Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/11/2017 - 23:23

Εγώ πάλι παρόλο που σέβομαι απόλυτα όσους το λατρεύουν, προσωπικά το touch id έφτασα σε σημείο να μου σπάει τα νεύρα και να είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους θα γλυτώσω. Για ένα και μόνο λόγο. Περνάω όλο το καλοκαίρι μου στην παραλία (long story). Όπως όλοι ξέρουμε, με βρεγμένο, λαδωμένο ή ιδρωμένο δάχτυλο, το touch id είναι άχρηστο. Ελάχιστες φoρές ολο το καλοκαίρι (τα πρωινά) ΔΕΝ αναγκάστηκα να πληκτρολογήσω password. I rest my case ! :)

Πίστεψέ με αυτοί που είναι υπέρ του touch id όταν δοκιμάσουν το face ID για 2-3 ημέρες μετά θα γελάνε και θα τους φαίνεται ''πρωτόγονο'' :P

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/11/2017 - 23:29

Πίστεψέ με αυτοί που είναι υπέρ του touch id όταν δοκιμάσουν το face ID για 2-3 ημέρες μετά θα γελάνε και θα τους φαίνεται ''πρωτόγονο'' :P

Ισως, προσωπικα εμενα δε με ενδιαφερει αν θα ναι πρωτογονο. Σιγουρα το face id ειναι κατι πιο "wow", πιο γρηγορο και πρακτικο μεχρι στιγμης δεν ειναι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#453   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 23:42

Ισως, προσωπικα εμενα δε με ενδιαφερει αν θα ναι πρωτογονο. Σιγουρα το face id ειναι κατι πιο "wow", πιο γρηγορο και πρακτικο μεχρι στιγμης δεν ειναι.

Δηλαδη εχεις την συσκευη και προτιμας το touch ID?

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 08/11/2017 - 23:42

#454   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 00:20

Δηλαδη εχεις την συσκευη και προτιμας το touch ID?

Οχι δεν την εχω γι' αυτο και λεω ισως, γι αυτο ειπα και πιο πανω οτι η τεχνολογια του face id εχει περιθωρια βελτιωσης. Με τα τωρινα δεδομενα μιλαω και με βαση το πως λειτουργει στα διαφορα reviews.

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 09/11/2017 - 00:20

#455   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 00:37

Όταν/αν με το καλό το πάρεις πολύ θα ήθελα να μας πεις μετά από 2-3 ημέρες χρήσης αν θα επέστρεφες στο touch ID

#456   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 00:40

Όταν/αν με το καλό το πάρεις πολύ θα ήθελα να μας πεις μετά από 2-3 ημέρες χρήσης αν θα επέστρεφες στο touch ID

Εσυ δηλαδη που το χεις δε θα πηγαινες σε μια υλοποιηση touch id στην οθονη; Αμα οντως στο Χ ειχες την υλοποιηση που σου λεω και σου ελεγαν οτι σκεφτοντουσαν να κανουν αυτο με το face id (και ειδικα με τον τροπο που το εκαναν --> notch), θα γελαγες!

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 09/11/2017 - 00:42

#457   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 00:46

Εσυ δηλαδη που το χεις δε θα πηγαινες σε μια υλοποιηση touch id στην οθονη; Αμα οντως στο Χ ειχες την υλοποιηση που σου λεω και σου ελεγαν οτι σκεφτοντουσαν να κανουν αυτο με το face id (και ειδικα με τον τροπο που το εκαναν --> notch), θα γελαγες!

Τα χουμε ξαναζησει με μικρους αντιχειρες που εγιναν μεγαλοι κτλπ. Καποτε θα γινει αυτο και τοτε το iphone Χ θα θεωρειται και ασχημο...

#458   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/11/2017 - 00:49

Το καλύτερο innovation ξεκλείδωμα θα είναι το voice id...
Φανταστείτε να είστε στο μπάνιο ή στην θάλασσα ή οπουδήποτε άλλου και μόλις φτάνεις κοντά στο αγαπημένο Μηλακι να του Λές...αγαπουλίνι ξεκλείδωσε. Μετά να μιλάς στην Siri και να της κανεις ερωτική εξομολόγηση. Να σου απαντάει ρεαλιστικά και να λες...χαλάλι σου ρε Tim όλα όσα έχω στάξει. Το επόμενο level μετά εικονικής πραγματικότητας θα είναι να την βρίσκεις στα ενδότερα με την Siri (πονηράκος εγω). Το IPhone θα είναι 200 επίπεδα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
5000 χιλιάρικα μετά το IPhone; Πάρτα ρε Apple γιατί τα αξίζεις...

Υγ: Να λέμε και κανά αστείο να περνάει η ώρα.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 09/11/2017 - 00:52

#459   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/11/2017 - 00:53

Βασικά το faceID δείχνει καλύτερο του Touch ID μονο και μόνο που δεν έχεις τα θέματα με τα βρεγμένα χέρια. 

Το Notch επίσης ήρθε για να μείνει ως το νέο σήμα κατατεθέν (πως αλλιώς θα ξεχωρίζει το iPhone, όταν είναι μονο οθόνη μπροστά ;)

Τέλος, αν και η Apple αναφέρει ότι με μπαταρία < 10% η συσκευή θέλει πληκτρολόγηση κωδικού, έχω να αναφέρω ότι είμαι στο 7% και το FaceID συνεχίζει να λειτουργεί (σε low power mode). 

Εχθές που πάλι το τσέκαρα, στο 1-2% σταμάτησε να λειτουργεί. (ποιος φτάνει το κινητό τόσο χαμηλά; ακόμα και το 10% είναι υπερβολικά χαμηλό).

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 09/11/2017 - 00:53

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#460   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 00:55

Το οτι προχωρησε σε face id πιστευετε οτι ακυρωνει να δουμε στο μελλον το touch id ενσωματωμενο στην οθονη;

#461   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 00:58

Ναι. Και θα πω μακάρι.

Όταν έχεις προχωρήσει σε στάδιο να βάλεις Gestures στη συσκευή, η επιστροφή σε οποιαδήποτε μορφή κουμπιού, μοιάζει παράλογη.

Είτε είναι απλά για ένα ξεκλείδωμα, είτε για οτιδήποτε. 

Αν είχαμε λογική Galaxy S8 με virtual buttons, θα μπορούσα να δω το TouchID να έρχεται, τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι μας άφησε χρόνους (και προσωπικά δεν θα μου λείψει να πρέπει να βάλω κωδικό επειδή είναι λίγο υγρό το δάχτυλο μου).

#462   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 09/11/2017 - 01:01

Το οτι προχωρησε σε face id πιστευετε οτι ακυρωνει να δουμε στο μελλον το touch id ενσωματωμενο στην οθονη;

Προσωπικά δεν το αποκλείω. Λόγω αποτυχίας όπως ειπώθηκε σου πασάρει τώρα το faceid για να δικαιολογήσει μαζί με την oled την τιμή...και οοοταν υλοποιηθεί στην οθόνη θα σου το πασάρει ως κάτι καινούριο (στον χώρο του iOS) για να σταξεις μετά το 2000(?).
Το faceid έχει λίγα ψωμιά. Πρόσκαιρο το βλέπω...

#463   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 01:16

Και συνεχίζουμε. 5% μπαταρία και το faceID ξεκλειδώνει ακόμα.

#464   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/11/2017 - 01:20

Με τη παρουσίαση του Χ ήμουν πεπεισμένος πως το Face iD ήταν μια αναγκαστική εναλλακτική (Beta) λύση, ελέω Touch iD που δε κατάφεραν να ενσωματώσουν στην οθόνη.

Ήμουν σχεδόν βέβαιος μέχρι και πρίν λίγο καιρό πως τελικά την ενσωμάτωση θα τη δούμε του χρόνου και στις 3 συσκευές, που όλες θα είναι με OLED ώπα, Super Retina Display.

Πλέον έχω την εντύπωση πως το Face iD ήρθε όντως για να μείνει. Εξ' αρχής δε μου γέμιζε το μάτι, δε το κάνει και τώρα.

ΟΜΩΣ, μιας και δεν το έχω δοκιμάσει και δε προβλέπεται και σύντομα, δέχομαι τις αποθεωτικές απόψεις των κατόχων ως ένα βαθμό.

Είναι αλλιώς να έχεις μια συνεχόμενη εμπειρία με κάτι καινούριο, να αποτελέσει μέρος της καθημερινότητας σου ρε αδερφέ, και αλλιώς να το δεις για κάποια λεπτά ή κάποια ώρα.

Αυτό δε μπορεί να αποτελέσει απο κανέναν σοβαρή, εμπεριστατωμένη άποψη.

Να πω και την αμαρτία μου, το Feature με την εμφάνιση των ειδοποιήσεων στη LS εφόσον αναγνωριστεί το πρόσωπο το ζήλεψα λίιιιιιγο..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#465   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2017 - 01:20

Το touch-id ειναι πιο ασφαλες...το face id πιο γρηγορο

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 09/11/2017 - 01:22