Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#676   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 15/11/2017 - 02:05

:) ενα comment εκανε ο ανθρωπος με δοση χιουμορ και χωρις ιχνος διαθεσης να σε προσβαλλει βρε. (εγω τον Αταρι τωρα γιατι τον υπερασπιζομαι? :blink: ).  Δεν σου ειπε τιποτα για την δικια σου ψυχολογια απλα εγραψε οτι ειναι θεμα ψυχολογιας . Ενταξει ειναι ορος που τον χρησιμοποιουμαι συχνα θελοντας να χρωματισουμε μια προκαθορισμενη αντιδραση παρα να την εξηγησουμε επιστημονικα.

Προσωπικα εγω διαβασα με ευχαριστηση τα σχολια σου για το πως ειδες το Χ σε σχεση με το plus γιατι απλα δεν εχω κανενα απο τα 2 :D .

Σοβαρα τωρα νομιζω οτι ηταν λεπτο χιουμορ

Καλα....μη νομιζεις οτι θα πυροβολησω κανεναν η θα το παρω και κατακαρδα...Απλα προσπαθω και εγω με τον δικο μου τροπο να πω οτι μεσα στα εκατομμυρια κοσμου,υπαρχουν και καποιοι που απλα δεν τους βολευει η οθονη του Χ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#677   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2017 - 04:54

Καλα....μη νομιζεις οτι θα πυροβολησω κανεναν η θα το παρω και κατακαρδα...Απλα προσπαθω και εγω με τον δικο μου τροπο να πω οτι μεσα στα εκατομμυρια κοσμου,υπαρχουν και καποιοι που απλα δεν τους βολευει η οθονη του Χ.

Count me in! Το είδα, το δούλεψα δίπλα-δίπλα με το 8 Plus που έχω και δεν με κέρδισε...
Και το μικρόβιο μέσα μου ήθελε πολύ να μου αρέσει και να πουλήσω το 8 Plus και να αγοράσω αυτό.
Όμως έχω συνηθίσει υπερβολικά το μέγεθος της οθόνης του Plus και δε μπορώ ούτε θέλω να πάω σε στενότερη οθόνη...
Και στα ξένα forum γράφει πάρα πολύς κόσμος που είναι συνηθισμένος στις Plus συσκευές ότι το επιστρέφει αφού το δουλέψει για μερικές μέρες, λόγω του μεγέθους οθόνης.
Άλλωστε τα έχουμε πει πολλές φορές, το X προορίζεται γι'αυτούς που είχαν τα πιο μικρά 6-7-8 και θέλουν μεγαλύτερη οθόνη, ή για αυτούς που τα Plus δεν τους βολεύουν και θέλουν μεν μια μεγαλύτερη οθόνη από τα μικρά μοντέλα, αλλά σε μικρότερο συνολικό μέγεθος από τα Plus.
Για όσους όμως είναι καλομαθημένοι στα Plus και δεν έχουν θέμα με το μέγεθος τους, το 8 Plus αυτή τη στιγμή παίζει μπάλα μόνο του...

#678   pan1212

pan1212

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/11/2017 - 06:00

Στο ρολοι γυρνα τον καιρο στο "when using the app"

Εμένα όταν κάνω τη αναζητηση από τη γενική οθόνη μου βγάζει τισ επαφες στο VIBER και όχι τις κλασικές

Υπάρχει κάποια ρυθμιση για τη γενική αναζήτηση.

#679   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 15/11/2017 - 07:37

Βρε παιδιά όσοι το έχετε πλέον αρκετές μέρες το face I'd τελικά καλο είναι;;Σε σκοτάδι πιάνει;;Υπό γωνία;;Γενικά σας λείπει το αποτύπωμα;

Ειχα και γω ενδιοασμο για το πως θα δουλευει σε σχεση με το touch id. Ομως μετα απο μερικες μερες χρησης δε μου λειπει καθολου και λειτουργει αψογα. Δουλευει σε συνθηκες απολυτου σκοτους.
Το πιανεις κανεις swipe up και εχει ξεκλειδωσει ηδη. Δε καταλαβαινεις οτι το κανεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#680   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:05

Count me in! Το είδα, το δούλεψα δίπλα-δίπλα με το 8 Plus που έχω και δεν με κέρδισε...
Και το μικρόβιο μέσα μου ήθελε πολύ να μου αρέσει και να πουλήσω το 8 Plus και να αγοράσω αυτό.
Όμως έχω συνηθίσει υπερβολικά το μέγεθος της οθόνης του Plus και δε μπορώ ούτε θέλω να πάω σε στενότερη οθόνη...
Και στα ξένα forum γράφει πάρα πολύς κόσμος που είναι συνηθισμένος στις Plus συσκευές ότι το επιστρέφει αφού το δουλέψει για μερικές μέρες, λόγω του μεγέθους οθόνης.
Άλλωστε τα έχουμε πει πολλές φορές, το X προορίζεται γι'αυτούς που είχαν τα πιο μικρά 6-7-8 και θέλουν μεγαλύτερη οθόνη, ή για αυτούς που τα Plus δεν τους βολεύουν και θέλουν μεν μια μεγαλύτερη οθόνη από τα μικρά μοντέλα, αλλά σε μικρότερο συνολικό μέγεθος από τα Plus.
Για όσους όμως είναι καλομαθημένοι στα Plus και δεν έχουν θέμα με το μέγεθος τους, το 8 Plus αυτή τη στιγμή παίζει μπάλα μόνο του...

Και γω καλομαθα με το Plus (με την οθονη) αλλα πραγματικα το μεγεθος του κινητου με κουρασε.
Το να θυσιασω λιγο πλατος οθονης που το κερδιζεις σε υψος, απο το να εχω ενα μικροτερο σε μεγεθος και πιο ελαφρυ κινητο θα το ξανα εκανα 100 φορες.
Και οπως συνηθισαμε ολοι απο το 5 στο 6 Plus ετσι συνηθιζεται και η αλλαγη απο Plus σε Χ.

Γουστα ειναι αυτα οπως εχουμε πει χιλιες φορες.

#681   thanos81

thanos81

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:09

iPhone X popping noise
https://r.tapatalk.c...3/&share_type=t

#682   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,671 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:29

Γιατι δεν εβγαλαν το Χ με το πλατος της οθονης του plus; Αφου παλι μικροτερο θα ηταν και σε πλατος συνολικο και σε υψος, λογω των μη bezels και του home button. Και θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι. Δεν τους καταλαβαινω ωρες ωρες...

#683   Spyros3636

Spyros3636

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:41

Γιατι δεν εβγαλαν το Χ με το πλατος της οθονης του plus; Αφου παλι μικροτερο θα ηταν και σε πλατος συνολικο και σε υψος, λογω των μη bezels και του home button. Και θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι. Δεν τους καταλαβαινω ωρες ωρες...

μα θα το βγάλουν τον Σεπτέμβριο του 2018 σε plus έκδοση, μη βιάζεσαι από τώρα. ήδη πολύς κόσμος το προσπερνάει αναμένοντας τη μεγαλύτερη οθόνη. βέβαια θα χτυπήσει κάνα 1600 ευρώ αλλά  money has never been an issue :):)

#684   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1,168 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:48

Οταν γινει jb και θα ξεκλειδώνει με face id αλλα δεν θα χρειαζεται swipe up τοτε θα σκοτώνει !!!

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#685   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 08:51

iPhone X popping noise
https://r.tapatalk.c...3/&share_type=t

τετοια βλέπω και δε βιάζομαι να το πάρω Χαχαχα αυτό συμβαίνει στο 6,6s,7,8,Χ ποτέ δε κατάφεραν να βάλουν σωστή κόλλα. Και μετά λέμε για ποιότητα apple

#686   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 15/11/2017 - 09:13

:) ενα comment εκανε ο ανθρωπος με δοση χιουμορ και χωρις ιχνος διαθεσης να σε προσβαλλει βρε. (εγω τον Αταρι τωρα γιατι τον υπερασπιζομαι?  ).  Δεν σου ειπε τιποτα για την δικια σου ψυχολογια απλα εγραψε οτι ειναι θεμα ψυχολογιας . Ενταξει ειναι ορος που τον χρησιμοποιουμαι συχνα θελοντας να χρωματισουμε μια προκαθορισμενη αντιδραση παρα να την εξηγησουμε επιστημονικα.

Προσωπικα εγω διαβασα με ευχαριστηση τα σχολια σου για το πως ειδες το Χ σε σχεση με το plus γιατι απλα δεν εχω κανενα απο τα 2 .

Σοβαρα τωρα νομιζω οτι ηταν λεπτο χιουμορ

αμαναγειασου ρε ρομεο, με γλυτωνεις απο απληρωτες εργατοωρες στο ιφονελλας... :lol: Μα δεν ειναι τυχαιο πως με manovitara καναμε το ιδιο σχόλιο, στον ίδιο τόνο, όταν είδαμε το 7 plus να είναι καλυτερο όχι μονο απο το x αλλα και απο το 8 plus της σόνιας. :o

Γερος σκυλος ios 8 jb καλυτερος ολων (φερτε τα 8 plus να σας δειξω τι κανω που δε κανετε... B)  )

σολβντ.

You'll Never Walk Alone

#687   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2017 - 09:35

congrats!!!+10

τα ειπες ολα.

ειναι ενα κινητο που απευθυνεται στους κατοχους μικρων οθονων 4.7'' ή σε εμας που ειχαμε plus 5.5'' αλλα θα ξαναγυρισουμε στο plus!!

#688   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 15/11/2017 - 09:41

https://www.youtube....h?v=kENeOv3sCSY

once you go X, you never go back to 8+

https://www.youtube....h?v=MC2Ys0_5oL4

Γιατι άραγε σταματανε γραμμές παραγωγής της σειράς 8 για να χρησιμοποιηθούν για το Χ...

Εγω καταλαβαινω οτι περι ορέξεως ...οποτε ο καθενας ας εχει οτι γουστάρει...

Προτιμάς το 8 plus..πολύ καλή επιλογή να το χαρείς...

αλλά μην το πλασάρεις σαν το καλύτερο και οτι το Χ ειναι άχρηστο...εκτίθεσαι..

γιατι σα να βαφτιζεις το κρέας...ψάρι και να λες οτι το Χ δε βολευει λογω οθονης...και

οτι το 8+ ειναι καλύτερο...οκ I rest my case

Αν επιμενετε διαβάστε εδώ θα νιώσετε καλύτερα...Το διαβασα για να δω αν εχω άδικο..αλλα δεν άλλαξα γνώμη

https://forums.macru...thread.2083729/

#689   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 15/11/2017 - 09:48

Καλημέρα . Μπορείτε να πείτε λίγο πως πάει η μπαταρία του Χ σε σχέση με τα απλά μοντέλα (πχ iphone 7 / 8 ) και σε σχέση με τα Plus ? 

#690   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 15/11/2017 - 09:51

Γιατι να πάρεις το 8+ αντι για το Χ

1) δεν εχεις τα 200 ευρώ παραπανω

2) φοβασαι τα προσωπικα δεδομενα -θες touch id

3)φοβασαι το νεο-θες να δεις οτι δεν θα βγαλει θεματα πριν το παρεις

4)ΔΕ βρισκεις το Χ-βαρεθηκες να περιμενεις...

5)Ετσι γουστάρω...

Ολα τα αλλα οθονη-φωτογραφική-εμφανιση-βαρος-κρατημα-ταχύτητα κτλ...παιρνεις το Χ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες