ότι της Apple το usb-c to Lightning είναι δυστυχώς μονόδρομος...

Εδώ ένα καλό συγκριτικό: https://9to5mac.com/...8-and-iphone-x/

#365   baudII

baudII

iPH Addict

• 654 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:09

εγω παντως δουλεψα εναν wireless της mophie και ειδα διαφορα σε σχεση με το 8 Plus που ειχα, το πιανει κατευθειαν και φορτιζει κανονικα σε αντιθεση με καποιες διακοπες που ειχε το Πλας

#366   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:10

το silver τα σπάει σαν χρώμα μόλις το άνοιξα άλλα λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να κάνω κάτι άλλο ,περιμενω το βράδυ που θα πάω σπίτι να το ενεργοποιήσω .

Καλοριζικο κ καλοδουλευτο φιλε μου !
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#367   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1.155 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:13

Για φορτιστές υπάρχουν αρκετοί συμβατοί πέρα από αυτόν της Apple, αλλά για καλώδιο σε όλα τα συγκριτικά φαίνεται ότι της Apple το usb-c to Lightning είναι δυστυχώς μονόδρομος...

Εδώ ένα καλό συγκριτικό: https://9to5mac.com/...8-and-iphone-x/

Υπάρχει περίπτωση να το βρω Ελλάδα

#368   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:24

Ποιό από όλα?

#369   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:28

Πάντως για το iPhone X , έχω να πω τα εξής, μετά από 5 μέρες συμβίωσης

Σαν σχέδιο και εργονομία, είναι απίστευτο. Μέγεθος καλό και άνετο στο χέρι (είμαι από αυτούς που έπαιρναν Plus για τα extra features στην κάμερα κυρίως, παρά για το μέγεθος της οθόνης).

Αν βγάλουμε τον παράγοντα μέγεθος - σχεδιασμός, στα υπόλοιπα είναι ένα 8 Plus. Αυτά τα "πιο γρήγορο από 8 Plus" κλπ δεν υπάρχουν και για μένα δεν στέκουν κιόλας.

Η οθόνη είναι καταπληκτική. Το καλιμπράρισμα που έχει γίνει , εκπληκτικό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υπερκορεσμένα χρώματα αλλά μόνο ζωντανά και φυσικά.

Ναι το κινητό είναι φανταστικό, ναι το faceID δουλεύει υποδειγματικά (με εξαίρεση τα πρώτα 5 λεπτά αφού ξυπνήσω, όπου δεν με αναγνωρίζει με τίποτα  :lol:  ) 

Η μπαταρία τις πρώτες 5 μέρες φαίνεται να είναι σε επίπεδα 7 Plus με ios 11.1 , και όχι σε επίπεδα 8 Plus με ios 11.1 (κοινώς περίπου 8 ώρες χρήση έναντι 10 που είχε το 8 Plus), θέλω να τη δω παραπάνω.

Τα animoji έχουν πλάκα αν θες να χαζοχαρείς με κανένα φίλο, κρίμα που δεν μπορείς να τα δημιουργήσεις και να τα στείλεις απευθείας σε messenger/whatsapp/viber , αλλά θέλει λίγο κόπο.

Τα gestures είναι αυτό που κάθε άνθρωπος που έχει κάνει jailbreak και έχει περάσει από zephyr , tage , θα λατρέψει (με μόνο αρνητικό το swipe down για το control center).

Οι εφαρμογές θα αναβαθμιστούν σιγά σιγά, αλλά με παραξενεύει που η Google, έκανε update στα maps εχθές, αλλά η συμβατότητα με ios X δεν ήρθε, και γενικά μόνο το youtube έχει αναβαθμιστεί από την εταιρία. 

Με την κάμερα δεν έχω παίξει πολύ, αλλά δείχνει να έχει εκπληκτικό δυναμικό φάσμα, ενώ η portrait selfie (αν και beta) είναι αρκετά καλή.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#370   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1.155 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:28

Ποιό από όλα?

Και καλώδιο και φορτιστή
Κατά προτίμηση της Apple

#371   baudII

baudII

iPH Addict

• 654 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:33

Επισης βλεπω καποιες γρατζουνιες στο silver που εχω ενω ειναι στην θηκη(apple silicone) στο basel πανω και κατω,εχει παρατηρησει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο?

#372   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:40

Πάντως για το iPhone X , έχω να πω τα εξής, μετά από 5 μέρες συμβίωσης

Σαν σχέδιο και εργονομία, είναι απίστευτο. Μέγεθος καλό και άνετο στο χέρι (είμαι από αυτούς που έπαιρναν Plus για τα extra features στην κάμερα κυρίως, παρά για το μέγεθος της οθόνης).

Αν βγάλουμε τον παράγοντα μέγεθος - σχεδιασμός, στα υπόλοιπα είναι ένα 8 Plus. Αυτά τα "πιο γρήγορο από 8 Plus" κλπ δεν υπάρχουν και για μένα δεν στέκουν κιόλας.

Η οθόνη είναι καταπληκτική. Το καλιμπράρισμα που έχει γίνει , εκπληκτικό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υπερκορεσμένα χρώματα αλλά μόνο ζωντανά και φυσικά.

Ναι το κινητό είναι φανταστικό, ναι το faceID δουλεύει υποδειγματικά (με εξαίρεση τα πρώτα 5 λεπτά αφού ξυπνήσω, όπου δεν με αναγνωρίζει με τίποτα  :lol:  ) 

Η μπαταρία τις πρώτες 5 μέρες φαίνεται να είναι σε επίπεδα 7 Plus με ios 11.1 , και όχι σε επίπεδα 8 Plus με ios 11.1 (κοινώς περίπου 8 ώρες χρήση έναντι 10 που είχε το 8 Plus), θέλω να τη δω παραπάνω.

Τα animoji έχουν πλάκα αν θες να χαζοχαρείς με κανένα φίλο, κρίμα που δεν μπορείς να τα δημιουργήσεις και να τα στείλεις απευθείας σε messenger/whatsapp/viber , αλλά θέλει λίγο κόπο.

Τα gestures είναι αυτό που κάθε άνθρωπος που έχει κάνει jailbreak και έχει περάσει από zephyr , tage , θα λατρέψει (με μόνο αρνητικό το swipe down για το control center).

Οι εφαρμογές θα αναβαθμιστούν σιγά σιγά, αλλά με παραξενεύει που η Google, έκανε update στα maps εχθές, αλλά η συμβατότητα με ios X δεν ήρθε, και γενικά μόνο το youtube έχει αναβαθμιστεί από την εταιρία. 

Με την κάμερα δεν έχω παίξει πολύ, αλλά δείχνει να έχει εκπληκτικό δυναμικό φάσμα, ενώ η portrait selfie (αν και beta) είναι αρκετά καλή.

Ωραιος ρε @Πανος τυχερος εισαι που το εχεις εσυ και μας λες τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε. Παντος για μενα προσωπικα ως Thelos257 μ αρεσουν τα animoji και κριμα πραγματικα που δεν θα υπαρχει (για την ωρα) η δυνατοτητα να τα στηλουμε messenger - viber - whatsapp εκει να δεις πλακα ακομα και σαν gif στο facebook ή ακομα καλυτερα σαν βιντεο στο facebook/youtube.

Το face id τι λεει το δοκιμασες ;

Ακομα μια απορια: Εισαι εσυ ο ιδιος στο avast ;

Επισης πως το πληρωσες τα κρατουσες και τα 1200 και τα εδωσες με την μια ; Εγω παλι μονο με συμβολαιο μπορω να το παρω ασε που θα πληρωσω 407ευρω για το σπασιμο του παλιου μου για να φυγουν οι δωσεις και η συσκευη απο πανω η παλια μου και 470ευρω αρχικο ποσο για το Χ 64GB επισης μετα θα δινω 73ευρω τον μηνα δεν με πειραζει χαλαδι μια φορα θα το παρω και τα αξιζει εστο και ετσι. Πως γινεται η μπαταρια του να κρατα σε επιπεδα iPhone 7 Plus ρε φιλε ;

#373   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:41

Στο instagram οταν βαζω story καποιο βιντεο με το που κάνει εγγραφη και παω να το ανεβασω μου τραβαει την εικονα σαν να κανει ζουμ

πρεπει να βγει καποιο update?

Καλησπερα και σε σενα @Νανακος ετσι ειναι το instagram αγορι μου οταν βαζεις store μεγευθηνη την φωτογραφια δεν μπορει να το αλλαξεις αυτο με την καμια. Πως σε λενε στο instagram θα βαλεις το Χ να το δουν οι φιλοι σου φανταζομαι και ρωτας εε ;

#374   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:42

Και καλώδιο και φορτιστή
Κατά προτίμηση της Apple

Της Apple 100% θα τα βρεις Ελλάδα.

Τα εξουσιοδοτημένα τα έχουν και σε στόκ: http://store.istorm....er-adapter.html    http://store.istorm.gr/lightning-to-usb-c-cable-1-m.html

#375   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:45

Ωραιος ρε @Πανος τυχερος εισαι που το εχεις εσυ και μας λες τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε. Παντος για μενα προσωπικα ως Thelos257 μ αρεσουν τα animoji και κριμα πραγματικα που δεν θα υπαρχει (για την ωρα) η δυνατοτητα να τα στηλουμε messenger - viber - whatsapp εκει να δεις πλακα ακομα και σαν gif στο facebook ή ακομα καλυτερα σαν βιντεο στο facebook/youtube.

Το face id τι λεει το δοκιμασες ;

Ακομα μια απορια: Εισαι εσυ ο ιδιος στο avast ;

Επισης πως το πληρωσες τα κρατουσες και τα 1200 και τα εδωσες με την μια ; Εγω παλι μονο με συμβολαιο μπορω να το παρω ασε που θα πληρωσω 407ευρω για το σπασιμο του παλιου μου για να φυγουν οι δωσεις και η συσκευη απο πανω η παλια μου και 470ευρω αρχικο ποσο για το Χ 64GB επισης μετα θα δινω 73ευρω τον μηνα δεν με πειραζει χαλαδι μια φορα θα το παρω και τα αξιζει εστο και ετσι. Πως γινεται η μπαταρια του να κρατα σε επιπεδα iPhone 7 Plus ρε φιλε ;

Κοιτα να τα στείλεις αλλού, μπορείς. Απλά πρέπει να τα στείλεις στον εαυτό σου σε imessage και μετά σαν βίντεο τα σώζεις και τα στέλνεις όπου θες.

Για το faceID τα γράφω :P

Όχι δεν είμαι στο avast. Πήρα το 256, το πως το πήρα, δεν έχει σημασία.

Για τη μπαταρία τώρα, δεν ξέρω τι παίζει. Υποψιάζομαι ότι λόγω της μεγάλης οθόνης, θα έπρεπε να είναι χειρότερα, αλλά ο συνδυασμός OLED  και καλού επεξεργαστή, δίνει αυτό το αποτέλεσμα.

Αρα νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11