Εγω ειχα πεπειστει οτι εξελιξη του touch id στο home button ηταν η ενσωματωση του touch id στην οθονη. Σκεψου ενα Χ ετσι... Σκεψου... Το βγαζεις απο τσεπη. 1 tap οπουδηποτε στο panel -> show notifications. 2πλο tap οπουδηποτε στο panel αμεσο ξεκλειδωμα. Απλα πραγματα (με βαση την εξελιξη της τεχνολογιας).
Και ως εκ τουτου αρκετα μικροτερο notch, υλοποιηση προς essential μερια
Αντι να υλοποιησουν αυτο το απλο πραγμα κατσανε και φτιαξανε τοσα πραγματακια (dot projector, ir camera, flood illuminator,...).
Sent from my iPhone using Tapatalk
On topic:
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου. Περίμενα το ίδιο αλλά...
Και επειδή είμαι πάντα καχύποπτος σε όλα πιστεύω ότι μας δίνουν ότι τους βολεύει (φοβερό πράγμα να σου αποτυπώνουν το πρόσωπο κάθε μέρα). Αρχικά σου το δίνουν. Μετά σου δείχνουν ποσό δήθεν φοβερά είναι πρακτικό. Μετά σου δημιουργούνε την ανάγκη...και τέλος σε πείθουν ότι πρέπει να είσαι ευγνώμων που έχεις faceid και όχι fingerprint.
Of topic:
Σε λίγο καιρό θα πάνε σε irisscanner και μετά σε dna scanner.
Μας έχουν εθισει τόσο πολύ που παίρνουν ότι θέλουν. Ακόμη και τεστ αίματος να ζητήσουν θα τους το προσφέρουμε.
Ontopic:
Το δακτυλικό αποτύπωμα ήταν άψογο. Δεν βρίσκω ούτε ένα μειονέκτημα στην μέχρι τώρα χρήση του.
Αν όλα στο μέλλον θα έχουν ένα από τα παραπάνω άσχετος εταιρείας απλά δεν θα αγοράσω προσωπικά ξανά τίποτε.
Για να δικαιολογήσουν την παράλογη τιμολογιακή πολιτική τους, και να πουνε ότι δήθεν αλλάξανε κάτι καταστρέφουν ότι σωστό φτιάξανε.