Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#721   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:03

Πάντα εξαρτάται από το πώς του συμπεριφέρεται ο κάτοχος.

Το προσέχω φουλ οταν βγαίνει απο θήκη σε τι λεει βάλλουν ειναι κτλ
Αλλα επειδη διάβασα διαφορα σε αλλα φόρουμ ρωτάω εδω κάποιους που το εχουν ήδη πως παει το stainless steel ως τωρα ..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#722   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:03

εχω το silver λόγο ότι δοκιμάζω συνεχεία νέες θήκες που μου έρχονται δεν έχει πάθει το παραμικρό σε κανένα σημείο η συσκευη . 

και ούτε θα πάθει, αν το χειριζόμαστε με στοιχειώδη σεβασμό. Εδώ δεν έπαθε τίποτα το πρώτο, που ακόμα το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου…..

σωστά .

#723   andreaspf8585

andreaspf8585

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:24

Παιδιά εχει κανένας να προτείνει ασυρματο φορτιστή?

#724   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:28

Εγω του εβαλα αυτή τη θηκη

https://www.skroutz....l-iPhone-X.html

20171027122600_spigen_neo_hybrid_gunmeta

Περα απο την ωραια αισθηση-εφαρμογη και προστασια εχει το τεραστιο πλεονεκτημα

αν πεσει το κινητο με την οθονη επειδη προεξεχει δεν θα συγκρουστει η οθονη στο εδαφος.

Δοκιμασα και διαφανη αλλα δε μου αρεσε γιατι μεγαλωνε πολυ σε ογκο το κινητο..

https://www.skroutz....r-iPhone-X.html

category_banner_iphone_x.jpg?63561595665

#725   stevakos

stevakos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:St3vakos

Δημοσίευση 15/11/2017 - 14:26

Εχει δοκιμάσει κανείς fast charge στη συσκευή?

Τελευταία επεξεργασία από: stevakos, 15/11/2017 - 14:29

#726   panos121270

panos121270

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 15/11/2017 - 14:31

Παιδιά εχει κανένας να προτείνει ασυρματο φορτιστή?

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει και στα animoji μου εμφανίζει σήμερα το μηνυμα 'απέτυχε η ανιχνευση προσωπου .Δοκιμάστε ξανά' μέχρι χθες λειτουργούσε κανονικα

Ευχαριστώ πολύ

#727   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:08

Μεγεθος οθονης στο Χ----->>>  Ο τι σας βολευει παιδια.Προσωπικα μετα το plus,δεν μπορω να δεχτω την μακροστενη οθονη του Χ.Σαν και εμενα υπαρχουν αρκετοι που δεν βολευοντε με τη συγκεκριμμενη οθονη.Γιατι σωνει και καλα πρεπει εμεις να ειμαστε που το ζηλευουμε γιατι δεν μπορουμε να το παρουμε και το θαβουμε? :-)

Φωτογραφικη μηχανη στο Χ----->>>Ανοιγω τις καμερες απο το 7,8 και Χ και σημαδευω στο παγκο της apple που εχει καφε ανοιχτο χρωμα.
Κανενα απο τα τρια δεν εδειχνε τα χρωματα του παγκου οπως ηταν.Χειροτερο ολων το 7plus (το δικο μου)...Καλυτερο ολων το 8 plus,αλλα κανενα απο τα τρια δεν εδειχνε τα πραγματικα χρωματα.Ξεθωριασμενο καφε εδειχναν ολα τα Χ που δοκιμασα.(και ηταν καμια 25 για display )

Σε live view στη φωτογρφικη μηχανη,βλεπεις σε σημαντικο ποσοστο μικροτερη θεαση στο Χ απ'οτι στο 7 η 8 plus.Εαν αυτο ειναι οκ....περι ορεξεως..

Παρακαλω πολυ,εαν θελετε σταματηστε για το ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και εαν ζηλευει καποιος που εχει το Α αλλα δεν εχει το Β.
Καλυτερο λοιπον ειναι το επομενο μοντελο που θα δειτε σε κανα δυο μηνες οταν θα βγουν τα νεα leaks και εσεις θα εχετε αυτο που εχετε τωρα και θα ειναι το παλιο. :-)

Περα απ'ολα αυτα και το 8 και το Χ (για μενα προσωπικα το ιδιο ισχυει και για το 7) Ειναι εξαιρετικες συσκευες και ο καθενας διαλεγει οτι θελει, η για να το μεταφρασω,
Διαλεγει αυτο που ΘΕΩΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

Κακώς ασχολείσαι να εξηγείς τα αυτονόητα, ότι δηλαδή είναι η προσωπικη σου γνώμη. Εδώ μέσα ενίοτε, αν εκφράσουμε την προσωπική μας γνώμη οτι δε μας συγκίνησε το Χ ή το 8, αυτομάτως ζηλεύουμε που δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε ( Χ παίρνω κι εγώ όποτε θέλω. Κι όχι ένα).

Αποφάσισα προς το παρόν όμως να μείνω στο 6s μου και βλέπουμε.
Όσο για την ψυχολογία που ειπώθηκε οτι αγορασες το 7plus και άρα μιλάς θετικά για αυτό, το ίδιο ισχύει και για αυτους με το Χ. Και περισσότερο λόγω υψηλότερου κόστους.

#728   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:26

Μεγεθος οθονης στο Χ----->>>  Ο τι σας βολευει παιδια.Προσωπικα μετα το plus,δεν μπορω να δεχτω την μακροστενη οθονη του Χ.Σαν και εμενα υπαρχουν αρκετοι που δεν βολευοντε με τη συγκεκριμμενη οθονη.Γιατι σωνει και καλα πρεπει εμεις να ειμαστε που το ζηλευουμε γιατι δεν μπορουμε να το παρουμε και το θαβουμε? :-)

Φωτογραφικη μηχανη στο Χ----->>>Ανοιγω τις καμερες απο το 7,8 και Χ και σημαδευω στο παγκο της apple που εχει καφε ανοιχτο χρωμα.
Κανενα απο τα τρια δεν εδειχνε τα χρωματα του παγκου οπως ηταν.Χειροτερο ολων το 7plus (το δικο μου)...Καλυτερο ολων το 8 plus,αλλα κανενα απο τα τρια δεν εδειχνε τα πραγματικα χρωματα.Ξεθωριασμενο καφε εδειχναν ολα τα Χ που δοκιμασα.(και ηταν καμια 25 για display )

Σε live view στη φωτογρφικη μηχανη,βλεπεις σε σημαντικο ποσοστο μικροτερη θεαση στο Χ απ'οτι στο 7 η 8 plus.Εαν αυτο ειναι οκ....περι ορεξεως..

Παρακαλω πολυ,εαν θελετε σταματηστε για το ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και εαν ζηλευει καποιος που εχει το Α αλλα δεν εχει το Β.
Καλυτερο λοιπον ειναι το επομενο μοντελο που θα δειτε σε κανα δυο μηνες οταν θα βγουν τα νεα leaks και εσεις θα εχετε αυτο που εχετε τωρα και θα ειναι το παλιο. :-)

Περα απ'ολα αυτα και το 8 και το Χ (για μενα προσωπικα το ιδιο ισχυει και για το 7) Ειναι εξαιρετικες συσκευες και ο καθενας διαλεγει οτι θελει, η για να το μεταφρασω,
Διαλεγει αυτο που ΘΕΩΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

Σε όλα έχεις απόλυτο δίκιο, και θα πρόσθετα ακόμη οτι σήμερα αν θίξεις τον Έλληνα για την επιλογή του κινητού του, είναι χειρότερο απο το να του βρίσεις κάτι άλλο πολύ πιό σημαντικό στην ζωή του.

Δυστυχώς όλοι έχουμε πέσει στην λούπα των εταιρειών και άν αναβάθμιζαν ακόμη και στο 3μηνο ή 6μηνο είμαι σίγουρος πολύ θα τρέχανε να το πάρουν όπως τώρα επειδή το προηγούμενο θα έχει "παλιώσει". Στην ουσία και αντικειμενικά κανείς δεν χρησιμοποιεί τις δυνατότητες ενός smartphone ούτε κάν 6ετίας πίσω. Εκείνο που καταφέρνουν οι εταιρείες κάθε φορά και κάθε χρόνο, είναι να σου τα περνάνε όλα ως "αναγκαία". Κρατώ την έκφραση σου όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και κλείνω.

{Καλυτερο λοιπον ειναι το επομενο μοντελο που θα δειτε σε κανα δυο μηνες οταν θα βγουν τα νεα leaks και εσεις θα εχετε αυτο που εχετε τωρα και θα ειναι το παλιο. :-)} B) 

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 15/11/2017 - 15:27

#729   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:42

Το ότι γράφεται στο παρών τοπικ για αλλά μοντέλα εκτός Χ που στην ουσία είναι εντυπώσεις για το Χ και όχι για άλλη συσκευή δείχνει ότι δεν έχουμε εμείς τα κόμπλεξ αλλά εσείς που στην ουσία μας την λέτε γιατί αγοράζουμε το Χ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#730   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:59

Το ότι γράφεται στο παρών τοπικ για αλλά μοντέλα εκτός Χ που στην ουσία είναι εντυπώσεις για το Χ και όχι για άλλη συσκευή δείχνει ότι δεν έχουμε εμείς τα κόμπλεξ αλλά εσείς που στην ουσία μας την λέτε γιατί αγοράζουμε το Χ.

Οι αλήθειες που ειπώθηκαν ισχύουν διαχρονικά για ΚΑΘΕ μοντέλο. Μην κολλάς στο όνομα...

Όλοι πήραμε, έχουμε και θα πάρουμε κάτι άλλο. Μην επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα.

Αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας. 

#731   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:06

Δεν έχουν καμία σχέση με το παρών τοπικ ,ας ανοίξετε ένα νέο ποιο είναι καλύτερο .

#732   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:10

Ας τελειώσει κάπου εδώ η αψιμαχία.

Αν θέλετε, η δημοκρατία του φόρουμ σας επιτρέπει να ανοίξετε όποτε επιθυμείτε ένα τόπικ περί σύγκρισης ανάμεσα σε οποιαδήποτε μοντέλα θέλετε (Apple ή μη) και να αναλύσετε τις απόψεις σας εκεί.

Σεβαστείτε όμως και τα 33 άτομα που έχουν γραφτεί στις ειδοποιήσεις του παρόντος νήματος και που όταν τους έρχεται ειδοποίηση περιμένουν να δουν εδώ εντυπώσεις από το iPhone X.

#733   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:17

Επιτέλους ας μπει μια τάξη

#734   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:25

Μου φέρανε σήμερα iPhone X που παρέλαβε από Πλαίσιο, σήμερα.. του ήρθε νεκρό και δεν το έχει χαρεί καθόλου!

Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα ;

Εν τω μεταξύ όσα έχω δουλέψει δεν έχω βρει κάτι αρνητικό! Μόνο αρνητικό που αλλάζει το μέγεθος! 3 χρόνια με πλας δεν ξέρω πως θα το συνηθίσω! Εσείς το έχετε συνηθίσει;

#735   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 436 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:32

Οι μοτοσυκλετιστές του φόρουμ, πώς βλέπουν τη χρήση του FaceID με το κράνος;

Δεν μιλάω για ξεκλείδωμα εν κινήσει, αλλά την περίπτωση που σταματώ στην άκρη του δρόμου για να δω τυχόν μηνύματα.

Εκεί τι γίνεται; Χρειάζεται να βγάλετε το κράνος; Μιλάω για full face κράνος.

Φαντάζομαι σε σπαστά ή jet κράνη, που είναι ανοικτά μπροστά, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες