Ευχαριστώ φίλοςΚαλορίζικο!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/11/2017 - 16:33
Ευχαριστώ φίλοςΚαλορίζικο!!
Δημοσίευση 07/11/2017 - 19:07
Στο instagram οταν βαζω story καποιο βιντεο με το που κάνει εγγραφη και παω να το ανεβασω μου τραβαει την εικονα σαν να κανει ζουμ
πρεπει να βγει καποιο update?
Τελευταία επεξεργασία από: nanakos, 07/11/2017 - 19:09
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:04
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:07
Για φορτιστές υπάρχουν αρκετοί συμβατοί πέρα από αυτόν της Apple, αλλά για καλώδιο σε όλα τα συγκριτικά φαίνεται ότι της Apple το usb-c to Lightning είναι δυστυχώς μονόδρομος...
Εδώ ένα καλό συγκριτικό: https://9to5mac.com/...8-and-iphone-x/
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:09
εγω παντως δουλεψα εναν wireless της mophie και ειδα διαφορα σε σχεση με το 8 Plus που ειχα, το πιανει κατευθειαν και φορτιζει κανονικα σε αντιθεση με καποιες διακοπες που ειχε το Πλας
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:10
το silver τα σπάει σαν χρώμα μόλις το άνοιξα άλλα λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να κάνω κάτι άλλο ,περιμενω το βράδυ που θα πάω σπίτι να το ενεργοποιήσω .
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:13
Υπάρχει περίπτωση να το βρω ΕλλάδαΓια φορτιστές υπάρχουν αρκετοί συμβατοί πέρα από αυτόν της Apple, αλλά για καλώδιο σε όλα τα συγκριτικά φαίνεται ότι της Apple το usb-c to Lightning είναι δυστυχώς μονόδρομος...
Εδώ ένα καλό συγκριτικό: https://9to5mac.com/...8-and-iphone-x/
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:24
Ποιό από όλα?
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:28
Πάντως για το iPhone X , έχω να πω τα εξής, μετά από 5 μέρες συμβίωσης
Σαν σχέδιο και εργονομία, είναι απίστευτο. Μέγεθος καλό και άνετο στο χέρι (είμαι από αυτούς που έπαιρναν Plus για τα extra features στην κάμερα κυρίως, παρά για το μέγεθος της οθόνης).
Αν βγάλουμε τον παράγοντα μέγεθος - σχεδιασμός, στα υπόλοιπα είναι ένα 8 Plus. Αυτά τα "πιο γρήγορο από 8 Plus" κλπ δεν υπάρχουν και για μένα δεν στέκουν κιόλας.
Η οθόνη είναι καταπληκτική. Το καλιμπράρισμα που έχει γίνει , εκπληκτικό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υπερκορεσμένα χρώματα αλλά μόνο ζωντανά και φυσικά.
Ναι το κινητό είναι φανταστικό, ναι το faceID δουλεύει υποδειγματικά (με εξαίρεση τα πρώτα 5 λεπτά αφού ξυπνήσω, όπου δεν με αναγνωρίζει με τίποτα )
Η μπαταρία τις πρώτες 5 μέρες φαίνεται να είναι σε επίπεδα 7 Plus με ios 11.1 , και όχι σε επίπεδα 8 Plus με ios 11.1 (κοινώς περίπου 8 ώρες χρήση έναντι 10 που είχε το 8 Plus), θέλω να τη δω παραπάνω.
Τα animoji έχουν πλάκα αν θες να χαζοχαρείς με κανένα φίλο, κρίμα που δεν μπορείς να τα δημιουργήσεις και να τα στείλεις απευθείας σε messenger/whatsapp/viber , αλλά θέλει λίγο κόπο.
Τα gestures είναι αυτό που κάθε άνθρωπος που έχει κάνει jailbreak και έχει περάσει από zephyr , tage , θα λατρέψει (με μόνο αρνητικό το swipe down για το control center).
Οι εφαρμογές θα αναβαθμιστούν σιγά σιγά, αλλά με παραξενεύει που η Google, έκανε update στα maps εχθές, αλλά η συμβατότητα με ios X δεν ήρθε, και γενικά μόνο το youtube έχει αναβαθμιστεί από την εταιρία.
Με την κάμερα δεν έχω παίξει πολύ, αλλά δείχνει να έχει εκπληκτικό δυναμικό φάσμα, ενώ η portrait selfie (αν και beta) είναι αρκετά καλή.
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:28
Και καλώδιο και φορτιστήΠοιό από όλα?
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:33
Επισης βλεπω καποιες γρατζουνιες στο silver που εχω ενω ειναι στην θηκη(apple silicone) στο basel πανω και κατω,εχει παρατηρησει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο?
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:40
Πάντως για το iPhone X , έχω να πω τα εξής, μετά από 5 μέρες συμβίωσης
Σαν σχέδιο και εργονομία, είναι απίστευτο. Μέγεθος καλό και άνετο στο χέρι (είμαι από αυτούς που έπαιρναν Plus για τα extra features στην κάμερα κυρίως, παρά για το μέγεθος της οθόνης).
Αν βγάλουμε τον παράγοντα μέγεθος - σχεδιασμός, στα υπόλοιπα είναι ένα 8 Plus. Αυτά τα "πιο γρήγορο από 8 Plus" κλπ δεν υπάρχουν και για μένα δεν στέκουν κιόλας.
Η οθόνη είναι καταπληκτική. Το καλιμπράρισμα που έχει γίνει , εκπληκτικό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν υπερκορεσμένα χρώματα αλλά μόνο ζωντανά και φυσικά.
Ναι το κινητό είναι φανταστικό, ναι το faceID δουλεύει υποδειγματικά (με εξαίρεση τα πρώτα 5 λεπτά αφού ξυπνήσω, όπου δεν με αναγνωρίζει με τίποτα )
Η μπαταρία τις πρώτες 5 μέρες φαίνεται να είναι σε επίπεδα 7 Plus με ios 11.1 , και όχι σε επίπεδα 8 Plus με ios 11.1 (κοινώς περίπου 8 ώρες χρήση έναντι 10 που είχε το 8 Plus), θέλω να τη δω παραπάνω.
Τα animoji έχουν πλάκα αν θες να χαζοχαρείς με κανένα φίλο, κρίμα που δεν μπορείς να τα δημιουργήσεις και να τα στείλεις απευθείας σε messenger/whatsapp/viber , αλλά θέλει λίγο κόπο.
Τα gestures είναι αυτό που κάθε άνθρωπος που έχει κάνει jailbreak και έχει περάσει από zephyr , tage , θα λατρέψει (με μόνο αρνητικό το swipe down για το control center).
Οι εφαρμογές θα αναβαθμιστούν σιγά σιγά, αλλά με παραξενεύει που η Google, έκανε update στα maps εχθές, αλλά η συμβατότητα με ios X δεν ήρθε, και γενικά μόνο το youtube έχει αναβαθμιστεί από την εταιρία.
Με την κάμερα δεν έχω παίξει πολύ, αλλά δείχνει να έχει εκπληκτικό δυναμικό φάσμα, ενώ η portrait selfie (αν και beta) είναι αρκετά καλή.
Ωραιος ρε @Πανος τυχερος εισαι που το εχεις εσυ και μας λες τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε. Παντος για μενα προσωπικα ως Thelos257 μ αρεσουν τα animoji και κριμα πραγματικα που δεν θα υπαρχει (για την ωρα) η δυνατοτητα να τα στηλουμε messenger - viber - whatsapp εκει να δεις πλακα ακομα και σαν gif στο facebook ή ακομα καλυτερα σαν βιντεο στο facebook/youtube.
Το face id τι λεει το δοκιμασες ;
Ακομα μια απορια: Εισαι εσυ ο ιδιος στο avast ;
Επισης πως το πληρωσες τα κρατουσες και τα 1200 και τα εδωσες με την μια ; Εγω παλι μονο με συμβολαιο μπορω να το παρω ασε που θα πληρωσω 407ευρω για το σπασιμο του παλιου μου για να φυγουν οι δωσεις και η συσκευη απο πανω η παλια μου και 470ευρω αρχικο ποσο για το Χ 64GB επισης μετα θα δινω 73ευρω τον μηνα δεν με πειραζει χαλαδι μια φορα θα το παρω και τα αξιζει εστο και ετσι. Πως γινεται η μπαταρια του να κρατα σε επιπεδα iPhone 7 Plus ρε φιλε ;
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:41
Στο instagram οταν βαζω story καποιο βιντεο με το που κάνει εγγραφη και παω να το ανεβασω μου τραβαει την εικονα σαν να κανει ζουμ
πρεπει να βγει καποιο update?
Καλησπερα και σε σενα @Νανακος ετσι ειναι το instagram αγορι μου οταν βαζεις store μεγευθηνη την φωτογραφια δεν μπορει να το αλλαξεις αυτο με την καμια. Πως σε λενε στο instagram θα βαλεις το Χ να το δουν οι φιλοι σου φανταζομαι και ρωτας εε ;
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:42
Και καλώδιο και φορτιστή
Κατά προτίμηση της Apple
Της Apple 100% θα τα βρεις Ελλάδα.
Τα εξουσιοδοτημένα τα έχουν και σε στόκ: http://store.istorm....er-adapter.html http://store.istorm.gr/lightning-to-usb-c-cable-1-m.html
Δημοσίευση 07/11/2017 - 20:45
Ωραιος ρε @Πανος τυχερος εισαι που το εχεις εσυ και μας λες τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε. Παντος για μενα προσωπικα ως Thelos257 μ αρεσουν τα animoji και κριμα πραγματικα που δεν θα υπαρχει (για την ωρα) η δυνατοτητα να τα στηλουμε messenger - viber - whatsapp εκει να δεις πλακα ακομα και σαν gif στο facebook ή ακομα καλυτερα σαν βιντεο στο facebook/youtube.
Το face id τι λεει το δοκιμασες ;
Ακομα μια απορια: Εισαι εσυ ο ιδιος στο avast ;
Επισης πως το πληρωσες τα κρατουσες και τα 1200 και τα εδωσες με την μια ; Εγω παλι μονο με συμβολαιο μπορω να το παρω ασε που θα πληρωσω 407ευρω για το σπασιμο του παλιου μου για να φυγουν οι δωσεις και η συσκευη απο πανω η παλια μου και 470ευρω αρχικο ποσο για το Χ 64GB επισης μετα θα δινω 73ευρω τον μηνα δεν με πειραζει χαλαδι μια φορα θα το παρω και τα αξιζει εστο και ετσι. Πως γινεται η μπαταρια του να κρατα σε επιπεδα iPhone 7 Plus ρε φιλε ;
Κοιτα να τα στείλεις αλλού, μπορείς. Απλά πρέπει να τα στείλεις στον εαυτό σου σε imessage και μετά σαν βίντεο τα σώζεις και τα στέλνεις όπου θες.
Για το faceID τα γράφω
Όχι δεν είμαι στο avast. Πήρα το 256, το πως το πήρα, δεν έχει σημασία.
Για τη μπαταρία τώρα, δεν ξέρω τι παίζει. Υποψιάζομαι ότι λόγω της μεγάλης οθόνης, θα έπρεπε να είναι χειρότερα, αλλά ο συνδυασμός OLED και καλού επεξεργαστή, δίνει αυτό το αποτέλεσμα.
Αρα νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες