ναι πουλα το αμάξι και πάρε δύο, καλή ιδέα ..
σε βλέπω για silver πάντος
Δημοσίευση 10/11/2017 - 19:45
ναι πουλα το αμάξι και πάρε δύο, καλή ιδέα ..
σε βλέπω για silver πάντος
Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:20
Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 10/11/2017 - 20:21
Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:25
Εδώ ένα και το σκεφτόμαστε!Η άλλη λύση παίρνεις και τα δυο
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 10/11/2017 - 21:40
Να έχεις παραγγείλει θήκες , tempered 5άδα και να περιμένεις πότε να κάνεις κίνηση να το πάρεις και αν περιμένεις 1 μήνα ευχόμενος να πέσει στο 1000ρι.
Μην σου τύχει...
Σήμερα που το δούλεψα πάλι σε κατάστημα νομίζω ειναι πολυ μπροστα απο το 7 που έχω
Δημοσίευση 11/11/2017 - 04:14
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 11/11/2017 - 04:15
Δημοσίευση 11/11/2017 - 07:48
Να γράψω και εγώ τη άποψή μου για το Χ μετά από 8 ημέρες χρήσης. Το τηλέφωνο κατασκευαστικά είναι ό,τι καλύτερο έχει φτιάξει η Apple μέχρι σήμερα. Ούτε κλικ-κλικ, ούτε κλακ-κλακ, ούτε κλικλίκος, ούτε καμένα pixels, ούτε διάχυση φωτός στην οθόνη, ούτε σημάδια στο σασί και αστοχίες βαφής, ούτε πρόβλημα με το σήμα, ούτε hissing, ούτε τίποτα. Σε μαζικό επίπεδο, η συσκευή είναι άψογη. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς ή σχεδόν κανείς δεν έχει αναφέρει κάποιο πρόβλημα της συσκευής. Για μένα το “hallo to the future” αφορά και το νέο επίπεδο κατασκευής και πολύ μικρό επίπεδο αστοχιών της συσκευής. Η Apple φαίνεται ότι μαθαίνει πώς να μαθαίνει σε κατασκευαστικό επίπεδο. Επίσης, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, το iOS δένει τόσο αρμονικά με το hardware της συσκευής, και βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία χρήσης. Προσωπικά, πιστεύω ότι η Apple νιώθει έτοιμη να ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα των τιμών στην premium κατηγορία μεταξύ των άλλων εταιριών. Βέβαια, θα υπάρχουν και δυο μοντέλα με πιο προσιτή τιμή για τους υπόλοιπους που δε http://www.idownload...weather/μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα. Όχι πως συμφωνώ βέβαια, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα κάνει. Η Apple όπως και άλλες πολυτελείς εταιρίες σε αλλά υλικά αγαθά, θέλουν να έχουν και ένα αγαθό σχετικά απλησίαστο σε τιμή, ώστε να το απολαμβάνουν και να το ποθούν περισσότερο αυτοί πιο θα είναι κάτοχοί του. Έτσι, έχει διείσδυσει σε ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό. Με λίγα λόγια, οι τιμές είναι εκεί που είναι απολύτως http://www.idownload...isplay-banding/
στοχευμένα, χωρίς πειραματισμούς, απολύτως στοχευμένα, και δεν πρόκειται να μειωθούν.
Υ.Γ.: τι κάθομαι και γράφω ο μ@λ@κ@ς πρωινιάτικα, επειδή δεν έχω ύπνο!!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 08:14
https://youtu.be/jR4p5_1TAbIΝα στο χαλάσω λίγο έχει δυστυχως για καλή μια φορά bad Apple αρκετά προβλήματα
http://www.idownload...e-x-green-line/
http://www.idownload...e-cold-weather/
Εντάξει έχει θέματα που θα βγουν κιαλλα μην αγχώνεσαι ...
Halo to the problems ένα πραμα αλλά βλέπουμε εγγύηση έχει κάτι θα γίνει !!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 10:32
Καλη φαση παντως να δινεις 1250 ευρω και να μη δειχνει το αριθμητικο ποσοστο της μπαταριας.
Γελανε ακομα στο Σιλικον Βαλει.
Οσο για τον Κουκ που ειπε οτι κοστιζει οσο ενας καφες καθε μερα αν το υπολογισετε με Ελληνικες τιμες θα πρεπει να μην πιεις καφε 3 χρονια για να παρεις το 3 χρονων χρεπι πια iPhone X
Δημοσίευση 11/11/2017 - 10:38
Καλη φαση παντως να δινεις 1250 ευρω και να μη δειχνει το αριθμητικο ποσοστο της μπαταριας.
Γελανε ακομα στο Σιλικον Βαλει.
Οσο για τον Κουκ που ειπε οτι κοστιζει οσο ενας καφες καθε μερα αν το υπολογισετε με Ελληνικες τιμες θα πρεπει να μην πιεις καφε 3 χρονια για να παρεις το 3 χρονων χρεπι πια iPhone X
από την δεξιά γωνία αν κάνεις swipe down περιλαμβάνεται το ποσοστό μπαταρίας .Άρα όχι δεν το δείχνει αλλά το βλέπεις σε διαφορετική θέση από την προγενέστερη.
Όσον αφορά την τιμή θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ ακριβό και δεν αξίζει τα λεφτά του γιατί είναι ένα κινητό και με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις ένα υπολογιστή που να είναι πολύ δυνατός αλλά από την άλλη δεν μας ανάγκασε κανείς να το πάρουμε μόνοι μας τρέχουμε μόνοι μας κάνουμε σε όσα site ξέρουμε προπαραγγελίες και περιμένουμε καρτερικά να το πάρουμε .Άρα επιλογή του καθενός είναι να δίνει τα λεφτά του όπως εκείνος νοιώθει ότι θα τον χαροποιήσει ποιο πολύ .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 10:58
Άρα επιλογή του καθενός είναι να δίνει τα λεφτά του όπως εκείνος νοιώθει ότι θα τον χαροποιήσει ποιο πολύ .
Δημοσίευση 11/11/2017 - 11:12
Όσο του κάνω επαναφορά από το backup μου και πριν αρχίσω να παίζω μαζί του, πρώτο μειονέκτημα που παρατήρησα είναι ότι η οθόνη δεν είναι edge to edge, και δεν εννοώ την κυρτότητα του s8+, αλλά ότι έστω και στην ευθεία της, έχει ελάχιστα bezels δεξιά και αριστερά.
Νομίζω του χρόνου θα το φτιάξουν κι αυτό.
Κατά τ' άλλα...εντυπωσιακό design..α ρε Apple..μας κακομαθαίνεις..!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 11:35
παρέλαβα 3/11 σχετικά πρωι... εως σήμερα έχω εντυπωσιαστεί πολύ από την ποιότητα κατασκευής. Η απουσία του home button που ήταν ο μεγαλύτερος ενδιασμός μου στο πρωτο 5λεπτο εξαφανίστηκε. Η μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα και το ποσοστό το βλέπεις με scroll down. Από το 5s νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που iphone με εντυπωσιάζει τόσο. Οι κάμερες του 7plus δεν είχαν καταφέρει να με εντυπωσιάσουν τόσο πολύ. Σε αντίθεση με το software του Χ που πραγματικά εντυπωσιάζει με τα features που έχει στους φωτισμούς κλπ.
Τέλος τα animojis είναι τόσο αστεία όταν βλέπεις κάποιον άλλον να προσπαθεί που άξιζαν τον κόπο. (Δοκιμάστε να κάνετε ένα γελοιο τραγούδι βιντεο κλιπ...)
εαν αυριο ήταν 3/11 θα ξαναέδινα τα 1400 ωραία ευρουλάκια μου... δεν το μετάνιωσα μέχρι τωρα
Δημοσίευση 11/11/2017 - 12:57
Ελπίζω στο επόμενο iphone να δούμε την 360 κάμερα (χρησιμοποιώντας την κύρια και selfie κάμερα)
όπως επίσης και το πολυπόθητο multitasking στο ios 11
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες