Σωστότατο, απλά λόγω ενασχόλησης μόνο με Plus μέχρι φέτος, μου διέφυγε.
Άσε που προσωπικά είμαι του άλλου άκρου. Όχι μόνο δεν έχω το ζουμ, αλλά μικραίνω και το κείμενο.
σε 10-15 χρονια ισως το θες το ζουμ. Εισαι νιατο ακομα
Δημοσίευση 18/11/2017 - 01:55
Σωστότατο, απλά λόγω ενασχόλησης μόνο με Plus μέχρι φέτος, μου διέφυγε.
Άσε που προσωπικά είμαι του άλλου άκρου. Όχι μόνο δεν έχω το ζουμ, αλλά μικραίνω και το κείμενο.
σε 10-15 χρονια ισως το θες το ζουμ. Εισαι νιατο ακομα
Δημοσίευση 18/11/2017 - 02:35
Το Χ ΔΕΝ έχει την επιλογή για zoom των εικονιδίων και των στοιχείων του τηλεφώνου γενικά που υπήρχε στα Plus μοντέλα.
Μόνο την επιλογή για το μέγεθος κειμένου έχει.
Nαι, σόρρυ αυτό εννοούσα, επειδή η ερώτηση ήταν για τα γράμματα. Ενα άλλο zoom που υπήρχε παλιά και δεν το έχει το Χ, ποτε δεν το χρησιμοποίησα και οταν είχα διαβάσει οτι το Χ δεν το έχει αν και βόλευε αρκετό κόσμο, έψαχνα να δώ τι είναι !
Δημοσίευση 18/11/2017 - 09:17
το καλο ομως ειναι οτι καθημερινα πλεον οι developers αναβαθμιζουν τις εφαρμογες τους κι κανουν χρηση της απιστευτης οθονης , καθε μερα εχω 5-7 ενημερωσεις
Δημοσίευση 18/11/2017 - 09:54
το καλο ομως ειναι οτι καθημερινα πλεον οι developers αναβαθμιζουν τις εφαρμογες τους κι κανουν χρηση της απιστευτης οθονης , καθε μερα εχω 5-7 ενημερωσεις
Και εγώ μια από τα ίδια 6 ενημερώσεις έκανα πριν λίγο ;-).
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 18/11/2017 - 10:35
Αυτό που δεν έχω δει ακόμα είναι αν κοιμάμαι πχ και πιάσει κάποιος το κινητό μου και έρθει στο πρόσωπο μου και βάλει το iphone x θα ξεκλειδώσει ?Το έχει δει κάποιος ?Εγώ που το προσπάθησα δύο φορές δεν άνοιξε αλλά μπορεί και να μην το έκανα σωστά .
Δημοσίευση 18/11/2017 - 10:36
υπαρχει τροπος να κανουμε shazam ενα τραγουδι το οποιο παιζει στο youtube?
οπως πχ γινεται στα samsung με τις δυο εφαρμογες την ιδια ωρα ενεργες
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 18/11/2017 - 10:50
Αυτό που δεν έχω δει ακόμα είναι αν κοιμάμαι πχ και πιάσει κάποιος το κινητό μου και έρθει στο πρόσωπο μου και βάλει το iphone x θα ξεκλειδώσει ?Το έχει δει κάποιος ?Εγώ που το προσπάθησα δύο φορές δεν άνοιξε αλλά μπορεί και να μην το έκανα σωστά .
Πρέπει να είναι τα μάτια ανοιχτά για να πιασει
Με τα μάτια κλειστά μπορεί να λειτουργήσει αν βάλεις στο off ''Απαίτηση προσοχής''
Image-1-1.jpg 119,77KB 84 λήψεις
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 18/11/2017 - 10:59
Πρέπει να είναι τα μάτια ανοιχτά για να πιασει
Με τα μάτια κλειστά μπορεί να λειτουργήσει αν βάλεις στο off ''Απαίτηση προσοχής''
Άρε Apple πριν από εσάς για εσάς ;-) Axaxaxaxaxaxa
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και το είχα δει και δεν του είχα δώσει σημασία .
Δημοσίευση 18/11/2017 - 12:41
Δημοσίευση 18/11/2017 - 12:54
Δημοσίευση 18/11/2017 - 12:58
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 18/11/2017 - 13:06
Δημοσίευση 18/11/2017 - 13:39
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:31
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα μια πληροφορία από όσους το έχουν παραλάβει. Πριν μία εβδομάδα πήρα το δικό μου. Η οθόνη, καθώς την κοιτάζεις ευθεία χωρίς κάποια κλήση δεν αποδίδει τα χρώματα και κυρίως το λευκό 100% αλλά φαίνεται να έχει warm χρώματα. Μιλάμε πάντα για λειτουργία κανονική (όχι night shift) και απενεργοποιημένο το true tone. Όταν θα στρίψεις την συσκευή ελάχιστα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, φεύγει αυτή η θερμότητα των χρωμάτων και το λευκό είναι πραγματικά λευκό.
Συμβαίνει αυτό σε όλες τις συσκευές; Έχει κάποιο πρόβλημα η δική μου;
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: goumasgr, 18/11/2017 - 14:31
Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:38
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 18/11/2017 - 14:39
Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:43
Επειδή,συνεχώς γράφουμε αν αξίζει τα λεφτά του ή όχι,έχω να πω αυτό που ισχύει σε όλα τα προϊόντα
Δεν πληρώνεις για τα εξαρτήματα ή για την αξία των υλικών,αλλά πολύ απλά πληρώνεις για τα χρόνια έρευνας μέχρι να βγει κάτι στο εμπόριο
Οπότε τα 200€ παραπάνω από το 8 που η λογική είναι ίδια του 7,θεωρω ότι είναι σωστό και όντως αξίζει για αυτά που πρόσφερει και υλοποίησε βάση πολύ ετών ερευνών
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω ότι είναι φθηνό,το αντίθετο μάλιστα,απλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα από την σωστή γωνία
Δείτε πόσα πράγματα που τώρα είναι φθηνά όταν κυκλοφόρησαν πόσο κοστιζαν!!
Πρέπει να γίνεται η αποσβέση των ετών έρευνας.
Σίγουρα έχουν και το επόμενο έτοιμο,απλά πρέπει πρώτα να πληρωθούν οι μισθοί αυτών που ενεπλακησαν στο Χ και μετά πάμε γι αλλα
Απλά αυτή είναι η λογική όλων των πολυεθνικων που σέβονται τον εαυτό τους
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Αγαπητέ nik, η τιμή ενός προϊόντος, χοντρικά, καθορίζεται από σχέση προσφοράς-ζήτησης. Πιο ειδικά, η τιμή μπορεί να καθοριστεί βάση όλοκληρης μελέτης και στρατηγικής για την τιμολογιακή πολιτική. Το ότι μία εταιρεία χαλάει χρήματα στην έρευνα και ανάπτυξη το κάνει για να είναι η ίδια ανταγωνιστική και να εξελίσσει τα προϊόντα της. Σίγουρα ένα μέρος του κόστους του προϊόντος είναι οι δαπάνες για την έρευνα αλλά δεν αποτελεί αυτή η δαπάνη τον μόνο λόγο για την υψηλή τιμή του.
Η λογική λειτουργίας των πολυεθνικών, επειδή έτσι το αναφέρεις, είναι πολύ πιο πολύπλοκη και οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική τιμή ενός προϊόντος είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις.
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες