Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 08/11/2017 - 16:24
Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 08/11/2017 - 16:23
Ad
Δημοσίευση 08/11/2017 - 16:28
Επειδή δε το βρίσκω έχουμε κάπου τι ακριβώς καλύπτει και με τι προϋποθέσεις η ασφάλεια της generali;
https://www.xirogian...blet-σας-για-έ/
Δημοσίευση 08/11/2017 - 16:45
κανείς με iphone x?
Όχι, το βύσμα του καλωδίου κουμπώνει σφιχτά, όπως το 7 plus που είχα.
Δημοσίευση 08/11/2017 - 17:09
Δημοσίευση 08/11/2017 - 17:10
Δημοσίευση 08/11/2017 - 17:40
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/11/2017 - 18:13
Το Face ID μπορεί κάποιες ελάχιστες φορές να μην πιάσει λόγω θέσης προσώπου κλπ αλλά έχει ένα καλό.
ΑΝ αποτύχει, κάνοντας swipe up και πριν σου ζητήσει κωδικό, ξανακάνει δεύτερη ανάγνωση.
Η πιθανότητα να αποτύχει 2 συνεχόμενες φορές είναι μηδαμινές.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι το 99% των φορών που αποτυγχάνει έχει να κάνει με τη θέση του προσώπου.
Δεν βλέπει καλά η κάμερα το πρόσωπο λόγω θέσης. Και μάλιστα όχι γιατί δεν σήκωσες το τηλέφωνο αλλά κυρίως γιατί δεν είναι όρθιο το τηλέφωνο ως προς το πρόσωπο.
Αυτή είναι η μόνη αχίλλειος πτέρνα του Face ID που έχω εντοπίσει στις 4 μέρες με το τηλέφωνο. ΤΟ ότι με το Touch ID και ανάποδα να έβαζα το δάχτυλο έπιανε, ενώ με το Face ID πρέπει ο προσανατολισμός του προσώπου να είναι ίδιος με του τηλεφώνου.
Δημοσίευση 08/11/2017 - 18:14
Δημοσίευση 08/11/2017 - 18:16
https://youtu.be/KkCpQVdO10I
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 08/11/2017 - 18:24
Οταν παρουσιαστηκε το touch id το μονο μετρο συγκρισης ως προς την πρακτικοτητα και την ταχυτητα ηταν ενα απλο χειροκινητο passcode. Ποτε νομιζω δεν ειπε κανεις οτι το touch id υστερουσε σε κατι απο τα δυο απο το απλο passcode. Εδω φευγουμε απο touch id και παμε σε μια νεα τεχνολογια που εγω (προς το παρον) την βλεπω να ειναι πιο αργη σιγουρα (αυτο βελτιωνεται) αλλα και μη πρακτικη σε καποιες περιπτωσεις (αυτο δε ξερω πως μπορει να βελτιωθει). Passcode-->touch id-->face id. Απο το 1 στο 2 αδιαμφισβητητα εξελιξη σε ταχυτητα και πρακτικοτητα. Απο το 2 στο 3 ηδη βλεπουμε πολλους ενδοιασμους... Νομιζω οτι γενικα πρεπει να κανουμε τη ζωη μας ευκολοτερη...To Face ID ειναι ηδη καταπληκτικο και θα γινει ακομη καλυτερο !!
Αν ντε και καλα θελεις κατι να πεις θα βρεις ιδεες κοιτωντας τι λεγοταν για το Touch ID οταν πρωτοπαρουσιαστηκε ...
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 08/11/2017 - 18:25
Δημοσίευση 08/11/2017 - 18:40
Οταν παρουσιαστηκε το touch id το μονο μετρο συγκρισης ως προς την πρακτικοτητα και την ταχυτητα ηταν ενα απλο χειροκινητο passcode. Ποτε νομιζω δεν ειπε κανεις οτι το touch id υστερουσε σε κατι απο τα δυο απο το απλο passcode. Εδω φευγουμε απο touch id και παμε σε μια νεα τεχνολογια που εγω (προς το παρον) την βλεπω να ειναι πιο αργη σιγουρα (αυτο βελτιωνεται) αλλα και μη πρακτικη σε καποιες περιπτωσεις (αυτο δε ξερω πως μπορει να βελτιωθει). Passcode-->touch id-->face id. Απο το 1 στο 2 αδιαμφισβητητα εξελιξη σε ταχυτητα και πρακτικοτητα. Απο το 2 στο 3 ηδη βλεπουμε πολλους ενδοιασμους... Νομιζω οτι γενικα πρεπει να κανουμε τη ζωη μας ευκολοτερη...
Καποια πραγματα δυστυχως η ευτυχως μπορουμε να τα αντιληφθουμε μονο βιωματικα... Μπορουμε να ανταλασουμε posts για μια βδομαδα ... εγω να γραφω ποσο καλο ειναι το Face ID και εσυ να γραφεις πως ειναι πισωγυρισμα σε σχεση με το Touch ID. Και μια εβδομαδα μετα θα πιστευεις ακομη οτι εχεις δικιο... Ενω αν περναγες μερικες ωρες με το Face ID θα καταλαβαινες οτι εχεις αδικο ...
Δημοσίευση 08/11/2017 - 18:59
Έλα ρε φίλε tnt .
Καλά που βγαίνουν τα καινούρια και βρισκόμαστε, αχαχαχαχαχα
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 08/11/2017 - 19:04
Έλα ρε φίλε tnt .
Καλά που βγαίνουν τα καινούρια και βρισκόμαστε, αχαχαχαχαχα
Χρονια πολλα Mike !!!
Μα πες μου, εχω άδικο ??
Το μονο κακο με το Face ID ειναι οτι (και αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση) το notch ειναι τοσο μεγαλο εξαιτίας του ...
Δημοσίευση 08/11/2017 - 19:14
Χρονια πολλα Mike !!!
Μα πες μου, εχω άδικο ??
Το μονο κακο με το Face ID ειναι οτι (και αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση) το notch ειναι τοσο μεγαλο εξαιτίας του ...
Αντώνη προσωπικά αυτή την περίοδο, μπορώ να σου βρω 1200 λόγος he he.
Δημοσίευση 08/11/2017 - 19:18
νομιζω οτι καλο ειναι να περιμενουμε και τη γνωμη του omoρfonios που απεκτησε το Χ . Εν τω μεταξυ απορω που δεν γραφει στα τοπικ και κανει τις ανακοινωσεις μεσω πλαινης στηλης (Προσφατες ενημερωσεις)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες