Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   goumasgr

goumasgr

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:goumasgr

Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:45

Ισχύει αλλά ελάχιστα.

Εξάλλου δεν πρόκειται να διαβάσεις ποτέ υπό γωνία από την συσκευή σου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνονόματε, αυτό είναι το θέμα. Υπο γωνία είναι όλα καλά, όταν το κοιτάζω ευθεία έχω το πρόβλημα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3,453 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 18/11/2017 - 15:30

Αγαπητέ nik, η τιμή ενός προϊόντος, χοντρικά, καθορίζεται από σχέση προσφοράς-ζήτησης. Πιο ειδικά, η τιμή μπορεί να καθοριστεί βάση όλοκληρης μελέτης και στρατηγικής για την τιμολογιακή πολιτική. Το ότι μία εταιρεία χαλάει χρήματα στην έρευνα και ανάπτυξη το κάνει για να είναι η ίδια ανταγωνιστική και να εξελίσσει τα προϊόντα της. Σίγουρα ένα μέρος του κόστους του προϊόντος είναι οι δαπάνες για την έρευνα αλλά δεν αποτελεί αυτή η δαπάνη τον μόνο λόγο για την υψηλή τιμή του.
Η λογική λειτουργίας των πολυεθνικών, επειδή έτσι το αναφέρεις, είναι πολύ πιο πολύπλοκη και οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική τιμή ενός προϊόντος είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις.

Σε πολυεθνική είμαι και το γνωρίζω,απλά προσπάθησα να το πω πολύ πολύ απλά για να γίνει κατανοητό
Σε κάθε περίπτωση ο τελικός χρήστης αποφασίζει

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#828   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/11/2017 - 16:06

Συνονόματε, αυτό είναι το θέμα. Υπο γωνία είναι όλα καλά, όταν το κοιτάζω ευθεία έχω το πρόβλημα.

Το ίδιο λέμε, ίσως τα διατύπωσα λάθος. Λευκά είναι όλα. Απλά στο 10 σαν default λευκό έχει το πιο θερμό. Άμα το βάλεις υπό γωνία γίνεται πιο ψυχρό αλλά δεν είναι πρόβλημα για μένα.

#829   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 16:37

Προφανώς όταν κάποιος λέει ότι δεν αξίζει τόσα λεφτά είναι για την επένδυση και όχι για τα υλικά τεχνογνωσία κτλ.. Πριν μια εβδομάδα πήρα gaming laptop 1500€ για τον προφανή λόγο. Θα μπορούσα να πάρω το x που δεν το έκανα γιατί με τη χρήση που κάνω δεν αξίζει σαν επένδυση κινητού για μένα όχι ότι είναι σκάρτο. Φαντάζομαι έτσι σκέφτονται πολλοί σε κάθε τους επένδυση

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#830   karless

karless

iPH Hero

• 5,021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 18/11/2017 - 17:17

Οποίος μπορεί ας βάλει Κανα screenshot από την μπαταρία με της ώρες χρήσης μπας και Με ψήσει Γτ με το 6s και τις 5-5:30 ώρες δεν πάει άλλο.

#831   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:24

Οποίος μπορεί ας βάλει Κανα screenshot από την μπαταρία με της ώρες χρήσης μπας και Με ψήσει Γτ με το 6s και τις 5-5:30 ώρες δεν πάει άλλο.

Το 6s είναι από τα χειρότερα σε μπαταρία iPhone που έχω πιάσει στα χέρια μου . To X από την άλλη ίσως και λόγο ότι όλο το iOs είναι γραμμένο πάνω του είναι απίστευτα καλό σε αυτό . Εγώ είμαι με 6 ώρες και δέκα λεπτά με 27% ακόμα μπαταρία.Πάω για δεύτερη ημέρα χαλαρά με λίγα λόγια με μουσική από χτές μέχρι σήμερα περίπου 3 ώρες με airpods όλη μέρα πάνω μου και AppleWatch όλη μέρα και προπόνηση μαζί μου . Πιστεύω ότι πάει πολύ καλά και ακόμα δεν ξεκίνησαν ακόμα οι κύκλοι φόρτισης μετά από καμιά 20 αριά κύκλους πιστεύω ότι θα είναι απίστευτο .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#832   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:43

Σήμερα μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες χρήσης του Χ έπιασα στα χέρια μου το 7 plus.

Δεν το περίμενα ούτε εγώ, αλλά η διαφορά από το ένα στο άλλο μου φαινόταν τραγικά περίεργη.

3 χρόνια με το plus μέγεθος και μέσα σε δύο εβδομάδες το απέβαλλα εντελώς σαν συνήθεια.

Άσε που έψαχνα να βρω που είναι η υπόλοιπη οθόνη. Συνηθισμένο το μάτι πλέον από το Χ, τα bezels κλώτσαγαν.

#833   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:44

παιδιά όσοι έχετε το Χ βάλτε το (ο Θεός να το κάνει) dark mode η μπαταρία κρατάει αρκετά περισσότερο. Επίσης βοηθάει το απόλυτο μάυρο φόντο. Οι oled οθόνες δεν καταναλώνουν μπαταρία όταν τα pixels είναι μαύρα οπότε εκμεταλευτείτε το. Τα περισσότερα android με oled οθόνες έχουν black theme γι αυτό το λόγο.

Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 18/11/2017 - 18:45.

#834   karless

karless

iPH Hero

• 5,021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:47

Δεν το περίμενα ούτε εγώ, αλλά η διαφορά από το ένα στο άλλο μου φαινόταν τραγικά περίεργη.

3 χρόνια με το plus μέγεθος και μέσα σε δύο εβδομάδες το απέβαλλα εντελώς σαν συνήθεια.

Άσε που έψαχνα να βρω που είναι η υπόλοιπη οθόνη. Συνηθισμένο το μάτι πλέον από το Χ, τα bezels κλώτσαγαν.

Νικο μετά από 2 βδομαδες χρήσης του X τι έχεις να πεις για την μπαταρία σε σχέση με το 7plus;

#835   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 18/11/2017 - 19:08

Νικο μετά από 2 βδομαδες χρήσης του X τι έχεις να πεις για την μπαταρία σε σχέση με το 7plus;

Εγώ δεν έχω δει καμία διαφορά.

Και πριν πέσουν κάποιοι να με φάνε, να το εξηγήσω.

Το Plus ποτέ και για κανέναν λόγο δεν μου έβγαζε δεύτερη μέρα.

Στην καλύτερη περίπτωση 1,5. Αλλά επειδή δεν μπορώ μέσα στη μέρα να φορτίζω, κάθε βράδυ έμπαινε στον φορτιστή.

ΤΟ ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το Χ.

Δεν έχω σκεφτεί λεπτό να κάνω οικονομία στην μπαταρία μήπως και με αφήσει, όλα είναι μόνιμα ανοιχτά όπως και στο plus.

Τη μέρα λοιπόν την βγάζει πολύ άνετα και με το παραπάνω χωρίς κανένα θέμα, που είναι και αυτό που με ενδιαφέρει.

Οκ, υπήρξε μέρα που το έσκισα και κατά τις 10 το βράδυ έμεινα με 2% αλλά το ίδιο είχα πάθει και με το Plus με αντίστοιχη χρήση.

#836   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 18/11/2017 - 20:19

Εγω που πιανω πλεον αλλα και κανω swipe να φυγω απο εφαρμογες!! :P

#837   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 18/11/2017 - 20:49

Παιδια επειδη δεν πηρα απαντηση νωριτερα:
Δεν εχει voice control το Χ; Μονο siri; Δεν το βρισκω στο κινητο ουτε με ακουστικα!

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 18/11/2017 - 20:50.

#838   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 20:50

Παιδια επειδη δεν πηρα απαντηση νωριτερα:
Δεν εχει voice control το Χ; Μονο siri;

Έχει σίγουρα κάπου που το σκάλιζα την είχα δει .

#839   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 20:55

Δες εδώ το βρήκα κιόλας 361da9e4062f99c6da6ebc3d1ad94fc5.jpg

Sent from my iPhone X using Tapavlack

#840   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 18/11/2017 - 23:16

Εγω που πιανω πλεον αλλα και κανω swipe να φυγω απο εφαρμογες!! :P

Στο δικο μου γερικο σκυλι αυτο μπορεις να το κανεις. :P