To iPhone εχει καλυτερο HDR και οπτικο σταθεροποιητη.
Το Samsung εχει καλυτερες νυχτερινες και μικροφωνο.
Οι διαφορες ειναι μικρες και σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν λογο επιλογης κινητου, απλα για να παιρνουν views οι youtubers.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 20:25
To iPhone εχει καλυτερο HDR και οπτικο σταθεροποιητη.
Το Samsung εχει καλυτερες νυχτερινες και μικροφωνο.
Οι διαφορες ειναι μικρες και σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν λογο επιλογης κινητου, απλα για να παιρνουν views οι youtubers.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 20:26
Καλα, για τον SuperSaf μιλάτε τόση ώρα;
Που τραβάει φωτογραφίες out of focus και σου λέει "τα λευκά είναι εντελώς καμένα";
ιδεα σου !!!
Δημοσίευση 13/11/2017 - 20:33
https://m.youtube.co...h?v=Yq2sP2Lh5K8Δεν έχω το X, αλλά πραγματικά το μικρόφωνο του δεν παίζει να είναι τόσο χάλια. Από το iPhone 4 που θυμάμαι το βίντεο στα iPhone τα έσπαγε. Ήταν τα μόνο κινητά που μπορούσες να τραβήξεις συναυλία και να ευχαριστηθείς τον ήχο μετά στον υπολογιστή σου. Κάποια μακακία έχει κάνει ο τύπος στο βίντεο.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 13/11/2017 - 20:36
Δημοσίευση 13/11/2017 - 21:02
το μικρόφωνο του iphone ειναι απλά χάλια...
Δημοσίευση 13/11/2017 - 21:05
έλεγα και γω να περιμενω μια εβδομαδα και μετα να γράψω αλλα πιστευω οτι μετα απο 4ημερο με το Χ κατι μπορω να ψελίσω...
αν μου ελεγαν μια λέξη να πω θα λεγα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ
οχι τοσο λογικα αλλά συναισθηματικά..επιτέλους ενα μήλο που συναρπαζει με την εμφανιση και σε προκαλεί να το ανακαλύψεις.
ΝΑ το χαιρεστε το 8+ αλλά οσοι πιστευετε οτι ειναι καλύτερο απο το Χ προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι μια δοκιμη θα σας πεισει για το λαθος σας.
Θελει χρονο ναι...οπως καθε τι νεο..απο το πως κλεινουν οι εφαρμογες απο τα σημεια που πατας για τισ ειδοποιησεις κτλ.
το Face id δουλευει αψογα...και ελαφρα πιο γρηγορα απο το touch id...to οποιο ειχε αλλεργια στα βρεγμενα δακτυλα.. ενω εδω
το προβλημα ειναι η απόσταση περιπου 30-40 εκ, απο το προσωπο και η γωνια θεασης για να ξεκλειδώσει... ομως δουλευει κι ειαι εντυπωσιακα γρηγορα
ειδικα στις εφαρμογές...και ορισμενες φορές δεν το καταλαβαινεις καν οτι λειτουργει...κι αυτο και μονο το κανει καλυτερο απο τον προκατοχο του.
Για την μπαταρια ειμαι στα ιδια με το 7+ βγαζω ανετα την ημερα... επισης με το φοριστη του macbook pro φορτιζει ταχυτερα..ασυρματη δε δοκιμασα.
Φωτογραφίες -μακραν η καλυτερη μπροστινη καμερα απο καθε συναγωνισμο...για την πισω βελτιωθηκε πολυ η κατασταση σε χαμηλο φωτισμο... με το καιρο θα χω αποψη
Για την οθονη τα λογια ειναι περιτα...επιτελους μπορουμε να κοιταξουμε στα ματια την αλλη πλευρα ... απολαυση να διαβαζεις κειμενο και να βλεπεις ταινιες
εδω ομως τα κερατα ειναι ενοχλητικα ...κακα τα ψεμματα.. και σε μικροτερη οθονη που δε φαινονται ...χανεις..notch
Για οσουσ το σκεφτεσται και μπορειται...προχωρηστε αφοβα...αυτη τη στιγμη για μενα το Χ ειναι η χρυση τομη ολων των κινητων...κανει τα παντα σε ενα κινητο...τα αλλα κανουν καλα πολλα αλλα οχι ολα ..εδω εχεις σωστο μεγεθος -κρατημα-επεξεργαστη-οθοναρα-φωτογραφική-εμπειρια χρησης-λειτουργικό -ηχεια-μπαταρια-
οπως διαβασα ειναι grande δεν ειναι great αλλα στα μηλα ειναι ο βασιλιάς!
Δημοσίευση 13/11/2017 - 21:09
Εγώ ακύρωσα το δικό μου και πάω για Χριστούγεννα -τουλάχιστον......θέλω να δω πρώτα πως θα πάει το θέμα με την πράσινη γραμμή στην οθόνη. Και θα περιμένω να δω και κανονική διαθεσιμότητα στα καταστήματα.....
Δεν γίνομαι beta tester της και να πληρώσω και από πάνω και 1400€ πάει πολύ. Ίσως θα μου πείτε είναι ελάχιστες οι συσκευές που εμφανισαν πρόβλημα αλλά κάθε μέρα αυξάνονται τα κρούσματα πριν 5 μέρες ήταν 25 σήμερα διάβασα φτάσαμε στις 35.
Ας βγει με το καλό η δεύτερη φουρνιά από την Apple και βλέπουμε.....να ναι καλά το 7+ μου προς το παρόν μετά βλέπουμε
Κι εγώ με όλα αυτά που ακούω πρόλαβα και το πούλησα το 64σαρι μου
και πήρα το 256
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:07
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 13/11/2017 - 22:08
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:12
https://m.youtube.co...h?v=-7dTzc8kTOY
Έχει άδικο;
Καθόλου.
Υγ:Αυτός δεν έχει μούσια,οφείλουμε να το παραδεχτούμε...
δεν το κοιταω καν για ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΑ ...αρα λαμογιο και αυτος
Γεια σου Χρηστε με τα βιντεακια σου.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:17
Είσαι προκατειλημμένοςδεν το κοιταω καν για ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΑ ...αρα λαμογιο και αυτος
Γεια σου Χρηστε με τα βιντεακια σου.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 13/11/2017 - 22:18
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:29
Είσαι προκατειλημμένος
Έχω άποψη, γιαυτο ανεβάζω...
Υγ:Όλοι φίλοι του μούσια είναι, ή ο μούσιας φίλος αυτών; (Φιλοσοφικό ερωτήμα...)...
Όλα συνομωσίες φίλε μου. Μην ακούς κανέναν. Το Χ είναι υπερόπλο που απλά προσπαθούνε κάποιοι να του κλέψουν την υπερτεχνολογία
Ναι οντως ο διαφωτισμος ειναι προνομιο καποιων λες και οι υπολοιποι ζουν στο απολυτο σκοτος.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:34
Και τι ορίζεται ως απόλυτο σκότος;Ναι οντως ο διαφωτισμος ειναι προνομιο καποιων λες και οι υπολοιποι ζουν στο απολυτο σκοτος.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:36
Και τι ορίζεται ως απόλυτο σκότος;
το μικροφωνο του Χ. Παντως εγω στα βιντεακια μου με το 6s ποτε δεν ειχα προβλημα με τον ηχο. Μια χαρα χαλια ακουγεται
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:41
Μπορώ να παραθέσω αλλά ποσά βιντεάκια με το θέμα μικρόφωνο.το μικροφωνο του Χ. Παντως εγω στα βιντεακια μου με το 6s ποτε δεν ειχα προβλημα με τον ηχο. Μια χαρα χαλια ακουγεται
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:48
Μπορώ να παραθέσω αλλά ποσά βιντεάκια με το θέμα μικρόφωνο.
Όλοι να λένε ψέματα και εμείς την αλήθεια δεν είναι διαφωτιστικό.
Επειδή λοιπόν εγώ έχω και Android και IPhone απλά σου λέω ότι αυτό ισχύει.
Αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης λογικό να σου φαίνεται κάτι φυσιολογικό.
μεσα στο σπιτι μου ζουν 3 ανδροιντ και επειδη ζουν ολα πανω απο 6 μηνες μεχρι και 2 χρονια το ενα απο αυτα ξερω πολυ καλα ποσο "καλες" συσκευες ειναι. Οποτε με βαση αυτη την εμπειρια ζωης και μονο το ποσο καλο μικροφωνο εχει το οποιοδηποτε αντροιντ με αφηνει παγερα αδιαφορο, ποσο μαλλον οταν καποιοι youtubers κοπανοι νομιζουν οτι μπορουν να μας δουλευουν. Κατα τα αλλα μια χαρα συσκευες ειναι και το note και το pixel και το v30 και οποιο αλλο θες. Αλλα ποσως μας νοιαζει εδω και δη στο συγκεκριμενο τοπικ.
Παω για λουκουμαδες
Δημοσίευση 13/11/2017 - 22:55
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες