Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/11/2017 - 10:18

Νομίζω αν κατάλαβα καλά τι θες αυτό το έχουν αφαιρέσει εκτός κι αν κάνω λάθος απλά ελπίζουν να το επαναφέρουν.

Ναι μάλλον αυτό λέω κ το έχουν αφαιρέσει... Αν έχεις το Χ άνοιξε τον safari κ μπες μέσα σε οποιαδήποτε σελίδα. Μετά με τα δυο σου δάκτυλά προσπάθησε να κανεις κάτι που βλέπεις, zoom. Το κάνει;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/11/2017 - 10:39

Ναι μάλλον αυτό λέω κ το έχουν αφαιρέσει... Αν έχεις το Χ άνοιξε τον safari κ μπες μέσα σε οποιαδήποτε σελίδα. Μετά με τα δυο σου δάκτυλά προσπάθησε να κανεις κάτι που βλέπεις, zoom. Το κάνει;;

Αυτο λες η καταλαβαινω κατι λαθος;

https://www.dropbox.... 36 46.mp4?dl=0

Sent from my iPhone using Tapatalk

#558   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/11/2017 - 10:44

Δεν έχω γι αυτό και στο έψαξα στο internet.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#559   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 10:45

Αυτο λες η καταλαβαινω κατι λαθος;https://www.dropbox.... 36 46.mp4?dl=0
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι!! Αυτό λέω!! Άρα το κάνει!! Σε ευχαριστω!!

#560   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 10:49

Δεν έχω γι αυτό και στο έψαξα στο internet.

Στο Ίντερνετ το είχα διαβάσει κ γω, γι αυτό ρώτησα! Αλλά μάλλον δεν κατάλαβα καλά τι έχουν αφερεσει κ ρώτησα εδώ! Αλλά αυτό που ρώτησα εγώ μου το απάντησε ο κ. Γούσοπουλος από πάνω!

Τωρα τι έχουν αφαιρέσει δεν έχω καταλάβει....

#561   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 10:57

Τελικά μάλλον την πάνω επιλογή έχουν αφαιρέσει...Attached File  IMG_0347.PNG   527.78KB   84 downloads

Τελευταία επεξεργασία από: gymsouda, 12/11/2017 - 10:58.

#562   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1,158 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 11:47

Όταν κατέβαζα μία εφαρμογή με iOS10, του App Store και πατούσα “Απόκτηση” από το iPhone, στο iPad φαινόταν το συννεφάκι στο App Store.
Τώρα όταν κάνω την ίδια διαδικασία και πατήσω “Απόκτηση” από το iPhone, στο iPad δείχνει πάλι να κάνω “Απόκτηση” στο App Store.
Είναι ο ίδιος λογαριασμός και μου το κάνει με το iOS 11 και στο 7 Plus και στο Χ.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο μενού, που να μπορώ όταν περνάω μία εφαρμογή μέσω App Store στο iPhone, να μου δείχνει στο iPad το συννεφάκι ότι την έχω αποκτήση και το αντίθετο;

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 12/11/2017 - 11:48.

#563   remal

remal

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:07

Όταν κατέβαζα μία εφαρμογή με iOS10, του App Store και πατούσα “Απόκτηση” από το iPhone, στο iPad φαινόταν το συννεφάκι στο App Store.
Τώρα όταν κάνω την ίδια διαδικασία και πατήσω “Απόκτηση” από το iPhone, στο iPad δείχνει πάλι να κάνω “Απόκτηση” στο App Store.
Είναι ο ίδιος λογαριασμός και μου το κάνει με το iOS 11 και στο 7 Plus και στο Χ.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο μενού, που να μπορώ όταν περνάω μία εφαρμογή μέσω App Store στο iPhone, να μου δείχνει στο iPad το συννεφάκι ότι την έχω αποκτήση και το αντίθετο;

Την κατεβάζεις ολόκληρη? Γιατί απ'οτι διάβασα στο νέο app store όταν πατάς να κατέβει και την σταματήσεις πρέπει να την ξανακάνεις απόκτηση (δεν βγάζει συννεφάκι).  

#564   pantelist

pantelist

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:30

Καλημέρα, ευτυχής (?) κάτοχος του Χ από προχθές -silver 64 από Πλαίσιο- προσπαθώ να το συνηθίσω. Μετά από δύο χρόνια με το plus, το Χ μου φαίνεται αρκετά μικρό. Δυσκολία επίσης στο να συνηθίσω τη νέα λογική χωρίς home button. Αρνητικό ότι  το face id δεν αναγνωρίζει (εμένα τουλάχιστον ) με γυαλιά ηλίου. Σκέφτομαι να ξανασετάρω  το face id και το δεύτερο πέρασμα να το κάνω με γυαλιά ηλίου γιατί είναι εκνευριστικό πχ να οδηγείς και να πρέπει πρώτα να βγαλεις τα γυαλιά. Βέβαια σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δουλεύει πολύ καλύτερα από το finger print - αν και είχα αρχικά πολλούς ενδοιασμούς. Πρώτη αίσθηση για την μπαταρία είναι ότι πολύ χοντρικά κρατάει αντίστοιχα με το 6s plus που πριν απο ενα μήνα ειχα αντικαταστησει με ανακατασκευασμένο, άρα με καινούργια μπαταρία. 

Πάντως ακόμα μου περνάει από το μυαλό  η σκέψη να το σπρώξω και να κρατήσω το παλιό... :mellow:

#565   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:33

Καλημέρα, ευτυχής (?) κάτοχος του Χ από προχθές -silver 64 από Πλαίσιο- προσπαθώ να το συνηθίσω. Μετά από δύο χρόνια με το plus, το Χ μου φαίνεται αρκετά μικρό. Δυσκολία επίσης στο να συνηθίσω τη νέα λογική χωρίς home button. Αρνητικό ότι  το face id δεν αναγνωρίζει (εμένα τουλάχιστον ) με γυαλιά ηλίου. Σκέφτομαι να ξανασετάρω  το face id και το δεύτερο πέρασμα να το κάνω με γυαλιά ηλίου γιατί είναι εκνευριστικό πχ να οδηγείς και να πρέπει πρώτα να βγαλεις τα γυαλιά. Βέβαια σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δουλεύει πολύ καλύτερα από το finger print - αν και είχα αρχικά πολλούς ενδοιασμούς. Πρώτη αίσθηση για την μπαταρία είναι ότι πολύ χοντρικά κρατάει αντίστοιχα με το 6s plus που πριν απο ενα μήνα ειχα αντικαταστησει με ανακατασκευασμένο, άρα με καινούργια μπαταρία. 
Πάντως ακόμα μου περνάει από το μυαλό  η σκέψη να το σπρώξω και να κρατήσω το παλιό... :mellow:

Βάσει του νέου ΚΟΚ θα αφαιρείται δίπλωμα .οδηγας με γυαλιά κ θες κ ξεκλείδωμα ;δεν είναι δυνατό επιχείρημα πώλησης .απτην άλλη δωστο να γλυτώσεις από πολύνεκρο είναι κρίμα να την πληρώσει κανένας μπροστά σου .

#566   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:37

Πιστεύω ότι θέλει εξοικείωση διότι είναι ένα τελείως διαφορετικό τηλέφωνο από ότι μας έχει συνηθίσει η Apple . Έτσι θα χρειαστεί σε όσους το επιλέξουν να χρειαστούν χρόνο μαζί του εξοικείωσης μέχρι να το συνηθίσουν και σίγουρα μετά θα βλέπουν home button και θα λένε πόσα χρόνια πίσω είναι αυτά τα τηλέφωνα και άλλα πολλά και από του χρόνου και άλλες εταιρείες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε σε αυτό το θέμα εμφάνισης γιατί θα δουν ήδη βλέπουν το τι πωλήσεις κάνει το iPhone X και σίγουρα θα θελήσουν να πάρουν κομμάτι από την πίτα.

Έτσι απλά θα σου έλεγα να κάνεις περισσότερο χρήση του τηλεφώνου να δεις βιντεάκια στο YouTube το τι μπορεί να κάνει το τηλεφωνο που κρατάς στα χέρια σου και θα δεις ότι σε λίγο καιρό θα είσαι υπερ ευχαριστημένος και θα λες ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανες σε αγορά .;-) 

PS.Καλορίζικο και καλή συνέχεια .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#567   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 15:53

Δυστυχως παιδια σε ενα φιλο μ παρουσιαστηκε πριν δυο μερες νομιζε οτι ηταν απο υγρασια :( μαλιστα τρεμω γιατι ειναι το παιδι απο την βονταφον που μ το εδωσε και μενα πιθανον απο την ιδια παρτιδα

Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 12/11/2017 - 15:56.

#568   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 16:26

Δυστυχως παιδια σε ενα φιλο μ παρουσιαστηκε πριν δυο μερες νομιζε οτι ηταν απο υγρασια :( μαλιστα τρεμω γιατι ειναι το παιδι απο την βονταφον που μ το εδωσε και μενα πιθανον απο την ιδια παρτιδα

Τι παρουσιάστηκε η πράσινη γραμμή;

#569   Kostassidi

Kostassidi

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 17:17

για σας μηπως ξερει καπιος αν εισαι σε παιχνιδια μετα πως φευγεις 

#570   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 12/11/2017 - 17:19

Swipe up απο το κάτω μέρος της οθονης (σε landscape).
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19