Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 08/11/2017 - 19:20

Επισης βλεπω καποιες γρατζουνιες στο silver που εχω ενω ειναι στην θηκη(apple silicone) στο basel πανω και κατω,εχει παρατηρησει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο?

Εάν είναι όπως το stainless steel στο Apple Watch θα γρατζουνιστεί μόνο που θα κάτσει μύγα πάνω του! Αναποφευκτο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 19:34

Εάν είναι όπως το stainless steel στο Apple Watch θα γρατζουνιστεί μόνο που θα κάτσει μύγα πάνω του! Αναποφευκτο

Ενα καλο του σπασε γκρει ειναι οτι με το polished ανθρακι περιβλημα δεν φενονται οι γρατζουνιες

#438   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/11/2017 - 20:23

Σήμερα έδωσα το note και περιμένω να δω ποτέ θα βρω ένα 256 να πάρω...Θυμαμτης Apple έχω γίνει εντελώς...Το χειρότερο είναι το εξής...Έπιασα τον εαυτό μου να ψάχνεται να βρει κάτι στραβό στο note για να το δώσω...
Τελοσπαντων εξαιρετική συσκευή το Samsung αλλά μάλλον το κόλλημα παραμένει...Άντε να δούμε ποτέ θα το βρω

#439   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/11/2017 - 21:38

Καποια πραγματα δυστυχως η ευτυχως μπορουμε να τα αντιληφθουμε μονο βιωματικα... Μπορουμε να ανταλασουμε posts για μια βδομαδα ... εγω να γραφω ποσο καλο ειναι το Face ID και εσυ να γραφεις πως ειναι πισωγυρισμα σε σχεση με το Touch ID. Και μια εβδομαδα μετα θα πιστευεις ακομη οτι εχεις δικιο... Ενω αν περναγες μερικες ωρες με το Face ID θα καταλαβαινες οτι εχεις αδικο ...

Εγω ειχα πεπειστει οτι εξελιξη του touch id στο home button ηταν η ενσωματωση του touch id στην οθονη. Σκεψου ενα Χ ετσι... Σκεψου... Το βγαζεις απο τσεπη. 1 tap οπουδηποτε στο panel -> show notifications. 2πλο tap οπουδηποτε στο panel αμεσο ξεκλειδωμα. Απλα πραγματα (με βαση την εξελιξη της τεχνολογιας).

Και ως εκ τουτου αρκετα μικροτερο notch, υλοποιηση προς essential μερια

Αντι να υλοποιησουν αυτο το απλο πραγμα κατσανε και φτιαξανε τοσα πραγματακια (dot projector, ir camera, flood illuminator,...).

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 08/11/2017 - 21:48

#440   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:29

Εγω ειχα πεπειστει οτι εξελιξη του touch id στο home button ηταν η ενσωματωση του touch id στην οθονη. Σκεψου ενα Χ ετσι... Σκεψου... Το βγαζεις απο τσεπη. 1 tap οπουδηποτε στο panel -> show notifications. 2πλο tap οπουδηποτε στο panel αμεσο ξεκλειδωμα. Απλα πραγματα (με βαση την εξελιξη της τεχνολογιας).
Αντι να υλοποιησουν αυτο το απλο πραγμα κατσανε και φτιαξανε τοσα πραγματακια (dot projector, ir camera, flood illuminator,...).

On topic:
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου. Περίμενα το ίδιο αλλά...
Και επειδή είμαι πάντα καχύποπτος σε όλα πιστεύω ότι μας δίνουν ότι τους βολεύει (φοβερό πράγμα να σου αποτυπώνουν το πρόσωπο κάθε μέρα). Αρχικά σου το δίνουν. Μετά σου δείχνουν ποσό δήθεν φοβερά είναι πρακτικό. Μετά σου δημιουργούνε την ανάγκη...και τέλος σε πείθουν ότι πρέπει να είσαι ευγνώμων που έχεις faceid και όχι fingerprint.
Of topic:
Σε λίγο καιρό θα πάνε σε irisscanner και μετά σε dna scanner.
Μας έχουν εθισει τόσο πολύ που παίρνουν ότι θέλουν. Ακόμη και τεστ αίματος να ζητήσουν θα τους το προσφέρουμε.
Ontopic:
Το δακτυλικό αποτύπωμα ήταν άψογο. Δεν βρίσκω ούτε ένα μειονέκτημα στην μέχρι τώρα χρήση του.
Αν όλα στο μέλλον θα έχουν ένα από τα παραπάνω άσχετος εταιρείας απλά δεν θα αγοράσω προσωπικά ξανά τίποτε.
Για να δικαιολογήσουν την παράλογη τιμολογιακή πολιτική τους, και να πουνε ότι δήθεν αλλάξανε κάτι καταστρέφουν ότι σωστό φτιάξανε.

#441   SoCiaL

SoCiaL

iPH Member

• 226 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:42

Υπάρχει βέβαια και η άλλη θεωρία ότι δεν κατάφεραν τελικά να βάλουν το Touch ID στην οθόνη και στράφηκαν σε άλλες λύσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: SoCiaL, 08/11/2017 - 22:43

#442   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:45

Υπάρχει βέβαια και η άλλη θεωρία ότι δεν κατάφεραν τελικά να βάλουν το Touch ID στην οθόνη και στράφηκαν σε άλλες λύσεις.

Δεκτή και η αποτυχία.
Αλλά ποιος ο λόγος να μην παραμείνεις στον ήδη δοκιμασμένο;

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 08/11/2017 - 22:45

#443   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:48

To FaceID δεν ηταν λυση αναγκης για την Apple αλλα επιλογη.

Ειναι προφανες οτι το πηγαιναν προς τα εκει με την ολη ενσωματωση της επαυξημενης πραγματικοτητας στο iOS 11και του ARkit. Πραγματα που για να δουλεψουν απαιτουν μια τετοια, ιδιαιτερα εξελιγμενη τεχνολογια καμερων.

Τελικος στοχος του Ive οπως εχει δηλωσει ειναι το απολυτα buttonless/all-screen κινητο, αλλα δεν φτασαμε εκει ακομα.

#444   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:49

Το ότι θεωρείς απλό πράγμα όλη η οθόνη να έχει fingerprint reader σε οποιοδήποτε σημείο της με ξεπερνάει. Τότε δεν θα έκανε 1200+ αλλά 2000+. 

Σκαλίζετε πράγματα που έχουν εξηγηθεί εδώ και μήνες. Δεν γινόταν να ενσωματωθεί στην οθόνη case closed. Αν σε 2 χρόνια αναπτυχθεί η τεχνολογία ίσως να γίνεται και σίγουρα όχι σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.

Η μόνη λύση θα ήταν ίσως στο power button. Αλλά και πάλι το κόστος μαζί με το Face ID θα ανέβαινε πάνω από 1200. Εξάλλου όλοι αναφέρουν ότι λειτουργεί μια χάρα. Και το Touch ID κάποτε δεν ήταν δοκιμασμένο τα ίδια έλεγαν όλοι και τότε και όπως αποδείχτηκε μια χαρά δούλευε.

#445   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 22:52

Μεχρι που να πούνε μετά ότι δεν τους βγήκε το buttonless , και έχοντας ρουφήξει μερικά δις να το ξαναγυρίσουν στο καλαματιανό.
Θα δείξει ο χρόνος...και υγεία έχοντος θα δούμε που το πάει-πάνε.
Το powerbutton το έχει ήδη η Sony αν δεν κάνω λάθος και δεν ανέβασε τιμές κατακόρυφα για αυτό...
Αυτό με το apple innovation πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή που συνοδεύεται με παράλογη αύξηση τιμής. Θα μου πει φυσικά κάποιος...βρίσκει κάνει.
Σωστά.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 08/11/2017 - 22:56

#446   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 23:07

Χρονια πολλα Mike !!!

Μα πες μου, εχω άδικο ??

Το μονο κακο με το Face ID ειναι οτι (και αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση) το notch  ειναι τοσο μεγαλο εξαιτίας του ... 

Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη!

Εννοείτε ότι έχεις δίκιο, όσο για το notch ίσως είμαι από τους λίγους που του αρέσει, άσε που το έχω ήδη συνηθίσει.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#447   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.441 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 23:11

Συγνώμη αλλα όλα αυτά είναι μπουρδολογίες.. Πως θα ξεκλειδώνει ένα κινητό.. Με face με touch, με φύσημα στην οθόνη κτλ.. Ας δώσουν προτεραιότητα σε όλα τα αλλα και ας ξεκλειδώνει με τον πιο πρωτόγονο τροπο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#448   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 08/11/2017 - 23:13

Εγώ πάλι παρόλο που σέβομαι απόλυτα όσους το λατρεύουν, προσωπικά το touch id έφτασα σε σημείο να μου σπάει τα νεύρα και να είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους θα γλυτώσω. Για ένα και μόνο λόγο. Περνάω όλο το καλοκαίρι μου στην παραλία (long story). Όπως όλοι ξέρουμε, με βρεγμένο, λαδωμένο ή ιδρωμένο δάχτυλο, το touch id είναι άχρηστο. Ελάχιστες φoρές ολο το καλοκαίρι (τα πρωινά) ΔΕΝ αναγκάστηκα να πληκτρολογήσω password. I rest my case ! :)

#449   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/11/2017 - 23:17

Το ότι θεωρείς απλό πράγμα όλη η οθόνη να έχει fingerprint reader σε οποιοδήποτε σημείο της με ξεπερνάει. Τότε δεν θα έκανε 1200+ αλλά 2000+.

Σκαλίζετε πράγματα που έχουν εξηγηθεί εδώ και μήνες. Δεν γινόταν να ενσωματωθεί στην οθόνη case closed. Αν σε 2 χρόνια αναπτυχθεί η τεχνολογία ίσως να γίνεται και σίγουρα όχι σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.

Η μόνη λύση θα ήταν ίσως στο power button. Αλλά και πάλι το κόστος μαζί με το Face ID θα ανέβαινε πάνω από 1200. Εξάλλου όλοι αναφέρουν ότι λειτουργεί μια χάρα. Και το Touch ID κάποτε δεν ήταν δοκιμασμένο τα ίδια έλεγαν όλοι και τότε και όπως αποδείχτηκε μια χαρά δούλευε.

Δε χρειαζεται να ειναι ολη η οθονη. Αλλα ενα μερος της προς τα κατω κατα προτιμηση. Αυτο εννοουσα. Case closed οταν αλλη εταιρεια το εχει ηδη βαλει? (βλ. Vivo)
Οπως ειπες και ο φιλος πιο πανω, δεν ηταν αναγκη ηταν επιλογη. Υπαρχουν και οι κακες επιλογες λοιπον.

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 08/11/2017 - 23:25

#450   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 08/11/2017 - 23:17

Εγώ πάλι παρόλο που σέβομαι απόλυτα όσους το λατρεύουν, προσωπικά το touch id έφτασα σε σημείο να μου σπάει τα νεύρα και να είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους θα γλυτώσω. Για ένα και μόνο λόγο. Περνάω όλο το καλοκαίρι μου στην παραλία (long story). Όπως όλοι ξέρουμε, με βρεγμένο, λαδωμένο ή ιδρωμένο δάχτυλο, το touch id είναι άχρηστο. Ελάχιστες φoρές ολο το καλοκαίρι (τα πρωινά) ΔΕΝ αναγκάστηκα να πληκτρολογήσω password. I rest my case ! :)

true story

ιδρωμενα βρεγμενα δαχτυλα απλα δεν δουλευει και για εμενα το καλοκαιρι ειναι απλα σχεδων βασανο να μην δουλευει να προσπαθεις να σκουπιζεις δαχτυλο.... τεσπα.

Ελπιζω να λειτουργει ακομα καλυτερα κατω απο ηλιο το faceID ισως με καποιο update ακομα καλυτερα....

Η μπαταρια μετα απο μερες φορτισεις ξεφορτισεις ας μας πει καποιος πως ειναι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες