Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1,078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/11/2017 - 21:13

Κανένα κινητό φιλε, όσο κι αν μας αρέσει, δεν αξίζει €1400.
Θέλω να πιστεύω πως αυτό είναι αποδεκτό από όλους!
Τώρα, αν θα το αγοράσουν κάποιοι, είναι άλλο θέμα κι ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια πως να ξοδέψει τα 1200-1400

Τελευταία επεξεργασία από: anochampions, 12/11/2017 - 21:14.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1,078 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 21:22

Τι παρουσιάστηκε η πράσινη γραμμή;

Ναι :(

Φαντάζομαι πάει για αντικατάσταση. Καλά ξεμπερδέματα.
Η πράσινη γραμμή εμφανίζεται σποραδικά ή συνεχώς;

#588   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/11/2017 - 21:28

Πρωτη και τελευταια αναφορα για τη μπαταρια γιατι απο οταν πηρα το 6 Plus σταματησα να ασχολουμαι.

416cce36d73926497059b68b9939975a.jpg

0110b0a9e782350cb1132d0ee831177d.jpg

Μια χαρα τη βλεπω. Ενα κλικ καλυτερη απο 7 Plus.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#589   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 12/11/2017 - 21:51

Κανένα κινητό φιλε, όσο κι αν μας αρέσει, δεν αξίζει €1400.
Θέλω να πιστεύω πως αυτό είναι αποδεκτό από όλους!
Τώρα, αν θα το αγοράσουν κάποιοι, είναι άλλο θέμα κι ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια πως να ξοδέψει τα 1200-1400

Εγω δεν το δεχομαι αυτο ρε φιλε ... Δεν θα απαντουσα αλλα ειναι η τριτη φορα που το διαβαζω αυτο μεσα στις δεκα μερες που αρχισα να ξανακοιταω το forum ... Και μου γυριζει το μυαλο καθε φορα που το διαβαζω.

Ναι κανενα 'κινητο τηλ' δεν αξιζει 1200 ευρω. Αλλα αν θες 'κινητο τηλ.' εχει και με 20ευρω.. Την επομενη φορα που θα βαλεις στην τσεπη σου ενα iphone σκεψου τι ακριβως βαζεις στην τσεπη:

- ενα κινητο για να παιρνεις τα τηλεφωνα σου

- ενα kindle για να διαβαζεις τα βιβλια σου και να ξεστραβωνεσαι

- ενα iPod για να ακους την μουσικουλα σου

- ενα tablet για να σερφαρεις στο ιντερνετ, να βλεπεις τα γιουτιουμπ σου και να παιρνεις τα μαιλ σου.

- ενα gameboy να παιζεις τα παιχνιδακια σου

- μια φωτογραφικη μηχανη για να βγαζεις τις σελφις σου

- μια βιντεοκαμερα για να τραβας βιντεο τα παιδακια σου οταν σβηνουν τα κερακια στα γενεθλια τους

- ενα GPS για να εχεις τους χαρτες σου και να μην χανεσαι ...

- ενα ρολοι

- ενα PDA

- ενα αξιοπρεπεστατο λαπτοπ (μονο που συνηθως οι οθονες των κινητων εχουν περσσοτερα πιχελ απο αυτες των λαπτοπ, τα κινητα εχουν απειρως καλυτερο power management, και επιπλεον κανενα laptop δεν μπορει να σου δεξει ζωντανα πως θα φαινεται ενας καναπες του ΙΚΕΑ στο καθιστικο σου )

...και ενα σωρο αλλα που ξεχναω..

Προσπαθησε να μαζεψεις ολα αυτα με 1200 ευρω (και να τα βαλεις στην τσεπη σου)  ... Καλη τυχη !!!

#590   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1,078 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:02

Φίλε, γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες του όποιου iPhone.
Είμαι μάλιστα από αυτούς που αναμένουν με αγωνία να πάρουν στα χέρια τους το iPhone X. Άρα δεν είναι με βάση την οικονομική μου δυνατότητα που έκανα το σχόλιο.
Θέλω λοιπόν να πιστεύω πως είναι αποδεκτό, από την μεγάλη πλειοψηφία τουλάχιστον, ότι η τιμολόγηση προϊόντων από την Apple και ακόμα πιο συγκεκριμένα η τιμολόγηση του iPhone X είναι υπερβολική.
Καλή τύχη και σε σένα!

#591   silveroubio

silveroubio

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:02

Θες λίγο χρόνο για να συνηθίσεις το νέο φορμάτ της οθόνης (πιο στενόμακρη)... από εκεί και μετά δεν κοιτάς πίσω ξανά... πουθενά.

Καλησπέρα. Ήμουν χρήστης του 7plus μέχρι χθες. Αγόρασα χθες το X και εδωσα το plus στην γυναίκα μου. Σήμερα της είπα ότι μπορεί να είναι εκείνη η τυχερή και να της δώσω το x και να ξαναπάρω πάλι το plus. Με ρώτησε γιατί ; και της είπα : θέλω λίγο χρόνο να συνηθίσω την απώλεια του homebutton και την αίσθηση της μικρότερης συσκευής παρόλο που η οθόνη του x είναι τέλεια .. αν δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τότε θα σας ενημερώσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#592   Spyros3636

Spyros3636

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:05

Εγω δεν το δεχομαι αυτο ρε φιλε ... Δεν θα απαντουσα αλλα ειναι η τριτη φορα που το διαβαζω αυτο μεσα στις δεκα μερες που αρχισα να ξανακοιταω το forum ... Και μου γυριζει το μυαλο καθε φορα που το διαβαζω.

Ναι κανενα 'κινητο τηλ' δεν αξιζει 1200 ευρω. Αλλα αν θες 'κινητο τηλ.' εχει και με 20ευρω.. Την επομενη φορα που θα βαλεις στην τσεπη σου ενα iphone σκεψου τι ακριβως βαζεις στην τσεπη:

- ενα tablet για να σερφαρεις στο ιντερνετ, να βλεπεις τα γιουτιουμπ σου και να παιρνεις τα μαιλ σου.

- μια βιντεοκαμερα για να τραβας βιντεο τα παιδακια σου οταν σβηνουν τα κερακια στα γενεθλια τους

- ενα ρολοι

- ενα PDA

- ενα αξιοπρεπεστατο λαπτοπ (μονο που συνηθως οι οθονες των κινητων εχουν περσσοτερα πιχελ απο αυτες των λαπτοπ, τα κινητα εχουν απειρως καλυτερο power management, και επιπλεον κανενα laptop δεν μπορει να σου δεξει ζωντανα πως θα φαινεται ενας καναπες του ΙΚΕΑ στο καθιστικο σου )

Προσπαθησε να μαζεψεις ολα αυτα με 1200 ευρω (και να τα βαλεις στην τσεπη σου)  ... Καλη τυχη !!!

τα τιμολόγησες όλα αυτά και έβγαλες τη σούμα; ή περίμενες τόσο καιρό να σου τα προσφέρει το X; 

γιατί τόση προσπάθεια να δικαιολογήσεις μια υψηλότατη τιμή; δεν φταις εσύ για το υψηλό τίμημα, δεν το αποφάσισες εσύ, ούτε ανήκεις στους διοικούντες την εταιρεία....

στο λέω για να μην σου γυρίζει το μυαλό κάθε φορά που το διαβάζεις...

#593   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:21

τα τιμολόγησες όλα αυτά και έβγαλες τη σούμα; ή περίμενες τόσο καιρό να σου τα προσφέρει το X; 

γιατί τόση προσπάθεια να δικαιολογήσεις μια υψηλότατη τιμή; δεν φταις εσύ για το υψηλό τίμημα, δεν το αποφάσισες εσύ, ούτε ανήκεις στους διοικούντες την εταιρεία....

στο λέω για να μην σου γυρίζει το μυαλό κάθε φορά που το διαβάζεις...

Με διαβασες αλλα δεν με καταλαβες ... Δεν προσπαθω να δικαιολογησω καμμια 'υψηλη τιμη' γιατι πραγματικα δεν θεωρω την τιμη υψηλη ...Την βρισκω δικαιολογημενη (ειτε τα ζηταει η Apple ειτε η Samsung). Πρεπει να καταλαβεις τι ειναι αυτο που κρατας στα χερια σου και οτι μολις δεκα χρονια πριν αν ελεγες σε καποιον οτι στο μελλον θα εχεις μια τετοια συσκευη θα σε περναγε για αλαφροισκιωτο... Και τωρα την θες με τι ?? με 300 ευρω ?? Θα γινει και αυτο. Αλλα εαν την θες τωρα τα 1200 ευρω (στο μυαλο μου τουλαχιστον) ειναι φυσιολογικη τιμη ...

#594   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:27

Η τιμή του Χ είναι υψηλή συγκριτικά με το entry point των προηγούμενων χρόνων καμία αμφιβολία. Αλλά αυξήσεις έκαναν και οι ανταγωνιστές του. Και μην ξεχνάμε ότι η Apple άλλαξε στρατηγική. Πλέον ακολουθεί τον δρόμο που έχει και με άλλες κατηγορίες προιόντων της. 

Αν λοιπόν μπορούμε να κάνουμε μια απλουστευμένη αντιστοιχία με τα λάπτοπ που η πλειοψηφία γνωρίζει, το 8/8 Plus είναι σαν το Macbook Pro τo απλό χωρίς touchbar και το Χ σαν το MacBook pro με touchbar. Και τα 2 τα πουλάει ταυτόχρονα και κάνουν παραπλήσια δουλειά.

Αυτό που ξενίζει τους περισσότερους είναι ότι τόσα χρόνια είχαν συνηθίσει σε 2 μοντέλα καινούργια και end of story. Όπως λοιπόν τα Macbook Pro δεν απευθύνονται σε όλους, όπως γίνεται χρόνια τώρα, και υπάρχουν και τα Macbook Air σε πιο χαμηλές τιμές για το ευρύ κοινό, το ίδιο ισχύει πλέον και για το iPhone. Γι'αυτό και άφησε και 7 και το 6 και το SE στην αγορά αντί να τα εξαφανίσει.

Αν το δούμε και αλλιώς το X 64GB είναι μόνο 40 ευρώ παραπάνω από το 256gb 8 Plus. Ναι στην πρώτη περίπτωση αγοράζεις μικρότερο χώρο αλλά και καινούργια τεχνολογία και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε αναλύσει ένα κάρο φορές εδώ μέσα. Ο καθένας κρίνει ποιο από τα 2 θα τον εξυπηρετήσει καλύτερα και κάνει την αγορά του ή όχι.

Από εκεί και πέρα όλα έχουν πάρει την ανιούσα. Και τα Pixel και τα Note 8 είναι πανάκριβα. Γενικά θέλω να πιστεύω ότι φέτος φτάσαμε το peak όσον αφορά τις τιμές και θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεφουσκώνει η κατάσταση. Διαφορετικά του χρόνου οι αντικαταστάτες θα φτάσουν άλλα ύψη και δεν θέλω καν να δω τιμή για το "Χ Plus".

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 12/11/2017 - 22:29.

#595   kalymnos07

kalymnos07

iPH User

• 127 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Ps4

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:30

στον ηλιο πως ειναι ο οθονη???

#596   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,014 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 23:02

- ενα ρολοι

- ενα PDA

Sticky pls

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#597   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 12/11/2017 - 23:54

Κρίμα. Πολύ κρίμα. Για τόσα χρήματα που έδωσες. Μου έκανε εντύπωση τις προάλλες που γράφτηκε εδώ σχόλιο για το πρόβλημα αυτό , τύπου " έλα μωρέ, συμβαίνουν αυτά σε τόσες εκατομμύρια συσκευές, θα το αντικαταστήσουν."
Εύχομαι πραγματικά να πας και να στο αντικαταστήσουν αμέσως. Κι όχι να στο κρατήσουν και να περιμένεις.

#598   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,820 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2017 - 02:20

εγω δεν καταλαβα παλι, στου φιλου σου το Χ η στο δικο σου παρουσιαστηκε?

#599   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2017 - 07:22

εγω δεν καταλαβα παλι, στου φιλου σου το Χ η στο δικο σου παρουσιαστηκε?

Στου φιλου μου το x ισα π προλαβαινει το doa του κωτσοβολου σημερα να δουμε :(

#600   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2017 - 09:47

Εμένα πάντως στο θέμα βίντεο αλλά και φώτο σε βραδινά κυρίως σε κλειστούς χώρους όπως δωμάτια κτλ με έχει απογοητεύσει.

Πολυ το pixel ρε παιδί μου.Σε σύγκριση με 7plus σίγουρα είναι σε καλύτερα επίπεδα μιας και το τσέκαρα με φίλου.

Σε σύγκριση με s8 and Note 8 που επίσης συγκρινα η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Επαναλαμβάνω σε βραδινά ,σε δύσκολες δηλ συνθήκες

Σε ημερήσιες είναι καταπληκτικό.Τολμό να πω πως σε χρωματα ειναι πιο ζωντανα σε σχεση με NOTE 8 και s8

Αυτα απο εμενα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9