Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 14/11/2017 - 10:44
εχει παρατηρήσει κανείς οτι τα εικονίδια δεξιά απο το notch κάποιες φορές χάνονται και δείχνει μονο το WiFi πχ και μετα επα νερχονται και τα τρία.?
Ad
Δημοσίευση 14/11/2017 - 11:06
Οχι εμενα δεν το κανει....δεν πηραζει δεν θα χεις και κινδυνο για burn in στην οθομη..χαχα...εγω εχω θεμα με το bluetooth δεν μου κανει συζευξη ουτε με το apple watch ουτε με το samsung gear s3Καλημερα και απο εμένα,
εχει παρατηρήσει κανείς οτι τα εικονίδια δεξιά απο το notch κάποιες φορές χάνονται και δείχνει μονο το WiFi πχ και μετα επα νερχονται και τα τρία.?
Δημοσίευση 14/11/2017 - 11:37
Χαρακτηρισμοί σε όσους έχει αποδειχθεί ότι λένε ψέματα. Εγώ μεμπτό δεν βλέπω στο θέμα αυτό.
Δες και το παραπάνω βίντεο από ΜΗ κουτοπόνηρο. Το θέμα δεν είναι να το αρμέξουμε ή όχι, αλλά να καταλήξουμε κάπου. Αν εσυ δεν θέλεις, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Σεβαστό.
Λουκουμάδες να σε κεράσω εγώ από σπιτική συνταγή γιαγιάς. Θα ξεχάσεις ότι γνώριζες ως σήμερα.
Πανό, η σύγκριση που συζητάμε είναι π.χ στο μικρόφωνο. Είναι απόλυτα αντικειμενική επειδή συζητάμε για κάτι που δεν έχει σχέση με το iOS. Δηλαδή αν έχει το Χ αδύναμο φλας έχει σχέση με το λειτουργικό; Δεν σου σύγκρινα λειτουργικά για να μου πεις αν αυτό σε επηρεάζει ή όχι. Με την ίδια λογική τότε δεν θα έπρεπε να συγκρίνουμε κάμερα και φωτογραφία.
Σαφέστατα το λειτουργικό είναι επιλογή. Τέλος.
Εδώ είναι που κάνεις λάθος. Το hardware μπορεί να είναι σταθερό αλλά η λειτουργία του βασίζεται άμεσα με το software. Το αν πχ η Apple έχει επιλέξει το φλας να μην "χτυπάει" με την μεγαλύτερη δυνατή φωτεινότητα που υποστηρίζει ως hardware αυτό το περιορίζει μέσω software. Το ίδιο ισχύει για κάθε component. Ειδικά στα μικρόφωνα υπάρχουν τόσοι αλγόριθμοι από απλό EQ έως καθαρότητα και απόρριψη περιβαλοντικού ήχου που η σύγκριση είναι άκυρη γιατί η απόδοση μπορεί να μεταβληθεί από το ένα update στο άλλο.
Επίσης για την κάμερα το hardware πχ του iPhone X είναι ανώτερο κι έχει την καλύτερη απόδοση αλλά του Pixel 2 λόγω λειτουργικού και των αλλαγών στον κώδικα της google κάνει παπάδες παρά το γεγονός ότι δεν έχει αντίστοιχο hardware. Δε είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις ή όπως θέλει για τον α ή β λόγο ο κάθε άσχετος του youtube να τα συγκρίνει.
Δημοσίευση 14/11/2017 - 11:54
Συστήματος εν/ποιημένα αφήνεις μόνο Find & Βαθμ. πυξίδας.
Κοίτα και στος εφαρμογές ποια έχει μείνει να χρησιμοποιεί πάντα, εκτός καιρού.
Καλημέρα
Ευχαριστώ για την απαντηση.
Βρήκα τι «φταίει» το Apple Watch την κάνει την δουλεια!
Αν έχεις ρολοι pared και κλείσεις τις υπηρεσίες τοποθεσίας δεν κλείνουν!
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλο αυτο;
Δημοσίευση 14/11/2017 - 12:16
Καλημέρα
Με Apple Watch συνδεδεμένο λογικό να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση.
Ειδικά ο συνδυασμός με 11.1 είναι όλα τα λεφτά.
Δημοσίευση 14/11/2017 - 12:25
Καλημέρα
Στο ρολοι γυρνα τον καιρο στο "when using the app"
Δημοσίευση 14/11/2017 - 12:28
Στο ρολοι γυρνα τον καιρο στο "when using the app"
Στο ρολοι να το κάνω αυτό; Πως γίνεται αυτό;
Όχι στο τηλ;
Δημοσίευση 14/11/2017 - 12:55
Στο ρολοι να το κάνω αυτό; Πως γίνεται αυτό;
Όχι στο τηλ;
Στο κινητο. Settings > Privacy > Location και στο Weather επιλέγεις While Using
Δημοσίευση 14/11/2017 - 12:58
Σε ευχαριστώΣτο κινητο. Settings > Privacy > Location και στο Weather επιλέγεις While Using
Το έχω κάνει αυτό
Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:20
Οι καλές εταιρείες όπως οι Anker και η Ravpower δεν το αποτολμούν, διότι πιστεύουν ότι ενεργειακά δεν είναι καθόλου αποδοτικό.
Χάνεται πολλή ενέργεια στα κυκλώματα της επαγωγικής φόρτισης.
Εδώ από ένα φόρουμ της Anker.
Αν γκουγκλάρεις "power bank with wireless charging" θα σου βγάλει μόνο κάτι παγκοσμίως άγνωστες μάρκες.
Καμία από τις σοβαρές δεν παίζει σε αυτό το γήπεδο.
Βγάζει και η Mophie PowerBank με Wireless Charging.
Προς το παρόν νομίζω από επώνυμες μόνο αυτή και οι ανώνυμες δεν ξέρω το κατά πόσο είναι πιστοποιημένες από την Qi.
Αλλά η λογική λέει ότι με την έλευση και των iPhone με ασύρματη φόρτιση μέσα στον επόμενο χρόνο θα αυξηθεί εκθετικά ο αριθμός των αξεσουάρ που θα την υποστηρίζουν.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση
Δημοσίευση 14/11/2017 - 14:19
Δημοσίευση 14/11/2017 - 16:26
Ένας ασύρματος φορτιστής
https://9to5mac.com/...eless-charging/
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://trendbreeze....ireless-charger
Αυτός παίζει να κάνει fast charge? Μπα ε..
Άσχετο, μετά από μερικές μέρες χρήσης νομίζω ότι το Face ID είναι πιο γρήγορο από το Touch ID, γιατί με έχω πιάσει πολλές φορές με το που το σηκώνω να πάω να κάνω κατευθείαν swipe up και έχει προλάβει να ξεκλειδώσει ήδη.
Δημοσίευση 14/11/2017 - 17:44
Ένας ασύρματος φορτιστής
https://trendbreeze....ireless-charger
Αυτός παίζει να κάνει fast charge? Μπα ε..
Άσχετο, μετά από μερικές μέρες χρήσης νομίζω ότι το Face ID είναι πιο γρήγορο από το Touch ID, γιατί με έχω πιάσει πολλές φορές με το που το σηκώνω να πάω να κάνω κατευθείαν swipe up και έχει προλάβει να ξεκλειδώσει ήδη.
Τσιμπησα έναν, λεει fast charge αν δεις την φωτο με τα χαρακτηριστικα
Δημοσίευση 14/11/2017 - 17:58
Τι ειναι το "silence mode" ?
Τελευταία επεξεργασία από: mmarga, 14/11/2017 - 17:59
Δημοσίευση 14/11/2017 - 18:06
Τσιμπησα έναν, λεει fast charge αν δεις την φωτο με τα χαρακτηριστικα
Ok, πάλι καλά, γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ παρήγγειλα τέτοιον!
Anyway, δύσκολα θα κάνει ένας των 25€ την ίδια δουλειά με έναν των 60€..
Τι να πω, θα δούμε οοοοοταν έρθει κι αυτός..!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες